20179
-
#18836 Külföldi fórumokon azt írják 500 euró körül lesz az ára -
#18835 T500 RS-t -
#18834 Magyar , nagyker aki forgalmazni fogja vesz fel (elkötelezettség nélkül) előrendelést (gondolom felmérik a piacot) a kormányra és a pedálra /#18818/ úgy , hogy még árat sem tudnak / de a G27 alatt lesz/
A H váltóról még ők sem tudnak semmit.
Az sem véletlen , hogy a másik Thrustmaster RGT FF clutch Edition már karácsonyi akcióba van náluk (19.970 HUF) -
#18833 1080fok, 7 kiló, tuti van benne anyag, sokkal igényesebb a pedál, pillangóváltó, van rajta bőven gomb, ezt még a vak is látja. Szíjhajtásos ffb, szóval nem kell majd a kormány zaja miatt feljebb tekerni a hangerőt, és nem fog a szomszéd is felkelni egy gyorsabb mozdulatra. -
#18832 F430-at rendelted ugye? nem a T500 RS-t. -
#18831 Honnan az info? -
#18830 Amit eddig tudni lehet a kormányról, az alapján szerintem jobb, mint bármelyik logitech, hiába nincsen hozzá h-váltó. -
#18829 Letsztápforömóment :) na, akkor ezt egy kicsit bővebben
bátor vagy, te úttörő vásárló :)
Hát mit is rendeltél meg?
Milyen költséggel?
Ha a G27 versenytársának szánják, akkor vhol vki hazudik.
A Thrustmaster nem hülye. A Minőségért fizetni kell. Pláne egy újonnan bevezetett termék esetén.
A G27 versenytársa csak akkor lehet, ha árban +/- 30-40 Euro a különbség.
Ha jóval alatta lesz, akkor nem lehet a G27 versenytársa, mert akkor műszakilag lesz olcsóbb dolgokból összerakva.
Ha műszakilag túltesz a G27-en, de árban alatta marad, akkor a H-váltó lesz túlárazva és így hozzák fel a G27 árkategóriájába, vagy a fölé.
És itt legkisebb esélyes: Ha műszakilag túltesz a G27-en a H-váltójával együtt és így is a G27 alatt marad, akkor temetjük a G27-et. :) Ez utóbbit majdnem kizártnak tartom.
na, szóval hallgatlak ;) -
#18828 A pedáljáért pedig egészen oda vagyok !!! -
#18827 A váltót nem lehet tudni , hogy mennyiért adják majd . A kormány+pedál a G27 alatt lesz jóval.
Miután behalt a G25-m én megrendeltem "leszamilesz" alapon,mert tetszik -
#18826 csípőből kell agyonvernie a G27-et
+
komoly és sportos kialakítású H-váltót kell mellérakniuk
olyan...
olyan eSTélyi-set...
ha így lesz, szaladok én is ;) -
#18825 Ha jó lesz miért ne? :D De akkor nagyon überf@szának kell lennie. Tele fém alkatrészekkel :D
-
#18824 és kiadsz érte a G27-nek megfelelő árat?
pluszban még
fizetsz a H-váltóért is?
ha a hír nemcsak süketelés, akkor úgy kb. 5 db Deák Feridbe fog kerülni
Így is jó? :) -
#18823 Detto ugyanezt venném én is (már tavaly is agyaltam rajta) G25 kormányt megtartanám + még kellene egy frankó kézifék.
-
#18822 ??? -
#18821 Igazából nem lenne sokkal drágább, mint a DFGT+Fanatec club sport+ Sim-gear h-váltó(ez a tervem a jövőben), viszont van plusz 180° fordulat, meg rendes pillangó váltó. Persze a fékerő eloszlás állítása hiányozna, igaz nagyrészt csak setupolás közben használom. -
#18820 Ha jó lesz a visszhangja (tesztek, felhasználók véleményei..) Jövő Karácsonyra H-shifterrel bevállalnám. :D -
#18819 Nagyon nagyon kéne. -
#18818 -
#18817 "A hírek szerint az új kormány súlya nagyjából 7 kilót fog nyomni. A belső mechanikáról annyit tudni, hogy valószínűleg szíjhajtásos FF-et alkalmaznak majd a T500RS esetében, és a kormány maximális forgási szöge 1080 fok lesz. Az új vezérlőhöz külön meg lehet majd vásárolni egy H váltószettet is.
A további részletek, és specifikációk a Thrustmaster hivatalos bejelentése után várhatóak."
(ahhoz képest,hogy a cikket te linkelted be) -
#18816 Összefoglalva:
Pro: - jó anyagminőség, kiváló design, műszakilag kifinomultabb
Contra: - DFGT-vel párhuzamosan NEM tesztelték, ergonómiailag arcade játékokhoz ajánlott
és amiről hallgat a teszt:
- A "műszakilag kifinomultabb" nem tudjuk, hogy "műszakilag tartósabb"-at is jelent-e
- Emlékből, nem párhuzamosan tesztelt DFGT-ről, hogy lehet így párhuzamos véleményt alkotni
- A "start engine gomb" alias 8 állású D-pad nyomkodása igen gagyi hatást kelt (saját tapasztalat)
- A Manettino-dial kattingatásának érzése egyáltalán nem kelt tartós hatást (saját tapasztalat)
- NINCS kézi váltó (a DFGT-n van), ami egy GT Legendsben számomra nélkülözhetetlen, míg a Richard Burns Rally-ban kézifékkarként tökéletesen hiányozna.
- A DFGT full PC, PS2, PS3 támogatással bír, míg az F430 PC és csak bizonyos PS3 autós játékokat támogat.
+1 dolog:
Nem tudjuk (ill. csak sejtjük ), hogy a Sony miért lett hirtelen DFGT pártiból, Thrustmaster T500RS, amikor azt elvileg a G27 versenytársának szánják, tehát ár tekintetében nem lesz tömegcikk + 7 kilós súlya előtt értetlenül állva, azon sincs nyoma semilyen H-váltónak, botváltónak.
Ha fejlesztenek, még bőven lehet jó, jelen esetben viszont
maradok a DFGT-nél. -
#18815 hogy lehet a lámpákat lekapcsolni?
mert a fax ki van vele :)
hanggal :)
-
#18814 Ferrari F430 volánnal autóztunk
Kipróbáltuk a Thrustmaster erő-visszacsatolásos, igényes kivitelű kormányát.
http://prohardver.hu/teszt/ferrari_f430_volannal_autoztunk/volan.html -
#18813 most mentem Cote-n, azon remélhetőleg lesz hang...
szarakodik az alaplapi hangkártya.. -
#18812 Kár , hogy nem hallani az autód hangját ... amúgy -
#18811 mentem egy kört..
-
#18810 AZ igen!Még a vízelvezető árkokba is beteszi a kerekeket! -
#18809 profi
gyors és centiz mindent rendesen
kíváncsi lennék hány autót kőőő lezúzni ahhoz, h vki így menjen -
-
#18807 bocs -
#18806 Te most gúnyolódsz ? -
#18805 Joux Plane-n ez mit menne?: Red Bull X1 Prototype Azért ez mennyire raalisztikus nem? Ilyen gumi kéne minden autóra, soha nem csúszna meg.. :'D -
#18804 Ha viszont vitorlázóval menne akkor még jobb lenne az ideje,mert egyszerűen átrepülne a dombokon. -
#18803 Az szép, csehen 4.59.29 a rekord C4 WRC-vel -
#18802 4:52 -
#18801 Ennek meg kíváncsi lennék az idejére :
-
itt se unatkoztak a nézők...á, dehogy -
#18799 -
#18798 AKKOR ÍGY : ugyan ott Argentina -