Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Penge88
Bocsi. Szóval G25, más játékban minden okés, ott van ffb. Régebben itt is volt. De most nincs. Érdekes.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Fehercsoki
Mi a különbség a magyar/cseh/francia közt?Lehet hogy hülye kérdés de nem értem mitõl bonyolultabb a francia a csehnél.Mások a pályák?(úgy értem franciában franciaországi pályák?)

Breki33
lehet, de a francia az egyik legbonyolultabb és legkomplexebb
szerintem érdemes a cseh-vel kezdeni 😊

Az ilyen pályák miatt

vagy a már írt magyarral

a multi a csehen azt jelenti, hogy vannak versenyek amikhez lehet csatlakozni, de vannak bajnokságok is. Elõbbi esetben annyi a multi, hogy látod az eredményedet másokkal összehasonlítva írja az eredményedet rangsorol stb.

Korábban elég részletesen volt róla szó
honlapján a rangsor

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=1
Breki33
esetleg ha leírnád milyen kormány 😊
Fehercsoki
Értem köszi,amit korábban írtam RSRBR 2010,ezzel is lehet multizni?Van olyan hogy csak úgy játszanak páran és tudok hozzájuk csatlakozni vagy mindig csak a bajnokságok erejéig megy a multi?

Penge88
Hali. Feltettem az RBR-t újra. Olyan problémám van, hogy nincs ffb a játékban. A játékon belül On-ra van állatva, de valamiért semmi visszajelzést nem ad. Köszi elõre is a segítséget!

Thank God, I\'m a Lada owner!

Breki33
nálam egy könyvtárban is ment a francia és az olasz
gordon 24
Hát ez nem úgy mint egy átlagos Multiplayer.

Plugnokat kell hozzá leszedni a netrõl. És utána mûködik normális Multiplayerként..

Menj fel a Rallysimfans.hu ra.. És ott nézz körül.

Azért ajánlom ezt mert a legegyszerûbb. Ha azon már majd tudsz játszani, akkor érdemes neki állni a bonyolultabb Pluginok leszedésének.

De fontos, az egész RBR mappát mentsd el (tehát az egész játékot rakd egy üres mappába) mert minden pluginnak az eredeti RBR kell. (nem cd re gondolok, hanem az eredeti könyvtárszerkezet)
És így tudod sokszorosítani, a gépeden. Akár 3-4 RBR lehet fent különbözõ pluginokkal.

Downhill!!

Breki33
dehogy nincs sõt nagyon sokféle van

magyar cseh francia olasz stb
Fehercsoki
Ez a bajnokság ez hogy zajlik?Csak mert a játékban nincs multi.

Muttley

Aki a virágcserepet észreveszi, az Andrássy úton a helye...
<#vigyor1>

Just do it :)

JUVEfun
<#ejnye1>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Köszi!

Sziasztok!
Valaki próbálta már a WRC 2010-et? Sajnos nem sokat tudtam vele játszani még, de eddig elég vegyes érzéseim vannak. Még csak bill.-rõl próbáltam, de nem igazén nyerte el a tetszésemet. Nagyon arcad szaga van sajnos, de ezen kívül tetszik. A menüje egész pofás nincs túlbonyolítva a HUD nekem tetszik csak egy pár dolgot ki kell kapcsolni benne. Szóval elég fura lett attól amit vártam tõle elmarad, de ettõl még jó szórakozásnak tûnik így elsõre. Esetleg írjatok véleményt, mert ha jól tudom nincs saját topicja. HA nem jól tudnám akkor elnézést az OFF-ért.

Muttley
Fehercsoki
Kezdetnek?Kisebbek?Ezt hogy érted?Nem baj ha nagy a mérete.

Breki33
meg, de kezdetnek vannak kisebbek is
Fehercsoki
Ti milyen modokat használtok a játékhoz?Egyet találtam csak,RSRBR 2010,elvileg javít a fizikán,textúrákon,megéri leszedni?

JUVEfun
Jó ,hagyjuk ! Biztos én vagyok hülye. Miután a loginál bevált , gondoltam a microsoftnak is van olyan fiatalabb kormánytípusa a minek van win7-hez drivere és azzal müxic.,de mindegy én csak segíteni akartam......

Breki33
ezt tesem mondod komolyan logitech driver microsoft kormányhoz P
JUVEfun
...LÁTOM...csak gondoltam , ha loginál bevált , hátha /egy próbát megér/

Breki33
mint írtam Microsoft kormány 😊
JUVEfun
A Logitech régebbi típusai (WingMan stb.)-hez , ha letöltöd a G25 új driverét fut vele win7-n és van FFb (én erre gondoltam)

Breki33
szerintem én sem 😊
Muttley
"és ti egybõl az orromra koppintottatok."

Én biztosan nem.
Olvasd csak el még 1x. 😊
Szerintem fáradt vóóóótáááá és/ vagy rossz passzban. xD

Breki33
nem g25-rõl volt szó, hanem olyan kormányról amihez nincs driver win7-hez
én legalábbis arról beszéltem

regeditest is kipróbáltam, de nálam nem oldotta meg
JUVEfun
Eddig én is haragudtam , ha vki . elõbb kérdez és nem olvas vissza. Most én estem ebbe a hibába és ti egybõl az orromra koppintottatok. De nincs semmi hézag , köszi a püt. Ki is próbáltam (tök jó)csak már olyan régen csináltam (mivel mostanában csak cseheztem),hogy el is felejtettem

JUVEfun
NEM tudom mirõl beszéltek . Én is Win7.t használok , de fut rajta minden probléma mentesen . A G25.höz le kellett tölteni friss drivert (win7.hez) van FFB és jól müxik...

Muttley
<#wow1><#nemtudom>
Nem vágom mi a hézag. Homályosíts fel.

mila69en
orvosolható az ffb vin7 vista alatt... regeditbe kell mahinálni, keress rá itt az ffb vista, win7-re, megtalálod a megoldást

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nekem vista van .. akkor lehet az a baj:S

Breki33
Nálam azért van XP mert Win 7-nél nincs force feedback rbr-ben a kormányon, pedig Microsoft az is 😛
Gaz78
Hát innen gratulálok neki,jól megy tényleg!De válthatna korábban is.

Airbus A380
ok tehát megy köszi.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

SimaSuna
F1 CH õsrégi...
azért az RBR meg kicsit újabb 😊
Airbus A380
pl az F1challenge mod-ok állítólag nem indulnak el normálisan, ezért kérdeztem hogy ezt a játékot rendesen el lehet e indítani, mert hajlok a win7 felé de csak ha az RBR jó rajta.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

SimaSuna
elindul, normálisan.

(normálatlanul hogy tud elindulni egy program?) 😊
Airbus A380
#18357 pls....<#whatever>

JUVEfun
Tök jó

JUVEfun
Ja , jól megkaptam tõled meg a Brekitõ <#boxer>

nagyon zsir igy jo lett ,már csak egy gond van😄 nem rezeg a kormány:S azt lehet vaahol külön állitani?

köszi megprobálom

Breki33
az inibe ami a fõkönyvtárban van kell beírni

élsimitás driverbõl, profile pl? 😛
sziasztok nem vagyok nagy gamer néha elbohockodom csak😊 feltettem a 2010-es összeállitást,annyi lenne kérdésem tudok valahol felbontást állitani? nekem 1360*768 kellene. esetleg élsimitás?! 😄

Muttley
Megkaptad? xD

JUVEfun
IGEN-IGEN ! Igazad van ! (csak már olyan rég volt elfelejtettem , meg annyi minden történt azóta )

Breki33
semilyet ezt már akkor is megbeszéltük nem emléxel?
szinte ugyanezt kérdezted akkor is 😛

physics.rbz-t nem cserélheted sajátra, mondjuk ez csalás is lenne
JUVEfun
Azt honnan lehet tudni , hogy a csehen milyen értékeket enged max. ezekbõl ? (vagy ez csak offline/tudom oda van írva)

Airbus A380
WIN7-en elindul,? Meg lehet oldani a normális mûködést?