20179
-
#7596 hi -
Lacika 79 #7595 -
SE #7594 Üdv.! -
Finkoo #7593 pár hónapja csak olvasója vagyok a fórumnak, de úgy láttam, hogy jó a társaság, meg tudtam hozzátenni is a közöshöz, úgyhogy regisztráltam magam, remélem nem baj... amúgy nagy rallyfan vagyok, ladamán, meg ilyenek... salgókon nőttem fel, nem csoda, hogy megütött a benzingőz üdvözlet hát mindenkinek! -
Lacika 79 #7592 -
#7591 Haverod egy -
Lacika 79 #7590 pff passat? azzal mifelénk csak az ukrán határra járnak benzinért :D
amúgy megy BMW is, Varga "cigány" Zoltán BMW M3.
jah, és ameddig nem megy ki rally-ra, vagy egy rallycross futamra, addig ne nagyon sírjon, mondd meg neki. -
#7589 héj töki te új vagy nem? :P -
#7588 így van, de most mivel vágjak neki vissza? ezt nem érti meg! -
Finkoo #7587 talán egyszer bele kellene ülnie egybe és kipróbálnia... lehet, hogy egy 150 pacis zsigában leszarná a bokáját... -
#7586 halljátok, tom hogy ez nem az RBR-hez tartozik, de ha RBR-eztek, akkor szeretitek a rallyet is!
haver utálja a rallyet!! valamiért nagyon. mindig szitkozódik miatta, de különben a F1-et szereti, na mind1. és akkor az van, hogy állandóan szivat, hogy a rallye így, meg úgy... hogy vágjak neki vissza?? azzal jön, hogy mé nem indul VW Passat, mit lehet azokban a szar Ladákban szeretni, mer hogyha egy BMW menne, akkor jó van.. na, szal most szólj hozzá :D -
Lacika 79 #7585 majd ha nem leszek ennbyire lusta, akkor megcsinálom. Mostanában csak levezetés képpen szoktam menni 2-3 szakaszt :P -
#7584 hát így van, de az egész pályán nagyon szar!!!
az octaviát bemásolom, akor egy exe fájlal kell külön elindítani, aztán ennél nincsen hang -
#7583 nem jobb: csak könnyebb
akit az a szint kielégít, az játszon azzal :) -
#7582 Akkor csak annál a kocsinál?
Próbáld ki a másik hangjával -
Lacika 79 #7581 a kédés jogos, nekem is ezt csinálja. rajtnál qrva szar :P -
#7580 ökörállat -
#7579 ahhhahahahaahhhaa -
dl Voodoo #7578 Akasztani kéne az ilyet....... -
Finkoo #7577 #7574 Te szerencsétlen, itt a Colin5 szentségtörésnek számít, aki igazi rallyt akar, az szerezzen be egy kormányt és RBR-t toljon, akinek meg jó az irreális, valóságtól elrugaszkodott irányítás, meg a billel szüttyögés, az tolja a Colint. Amúgy legutóljára rallys játékhoz a Colin2-höz volt annyi tuning cucc, mint most a RBR-hez. De te játsz csak a Colin5-tel... Ajánlanám még a NFSU2-t... -
#7576 akkor játsz azzal -
#7575 aha. -
#7574 elég szar irányítani ezt a játékot nektek nem?
Szerintem a Colin 2005 sokkal jobb! -
#7573 hardweres gyorsítás? -
Finkoo #7572 patch 1.02 ? talán... -
#7571 na azt mondjátok meg nekem, hogy mér nincs hangja az Octaviának? berakom, elindítom, és nincs hangja, csak a co-drivernek, meg a reccsenéseknek, ja meg a váltónak asszem. jaja
na ez mé van? -
dl Voodoo #7570 F1C oldalt azért nem írtam mert több liga(+ a modok) fut és nem ismerem az összeset. -
dl Voodoo #7569 Szia.Örömmel látom hogy foglalkoztok ilyesmivel.Szerintem ha simulátor játékot kerestek akkor a GTR most a legnépszerübb a F1challangel együtt.GTR-ből egy lant szerintem simán összelehetne hozni annyi emberke játszik vele és szerintem legtöbbjük szívesen el is menne.F1C-be már nem vagyok annyira otthon azt tudom hogy elég sokan tolják (én is).Ha érdekel a dolog (www.gtr-masters.hu) (bocs nem reklámnak szánom) Itt többet megtudhatsz a játékról. -
#7568 de. persze h azért megy ... wcg sux ezekután :( -
Lacika 79 #7567 vagy nem is EA game? -
Lacika 79 #7566 szerintem a drága EA miatt megy az NF(o)S Underground 2 a WCG-n. -
#7565 OOOOOFFFFF - topik
sztem akinek van ideje, kedve ilyesmihez az inkább a fiatalabb korosztály. az igazi fanok, ahogy nézem netes ligákban körözgatnek a kedvenceikkel, lanra nemtudom elmennének e ... :)
namost a fiatalabbak inkább colinoznak, mintsem RBR-eznek ... kivétel mindig van, de ha az sg.hu látogatokbol indulok ki, akkor ez tünfik fel... sokan meg autos gémek közül az nfsu2t játszák ... lanra az a kategoria sztem ezért jobb :) a gond, hogy ezekben viszont max. 4-6-8 játékos mehet egyszerre :)
Én azt mondom, legyen F1C, esetleg valameylik MODja. Mondom ezt ugy, hogy semmi szabim nincs idénre, és kizárt hogy akár csak haverokkal is mostanában összejöjjön egy LAN :(
az már mondjuk vicc, hogy egy WGC-n is ez a game szerepel, de az megint más kérdés ... -
Lacika 79 #7564 na ez már aztán igen! kedvenc ótómmal mehetek nemsokára? :) -
Finkoo #7563 Na akkor még egyszer... mert nem néztem a honlap kiterjesztését...
kép1
kép2kép3 -
Finkoo #7562 Ámuljatok népek, jönnek a japók... és megint istenséget szórnak ránk a fülbevalóméretű mp3 lejátszó után...
-
Finkoo #7561 Sajnos sokakat elriaszt a nem túlzottan "árkádcsakbillelnyomom" fíling. Nekem egy logitech wingman formula force gp van és a legistenebb rally játék a colin2 óta. De nagy tömegeket nem vonz szerintem pont a kormányigénye miatt. Ja meg nem mindenki rallyfanatikus, aki a colin5tel nyomul, viszont ehhez már becsípődés kell... lásd beállítások, de mindez ettől szép. Ja és nem értem minek link egy olyan képhez, amin rajta van a cím. Azért ti is dolgozzatok valamit...
-
#7560 Igazából még nem eldöntött melyik stuff képviselje a SIM kategóriát játékban. Mondták, hogy GTR is hódít manapság. Öteletek ha komolyan csak kevesen játszák BRB-t mi lenne jó helyette amivel nyomulnak is. -
#7559 Nem hiszem el hogy a simulátor scene nem tudna kiállítni egy játékban 15-20 játékost nyár végén aminek esteleg a fődíja egy MOMO FF lenne amit pl. egy rallyversenyző adna át vasárnap :)
-
#7558 de lannak elmennem ill lanon -
#7557 így van!!