20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JUVEfun
    Külföldi fórumokon azt írják 500 euró körül lesz az ára
  • JUVEfun
    T500 RS-t
  • JUVEfun
    Magyar , nagyker aki forgalmazni fogja vesz fel (elkötelezettség nélkül) előrendelést (gondolom felmérik a piacot) a kormányra és a pedálra /#18818/ úgy , hogy még árat sem tudnak / de a G27 alatt lesz/
    A H váltóról még ők sem tudnak semmit.
    Az sem véletlen , hogy a másik Thrustmaster RGT FF clutch Edition már karácsonyi akcióba van náluk (19.970 HUF)
  • bardocz
    1080fok, 7 kiló, tuti van benne anyag, sokkal igényesebb a pedál, pillangóváltó, van rajta bőven gomb, ezt még a vak is látja. Szíjhajtásos ffb, szóval nem kell majd a kormány zaja miatt feljebb tekerni a hangerőt, és nem fog a szomszéd is felkelni egy gyorsabb mozdulatra.
  • pajti
    F430-at rendelted ugye? nem a T500 RS-t.
  • Muttley
    Honnan az info?
  • bardocz
    Amit eddig tudni lehet a kormányról, az alapján szerintem jobb, mint bármelyik logitech, hiába nincsen hozzá h-váltó.
  • Muttley
    Letsztápforömóment :) na, akkor ezt egy kicsit bővebben
    bátor vagy, te úttörő vásárló :)
    Hát mit is rendeltél meg?
    Milyen költséggel?

Ha a G27 versenytársának szánják, akkor vhol vki hazudik.
    A Thrustmaster nem hülye. A Minőségért fizetni kell. Pláne egy újonnan bevezetett termék esetén.
    A G27 versenytársa csak akkor lehet, ha árban +/- 30-40 Euro a különbség.
    Ha jóval alatta lesz, akkor nem lehet a G27 versenytársa, mert akkor műszakilag lesz olcsóbb dolgokból összerakva.
    Ha műszakilag túltesz a G27-en, de árban alatta marad, akkor a H-váltó lesz túlárazva és így hozzák fel a G27 árkategóriájába, vagy a fölé.
    És itt legkisebb esélyes: Ha műszakilag túltesz a G27-en a H-váltójával együtt és így is a G27 alatt marad, akkor temetjük a G27-et. :) Ez utóbbit majdnem kizártnak tartom.

na, szóval hallgatlak ;)
  • JUVEfun
    A pedáljáért pedig egészen oda vagyok !!!
  • JUVEfun
    A váltót nem lehet tudni , hogy mennyiért adják majd . A kormány+pedál a G27 alatt lesz jóval.
    Miután behalt a G25-m én megrendeltem "leszamilesz" alapon,mert tetszik
  • Muttley
    csípőből kell agyonvernie a G27-et
    +
    komoly és sportos kialakítású H-váltót kell mellérakniuk
    olyan...
    olyan eSTélyi-set...
    ha így lesz, szaladok én is ;)
  • pajti
    Ha jó lesz miért ne? :D De akkor nagyon überf@szának kell lennie. Tele fém alkatrészekkel :D
  • Muttley
    és kiadsz érte a G27-nek megfelelő árat?
    pluszban még
    fizetsz a H-váltóért is?
    ha a hír nemcsak süketelés, akkor úgy kb. 5 db Deák Feridbe fog kerülni
    Így is jó? :)
  • pajti
    Detto ugyanezt venném én is (már tavaly is agyaltam rajta) G25 kormányt megtartanám + még kellene egy frankó kézifék.
  • Muttley
    ???
  • bardocz
    Igazából nem lenne sokkal drágább, mint a DFGT+Fanatec club sport+ Sim-gear h-váltó(ez a tervem a jövőben), viszont van plusz 180° fordulat, meg rendes pillangó váltó. Persze a fékerő eloszlás állítása hiányozna, igaz nagyrészt csak setupolás közben használom.
  • pajti
    Ha jó lesz a visszhangja (tesztek, felhasználók véleményei..) Jövő Karácsonyra H-shifterrel bevállalnám. :D
  • bardocz
    Nagyon nagyon kéne.
  • JUVEfun
  • JUVEfun
    "A hírek szerint az új kormány súlya nagyjából 7 kilót fog nyomni. A belső mechanikáról annyit tudni, hogy valószínűleg szíjhajtásos FF-et alkalmaznak majd a T500RS esetében, és a kormány maximális forgási szöge 1080 fok lesz. Az új vezérlőhöz külön meg lehet majd vásárolni egy H váltószettet is.
    A további részletek, és specifikációk a Thrustmaster hivatalos bejelentése után várhatóak."
    (ahhoz képest,hogy a cikket te linkelted be)
  • Muttley
    Összefoglalva:

Pro: - jó anyagminőség, kiváló design, műszakilag kifinomultabb
    Contra: - DFGT-vel párhuzamosan NEM tesztelték, ergonómiailag arcade játékokhoz ajánlott

és amiről hallgat a teszt:

- A "műszakilag kifinomultabb" nem tudjuk, hogy "műszakilag tartósabb"-at is jelent-e
    - Emlékből, nem párhuzamosan tesztelt DFGT-ről, hogy lehet így párhuzamos véleményt alkotni
    - A "start engine gomb" alias 8 állású D-pad nyomkodása igen gagyi hatást kelt (saját tapasztalat)
    - A Manettino-dial kattingatásának érzése egyáltalán nem kelt tartós hatást (saját tapasztalat)
    - NINCS kézi váltó (a DFGT-n van), ami egy GT Legendsben számomra nélkülözhetetlen, míg a Richard Burns Rally-ban kézifékkarként tökéletesen hiányozna.
    - A DFGT full PC, PS2, PS3 támogatással bír, míg az F430 PC és csak bizonyos PS3 autós játékokat támogat.

+1 dolog:

Nem tudjuk (ill. csak sejtjük ), hogy a Sony miért lett hirtelen DFGT pártiból, Thrustmaster T500RS, amikor azt elvileg a G27 versenytársának szánják, tehát ár tekintetében nem lesz tömegcikk + 7 kilós súlya előtt értetlenül állva, azon sincs nyoma semilyen H-váltónak, botváltónak.

Ha fejlesztenek, még bőven lehet jó, jelen esetben viszont
    maradok a DFGT-nél.
  • SimaSuna #18815
    hogy lehet a lámpákat lekapcsolni?
    mert a fax ki van vele :)

hanggal :)

• Breki33
    Ferrari F430 volánnal autóztunk

Kipróbáltuk a Thrustmaster erő-visszacsatolásos, igényes kivitelű kormányát.

http://prohardver.hu/teszt/ferrari_f430_volannal_autoztunk/volan.html
  • SimaSuna #18813
    most mentem Cote-n, azon remélhetőleg lesz hang...
    szarakodik az alaplapi hangkártya..
  • JUVEfun
    Kár , hogy nem hallani az autód hangját ... amúgy
  • SimaSuna #18811
    mentem egy kört..
  • Gaz78
    AZ igen!Még a vízelvezető árkokba is beteszi a kerekeket!
  • Muttley
    profi
    gyors és centiz mindent rendesen
    kíváncsi lennék hány autót kőőő lezúzni ahhoz, h vki így menjen
  • pajti

• Gaz78
    bocs
  • JUVEfun
    Te most gúnyolódsz ?
  • pajti
    Joux Plane-n ez mit menne?: Red Bull X1 Prototype Azért ez mennyire raalisztikus nem? Ilyen gumi kéne minden autóra, soha nem csúszna meg.. :'D
  • Gaz78
    Ha viszont vitorlázóval menne akkor még jobb lenne az ideje,mert egyszerűen átrepülne a dombokon.
  • JUVEfun
    Az szép, csehen 4.59.29 a rekord C4 WRC-vel
  • Breki33
    4:52
  • JUVEfun
    Ennek meg kíváncsi lennék az idejére :
  • ikim

itt se unatkoztak a nézők...á, dehogy
  • JUVEfun
  • JUVEfun
    AKKOR ÍGY : ugyan ott Argentina
  • JUVEfun