Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
De szerintem, most mar senki sem panaszkodhat, mert jon 3 teljesen eltero rally jatek (Colin5, Xpand, RBR). Igy mindenki megtalalja az igenyehez mertet.
Persze, mindegyik lehetett volna jobb a sajat neveben, ki maradtak dolgok, vagy belekerultek apro bosszanto hibak, esetleg szivesen otvoznenk, atvennenk dolgokat az egyikbol a masikba de ez van😊)

Teny hogy semmisem tokeletes, de a lenyeg hogy mar van mibol valasztani😊)

Remelem a RBR sikeres lesz PC-n, komoly eladasokat fog produkalni (amihez itt is sokan hozzajarulnak akinek tetszik, nyomatja, regota vart valami hasonlot stb.😄DD), es kovetendo pelda lesz masoknak is, nem kulonben az SCI-nek hogy neki alljon egy igazan PC-re "kitalalt" RBR2-nek😊)))))))

(*** Es most ismet johetnek a: "nem indul, csikozza az utat, lassu, nem megy billel, AA-AF, catalyst, mx440 stb.😊))) ***)
Köszi!

Akkor ez az én játékom csak kormányom nincs... 😞 Szerinted nagyon gáz bill.-el nyomni???
mrsix
Sorry, javítok: Alexease!

mrsix
Axelease!
Köszi a pályahosszal kapcsolatos infót!

Alexease
- Nincs Multiplayer:/
- Az Xpand Rally extra csicsas arkadosabb jatek (billeseknek), a RBR inkabb "real" grafikas szimeseknek (kormanyhoz)
- "Szabvanyos", normal hosszusagu, a valodi helyszinekhez merten hossszu szakaszok vannak. 6-13km hosszuak, 3-10 perc alatt teljesithetoek. Ha esetleg rovidnek tunne atlag 5 perc vezetes szakaszonkent, akkor nem az, mert mint szimulator eleg komoly feladat eredmenyesen, hiba nelkul vegig uton tartani, koncentralni, odafigyelni stb.
Nincs koprmányom, szóval bill.- en tudom csak nyomni a játékot... Szóval akkor ugorjak neki vagy várjak még???😊
dr Kotász
AA-t vedd le, AF maradhat. Nálam megoldotta.
mrsix
Sziasztok!
Sajna Én csak majd a jövõ hétvégen tudom kezelésbe venni a játékot. Milyen hosszú pályák vannak benne és mekkora a leghosszabb?
Köszi

Cowek
És én is? :-D

Kormány van?

http://www.f1-info.hu/

JuanG
akkor én mehetek? 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bazza
Aki pedig ezzel tud menni, az mehet pályázni a suparuhoz...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Azt nagyon sajnálom, hogy nekem a Colin sorozat sokkal több élményt nyújtott mint ez! Nem azt mondom, hogy jobb, sõt! De ez már nekem durva! Még beállva se tudnék normálisan menni vele...😄De komolyan, a Colin 2 volt az igazi! Pont olyan reális, hogy még vezetni tudtad! A kettõt kombinálni kéne, és akkor...akkor wazze isten lenne! Így meg vigyorgok magamon, hogy nem birok az úton maradni, megyek mint Észventúra. 😊 LOJÁL!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Csaó Srácok!!

Gondolom lejárt kérdést teszek fel, de milyen a játék???😊 Csak azért kérdezem, mert vacilálok az Xpand Rally és e között. Pontosabban, nem tudom, hogy most ezt "vegyem" meg vagy várjak az Xpand megjelenéséig?! Elõre is köszi Rossi1
Buba007
Jól tudom, hogy lehet multiplayerben is játszani?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Nem! Az majd az XPAND Rally lessz.

"vessetek a mókusok közé" :)

hi, nem tudom hol keressem és most nincs idõm visszaolvasni...szal a gond az h feltelepítem utána setup.exe, és amit kibont crack "invalid fingerprint"-tel elszáll. A gamecopy-s crack az pedig wrong disc-et produkál, ha segítene vki megköszönném.

Hi!

A demo-hoz képest változott a gépek vezethetõsége, viselkedése?
A demoban nekem olyan könnyen dobálózott a kocsi ,hogy nem tetszett. (kormánnyal)
Más: Ez nem a crome grafikai engine-jének a túrbózott változata?
JuanG
Hogy állsz a festésekkel, kész vannak??? A toyota látom kész...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

robotnyk
AA/AF nélkül, de próbáltam azzal is, nem voltak csíkok
Nah az!

Te hogy nyomod?

robotnyk
4.9es a legújabb 😊
Mégiscsak megmaradtak a csíkok😞((

3.9-es legujabb!

robotnyk
új catalyst?
Így már ugyan nincsen, de így meg csúnyácska az út!

robotnyk
vedd le 0-ra
2X AA 8XAF

Ugyanaz!

robotnyk
AA/AFet vedd lejjebb
Segítsetek nekem!

Miért vannak ott azok a csíkok az úton????
http://torry.fw.hu/torry1.html

3.9-es Cat 9800pro 4XAA 16XAF!

nem tudok feltölteni a gallériámba képet.!!!!

b-type
nagyon jó...és persze kösz 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

RelakSfromhome
Nah, megyek egy kis saját rally-t nyomni

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
igen? Én momo-val nyomom, és már a hajamat tépem ... Pedig vissza is mentem gyakorolni a flik-flak-ot, mert ott veszítek rengeteget, de az is folyamatosan rosszul sikerál 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Privibe küldtem ftp szerver címet.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

robotnyk
hát, pedig kéne, nagyon sok eltérést. az utolsó oktató pálya senkinek nem megy elsõre, fõleg nem bill.el, én 2 napot szarakodtam vele, mire 1:23:95 lett
RelakSfromhome
Kövezzetek meg, de szvsz az rbr-nek, meg a cmr-nek a fizikája között alig találok eltérést. a cmr-bõl mondjuk csak a demókat használtam a 3-4-5-bõl, de akkor is. Az utolsó oktató pályát pl képtelen vagyok idõben végigcsinálni az elõtte való oktatás ellenére sem...

Buba007
Valaki plz! #3710

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Ha van több giga szabad helyed Fraps nevû progival tudsz menteni avi videó formátumba amit bármikor megleshetsz játék indítása nélkül.

mx440-el nem megy, pixel shader tamogatás miatt

Jacek
ezt hogy gondolod?

csak azt nem ertem az intro mert indul el
magus755
sziasztok tudna nekem valaki segiteni hogy a visszajátszásokat játékon kivül mivel lehet megnézni?

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

AbortRetry
A leujabb drivereket tedd fel: nvidia, directx9c...stb

P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100

Met
Felbontást minimalizáltad?
DX melyik van fent? VGA driver?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nem tudom.
Jacek
mx440 a ludas nem?

p4.512 megaram.2500.vidikartya:nividia geforce4 mx 440 with agb8x.elindul de az intro vegen nem add be semmit lefagy allandoan
AbortRetry
Vagy legalább a config-odat írd ide!

P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100

Olvass vissza a fórumban és találsz pár ötletet.

HPt
rendben 😊

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

akkor nem tudtok segiteni mert fagy le az intro utan?