Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
jó de gondoltam a profile-t egyszerûbb file-ba
Sonajk @:o)
Hiszen a #4206-nál ott vannak a képek 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

JuanG
más változást eddig még nem vettem észre 😊)):..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
a 2. de az elsõ is érdekel
Elvileg jövõ hét elején nekem is ideér. Ha clone cd-vel le lehet szedni, akkor szívesen felrakom valahová, ha tud valaki tárhelyet biztosítani.
A játék alatti beállításra vagy a Game controllernél lévõ beállításra gondolsz?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Breki33
El tudnád küldeni nekem?
Breki33
csinálhatnátok egy tree képet
Az eredeti egyben van, a tört pedig darabokban (fizikálisan a lemezre értettem). Vagy neeeeeeem???? 😊))

Ez csinált saját profil, nem az alap beállítás. Az elég fránya volt.

Mnemomic
Na eredetiben tényleg fordul az elsõ kerék 😊 Azért elgondolkoztató, ki tudja még miben más az eredeti mint a tört verzió.

Breki33
b-type
Nah, nekem is megvan végre eredetiben a játék...elment a fél napom az utazgatással, de itt van! 😊)
...nálam is a sportszelet volt a bejövõs.. 😄DDD

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Zetorg
ehh...most próbálkozok kormánnyal, de szarabb vagyok mint bell-el 😞
elütöttem a köcsög fotost, mert az út közepén mászkál és kifagyott a játék!!!

Akkor nekem miért mondta azt a gyerek, hogy DVD-n is van???!! Nekem CD-n nem kell.
Zetorg
jaja
csinálj egy replayt, hagy lássam milyen ez a pálya kormánnyal! 😊

JuanG
ez az a széles amcsi pálya???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Zetorg
HÁHÁÁ

Zetorg
de. 😊
colin 5 mikor jön?

robotnyk
báz 😄
RelakS
Hádenem? Nekicuppansz kétszázzal egy ilyen útszéli mûanyag "ittazútszélefigyejjodapancseeeer" táblának, az meg ahelyett, hogy sikítva kitörne, ESETLEG (!) elhajlik, a kocsidról meg a fél borítás lerepül...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sumi
1et értek veled!!Csak az a fránya villogás ne lenne....

Zetorg
robotnyk
Zetorg

megyek egyet 😊

JuanG
balaton szelet nekem is jutott 😊))...inkább mint egy idétlen poszter 😊)

robotnyk
azokból a gamékból, amibõl van cds, és dvds is, hozzánk inkább a cdsek jönnek (pl UT2004)
JuanG
2 db CD-n...a cdgalaxisban DVD-s verzió még nincs és nem is tudnak róla...

Na azért...
robotnyk
Breki33
Az elsõ ponton mennyi?

Mert ott már sikerült +2 az alap rekordhoz de aztán a végére mindig összejön fél perc
Breki33
Hmmmmmmmm jó kormányod van P

Amúgy ez az alap vagy csináltál saját profile-t?
Mert akkor megnézem az enyém miben más
Zetorg
"atombiztos tábla" 😄DDD
azóta rájöttem, hogy nem kis kõ volt, hanem egy baszott nagy szikla, csak eltakarta a gaz. 😄

RelakS
Az a CMR-ben van. Még az 5-ben is volt atombiztos tábla, meg olyan, hogy a 120-al száguldó verdát egy 20centis kavics állította meg. vagy egy facsemete...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Moby
THX, amint lesz idõm kipróbálni a "b type free módszert" idetolom az eredményt 😊
a 2.35-re szimplán csak 1 dolgot tudok mondani:
Elképesztõ mit hoz ki ez a game az emberbõl. Az üléspozíció optimális beállításától kezdve a kézifék mértani elhelyezéséig az összes õrültséget 😊 Elkezdtem foglalkozni a setupolással is, mivel nem értek hozzá meglehetõsen sok teszteléssel jár, de határozottan élvezem 😊

Adversus solem ne loquitor

Mnemomic
Na nekem is megjött a játék igaz én 2 CD-n kaptam kérdeztem tegnap mikor rendeltem, hogy nincs-e DVD is nekik de nemleges volt a válasz. Na mind1.

Mindjárt felrakom és megnézem fordul-e a kerék 😊

Ja kaptam mellé egy Balaton szeletett is 😊 Néztem az árlistát a Colin 2ezer-el drágább...hát nem is tudom a két játék közül melyikért is adnék többet és melyikért még annyit sem amiért az RBR-t adják...

Glpetyus
Hmmmm....

Bucser
Én azt nem értem, hogy miért kell olyan valakinek tesztelnie egy realisztikus rallyszimulátort aki még életébenn nem próbálkozott hasonlóval??? (beszélek itt rally trophyról vagy RC2000-rõl nem pedig Kolinról mert az nekem az elsõ résztõl kezdve nem tetszett)... És hogy milyen grafikai hiányosságokra gondol vagy hanghatásbeliekre gõzöm sincs....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát nálam ez a beállítás:

Zetorg
USA-ban vannak az út szélén kövek, amiket nehéz észrevenni, de a kocsi fejreáll rajta. 😞

Ja ezt tegnap olvastam. Vmi útmenti kavicsokról beszél a hülyegyerek amitõl az autó folyton felborul/összetörik. Látott vki ilyenek a játékban? Én csak akkora sziklákat láttam, amiknek rollerral is életveszélyes nekimenni...
Elnézést, de rosszúl linkeltem.
Szóval az url helyesen így néz ki.

Hátha nem olvasta valaki.

Az idézet a HC gamer oldarálól származik.

"A konzekvenciák levonása elõtt szeretnék egy kicsit a Colin McRae Rally védelmére kelni. Nem látom értelmét annak, hogy a fórumokon ugyanaz alakuljon ki, mint ami mostanában van/volt az id Software Doom 3-ja miatt. Szerintem mind a két szoftver jó a maga nemében, míg a Codemasters inkább egy populáris, könnyen fogyasztható külsõbe gyúrja a rali szépségeit, addig a Warthog az igazán profi és azzá válni akaró játékosok számára készítette a programját.

Én nem szégyellem bevallani HCG-s létemre, hogy kezdõként ültem le játszani a Richard Burns Rallyval, de úgy érzem, hogy haladóként álltam fel elõle. Rengeteget vezettem (negyven-ötven órát körülbelül) és nagyon élveztem! Ettõl független viszont a szoftver éppenhogy, de kicsúszik abból a kategóriából, ahova mi az örökké idõtálló játékokat soroljuk, ugyanis az apróbb vezetési, realisztikussági és grafikai hibák, valamint a hangbeli hiányosságok együttesen lerontják az amúgy hibátlan összképet. Ajánlani azonban ajánlom mindenkinek, mert az egyszer biztos, hogy a Richard Burns Rally olyan élményt nyújt, amit egy Colin McRae Rallytól sose fogunk megkapni."

Kösz. Jó hír!
DVD-n.
Juan!
DVD-n vagy CD-ken van az eredet program?
Nekem a botváltóra van berakva a kézifék, a bajuszra pedig a váltó. Így nekem valahogy "rallysabb" feelingje van az egésznek. 😊
Csak annyi a lényeg, hogy a profilerben vedd ki a pipát a "Pedals reported as... COMBINED (single axis)" elõl. Ha nincs kipipálva, úgy már menni fog a ballábfék. Ehhez persze szükséges, hogy a játékban is beállítsd az throttle-brake párosítást. Asszem legalábbis. 😊
Glpetyus
dettó

(úgyhogy várjuk a megoldást,esetleg képekkel ilusztrálva^.^ )