20179
-
Lacika 79 #7636 -
#7635 -
#7634 És van link is
:D -
#7633 a'ajó -
Lacika 79 #7632 szépek -
Tőccsle' -
Tőccsle' -
#7629 ebből sokat megtudtunk:D -
#7628 csapattam egyet idegből, oszt rekord lett:DDD
mármint az én számomra rekord:P
Diamond Creek-en mittomén mennyi:D -
Finkoo #7627 háát érdekes tapasztalataim vannak a dattool-lal meg még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy alapból honnan használja a hangokat, mert volt, hogy elbasztam a hangtuningot kitöröltem az audio.dat-ot és még mindig volt hangja a játéknak, ja meg nem volt már meg az audio könyvtár sem... na erre varrjatok gombot
-
#7626 Szivesen. -
cszozo #7625 Köszi -
#7624 dattool progival
itt van
^.^ -
SE #7623 Szvsz. menjünk át ezzel a CRC topicba. -
cszozo #7622 Szevasztok
Segítsetek nekem, hogy mivel tudom az audio.dat fájlt kicsomagolni és honnan tudom letölteni. Köszi -
SE #7621 Elhiszem, hogy a CRC fizikai modellezése pontos. De nekem legalább annyira fontos, hogy ez az irányításon is érezhető legyen...
"legalábbis rbr/lfs ben ha a kocsi elemelkedik a talajtól a legtöbb esetben az már a vég :))"
Szvsz. nincs igazad.
Lásd: Lfs -> RallyCross. -
#7620 fizika<>irányitás ...
a fizika sztem simán hozza az emlitett 2 játékot, ráadásul itt a terep jelleg miatt van lehetősége érvényesülni is ...legalábbis rbr/lfs ben ha a kocsi elemelkedik a talajtól a legtöbb esetben az már a vég :))
ezzel nem az RBR ellen beszélek ;) -
#7619 -
Lacika 79 #7618 szerinted a piros vonal mi a ráknak van? :D -
icmi #7617 -
icmi #7616
---------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
(sosem tudom eldönteni, hol tartottam legutóbb az olvasásban. Így tudni fogom ) -
dl Voodoo #7615 THX én is észrevettem utána csak nem tudom szerkezteni ugyebár a szöveget.... -
SE #7614 A "teljesen jó" CRC -s fizikán azért vitatkozhatnánk.
Jó fizika pl.: RBR és az Lfs.
(És én most fizikán a szimulációt (is) értettem).
Jó arcade fun fizika pedig: FlatOut.
Szerintem. -
#7613 De ha mar online es "rally-zas, terepezes", akkor ott a CRC ami hasonloan eleg jol "megy", hamarosan lesz DevKit, lehet konvertalni/gyartani hegyekbe az autokat, palyakat. Es mivel ott a szimulacio, fizika adott, a tobbi mar csak a jo beallitasok kerdese.
Bar ez egy kicsit reklam szagu volt, de nem annak szantam:))))
De valoban a CRC-ben teljesen jo a fizika, es mivel fontosnak tartottak a MOD-olhatosagot, es ha jol tudom az autok parametereit is eleg korrekten lehet megadni-beallitani, ha "raszallnanak" nehanyan autokat es palyakat gyartani hozza, szerintem eleg jo online rally-s/terepes dolgokat lehetne osszehozni vele;P -
#7612 Raadasul, ha mar nem ghost lenne, akkor miert nincs utkozes meg tores:)) Kivannai sok mindent lehet, aztan mar csak gep kell ala es aki megcsinalja:)) Ahoz kepest, hogy eredetileg semmi sincs benne, mar ez is nagyszam, hogy valaki ezt megtudja csinalni:) -
#7611 de nem olyan gagyisztikus, mint a ghost :) nameg, eddig is egyszinü ghostokat üldöztem .... -
#7610 Akkor nem tuod megkülönböztetni -
#7609 kár h nem mondjuk rendes áttetszőn látni a rendes kocsit :( -
#7608 -
Finkoo #7607 #7563
már van ahol letölthető a rbrnet 3.0, én láttam annak a japó oldalnak a környékén (valamelyik belinkelt oldalon), ahonnan a focus06-ot ollóztam be, asszem legalább is... -
Finkoo #7606 Vilnius Fabrik Tuning Sport = VFTS, a lada gyári sportcélokra kifejlesztett rallyautója -
Lacika 79 #7605 WFTS=VFTS -
dl Voodoo #7604 Ezt adom :D. Az a gyerek se ült még WFTS-be vagy csak egy "sima" Rally ladába....Az biztos hogy vinnék egy kört és lepetézne utána.Kiszálna a kocsiból azt a széles vigyórt az arcáról egy hétig nem tudná levakarni és erősen nyáladzana arra a hörgésre mikor visszanyomja 3 ból 2 be a sofőr a váltót...És ez csak egy kis szelet a rally ladából mennyi minden van még.....ajajj :D -
#7603 egyenlőre ott sem. majd az rbrnet3.0 fogja figyelni -
#7602 kösze ^.^ -
Finkoo #7601 semmi gond nem lesz vele, nem kell crackelni...
-
#7600 hali. ujbol felraktam a gamest. az lenen a kérdésem felrakhatom az 1.2 patch-et van hozzá vmi crack vagy simán működni fog a "gyári" crackel is? -
icmi #7599 Tudja itt valaki, hogy figyeli-e a gumikopást a gáme, vagy csak az RBRneten?
Ennyi. -
SE #7598 Hülyegyerekkel ne barátkozz! -
#7597 hali!!!
köszöntelek a klubban!!
el mondom azt is havernak hogy menjen ki, de csak azt mndja rá, hogy de hát szar az a rallye