20179
-
dl Voodoo #7396 HI.Kicsit el vay tévedve becopyzom mit írtam : A gombok számában 6 pont elég de ebben igaza van lehetne több is de ez nem MOMO kormány nem 35-40 ezer forint ne várjál csúcsteljesítményt.Ez 1 fasza kis közép vagy egy hajszállal jobb mint középkategóriás kormány senki nem írta hogy ez a csúcs de ebben a 15-20 ezres kategóriában ez egyik legjobb kormány.
erre te : Te azt irtad ez a csúcs, szerintem még nem nagyon láttad a másikat.
Hol írtam én ilyet hogy ez a csúcs???
Egyébként a középrehúzást is be lehet állítani ha konyítasz egy kicsit a beállításokhoz.Én GTR ezek és FFB nélkül gyorsabban lehet menni nem tépi ki a kezedből a kormányt de mint írtam nem mindenki kapcsolja ki csak leveszi az erősségét kinek hogy tetszik milyen a stílusa.
Egyébként semmi bajom a te kormányoddal de microfos kormányt nem vennék az biztos. -
#7395 tudom csak lusta voltam kiirni
A Microsoftnál ugye az fsb-t egy gombnyomással ki lehet kapcsolni középpen a Force megnyomásával. Én használom mivel nem a dicsőségre megyek hanem arra, hogy élvezzem a játékot, és pl középre visszahúzás nélkül egy játék elég fura.
Ez nem egy teszt hanem 3-4 teszt-ből részletek egyik ugye TOM hardvere.
Te azt irtad ez a csúcs, szerintem még nem nagyon láttad a másikat.
Én mindkettőt kitapasztaltam és mások tapasztalatai (fórumok, tesztek) is egyértelmű. Nagy kincs egy jó állapotban lévő Microsoft kormány.
Elég csak itt visszaolvasni, vagy a másik fórumban... -
dl Voodoo #7394 Wingman formula force GP.Ez a teszt elég gyengus már megbocsáss.Aki pályaversenyt játszik azok tudják ha gyors akarsz lenni FFB-t nem használsz vagy nagyon minimális mértékben.Kormány beállíthatóságban igen csak jól be lehet kalibrálni mind winfosban mind a játékon belüli setupolásnál.(pályaverseny)Rallyiban nem igazán tudom mert csak az RBR el játszok vele szerintem nagyon jól lehet menni vele bár erre én nem fordítok időt csak funból játszok néha néha.
A gombok számában 6 pont elég de ebben igaza van lehetne több is de ez nem MOMO kormány nem 35-40 ezer forint ne várjál csúcsteljesítményt.Ez 1 fasza kis közép vagy egy hajszállal jobb mint középkategóriás kormány senki nem írta hogy ez a csúcs de ebben a 15-20 ezres kategóriában ez egyik legjobb kormány. -
icmi #7393 Agrakosnak:
Ha puha a fékpedálod lehet, hogy olyan, mint a SW. Abban két rugó van per pedál. Javaslom nézesd meg, nehogy elreccsenjen az is. Nem árt a tartalék rugó (lehet csináltatni maszekban). -
#7392 okay. understand -
#7391 ez itt off
csak felvétel után lehet tömöríteni -
#7390 nem én azt mondom, hogy jobb mint a logitech Force
De már nem lehet kapni újonnan. -
#7389 ja meg figyu, te írtál a fraps témába! akkor hogy is csináljam?? -
#7388 asszondod Sidewinder legyen belőle?? -
#7387 ez így van
de szerencsére én még tudtam venni -
Loco #7386 Ez szép és jó, nekem is piros microsoft van, de hol a rákba tudsz vásároni ilyet? ami használt azt nagyongyorsan felejtsd el, nem adja el az, akinek jól működik -
Agrakos #7385 Mondjuk én más autós játékot nem vagyok hajlandó játszani a kormánnyal, csak az RBR-t. Mondjuk nincs is más ilyen jó rally-s progi. -
#7384 nem. :)
-
#7383 az egy általános teszt volt amiből idéztem
akkoriban RBR még anyuka hasában volt
Amúgy gondolod, hogy van aki csak RBR-hez vesz kormányt és mindem más autós játékot elkerül? P -
#7382 ehh dereggel van, néha jó lenne szerkeszteni..
Nem favorizálom egyiket sem a másikkal szemben.
csak a gombok nem annyira fontosságára gondoltam a Richard Burns Rally-ban, szemben mondjuk a rögzíthetőség, és pontossággal,ami annál fontosabb.
és persze a bírja a strapát, ne melegedjen..
-
#7381 én nem mondtam, hogy nem jó, de hogy a legjobb lenne az erős túlzás
-
#7380 Sztem az RBR-re akár a 4gombos kormány Logi.F.F.GP is jó...csak te vagy a pályán, tehát nem nagyon kell jobbra-balra nézni (szűk utakon nem is nagyon érdemes ), és ha jól tudom nem állítható a setup a futás közben.
Amugy sztem a 6gomb is szűkös néha, pláne úgy hogy a legtöbb funkció két gombot kíván..
pl. fékerő elére/hátra, boxkiállás értékek növelése/csökkentése, nézés jobbra/balra. -
#7379 Microsoft Force Feedback Wheel
Logitech Formula Force GP
-
#7378 "Logitech Formula Force GP
Sajnos a többi Logitech kormány nyomába se érhet a MOMO-nak. Bár hallottunk olyan pletykákat, hogy a Los Angeles-i E3-on megjelenhet a MOMO „lightos” verziója is. A bevezetõ után azért le kell szögeznünk, hogy a Formula Force GP nem egy rossz kormány. Egyáltalán nem drága és elég jól is néz ki – bár ha közelebbrõl szemügyre vesszük, látszik, hogy itt-ott elmaradtak az utolsó simítások. A kormánykereket kényelmes gumibevonat borítja, bár az anyag minõsége azért lehetne picivel jobb. A hüvelykujjaknak kialakított hely jó, ám a többi már kevésbé méltó a dicséretre. A két mûanyag csavarból álló rögzítés egyszerûen használható és elég jól tart. Sajnos a gombok és a sebességváltó-kapcsolók elhelyezése elég rossz, így nehezen használhatók.
A kormány precizitása megfelelõ, ám nem kiemelkedõ. Rally- és arcade játékokhoz jól használható, ám a Forma 1-es játékokhoz nagyobb pontosság illene – fõleg a középállásban tapasztalható remegés nem tetszett. Összességében bár ez a kormány sem rossz és az ára is kedvezõ, a Microsoft modellje precízebb és ergonómiailag is jobb. . "
-
#7377 Na idéznék a LOGITECH WINGMAN FORMULA FORCE GP Kormány tesztből:
"Nagyító
A Force GP-nél is megállja helyét az a kijelentés, hogy a nagyon gusztusos kinézet hajlamos túlzott elvárások gerjesztésére. Míg a GP-nek el lehet nézni, hogy szolgáltatásait tekintve kissé szűkmarkú, ez a Force GP-nél már jobban szemet szúr.
Elsőként a szűkös gombellátottság hozható fel. Bár itt már mind a hat gombnak külön funkciója van, de azért ez jelentősen elmarad az elvárhatótól. Népszerű megoldás a noname gyártók körében pl. egy HAT kapcsolót is rakni a kormányra (olyan többirányú billenőgomb, ami a gamepadeken a mozgást hivatott irányítani) - míg ez esetleg rontja az esztétikai kivitelt, a használhatóságot nagyban javíthatja (pl. nézelődni lehet vele körbe-körbe, ahol ezt a játék lehetővé teszi...). De ha a HAT kapcsolót el is vetjük, azért még egy profi versenyautó kormányán jóval több gomb található (lásd F1, WRC autók, stb.), vagy akár a mostanában nagyon terjedő "multifunkciós" kormányokon a prémiumkategóriás személygépkocsikban. A rendelkezésre álló hat gomb általában elég, de mégis, egy friss konstrukciót tekintve kevés.
Szintén kifogásolható a már korábban említett szűk forgási tartomány és az érzékenység állíthatóságának teljes hiánya. A Force GP-nél ez élesebben jelenik meg, mert a visszahatások egy nagyságrenddel közelebb visznek a valós kormányzás élményéhez, és fura olyan dolgokat tapasztalni éppen csak elbillentett kormányállásnál, amit normálisan legalább félig alászedve tapasztalnánk. Különösen meglepő, hogy még a driver programból sem állítható az érzékenység, csupán a force hatások erőssége. Jobb híján ezzel kell majd játszadozni, hogy megtaláljuk az optimális érzést biztosító beállításokat.
Mindent egybevetve a használhatóság terén, a Force GP nagyon vegyes képet mutat. Alapbeállításokkal nagyon nem tetszett, amit produkált, de nem voltam hajlandó elhinni, hogy csak ezt tudja nyújtani. Néhány órányi állítgatás után végül is sikerült kikísérletezni egy olyan beállítást, amivel egész jól viselkedett. Ezek után már élvezetes volt az autózás, de a több órányi szenvedést nem igazán tudta hamar feledtetni. Az állítgatás ugyebár abból áll, hogy tolunk egy kicsit az egyik csúszkán a driverben, betöltjük a játékot, elindulunk... és nézzük, hogy mi változott... aztán két perc múlva exit, és kezdjük elölről... esetleg szerencsénk van, ha a játék bírja az ALT-TAB-os programváltást és futás közben tudjuk változtatni a beállításokat, de ez elég ritka. Na igen, a Logitech driverben van 3 csúszka, de a komolyabb játékok szintén elég jól paraméterezhetők, ami összességében nagyon sok kombinációs lehetőséget jelent. Mindez jelentősen illúzióromboló lehet azoknak, akik a nem kétfilléres szerkezetüket hazacipelve beizzítják, és rögtön nekiesnének az önfeledt száguldásnak.
Persze az is lehet, hogy én vagyok túl kukacos."
-
#7376 írd be a keresőbe és nézd meg hányan dicsérték -
#7375 Ezért mondom én
Logitech volt fél évig nálam
Azóta hálisten Sidewinder
azzal még nem nagyon volt baja senkinek drivergondon kívül.
Persze akinek LOgitechje van az jóhogy azt mondja de érdemes megnézni a kormányteszteket és ezt egyszer már kiveséztük itt. -
Agrakos #7374 A magyaritasok.hu-n megtalálod! -
-
DonManó #7372 vki tudna linket adni, hogy honnan tudom lehúzni a magyarosítást??
Köszi!! -
#7371 nagy az egyetértés
hehe -
dl Voodoo #7370 Hát ezt nem mondanám.... -
#7369 csak az a baj, hogy mutterék nem nagyon díjazzák -
#7368 hmmmmmm.. -
SE #7367 Logitech Momo: Brt. 28 000 Ft. (Kell szerezni vkit aki vissza tudja igényelni az ÁFA -t és mindjárt jobb a helyzet!)
Itt -
#7366 és 18 újonnan :-) -
gazdi #7365 Van számodra egy korábban már ajánlott és nekem is bejövős Logitech Wingman Formula Force GP-m, ami 15 küvecs ellenében átvehető. -
#7364 mondjuk ezt tényleg elhiszem, visdzont amint már írtam nem akarok 35-öt áldozni a momo-ra, pedig karácsonykor éppen azt akartam venni!!! de a pénz beszél -
#7363 akkkor döntsétek el egy hónap alatt -
#7362 Sidewinder kicsit jobb a Logitechnél -
Mennyi új hsz -
dl Voodoo #7360 Kormány ügyben én a Logitech Wingman Formula Force GP-t ajánlom neked (piros fekete )ha már nem tudsz vagy nem akarsz momot venni.momo alatt ebben a 15
-20 ezres kategóriáben messze a legjobb szerintem. -
Lacika 79 #7359 ejj, mi történt itt?! Fél napig nem néz be az ember, és 73 addon? :D -
Agrakos #7358 Jól van, én se elsőre mentem 4.29-et. -
#7357 az sajna nincs meg! nekem jó, de ne számíts valami eget rengetőre