Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
The page cannot be displayed 😞

robotnyk
na, ezt billel mentem most
4:25:79
link
radeer
izé dinamikusabb akart az lenni..elírtam 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
Hát ez a TIR nem semmi megnéztem repszimulátorokhoz fejlesztették ki, leveszi a fejmozgást tehát sokkal reálisabb mert ahogy nézed elõre a kanyart , úgy mozog a képernyõ is. Sinamikusabb lesz így a mozgás ahogy elnéztem 109 dollár...sok 😞

Zetorg

probáltam egy zuzosat menni meglátszik csak unalmamban vagyok képes ienre

amugy mien? mennyire ultra-LOL??? 😄DD

Alexease
Nekem se a kedvencem, de azert nem rossz😊) Sorrend: Angol, Japan, Ausztral, Francia, Finn, Amcsi
wehehe....

thx 😊

Sonajk @:o)
Én meg feltettem 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Hát akkor itt lenne Chaos Mad nagy repülésereplay.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Buba007
Ja sry!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

na elküldtem 😊

[Walaki]D`Lair
Én meg nem szeretem a francia pályákat...😊) Japán power...😄D meg a brit...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Met

Néha vissza lehetne olvasni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Buba007
Tudtátok, hogy készül a gammához egy Multiplayer Mod! Elvileg majd ketten lehet játszani! infó

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

ok elküldöm, thx, csak még nem csináltam ien feltöltést sose 😊

Én meg néztem és tetszett (fõleg a szalagkorlátos vonalvezetés). A pörgés valóban csúcs. Hogy nem viccelek itt a bizonyíték.

Zetorg
van benne két nagy hiba 😊

Zetorg
replay
lécci nézzétek meg és véleményeket kérek! 😄
billentyûzeten küldöm.jó lenne ha valaki tudna felrakni bill.-es replayeket, ha van itt olyan aki bill-en nyomja.

radeer
Jah , meg bejött anyám ( pont itt téblábolt lányaimmal) mikor néztem visszajátszást, szállt fel mögöttem ( dehogy ettem + 😊) a por..azt monjda,már TV-t is tudsz nézni számítógépen??

- replay-nál rohadt jók a kameranézetek , és nagyon realisztikus ahogy megy a verda.

RelakSfromhome
Jajó, csak nem volt visszajelzés

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

robotnyk
én is így vagyok vele 😊
Na azért ez sem igaz ám. Én letöltöttem, csak még nem volt idõm megnézni, de ígérem, hogy mindjárt meg teszem.

bp
Holnap próbálkozok ismét egy feltöltéssel, ha hibás az ZIP. Addig is a Cote D' Arbroz pályán nem tudok 3:48:39 alá menni, ami igencsak rossz eredmény. Pedig nyomom mint állat...

Letöltöttem az összes autó-összes pálya "playert" és így klasszisokkal jobb a kormányozhatóság!!!

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

RelakSfromhome
nah, úlláccik, a bénázásom kutyát sem érdekli 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ha nincs tárhelyed elküldheted nekem és én felteszem, hogy mindenki elérje (persze, ha neked is megfelel).
[email protected] címre jöhet

Keresel egy tárhelyet (ha nem lenne). Feltöltöd oda és meg adod az elérési címét.

hogy lehet feltölteni vmit ide? van egy jo replayem 😊

[Walaki]D`Lair
Szerintem is kurva jól néz ki, bár kénytelen vagyok low akármin nyomni, mert a GF3 nem mai darab...:/

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mnemomic
Na holnap majd én is megnézem 😊

robotnyk
jaja, én is azért voltam meglepve, több helyen olvastam, hogy nem elég szép a játék.
Bucser
Szerointem Grafika még alacsonyabb felbontásban és gyengébb gépeken i baromira rendben van.... A Virtuális kamerát állítani kell az tény, de IMO baromi szép az egész.. és ez fõleg a visszajátszásokkor jön elõ igazán...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gyraph
Semmi baja a grafikanak....ez Rally szimulator akar lenni es nem Doom87apokolanyja 😊. Nekem legalabbis abszolut fotorealisztikusnak tunik es nem erzek "olvado" muanyag izt 😊. Akinek nem tetszik az nem sokat konyit a 3D grafikahoz.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

robotnyk
sztem is szép, aki fikázza a grafikát az angol pályák után az nem jutott el japánig.
gyraph
Hi Radeer! Reg "lattalak". Ez tipikussan az a jatek, aminek meg kell adni az idot es sokat kell gyakorolni, mert bar en is regota nyomom az F1-re epulo szimeket es Rally Trophy-t...ebben a game-ben sujossssan leszerepeltem 😊 es 3napba telt, mire lenyomogatom neha Richard Burns bacsit 😊. En eloszor probaltam automata valtoval jatszani, de mint az F1 modokat ezt is csak manualis valtoval tudom jol nyomni, automataval csak repulok. Grafika szerintem is az eddigi (ha nem is legszebb) legrealisabb, legvalosabb....neha egy pillanatra ugy erzem mintha a Eurosportot, vagy AB Moteurs-t figyelgetnem. Ja es kormany nelkul elvetelt 5let jatszani vele szerintem...tisztelet a kivetelnek.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

nálam is hibás 😞

JuanG
hibás a zip fájl...nekem legalábbis...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ja 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

robotnyk
LOL 😄DDDD
ezt nevezem copy protectionnek 😄DDD
JuanG
no gyorsan kipróbáltam eredeti verzióban, nagyjából ugyanaz (gépigény stb), de egy fontos eltérés van: a replayben az elsõ kerekek rendesen forognak a kormányzás szerint 😄DDD!!!!!!!!!!!!!!!!!

bp
Itt egy ripléj. Ez a max, amit ki tudok hozni a pályából, ha gyorsabban megyek repülök....bár így is fogok! Iszonyatosan csúszik, mint ha nem is tapadna a gumi. Alap beállítással nyomom. Nézzétek már meg és mondjátpk el, mi lehet a baj! THX! ezaz

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Ha érdekel valakit: Hyundai Accent Tarmac Setup

[Walaki]D`Lair
én default setuppal szoktam ugyanezt...😄DD

radeer
Na, azóta hogy ideírtam nem tudok menni egy szakaszt sem 5-8 borulás nélkül... letöltöttem b type free subaru setup-ját és elsõ versenyen igaz...rookie-ban de végigmentem és több mint 1 perccel elsõ lettem elöttük, ami mint alatt írtam eddig nagyon távol állt tõlem! Hihetetlen jó játék, kössz a setup-ot..ha vannak még finomított beállítások , én mint tök amatõr ebben szívesen veszem a segítséget.( mittom murvásra,aszfaltra, pályákra stb.)

RelakSfromhome
egyébként kezdetnek a micubishit érdemes használni, igaz? Nekem legalábbis az jött be 😊

RelakSfromhome

uHs Gerzson
Még beszél a gyerekkel és majd képeket fog majd belinkelni, de ahogy irta meglesz szerinte.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

radeer
Kezdem azzal, hogy igen gyönyörû a játék grafikája..ilyet még nem láttam. Ellenben nem vagyok mai csirke, és mentem már pár autós gaméval, de.... majd 24 éves számítógépes ( kezdve c-64 ) pályafutásom alatt nem találkoztam olyan autós gémmel ami ennyire felbosszantott volna, már próbáltam mindenféle kormánybeállítással..állandó gáz és csak fékkel szabályzom,stb...de képtelen vagyok végigmenni a pályákon. Jó mondjuk végig bírok menni, de az nem verseny. Folyton kixcsúszik az autó és ha van egy komolyabb kanyar csak lépésben tudom bevenni, nehogy már ez legyen a raly...hisz még a legkakibb colinban is lehet beszúszni egy kanyarba. Jó-jó lehet mondani, hogy állítsam be a verdát, de nem hiszem hogy minden sofõr ért ahhoz a bonyolult dolgokhoz amik a kocsin vannak ( ezer és ezer állítás). Szóval lehetne benne szerintem azért használhatobb alap beállítás, amivel szépen lehet menni...és aztán az okosok mennének jobban.

b-type
én linkeltem, de aszfaltos,
viszont tény, hogy ahoz, hogy kiautózd eléggé ismerni kell a pályát, hogy legyen elképzelés arról, hogy melyik kanyarba mennyivel akarsz bemenni..mert csak akkor tudod használni.
pl. nálam maximál a terpesztés ezen a setupon, mivel sok a tempos kanyarra érkezés már elindult autó egyensúlyal( alacsony a kasztni merevítés is)
ha nem azzal a tempóval érkezel akkor inkább csak zavaró, mert tekeredik az autó...pont az alacsony merevítés, és a terpesztés-rugózás miatt.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type