20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Glpetyus
    Qrva anyjukat,tényleg a régieket forgatják vissza
  • Glpetyus
    link
  • Glpetyus
  • Met
    már csak külföldről, tudsz
    írj a Nascar topicba, hátha van még pár ember akivel össze tudtok állni és kintről hozatni
  • Bucser
    Honnan???? mert az nékem is kéne... (eredeti NR2003)
  • dl Voodoo
    Fórum kereső és beírod TRD2 és megkeresed a szarod hogy kell elindítani az 1800 vagy több oldal között.(neked való játék mega colin4 is nem véletlen adták azt neked....)
  • arty
    finom leszek: menjetek már a p****ba a dtm és gtr és stb warezkodással ...
  • Finkoo
    hát legyen igazad... te szereted a szimet én nem... inkább szervezni kéne egy normális netes ligát a rbrnet3.0-ra! csak igazából nemtom mi kell hozzá! talán készen várhatjuk az rbrnet3.0-t... ki tart velem?
  • fistin
    hát most jól lebasztak
  • b-type
    Nekem mindegy.
    Akár büszke is lehetsz rá.
    Akik igazán szeretik ezt a szimet azok megveszik, a többi meg nem érdekel, se a magyarázat, se semmi.
  • fistin
    csak mivel a 6600gt chiphibás lett, ezért elvitték:(
    de csütörtökön hozzák, ezért lehet, hogy megint lesz eredeti gamem:D
  • fistin
    1 eredeti játékom volt, a CMR04
    az is azért, mert a 6600gt-mhez adták! különben nem vettem egy darabot sem
  • b-type
    jó reggelt :)
    Hát éppen lehetne miről beszélni, hisz kint van az RBRnet 3beta.
    és az utolsó megjegyzésedhez meg csak annyit, hogy ez mindig nézőpont kérdése, én pl. nem vettem meg a TRD2-öt, mert arra nincs pénzem, de megvettem visszamenőleg a NR2003-at (megvolt a problémamentesen müködő warezverzió), ...és pl. a TRD2 most 5000 forintba kerül.
  • Finkoo
    valami azt súgja, hogy nem véletlen az, hogy elkeztünk másról beszélni, mert most beállt a rbr turbósítása... na de sebaj, jön még új cucc biztos vagyok benne... utolsó megjegyzésként a témához, nem vagyok jól kereső, vagy esetleg gazdag szülők gyermeke, van más hely is ahová tudom rakni azt 10-15e Ft-ot, amibe egy játék kerül... sajnos!
  • icmi
    már írni sem tok
  • icmi
    Ezt ilyen határozottan nem todnám most kijelenteni :)
  • Lacika 79
    mihez is? :)
  • icmi
    Ehhez nem tudok szólni semmit sem :)
  • Lacika 79
    Amit még elfelejtettem. ne ezt a topicot flémeljük már tele ilyen faszságokkal. Ott a GTR másképp topic, ott biztos jobban vágják a Starfuck és társai témát, mint itt.
  • Lacika 79
    szerinted miért van smiley a végén? Na mindegy. Mellesleg ami játék nekem teccik, megveszem. Mivel ilyen nem sok van, így nem is nagy érvágás a dolog. Mondhatni 3-4 havonta kijön egy (talán) megvételre alkalmas game. Annyit meg csak össze tud szedni az ember. Ha meg nem, akkor csak azt tudom mondani, amit B Type kollega.
  • fistin
    fasza!
    akkor külld már el nekem lécci hogy csináljam meg pmben
  • b-type
    sztem ez a topicot nem érdekli a TRD2, és a vele kapcsolatos warez probléma,...meg úgy általában a warez-nem warez kérdés.
    legalábbis én nem vagyok rá kiváncsi, ha az lennék valszeg a TRD2 topicba mennék..
  • fistin
    meg rá 10 ropi
  • fistin
    HÁT A FASZODAT!!!!!!!!!!!
    a mini image kivételével mindent megtettem, oszt semmi bazdmeg!
    hogy kell? és honnan mini image?
  • Finkoo
    gratula lacika 79, szerinted ha lenne rá pénzem nem az eredeti gámákkal játszanák... örülök az okos embereknek... :)
  • Lacika 79
    szerintem meg csak egy eredeti gém kell, és megoldódik minden probléma :P
  • DonManó
    el lehet indtítani azt is....
    az ncry-os verzsön kell, megy egy mini image, Alcohol 120, SF nightmare

és ezt a verzsönt update-lheted is
  • fistin
    tom
    de sikerült elindítanom a GTR-t is, aztán meg gondoltam megnézem a trd2-t
  • Finkoo
    az egyetlen kurva játék trd2 volt amit az istennek nem sikerült elindítani, mert egy szemétláda működő crackje sincs...
  • Lacika 79
    öhöm
  • Kaszi46
  • fistin
    figyuzzatok má!
    a DTM Race Driver 2 valójában a Toca Race Drive 2 nem??
  • reaper4
  • dl Voodoo
    THX már megoldodott regedit turkálás.....
  • Met
    nincs letiltva BIOS-ban az USB?
  • Lacika 79
    rá van dugva a gépre, ill. a 220-ba? (már bocsi)
  • dl Voodoo
    ezt írja pontosan : Logitech Profiler was unable to detect any game controllers.Please ensure the device connected.If your controller requires a power supply , please verify it is plugged in and the LED on the controller is lit.
  • dl Voodoo
    Help !!!Logitech wingman formula force gp kormányom van a driverrel van probléműám.A telepítő cd-n ami van 4.40 -es drivernél nem működik ha feltelepítem a logitech profiler.Valekinek esetleg van valami ötlete hogy lehetne életet lehelni belé? Vagy valakinek esetleg van egy olyan régebbi drivere amivel fut neki ez a ketyere normálisan?
  • Finkoo
    ravaszak a bh-nál mert a régi letöltéseket forgatják vissza újként... csecsemőnek minden vicc új... azért szépek...
  • Glpetyus