Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szevasztok lenne egy kérdésem honnan tudnám,leszedni ezeket a hangokat.
vgy valami ilyesmiket segítséget kérhetnék ,,.vagy leírást.
köszönöm
http://www.youtube.com/watch?v=0N4d7u19H6o&feature=player_embedded
vgy valami ilyesmiket segítséget kérhetnék ,,.vagy leírást.
köszönöm
http://www.youtube.com/watch?v=0N4d7u19H6o&feature=player_embedded
Thx ! megoldottam! SRY !
Hali ... igyekeztem vissza olvasgatni , de nem találtam választ a kérdésemre :S
Na szóval: INI-be átírtam a felbontást 1024x768 ró 1360x768ra (szerény 18,5" monitorom 😛) és digi mûszereim tök lecsúsztak. Misc könyvtárba a minidash.iniket lesegettem, meg irkáltam, de semmi változás. Esetleg valami ötlet ?
Thx elõre is.
Na szóval: INI-be átírtam a felbontást 1024x768 ró 1360x768ra (szerény 18,5" monitorom 😛) és digi mûszereim tök lecsúsztak. Misc könyvtárba a minidash.iniket lesegettem, meg irkáltam, de semmi változás. Esetleg valami ötlet ?
Thx elõre is.
De itt is le van írva
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=al&p=howtostart
Open file RichardBurnsRally.ini and put your login and password there - e.g. if you are registered as "NOVAK Petr" and your password is "zelva", put there
AutoLoginName = NOVAK Petr
AutoLoginPassword = zelva
De itt is le van írva
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=al&p=howtostart
Open file RichardBurnsRally.ini and put your login and password there - e.g. if you are registered as "NOVAK Petr" and your password is "zelva", put there
AutoLoginName = NOVAK Petr
AutoLoginPassword = zelva
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Mibe kell hova segíts!!
mi írja ki?
ha a játék, ha jól emlékszem bele kell rakni az inijébe az azonosítót és jelszót, korábban raktam be róla részletes magyar telepítési útmutatót de a cseh oldalon is leírja angolul.
ha a játék, ha jól emlékszem bele kell rakni az inijébe az azonosítót és jelszót, korábban raktam be róla részletes magyar telepítési útmutatót de a cseh oldalon is leírja angolul.
szevasztok letöltöttem mindent bereggeltem és aszt irja ki nincs ilyen felhasználó
mit teygek?
mit teygek?
Értsd jól!<#buck>#buck>
Emberünknek a link!
Emberünknek a link!
Szevasztok segíthetnétek nekem ,nagyon unom a pályákat és valami új pályák kellenének a játékba,ami pl van lassító, vagy valami ilyesmi
megköszönném ha valaki segítene, és netán küldene linket.
De olyat amit könnyü belerakni a játékba.
Köszönöm!!!
megköszönném ha valaki segítene, és netán küldene linket.
De olyat amit könnyü belerakni a játékba.
Köszönöm!!!
Te tudod miért nem mûködik a BH ?
Talán érdemes lenne használni itt a keresõt
pl
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=13093
stb
pl
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=13093
stb
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>AZ ÚJ KEDVENC /játékban és az életben /
Sikerült,van valami mod a játékhoz ami javít a grafikán?(esetleg új textúrák,élsímítás lehetõsége)
Köszi.
Felraktam ezt a franciát,az még semmi hogy 700 megából 15 gigát telepített,de valamiért azóta minden beszéd francia a játékban:S Kicsit zavaró.Hogy lehet visszaállítani?
Felraktam ezt a franciát,az még semmi hogy 700 megából 15 gigát telepített,de valamiért azóta minden beszéd francia a játékban:S Kicsit zavaró.Hogy lehet visszaállítani?
Bocsesz ezt fehércsokinak szántam
Az alapjátékban levõ pályákat (francia,japán ,angol,ausztrál)mindkettõben megtalálod (sõt a magyarba is) Cseh online vannak speciális cseh etapok ,amik qrva jók ,szépen kidolgozott,technikás pályák (Pribram,Sosnova,Hradek,Liptakov.....)
Köszi a sok segítséget,de ezt hogy érted hogy jobbak a pályák?Más pályák vannak vagy ugyanazok csak jobban kidolgozva?(nem igazán értem hogy egy autó/pálya addonból miért van magyar,cseh és francia is)
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni hogy hogyan érdemes beállítani a kormányt a játékhoz. Egy Logi DFGT-m van. Tudom hogy mindenkinek más stílusa van de hogyan kell elindulni a jó beállítások felé illetve hogy menyire érdemes állítani a kormány szöget? Szóval egy két alap beállítást ami hasznos lehet. Köszi!
Tudna nekem valaki segíteni hogy hogyan érdemes beállítani a kormányt a játékhoz. Egy Logi DFGT-m van. Tudom hogy mindenkinek más stílusa van de hogyan kell elindulni a jó beállítások felé illetve hogy menyire érdemes állítani a kormány szöget? Szóval egy két alap beállítást ami hasznos lehet. Köszi!
szerintem nem
a cseh pályái szerintem jobbak errõl beszéltem
deha valakinek minél több autó és verzió kell akkor jó választás a francia
de aki most kezdi az cseh vagy magyar szerintem
a cseh pályái szerintem jobbak errõl beszéltem
deha valakinek minél több autó és verzió kell akkor jó választás a francia
de aki most kezdi az cseh vagy magyar szerintem
Ah XP 😄 Egyszóval. Semmi extra, XP->G25-> nincs ffb. És nem tudom miért 😄
Thank God, I\'m a Lada owner!
Aha akkor tehát a francia jobb nem?Több pálya több autó?Az meg nem zavar hogy sok francia játszik vele...
több pálya variáció autópackok rendszer méretben is a legnagyobb
cseh kevesebb pálya variáció viszont remek cseh pályák amik csak ott online használhatóak
az hogy francia nem azt jelenti hogy francia pályák hanem a keretrendszert a játszók többségének nemzetiségét elvileg
cseh kevesebb pálya variáció viszont remek cseh pályák amik csak ott online használhatóak
az hogy francia nem azt jelenti hogy francia pályák hanem a keretrendszert a játszók többségének nemzetiségét elvileg