Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mu*][*h4pHu|{4
nem tudnád felrakni vmi ftpre az aktualle driveredet?Leszedném 1 pill ,mert kecseg logitechröl nekem mindig csak ua-azt szedné.

felreertettem a kerdesedet, mert nekem az volt a problemam, hogy wingman driver nelkul volt egy alap fekezes, ami ertelem szeruen nehany tanulopalyanal problemat jelentett Azthittem neked is ez a gondod.
Ballabfekre annyit, hogy finoman valtogasd a ket pedalon az erot, es akkor vegeredmenybe az jon ki amit szeretnel😊

RelakSfromhome
Ja, és most a Use Special Steering Wheel Settings elõtt VAN pipa, a Report combined pedals elõtt meg NINCS

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Elérhetõ... A gázzal direkt gányoltam is, hogy csak félig nyomom, és tartja a sebességet, ha jobban nyomom, nagyobbat tart. A fékre meg mindig ráállok, sazl 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Nah, átállítottam két tengelyesre. Így sokkal jobb a ballábfék, és mûködik teljesen analó módon...

4.40.143-mas driver

Mu*][*h4pHu|{4
hát ezaz mert amúgy lenne rá szükség nem is kevés, aszfalton pláne.Jah rally schoolban csináld meg a bal láb fék leckét csak a 2 pedállal😉Mert nekem csak úgy jött össze hogy a gáz fék kombinált pedál és külön raktam még a féket 1 billre.

hm.. megneztem, nem tudom egyszerre lenyomni a ket pedalt, marmint hogy egyszerre erzekelje, de nem is volt ra szukseg...

Mu*][*h4pHu|{4
Eh amióta megvan a kormány gyári driverrel toltam.Most leszedtem a logtech.com-rol elvileg az ucsó verzsönt 4.40es ,de ezzel se másabb a helyzet.Tippeket szivesen fogadnék milyen drivert hazsnálljak milyen profilert stb.Pár link is jol jönne 😉 1000 thx

Mu*][*h4pHu|{4
Nah akkor vmi momo tulaj anyit nézzen már meg nekem az elérhetõ-e ,hogy 1szerre van lenyomva a gáz és a fék mondjuk 50%ra.Mert ha igen akkor meg lehet oldani csak nem tudom mi a gond.Elõre is thx

Moby
Azt már viszont a gameben tudod állítani, hogy jól rémlik a filters alatt, talán 😊

Adversus solem ne loquitor

nekem akkor volt ez a problemam, mikor nem a logitech gameing software-bol inditottam a jatekot. Ha nem akarod onnan inditani, akkor az optionsben van egy filters menupont, ott tudod allitani, hogy hogyan erzekelje a pedallenyomast. ertelemszeruen lefele huzva a gorbet a fekre, a kis feklenyomodast kiszuri. Persze igy nem tudsz majd full fekezni illetve gazt adni.

Ha a wingmanes logitech profilert hasznalsz, akkor nem kell ezzel szorakozni.

Mu*][*h4pHu|{4
Ha letíltom .akkor nem pedálként mûködnek azaz nem analkógként ha lenyomom vmelyiket, akkor van gáz ha nem akkor nincs,persze padlógáz padlófék ,azaz nem tudsz se fél gázt ser negyedgázt adni vagy max gáz vagy nuku.Fék dettó^.^

RelakSfromhome
Nos, nekem is momo van, és alapbeállításon (Use Special Steering Wheel Settings elõtt nincs pipa) megy a ballábfék, meg a gázadagolás is. Ballábfékkel olyan, mintha nem adnék egyáltalán gázt, de a fordulatszámmérõ nem esik vissza, mintha elvenném a gázt.

Moby
Bár nem MOMO-m van, de logitech, szvsz ugyanúgy lesz annál is: a kormányod tulajdonságainál tiltsd le a "pedals reported as combined" beállítást.

Adversus solem ne loquitor

Mu*][*h4pHu|{4
Hi all. logitech Momo tulajokhoz lenne 1 kérdésem. Nos az a problémám ,hogy nem tudom használni a bal láb féket a gameban.A kormány tulajdonságoknál ha a gáz fék pedált kombináltnak állítom (combined ...) ,akkor 1idõben nem lehet fékezni és gázt adni mivel ha padlógáznál lenyomom a féket azt kivonja a gázból ,azaz mintha nem nyomnám tövig. Viszont ha meg átállítom hogy elvileg külön tengelynek vegye mind a gázt mind a féket ,nem igazán mûködik pedálként a pedál. Az analóg mivolta megszûnik és mintha 1 gombot nyomkodnék vagy van gáz vagy nincs (0 1).Ez ugye meg még se az igazi mert enyi erõvel már szinte tolhatnám billröl^.^Nos van erre vmi patch crack vagy vmi +oldás? aszem a driver vmi 4.40es version .Válaszokat elõre is köszi csumi..

Zetorg
ok

RelakSfromhome
Nem kérdeztem, mondtam!

Zetorg
ok
lehetett volna jobb is, volt benne 1-2 kicsúszás

robotnyk
majd reggel
Zetorg
megnézted?

Zetorg
azt nem láttam

RelakSfromhome
És az nem volt a felvételeken, mikor két hajtût sikeresen veszek, majd a 3.ban annyira megfordulok, hogy két szinet lemegyek keresztbe az utakon, be a fák közé 😄😄😄

robotnyk
a francba, holnap nyomhatom megint 😄
Zetorg
arra, ja 😄

Zetorg
USA 4:21.87
ez elég jó lett 😊

RelakSfromhome
Ja, hogy a fhranszia pályára gondolsz? 😊

Zetorg
hajtûkanyarokat

RelakSfromhome
Visszafordítókat? Nem a keresztezõdésekre gondolsz? 😄

Zetorg
-5mp és mindig sikerül 😛

látom, te meg nagyon vágod a visszafordítókat!

RelakSfromhome
Ja, amióta a mitfárert beállítottam 6 db piros téglalapra, azóta nem mondja annyira elõre a kanyarokat, és azóta nem is törtem annyira meg a verdát 😊 Érdemes beállítani, hogy mikor mondja a szembejövõ kanyart!

RelakSfromhome
MAD: 1: nem valósághû karambolt használsz, mi? csak mert ha én így lefejelek egy fát, akkor ott a vége. 2: most már elég lesz a gumibogyószörpbõl!!!

Sonajk @:o) : szépek, de kár volt a borulásért

Zetorg: a célkorlát lekoccolása mennyit ér?

Zetorg
vegyé!

[Walaki]D`Lair
vége alatt értem az utolsó kanyart...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

robotnyk
lehet
én nemtok, nincs mivel :x
[Walaki]D`Lair
nekem 1:19.36 default setuppal, de a végét nagyon elrontom mindíg...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Zetorg
kormánnyal meg még szarabbakat megyek. :o
lehet, hogy inkább azzal kéne gyakorolni?! 😊

robotnyk
ismerõs, ez kb 10dik restartra jött össze 😄
Zetorg
próbáltam most menni egyet, de már nincs hozzá türelmem.majd holnap próbálkozok.

galád! 😊

amugy jol tetted! 😄DD

robotnyk
jah, most én is vissznéztem, és rájöttem, hogy nincs bent semmi extra, talán ezért lett elég jó az idõ. (amúgy az elõzõ rekordom 5:01 volt 😄)
jellemzõ, hogy próbáltam a rally school pályán egy szépet menni. szép is lett, többet mentem keresztbe a pályán, mint egyenesen, végig jól mentem, mégis 1:25 fölötti lett az idõ.
RelakSfromhome
Közben elmentem Ausztráliába, és néhány bizonytalan kanyarvétel után megreptettem a micsut 😊

Zetorg
na megnéztem és arra jutottam, hogy nem vagyok elég óvatos. 😊
néha besokalok és ezzel veszítek sok idõt.

Sonajk @:o)
Már annyi idegen replayt nézegettem, hogy talán itt az ideje nekem is feltenni egy saját visszajátszást.
Ha nem állok a vége elõtt fejre, talán még elsõ is lehettem volna.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

váhááá..!!
én voltam az 1401-dik KISKUTYA !!!

Ismerõs a dolog, mert nekem is fent van 😊)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

whehehe...
jah.. felraktam azt a snow.. izé modot, faszán megfogja amugy a gépet 😄DDDDD

Hát ez qrva jó volt.
Dögöljön meg, aki az út mentén a hófalat kitalálta 😊))

Zetorg
thx, nézem is.

robotnyk
már jó 😊
bocs