20179
-
Lacika 79 #7436 vagy normális video driver -
Lacika 79 #7435 lehet hülye kérdés, de directx van fent? -
#7434 98 alatt én még játszottam is elég sokáig. nekem nem kért ilyet, de mondjuk nem tudom melyik dll filek kellenek hozzá, sry -
#7433 hehe -
Agrakos #7432 Szívesen! -
Lacika 79 #7431 köszi szépen, megnézem :) -
rgida666 #7430 Megmondaná valaki, hogy indításnál milyen dll fájlok kellenek?
Sajnos a Win98 csak azt írja ki, hogy a szükséges dll fájl nem található.
Előre is köszi. -
#7429 Azmár másik fórum P -
Agrakos #7428 Bakker, biztos, hogy SW= Sidewinder
Én marha. -
Agrakos #7427 Szívesen! Remélem tényleg javadra válik, amit mondtam! -
#7426 evidens hogy Sidewinder, de ha nem magamhoz nyúlok -
#7425 áá! köszi a javaslatod!!
majd letesztelem csak most egy ideig óráig nem érek rá, de biztos bejön, sőt tuti. na igen a padlógáz: az a baj, hogy amikor megnéztem a replayodat, akkor döbbentem rá, hogy nem is kéne nekem végig padlón menni, mert tulajdonképpen semmit nem teszek, csak padlón zúzom végig az egész pályát. és ez így van nem? aztán megpróbáltam fokozatosan, kanyarokban visszafogni, hááááát... nagyon szokni kell :P nem sokáig bírta a verda épségben.. hehehe
igen a satufék: ez azért van, mert... ugyebár padlóval megyek végig, ezt valamivel korrigálni is kell. ez a satufék! észrevettem, hogy nem megy az easy, de végképp a fast sem. ez pedig a padlógáznak köszönhető. na már most ha be akarom rendesen venni, akkor full fék kell. de viszont arra rádöbbentem, hogy néha elég csak egy kis fék is, és úgy is bedobja magát, és majd valahogy kijön.. valahogy..
szal kösz szépen az értékelést, ha lesz időm letesztelem, csak az a baj hogy most nagyon nincs.
a kormányt meg még egy az hogy nem döntöttem el, de nem is sürgős, mert jún 4-ig úgy sem veszek, ugyanis rakom a nyelvizsgát, és készülnöm kell rá. amit persze nem teszek, de majd azután szeretnék beindulni, és menni szép időket.. -
icmi #7424 SW: Sidewinder -
#7423 akkor talán hsw nem? -
#7422 Biony!
A menedzselés mindig jobban ment mint a vezetés -
Agrakos #7421 Be akarod szervezni??? -
#7420 Sziasztok! Nem ismeri valaki a Swedishsimracers-re feltöltögető Nyilas Misit?
Fontos lenne. -
#7419 Hungarian SimWorld
egy magyar oldal -
#7418 Rakd fel a peccseket.
1.1,és 1.2-eseket. -
#7417 A vissza játszásnál nem
fordul a kocsi kereke
ez ellen mit lehet tenni? -
Agrakos #7416 Bocs, hülye vagyok, mi az az SW??? -
#7415 Ja,...restart-al :D -
icmi #7414 Szervízben lehet kapni hozzá alkatrészt? Az egyszerűbb, mert én az SW-nél tom, hogy már nem lehet kapni. Ha ehhez sincs, keress teflonkönyvból egy helyi menő csávót, aki kovácsoltvassal foglalkozik (nem tom hol laksz). Ők csinálhatnak pár száz pénzért/darab. -
Agrakos #7413 Van egy jó Imprezás setup-om! Fenn van a Rank-on a joux verteII-nél, tegnap mentem, töltsd le, próbáld ki, hátha azzal jobban tudod irányítani a kocsit. -
Lacika 79 #7412 valahogy csak megoldjuk :D -
Lacika 79 #7411 murván már működik elég jól sztem.legalábbis tudom irányítani fékezés közben is a vasat, de aszfalton picit gyorsabban történnek a dolgok még nekem :P -
#7410 Ehhh....egy a problémánk :D -
Agrakos #7409 Na igen, az pedig idő. De ha az ember egyszer belejön!!! -
Lacika 79 #7408 ez tiszta, csak szokni kell :P -
Agrakos #7407 Köszi a javaslatot? De hol tudnak ilyet csinálni???
Mellesleg a MOMO-ban csak a fékpedált rögzíti 2 rugó, ott van, nálam csak volt, egy vastagabb, ami keménnyé tette a pedált, na azt törték el. Mondjuk már hozzászoktam, de azért örülnék neki, ha lenne megint ott egy plusz rugó. -
Agrakos #7406 Szép fokozatosan kell fékezni, nem hirtelen beletaposni! -
Lacika 79 #7405 nekem is problémás néha a fékezés. Szerintem a legtöbgb időt azzal cseszem el, mert vagy túl nagy a fékerő és csúszok keresztbe, vagy elfinomkodom a dolgot, és utána árokjárás :P -
Agrakos #7404 Mellesleg eldöntötted már a kormányvásárlás kérdését??? -
Agrakos #7403 Fistin kollega, megnéztem a Pirka Menok replay-edet, ahogy ígértem. Szóval, a probléma ott kezdődik, hogy nem tiszteled meg a Subaru erejét, nem viccelek!!! Mindenhol padlógázzal akarsz menni, pedig nem feltétlenül leszel gyors attól, hogy mindenhol padlózod a gépet. Először én is gyilkoltam az Imprezát, aminek az lett a vége, hogy 4:36.63-nál nem tudtam beljebb menni, szóval a kanyarokban inkább gázpumpálással menj. A másik, a fékezés. Ez nem a Colin Rally, itt érzéssel kell nyomni a fékpedált! Nem szabad hirtelen tövig nyomni, mert akkor azonnal blokkolnak a kerekek és elkezd azonnal csúszni az autó, amiből bizony nehéz kihozni.
Aztán, amit el kell még mondjuk az embernek dönteni, hogy időt akar-e autózni vagy csapatni akar. A kettő együtt nem megy igazán jó hatásfokkal, igaz meg lehet találni az arany középutat, de nagy általánosságban elmondható, hogy inkább ne csúsztassuk fölöslegesen a kocsit, csak azokban a kanyarokban, ahol ezzel időt nyerünk.
Összegezve egyáltalán nem reménytelen a dolog, csak egyszerűen nagyobb alázattal kell kezelni a kocsit és finomabban is! -
Lacika 79 #7402 :D -
#7401 HJEEEHHEHEE!!!
ahhahahaaahaaa -
#7400 jó akkor maradunk ebben
jobb az egyik és veszi a másikat :-) -
#7399 fura, hogy olyasmin vitatkoztok h jobb e egy már nem kapható kormány :D igen jobb, naés ? boltban ugyis csak wingmant tud venni .... :) -
#7398 Ha "palya van" akkor nem maszkalunk:)))
OLE (WMV, 500kbyte) -
#7397 #7360 -ban
én ugyanis erre írtam
Jóhogy nincs bajod nemis próbáltad. Igazából nemis lehetne, hiez az egyik legjobb kormány ebben a szegmensben.
Én fél év tapasztalat után áldottam a szerencsémet, hogy nem kaptam anno ilyen LOgitech-et.
Minden tesztben jobb a Microsoft csak nálad nem :-)
Középrehúásról: Tudom, hogy le lehet venni, de nekem nem az a célm, hogy fél másodpercel gyorsabbat menjek, hanem hogy élvezzem. Mondjuk Rally-nál más a helyzet.