Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, ez megfontolandó, most nem érek rá, de késõbb majd írok egy privit és megdumáljuk.

HPt
ot: gpl-ben maximálisan tudok segíteni, ha kell, csak szólj

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Ha figyelsz, akkor hallhatod, hogy az S-kanyarok kiegyenesítését néha kifejezetten javasolja a navigátor. HPt köre sztem teljesen rendben van, már csak arra kéne rájönnöm, hogy mitõl ennyire gyors. 😊

Amúgy GPL-lel (meg LFS-el is) én is nyomtam, meg is vettem eredetiben, de ott is a setupokkal gyûlt meg a bajom (meg akkor még nem volt netem se).

bzoley
Nem is a vitáról van szó. Az is rendben, hogy a legrövidebb idõ alatt beérni és akkor tényleg hegyen-võlgyön keresztül. Akikkel eddig próbáltuk egymást "lenyomni" úgymond felállítottunk egy ilyen szabályt, így az ügyességrõl szólt a dolog, hogy ilyen megszorításokkal ki a leggyorsabb. Viszont ha nincs szabály, nekem is másképp kéne mennem. Mondjuk ígyis sikerált 76:21-et produkálni(eddig)😊

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Alexease
HPt
hozz létre egyet, RBR könyvtárban csinálsz egy Replays könyvtárat, és oda

aztán játékban Driver Profile - Load replay

HPt
más (74 mp-s rpy-kre gondolok) még durvábban csinálta

de ebbõl most nem akarok vitát nyitni, még egyszer hangsúlyozom, nagyon nem az volt a cél, hogy megmutassam mit tudok

bzoley
Én egy S-kanyar kvázi kiegyenesítésére gondoltam. Azt nem hiszem, hogy fair.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

STLRR
de nincs olyanom

bemásolod a replay könyvtárba

STLRR
Valaszoljon legyszi valaki!

Jacek
itt egy corolla...

letoltes

raziel.
Valami tippet mondjatok pls

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Már látom!
Alexease
Mert meg nem lehet kapni😊 De ott van a fooldalon.
Met
Na átszenvedtem magam, asszem 1,17x és nem is igen vágtam le😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Galaxisban nem látom az árlistában!
raziel.
Hm nem olvastam vissza de nekem olyan gondom van hogy beállítom a controllba hogy balra meg jobbra menjen a nyilakkal és játékba meg mese mozdul csak elõre megy...havernak is ez a gondja most ilyenkor mivan?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Alexease
Nem vettek le, csak atkerult a vegleges letoltesekhez, ott van a fooldalon is. RBR Dat Ripper
Alexease
Elirtam, valoban 7990.- 😉
Jacek
te mirol beszelsz?😊 lementel a palyarol? lemenni le lehet a rallyban sot le is kell csak a levagas ami buntis...

Itt ugy van mint az eletben vagy bevallalod vagy nem😊)

Mnemomic
Tényleg most akkor a játék csak CD-s változatban jelenik meg vagy pedig DVD-n is? Remélem szerdán tényleg kapható lesz már.

sziasztok.nalam a demo utan megjelenik valami szoveg es kifagy a jatek.nem tudjatok mert?
Mnemomic
Mnemomic

Egy program amivel különbözõ modokat lehet feltenni új hangot, cockpiteket, meg van egy 2004-es WRC mod is gondolom eredeti nevekkel majd kipróbálom csak elõször végigviszem a mostani bajnokságomat amit elkezdtem.

Annyi baj van vele, hogy nem lehet importálni a modokat a progiba, csak azt lehet használni ami már benne van leglábbis úgy vettem észre de biztos lesz frissítve is néha.

HPt
mellesleg ha ügyesek vagytok, találhattok 73-74 mp-s replayt is intl. fórumokon

Akinek nem megy az RBR az próbálja ki a Magyar TRally-t!

TRally
(Lehet kormánnyal is irányítani!)
vazz
ez ugyanigy volt nekem is!
ott állt az ugrato mellett, nem is tudom az elsö 3 pálya valamelyikén, azt átszálltam gecc, kurvára beszartam hogy visszatesz a pályára 😄DDD

HPt
emberek, alap setup-pal mentem 😊 ennek ékes bizonyítéka hogy fingom nincs még csak a keréknyomást is hol tudnám átállítani, gpl-ben már megtanultam jól, de itt valami elképesztõen részletes, nem is mertem hozzányúlni még a felfüggesztéshez sem. az hogy rövidebb féktávokat veszek meg valszeg azért van, mert két évet át gpl-eztem 😊

a pálya levágásról meg annyit, hogy RSC fórum hotlap topic-ja szerint mentem, ott megmondták, hogy mivel ez rally, az számít: milyen rövid idõ alatt jutsz el A pontból B pontba, és amúgyképp nagy levágásokat nem csinálhatsz, mert mindig van egy kõ, fa, stb. 😊

de én nem is azért linkeltem be, hogy vagizzak milyen gyors vagyok, csak hogy akinek nem megy 80 mp alatt a pálya, annak legyen itt vmi alap-féle, és ne kelljen külföldi fórumokon bogarásznia

STLRR
Vki megmondja hova kell betennim a replayet?

robotnyk
mé, van körpálya is?
bzoley
Sajnos a köröd szabálytalan, több helyen lementél a pályáról. Ja, és ha Hunt3r-nél akarsz jobb kört menni, alap setup-pal próbálkozz😊

robotnyk
galaxisban is annyi
Jacek
heh 9900 automexnel 7990 van ki irva😊

bzoley
Egyelõre tied marad a pole
Felraktam újra, de nem igazán sikerül 77 alatt autózni.
Még próbálkozok, úgyhogy ne bízd el magad.
Digital Boy viszont hamar feladta

Buba007
Honnan lehet letölteni? DC++-ról próbáltam, de nagyon lassan jön!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Boltban biztos nem találsz már, mert nem gyártják egy ideje (sajnos). Én egy éve akartam venni pirosat és több hónapi utánajárást követõen sem találtam. Pedig már az amerikai importõr cég képviselõivel is sikerült emailt váltanom. Használtan tudsz venni, ha van olyan (hülye) ember aki eladja. Csak azon meg ugye nem lesz gari, szóval nagy rizikó.

"The selected Attachment does not exist anymore"
Miért vették le?

Szia, nekem az van.
1024x768, full grafika, 4x élsimítás, 4x anizotróp szûrés.
60-80fps-el megy így.

Ez saját setuppal sikerült? Mert szemre tökugyanígy mentem én is (a replay-ket összehasonlítva), szinte végig teljesen ugyanazok az ívek, és a végén mégis 3.6 másodperccel jobb az idõd, mint az enyém, ami valszeg abból jön össze, hogy rövidebb féktávokat veszel.

Én default setuppal nyomom, mert sajna nem értek a setupoláshoz. 😞

Mindenesetre gratula! 😊

Billentyûsöknek mondom, hogy mindenféle érzékenység-állítgatás, stb. nélkül is lehet játszani, akár a rally school-os pályát is le lehet nyomni 80-on belül.

Nekem van kormányom, de este nem volt energiám felpakolni az asztalra, ezért bill-el nyomultam, és csodálkozva tapasztaltam, hogy bill-el sokkal könnyebben lehet powerslide-olni, és viszonylag hamar sikerült megcsinálni 1:19-re a rally school-os szakaszt. (Ráadásul még jól is nézett ki a dolog, kormánnyal csúnyábban mentem 😊)

Szóval egyáltalán nem lehetetlen billenytûzettel sem, bár kormánnyal nagyobb élmény, az tény. Másrészt kormánnyal sokkal precízebben lehet korrigálni, amire ebben a játékban elég sokszor szükség van. (Legalábbis nekem) 😊

Clidey
Fiúk, ez a DAT Ripper link már nem él...nem tudná valaki aki már leszedte, feltenni valahova? Köszi szépen elõre is!!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

hmmm, megneztem, szep ido igy, aszittem rallyschool 😊 sry
grat
karikusz
jó pénzköltést...😊))))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Alexease
Ha jol lattam a CD Galaxis-ban szerdan (9.15.) jelenik meg, 9900 HUF-ert. Ott a helyem😊)
Alexease
radeer
Bocs de ameddig visszanéztem nem láttam errõl a dologról infót, így felteszem . Nekem integrált NF-7-es hangkártya és SB.live is van a gépemben. Mindkettõvel néztem tök szar a hang...recseg + elmegy idõnként. Ötlet?

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

HPt
szóval számol vissza 3-ról, úgy mentem ezt az idõt

HPt
eh, quick rally-t mentem, ott great britain, és a legutsó szakasz

de quick rallyt mennyel, ne a schoolos megoldast, mert a sulis cuccnal csak akkor indul a timer amikor elhaladsz az elso tabla mellett, quick rallynal meg amikor megmozdul a kocsi. Ugy mennyel ilyen eredmenyt.
egyebkent csinaltam egy uj idot (1:16:45) es nem vagtam le sehol 😊
uj ido