20179
-
#7036 Jobb mint a semmi:))) -
#7035 megint ez a ronda Banner -
keji #7034 csatlakozom! szerintem nem a játék szar, hanem nem tudsz vele játszani. azért, mert leesel az útról 100-nál, mert nem "colinosan" kell vezetni azért nem a játék szar. csak egy példa: haversrác átugrik: hmmm mi ez a játék? RBR- felelem- két-három kör után: bazz ez játszhatatlan... kérdem miért? hát nem tudja bevenni a kanyart meg csuszik ide-oda ha fékez. másnap felhív, hogy mégis megpróbálná... azóta le sem tudom vakarni állandóan itt van (Neki nincs kormánya). szóval vezess még pár kört, majd utána írd meg miért nem jön be... -
#7033 bocsánatot kérek tőled amiért ezt irom: nem a játék szar, hanem Te vagy kevés hozzá .... :) -
TotesZ #7032 Meg oldottam tegnap este a problemát,ujra tettem a driver-t (ahhoz mellékesen ki kellett kicsit huzni az usb-ből) és utána működött minde a kettő játéknál... Hál' az égnek.Megköszönöm mindenkinek a segitő készséget.AMugy jó a játék télleg csak kicsit nehéz,igy reálisan még még nem jáccottam egy gameel sem.NA Hellőőőő -
#7031 igen húzd ki az USB-ből, és szerintem jó lesz! nekem is csinál ilyet a mómányom(nem Logitech, de nem számít), meg megbolondul, kihúzom bedugom és jó lesz. mondjuk ezt az elején csinálta, mostanában már nem! ha meg olyan az irányítás, az azért is lehet, mert a játék is olyan. wágod?
a Rally Trophy nehéz kormánnyal, mert hátsókerekes kocsik vannak benne! a Richard Burns-t meg nemtudom, de az minden oknál fogva ilyen. próbáld meg beállítani az RBR-ben, és hátha jobb lesz -
#7030 nem szar, csak nemtudod használni -
#7029 :))
sulit ki kell nyomni, és két hétig nyomjad, meg fog változni a véleményed garantálom.
Nem könnyen adja a sikerélményt (bár nekem első pillnattól tetszett)
de ennek így is kell lennie. -
#7028 Na elindult....
Bocsánatot kérek mindenkitől aki ezt szereti, de én ilyen szar játékot nemtom mikor láttam utoljára...
Eszméletlen szar... -
#7027 legujabb az a driver ? :) már a logiteché .... -
#7026 Köszi, de sajna még nemyo.
Bemásoltam a Systembe és a mappájába is, de nem megy -
#7025 azért célszerű használni -
#7024 Én pl.nem is használok drivert a kormányhoz. -
#7023 Hülye 5let,de nekem is volt ilyen.Kikapcsoltam a gépet,kihúztam USB-t,aztán visszadugtam,és jó lett.
Többször is volt már.Biztos porszívóval megpiszkáltam,vagy nemtom.
Egy próbát megér.
Ha nem segit,tedd fel újra a drivert,vagy vedd le,és próbáld anélkűl. -
TotesZ #7022 JA és aki szintén ilyen kormánnyal nyomja a játékot az is szóljon,ThnX -
TotesZ #7021 A kormány driverében igen,nincs vele baj.A Forma 1 Challenge el nyomtam réggebben és tökéletesen ment.Most feltetttem a Rally Trophy-t azt hittem ezzel már jo lesz ,de ezzel is szar,ugyan olyan balra,nagyon elfordul a játékban... nem tom mi lehet.tipp?
-
#7020 a driverében jól működik? -
TotesZ #7019 Hellőő!! Ez lenne a problémám: nem régiben vettem egy logitech w force feedback-es kormit ,azzal szerettem volna tolni a burns rally-t de nem tudtam normálisan,mert a kormányt ha jobbra tekerem okés,egyenletesen fordul a játékban,de ha balra akarom egyből teljesen félre ugrik -ugyanugy mint ha billentyűzeten nyomnám a balra gombot- feltettem már az 1.01 és 1.02 es pecsenyét is,de igy se jobb.Mit kellene esetleg átálitanom,segitsen akinél előfordult vagy esetleg tudja mi lehet a baj.Amugy mindennél müködött eddig a kormány szal nem ez a sztrocsi.Please help!! -
Zsoldos #7018 Tudtok mondani hasznalhato olcso-kategorias feedbackes kormanyt? -
Zsoldos #7017 Nem lehet hogy hibas a vga? Mas jatekok alatt jo? (az ujabbak, vertex shadert hasznalok kozul) -
Zsoldos #7016 http://www.dll-downloads.com/
itt megtalalsz mindent ami kell. (talan kelleni fog a jateknak meg 2 v. 3 db)
vagy a jatek exe-je melle tedd oket, vagy masold a system32 konyvtarba. Az amugy nem arthat, mert sokmindennek kellenek -
Szvsz nagyon jó
-
#7014 -
#7013 Sziasztok!
Rendesen feltelepítettem a game-et, és ezt írja ki mikor indítani akarok:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCP71.dll nem található!
Légyszi segítsen vki! -
iattis #7012 Hát nem értem, nálam miért szarakodik, vajh mit tehetnék??? Más programoknál minden OK. -
#7011 nektek van banner? -
#7010 ugyanilyen kártyám van és semmi ilyesmi hiba
igaz Intel alatt P -
#7009 xp alatt simán jó hozzá a drivere nyugodtan lehet használni -
iattis #7008 Köszi, már túl vagyok rajta ahogy írtam is, de nem segített -
#7007 én meg nem tudok így menni! még a gépet sem tudom megverni, szal -
#7006 Sziasztok!Mivel FAQ linket nem látok,ezért megkérdezném azt,hogy mi és milyen sorrendben szükségeltetik a netes játékhoz??
Esetleg lehet warez verzióval is játszani online vagy nem?
Kösz a segítséget előre is! -
#7005 Tedd fel a legújabb vga drivert. -
icmi #7004 Üdv!
Mija francé indul újra mindig a gépen (mostanában kékhalál) futam alatt. NVidia NForce2 csipivel lehet a gond asszem. Ha valakinek hasonlója van, írja már le, hogy műxik neki (THX).
Amúgy kormányállítgatás nélkül is lehet jól menni, a rekordom FR-Bisanne 4:05. A rekord a neten 3:57 asszem, pedig vért izzadtam, a csoki is pöpec, íven megyek, nem csúsztatom és megsem... A gépet már szarrá verem, de ezek... -
iattis #7003 Sziasztok,
Kérdés: mit tegyek, hogy a játék során ne „villogjon a kép”? Értem ez alatt, hogy folyamatosan óriási háromszögek villannak be, jelennek meg és ez nagyon zavar a vezetés közben.
Másnál is van ilyen, vagy csak az „készülékemben” van a hiba? Egyébként rendben fut csak hát ez nagyon zavaró.
A program eredeti, feltelepítettem a 1.02-es peccset, a videokártya GeForce4 TI 4200 Friss driver telepítve, proci AMD AthlonXP 2400+.
Ja és próbáltam minden extrát –pl antialiasing,stb. be- és kikapcsolni egyesével mind a kártyán, mind a játékban és semmi eredmény.
Visszaolvastam 2004 szeptember 04-ig!!!
Help me, plíz!!!! -
Zsoldos #7002 A 6600gt es a 6600 gpuja ugyanaz szal ha szivas van vele akkor mindkettovel :) Amugy ahogy sajnos meg most is fagy, de csak az angliai terepen, a tobbin semmi vesz. Fura. De mindegy ugyse szeretem azokat a szurke angol palyakat :) -
#7001 az szar ügy, ha 6600-al fagy, mert nekem is az van:D
na jó 6600gt
akkó má jó! -
Zsoldos #7000 a fagyas is megoldodott vele. -
Zsoldos #6999 ugy tunik nem kell, mukszik -
Zsoldos #6998 Udv! Fagyogat a game (gf6600). Megprobalkozom az 1.02 -es patchel. Tud valaki torest hozza? -
#6997 azé, mert csak autóztak, semmi látvány. mondom nem volt jó(olyan jó):D
tudom milyen a pálya, mer mondom arra járok. ma is arra jöttem
BASSZUS HOGY KISZAKÍTOTTA OLLÉ A SZALAGKORLÁTOT!!!!! pff. azt meg kell nézni!!