Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
ki is lesz..gyorsan felrakom az eredetit mert még nem volt idõm, aztán megpróbálom(lan-on, meg net-en is)...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

uHs Gerzson
Szerintem nem lehet megváltoztatni. De ki tudja 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

sumi
Ahoj...Kérdezni szeretnék.A kocsik festésének cseréje sikerült,azt szeretném kérdezni,hogy a menüben is ki lehet-e cserélni a képeket?Ha igen ,akkor hogyan?Köszi.

uHs Gerzson
Én már megnéztem és mükszik mint állat ma kikéne vesézni az itteni forumozokkal.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

fitutufi
hjjajj én már nem is jáccok ezzel a gamemel de fennt van, mert :
1. belefáradtam a fizikába 😄
2. a sok game mellett erre meg nem marad idõm pedig szeretnék csak nem billel 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Alexease
Bar meg nem probaltam ezt a multi-t, de valszeg valamennyire mukodik (a MBWR is mukodott), es csak jobb lesz, es azert ez cseppet ciki a keszitoknek/kiadonak, hogy egy "magan ember" max egy het alatt oszeut egy multi progit a jatekhoz, ok meg keptelenek voltak bele tenni (persze, nem is akartak😄). De ha ennyi munka, es ennyire egyszeru ismeretlenul bele takolni, akkor valszeg a keszitoknek sem tartott volna tovabb, egy sokkal korrektebet osszehozni.
Kijött a multiplayer mod az RBR-hez!
Azért csak sikerült beszúrni! Szokni kell nekem még ezt a fórumot...

Richard Burns Rally magyar oldala - http://hunrbrally.atw.hu Egy szupi honlap, egy csapatról a Manchester United-ről - http://www.unitedlife.hu

<a href="http://toca.game-editing.net/dl?f=rbrnet.zip">Kijött a multiplayer mod az RBR-hez!</a>
Egyelõre 2-en lehet vele játszani, de kezdetnek nem is rossz. Átlagos játékosokat várok játékra (magyarul: nem szeretném ha agyonvernétek 😉

Richard Burns Rally magyar oldala - http://hunrbrally.atw.hu Egy szupi honlap, egy csapatról a Manchester United-ről - http://www.unitedlife.hu

teccik ez a cucc nekem. de azért annyira nem, hogy 109 $-t kiadjak érte.
b-type
nekem tetszik...gondolom kikapcsolható lesz, szal felõlem jöhet.. 😊
ha megtudom szokni akkor sirály, ha nem akkor marad a régi.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Breki33: a sapphire radeon 9200 ismeri a Pixel Shader-t és Vertex Shader-t?
uHs Gerzson
Akkor ezt nagy ivben hanyagoljuk 😊

radeer
Mellesleg nem ha beépítik,... már megvan a TIR patch a játékhoz..tehát már mûködik így amit láttál.De azért a videót megnézve tényleg állat 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

JuanG
na itt is a válasz 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nekem viszont ez nem hiányzik 😞((...ráadásul ehhez valami hardver is kell nemde???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

radeer
Jah csak a TrackIR nem a legcsúcsabb változata is 109 dollár ha jól néztem...arra meg még postaköltség, tehát nem igazán ér meg szerintem annyit mint egy jó kormány .

uHs Gerzson
Nagyon király a video. Ha ezt beépitik a játékba akkor még nehezebb lesz a játék de a valóságért áldozatot kell válalni 😊

Breki33
Breki33
Zetorg
te csináltad?

Zetorg
ez fake!

Alexease
De csak egy kis ideig😊)))))))
Zetorg
france
ez elsõ borulás után ordítottam, olyan ideges lettem és jött a többi hiba! 😞

Nekem mondod? Kedvencem. Én is egy ilyet nyúzok a hétköznapokon. 😊 Igaz nem egy WRC, de elszaladgálok vele azért. 😄
A Focus nagyon hiányzik a RBR-ból.
De ami még ennél is jobb, hogy Szabó G. egy 02-es Focus-sal indul.
Bizony-bizony. Ha jóltom Szijj Csaba megy vele.
Jé, nem is tudtam, hogy mennek MG-vel itthon is! Kösz a képeket!
Na végre!
radeer
OFF topic de rally ..most megy pécsen a Mecsek Rally és mivel lányaim mondták, nézzük meg autókat lementem. Sajnos esélyem sem volt bemenni lévén, 5 évesek és kb. fél óra alatt megunták volna arra meg nem akartam kiadni 1800 pénzt, ezért csak levittem a fényképezõt és csináltam pár képet ahogy mennek be a kapunál a versenyre a gépek. Ezek kb egy órája készültek. akit érdekel nézze meg õket : Pár kép a prológ elött a kapuban 😊

Az eredeti WRC-ben nincs gravitáció! 😄
Breki33
az ajánlat áll

bár égek ha egy lány megver P

6800-as az Aqua computernél kapható 57.000+ÁFA
A GT árát elírták de már javították

A többit inkább priviben :-)
CattiBrie
Ahh, lol. Vigyázz, mert élek vele! 😄

Geforce 6800-ast, amit szeretnél, nem is lehet kapni! 😛
Áfa nélkül? Feketén? Tehát a dupla annyiban benne van az áfa? 😛

[/spam]&#8482;

Breki33
Ez jó ár én kb dupla ennyiért adnám de áfa nélkül P
Breki33
nálam kipróbálhatod

de a game-hoz kell a Pixel Shader-t, és Vertex Shader-t ismerõ videokártya.
Ez a GF3 Ti szériátol indul. A tied pedig még a GF2 családhoz tartozik.
CattiBrie
Az a gond, hogy alapból nem játszásra használom a gépemet, vagyis fejleszetni felesleges, mert amit csinálok, arra tökéletes.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Aham. És, ha különbséget teszünk a futás és az élvezhetõség között? 😊

Egy game miatt - amit csak ki szeretnék próbálni - nem fogok kártyátvenni. ... Mennyiért adnád? 😄

[/spam]&#8482;

Alexease
Tudom, hogy nem egyszeru fejleszteni, de az a kartya mar nem sok mindenre jo. Ez a legkisebb, legolcsobb, de valszeg mar nagysagrenddel jobb is. Talan erdemes egyet beszerezni.

GEFORCE FX FX5200, 64MB/64Bit DDR, TV - 9.400+AFA HUF
Breki33
dehát mondtam, hogy kevés hozzá kislány

esetleg ha veszek egy geforce 6800-ast akkor jó áron megkaphatod a mostani kártyám

vagy ha Rallyzni akarsz pl a Colin2 elmegy vele sztem
Alexease
Nem.
CattiBrie
Sziasztok!

Szerintetek ez a game futna ilyen videokártyával?
NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (32 M😎

[/spam]&#8482;

Zetorg
nekem 3:17.xx bill.-el

Goliath
Soltek alaplapod van??
És ha nem, tudja kis feszültségen a 8x agp-t?
Lehet biosbeállítás is roszz (fast writes-t kapcsold ki)

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

A DIAMOND CRREKEN? 😊
A 3.08.XX AZ JO IDO ?