20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Glpetyus
    hi
  • Lacika 79
  • SE
    Üdv.!
  • Finkoo
    pár hónapja csak olvasója vagyok a fórumnak, de úgy láttam, hogy jó a társaság, meg tudtam hozzátenni is a közöshöz, úgyhogy regisztráltam magam, remélem nem baj... amúgy nagy rallyfan vagyok, ladamán, meg ilyenek... salgókon nőttem fel, nem csoda, hogy megütött a benzingőz üdvözlet hát mindenkinek!
  • Lacika 79
  • Glpetyus
    Haverod egy
  • Lacika 79
    pff passat? azzal mifelénk csak az ukrán határra járnak benzinért :D
    amúgy megy BMW is, Varga "cigány" Zoltán BMW M3.
    jah, és ameddig nem megy ki rally-ra, vagy egy rallycross futamra, addig ne nagyon sírjon, mondd meg neki.
  • fistin
    héj töki te új vagy nem? :P
  • fistin
    így van, de most mivel vágjak neki vissza? ezt nem érti meg!
  • Finkoo
    talán egyszer bele kellene ülnie egybe és kipróbálnia... lehet, hogy egy 150 pacis zsigában leszarná a bokáját...
  • fistin
    halljátok, tom hogy ez nem az RBR-hez tartozik, de ha RBR-eztek, akkor szeretitek a rallyet is!
    haver utálja a rallyet!! valamiért nagyon. mindig szitkozódik miatta, de különben a F1-et szereti, na mind1. és akkor az van, hogy állandóan szivat, hogy a rallye így, meg úgy... hogy vágjak neki vissza?? azzal jön, hogy mé nem indul VW Passat, mit lehet azokban a szar Ladákban szeretni, mer hogyha egy BMW menne, akkor jó van.. na, szal most szólj hozzá :D
  • Lacika 79
    majd ha nem leszek ennbyire lusta, akkor megcsinálom. Mostanában csak levezetés képpen szoktam menni 2-3 szakaszt :P
  • fistin
    hát így van, de az egész pályán nagyon szar!!!
    az octaviát bemásolom, akor egy exe fájlal kell külön elindítani, aztán ennél nincsen hang
  • arty
    nem jobb: csak könnyebb

akit az a szint kielégít, az játszon azzal :)
  • Breki33
    Akkor csak annál a kocsinál?

Próbáld ki a másik hangjával
  • Lacika 79
    a kédés jogos, nekem is ezt csinálja. rajtnál qrva szar :P
  • Glpetyus
    ökörállat
  • fistin
    ahhhahahahaahhhaa
  • dl Voodoo
    Akasztani kéne az ilyet.......
  • Finkoo
    #7574 Te szerencsétlen, itt a Colin5 szentségtörésnek számít, aki igazi rallyt akar, az szerezzen be egy kormányt és RBR-t toljon, akinek meg jó az irreális, valóságtól elrugaszkodott irányítás, meg a billel szüttyögés, az tolja a Colint. Amúgy legutóljára rallys játékhoz a Colin2-höz volt annyi tuning cucc, mint most a RBR-hez. De te játsz csak a Colin5-tel... Ajánlanám még a NFSU2-t...
  • Met
    akkor játsz azzal
  • ÁjjLe BoBBi
    aha.
  • filamester
    elég szar irányítani ezt a játékot nektek nem?
    Szerintem a Colin 2005 sokkal jobb!
  • Breki33
    hardweres gyorsítás?
  • Finkoo
    patch 1.02 ? talán...
  • fistin
    na azt mondjátok meg nekem, hogy mér nincs hangja az Octaviának? berakom, elindítom, és nincs hangja, csak a co-drivernek, meg a reccsenéseknek, ja meg a váltónak asszem. jaja
    na ez mé van?
  • dl Voodoo
    F1C oldalt azért nem írtam mert több liga(+ a modok) fut és nem ismerem az összeset.
  • dl Voodoo
    Szia.Örömmel látom hogy foglalkoztok ilyesmivel.Szerintem ha simulátor játékot kerestek akkor a GTR most a legnépszerübb a F1challangel együtt.GTR-ből egy lant szerintem simán összelehetne hozni annyi emberke játszik vele és szerintem legtöbbjük szívesen el is menne.F1C-be már nem vagyok annyira otthon azt tudom hogy elég sokan tolják (én is).Ha érdekel a dolog (www.gtr-masters.hu) (bocs nem reklámnak szánom) Itt többet megtudhatsz a játékról.
  • arty
    de. persze h azért megy ... wcg sux ezekután :(
  • Lacika 79
    vagy nem is EA game?
  • Lacika 79
    szerintem a drága EA miatt megy az NF(o)S Underground 2 a WCG-n.
  • arty
    OOOOOFFFFF - topik

sztem akinek van ideje, kedve ilyesmihez az inkább a fiatalabb korosztály. az igazi fanok, ahogy nézem netes ligákban körözgatnek a kedvenceikkel, lanra nemtudom elmennének e ... :)

namost a fiatalabbak inkább colinoznak, mintsem RBR-eznek ... kivétel mindig van, de ha az sg.hu látogatokbol indulok ki, akkor ez tünfik fel... sokan meg autos gémek közül az nfsu2t játszák ... lanra az a kategoria sztem ezért jobb :) a gond, hogy ezekben viszont max. 4-6-8 játékos mehet egyszerre :)

Én azt mondom, legyen F1C, esetleg valameylik MODja. Mondom ezt ugy, hogy semmi szabim nincs idénre, és kizárt hogy akár csak haverokkal is mostanában összejöjjön egy LAN :(

az már mondjuk vicc, hogy egy WGC-n is ez a game szerepel, de az megint más kérdés ...
  • Lacika 79
    na ez már aztán igen! kedvenc ótómmal mehetek nemsokára? :)
  • Finkoo
    Na akkor még egyszer... mert nem néztem a honlap kiterjesztését...
    kép1
    kép2kép3
  • Finkoo
    Ámuljatok népek, jönnek a japók... és megint istenséget szórnak ránk a fülbevalóméretű mp3 lejátszó után...

• Finkoo
    Sajnos sokakat elriaszt a nem túlzottan "árkádcsakbillelnyomom" fíling. Nekem egy logitech wingman formula force gp van és a legistenebb rally játék a colin2 óta. De nagy tömegeket nem vonz szerintem pont a kormányigénye miatt. Ja meg nem mindenki rallyfanatikus, aki a colin5tel nyomul, viszont ehhez már becsípődés kell... lásd beállítások, de mindez ettől szép. Ja és nem értem minek link egy olyan képhez, amin rajta van a cím. Azért ti is dolgozzatok valamit...
  • radeer
    Igazából még nem eldöntött melyik stuff képviselje a SIM kategóriát játékban. Mondták, hogy GTR is hódít manapság. Öteletek ha komolyan csak kevesen játszák BRB-t mi lenne jó helyette amivel nyomulnak is.
  • radeer
    Nem hiszem el hogy a simulátor scene nem tudna kiállítni egy játékban 15-20 játékost nyár végén aminek esteleg a fődíja egy MOMO FF lenne amit pl. egy rallyversenyző adna át vasárnap :)
  • fistin
    de lannak elmennem ill lanon
  • fistin
    így van!!