Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thank God, I\'m a Lada owner!
szerintem érdemes a cseh-vel kezdeni 😊
Az ilyen pályák miatt
vagy a már írt magyarral
a multi a csehen azt jelenti, hogy vannak versenyek amikhez lehet csatlakozni, de vannak bajnokságok is. Elõbbi esetben annyi a multi, hogy látod az eredményedet másokkal összehasonlítva írja az eredményedet rangsorol stb.
Korábban elég részletesen volt róla szó
honlapján a rangsor
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=1
Thank God, I\'m a Lada owner!
Plugnokat kell hozzá leszedni a netrõl. És utána mûködik normális Multiplayerként..
Menj fel a Rallysimfans.hu ra.. És ott nézz körül.
Azért ajánlom ezt mert a legegyszerûbb. Ha azon már majd tudsz játszani, akkor érdemes neki állni a bonyolultabb Pluginok leszedésének.
De fontos, az egész RBR mappát mentsd el (tehát az egész játékot rakd egy üres mappába) mert minden pluginnak az eredeti RBR kell. (nem cd re gondolok, hanem az eredeti könyvtárszerkezet)
És így tudod sokszorosítani, a gépeden. Akár 3-4 RBR lehet fent különbözõ pluginokkal.
Downhill!!
Valaki próbálta már a WRC 2010-et? Sajnos nem sokat tudtam vele játszani még, de eddig elég vegyes érzéseim vannak. Még csak bill.-rõl próbáltam, de nem igazén nyerte el a tetszésemet. Nagyon arcad szaga van sajnos, de ezen kívül tetszik. A menüje egész pofás nincs túlbonyolítva a HUD nekem tetszik csak egy pár dolgot ki kell kapcsolni benne. Szóval elég fura lett attól amit vártam tõle elmarad, de ettõl még jó szórakozásnak tûnik így elsõre. Esetleg írjatok véleményt, mert ha jól tudom nincs saját topicja. HA nem jól tudnám akkor elnézést az OFF-ért.
Just do it :)
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Én biztosan nem.
Olvasd csak el még 1x. 😊
Szerintem fáradt vóóóótáááá és/ vagy rossz passzban. xD
Just do it :)
én legalábbis arról beszéltem
regeditest is kipróbáltam, de nálam nem oldotta meg
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
szinte ugyanezt kérdezted akkor is 😛
physics.rbz-t nem cserélheted sajátra, mondjuk ez csalás is lenne