20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Lacika 79
  • fistin
  • Glpetyus
    És van link is
    :D
  • fistin
    a'ajó
  • Lacika 79
    szépek
  • Glpetyus

Tőccsle'
  • Glpetyus

Tőccsle'
  • Met
    ebből sokat megtudtunk:D
  • fistin
    csapattam egyet idegből, oszt rekord lett:DDD
    mármint az én számomra rekord:P
    Diamond Creek-en mittomén mennyi:D
  • Finkoo
    háát érdekes tapasztalataim vannak a dattool-lal meg még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy alapból honnan használja a hangokat, mert volt, hogy elbasztam a hangtuningot kitöröltem az audio.dat-ot és még mindig volt hangja a játéknak, ja meg nem volt már meg az audio könyvtár sem... na erre varrjatok gombot
  • Glpetyus
    Szivesen.
  • cszozo
    Köszi
  • Glpetyus
    dattool progival
    itt van
    ^.^
  • SE
    Szvsz. menjünk át ezzel a CRC topicba.
  • cszozo
    Szevasztok
    Segítsetek nekem, hogy mivel tudom az audio.dat fájlt kicsomagolni és honnan tudom letölteni. Köszi
  • SE
    Elhiszem, hogy a CRC fizikai modellezése pontos. De nekem legalább annyira fontos, hogy ez az irányításon is érezhető legyen...

"legalábbis rbr/lfs ben ha a kocsi elemelkedik a talajtól a legtöbb esetben az már a vég :))"
    Szvsz. nincs igazad.
    Lásd: Lfs -> RallyCross.
  • arty
    fizika<>irányitás ...

a fizika sztem simán hozza az emlitett 2 játékot, ráadásul itt a terep jelleg miatt van lehetősége érvényesülni is ...legalábbis rbr/lfs ben ha a kocsi elemelkedik a talajtól a legtöbb esetben az már a vég :))

ezzel nem az RBR ellen beszélek ;)
  • Glpetyus
  • Lacika 79
    szerinted a piros vonal mi a ráknak van? :D
  • icmi
  • icmi

---------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------

(sosem tudom eldönteni, hol tartottam legutóbb az olvasásban. Így tudni fogom )
  • dl Voodoo
    THX én is észrevettem utána csak nem tudom szerkezteni ugyebár a szöveget....
  • SE
    A "teljesen jó" CRC -s fizikán azért vitatkozhatnánk.
    Jó fizika pl.: RBR és az Lfs.
    (És én most fizikán a szimulációt (is) értettem).
    Jó arcade fun fizika pedig: FlatOut.
    Szerintem.
  • Alexease
    De ha mar online es "rally-zas, terepezes", akkor ott a CRC ami hasonloan eleg jol "megy", hamarosan lesz DevKit, lehet konvertalni/gyartani hegyekbe az autokat, palyakat. Es mivel ott a szimulacio, fizika adott, a tobbi mar csak a jo beallitasok kerdese.
    Bar ez egy kicsit reklam szagu volt, de nem annak szantam:))))
    De valoban a CRC-ben teljesen jo a fizika, es mivel fontosnak tartottak a MOD-olhatosagot, es ha jol tudom az autok parametereit is eleg korrekten lehet megadni-beallitani, ha "raszallnanak" nehanyan autokat es palyakat gyartani hozza, szerintem eleg jo online rally-s/terepes dolgokat lehetne osszehozni vele;P
  • Alexease
    Raadasul, ha mar nem ghost lenne, akkor miert nincs utkozes meg tores:)) Kivannai sok mindent lehet, aztan mar csak gep kell ala es aki megcsinalja:)) Ahoz kepest, hogy eredetileg semmi sincs benne, mar ez is nagyszam, hogy valaki ezt megtudja csinalni:)
  • arty
    de nem olyan gagyisztikus, mint a ghost :) nameg, eddig is egyszinü ghostokat üldöztem ....
  • Breki33
    Akkor nem tuod megkülönböztetni
  • arty
    kár h nem mondjuk rendes áttetszőn látni a rendes kocsit :(
  • Breki33
  • Finkoo
    már van ahol letölthető a rbrnet 3.0, én láttam annak a japó oldalnak a környékén (valamelyik belinkelt oldalon), ahonnan a focus06-ot ollóztam be, asszem legalább is...
  • Finkoo
    Vilnius Fabrik Tuning Sport = VFTS, a lada gyári sportcélokra kifejlesztett rallyautója
  • Lacika 79
    WFTS=VFTS
  • dl Voodoo
    Ezt adom :D. Az a gyerek se ült még WFTS-be vagy csak egy "sima" Rally ladába....Az biztos hogy vinnék egy kört és lepetézne utána.Kiszálna a kocsiból azt a széles vigyórt az arcáról egy hétig nem tudná levakarni és erősen nyáladzana arra a hörgésre mikor visszanyomja 3 ból 2 be a sofőr a váltót...És ez csak egy kis szelet a rally ladából mennyi minden van még.....ajajj :D
  • arty
    egyenlőre ott sem. majd az rbrnet3.0 fogja figyelni
  • Eisenhower
    kösze ^.^
  • Finkoo
    semmi gond nem lesz vele, nem kell crackelni...
  • Eisenhower
    hali. ujbol felraktam a gamest. az lenen a kérdésem felrakhatom az 1.2 patch-et van hozzá vmi crack vagy simán működni fog a "gyári" crackel is?
  • icmi
    Tudja itt valaki, hogy figyeli-e a gumikopást a gáme, vagy csak az RBRneten?
    Ennyi.
  • SE
    Hülyegyerekkel ne barátkozz!
  • fistin
    hali!!!
    köszöntelek a klubban!!
    el mondom azt is havernak hogy menjen ki, de csak azt mndja rá, hogy de hát szar az a rallye