20179
-
#7676 Qrva anyjukat,tényleg a régieket forgatják vissza
-
#7675 link -
#7674 -
#7673 már csak külföldről, tudsz
írj a Nascar topicba, hátha van még pár ember akivel össze tudtok állni és kintről hozatni -
#7672 Honnan???? mert az nékem is kéne... (eredeti NR2003) -
dl Voodoo #7671 Fórum kereső és beírod TRD2 és megkeresed a szarod hogy kell elindítani az 1800 vagy több oldal között.(neked való játék mega colin4 is nem véletlen adták azt neked....) -
#7670 finom leszek: menjetek már a p****ba a dtm és gtr és stb warezkodással ... -
Finkoo #7669 hát legyen igazad... te szereted a szimet én nem... inkább szervezni kéne egy normális netes ligát a rbrnet3.0-ra! csak igazából nemtom mi kell hozzá! talán készen várhatjuk az rbrnet3.0-t... ki tart velem? -
#7668 hát most jól lebasztak -
#7667 Nekem mindegy.
Akár büszke is lehetsz rá.
Akik igazán szeretik ezt a szimet azok megveszik, a többi meg nem érdekel, se a magyarázat, se semmi.
-
#7666 csak mivel a 6600gt chiphibás lett, ezért elvitték:(
de csütörtökön hozzák, ezért lehet, hogy megint lesz eredeti gamem:D -
#7665 1 eredeti játékom volt, a CMR04
az is azért, mert a 6600gt-mhez adták! különben nem vettem egy darabot sem -
#7664 jó reggelt :)
Hát éppen lehetne miről beszélni, hisz kint van az RBRnet 3beta.
és az utolsó megjegyzésedhez meg csak annyit, hogy ez mindig nézőpont kérdése, én pl. nem vettem meg a TRD2-öt, mert arra nincs pénzem, de megvettem visszamenőleg a NR2003-at (megvolt a problémamentesen müködő warezverzió), ...és pl. a TRD2 most 5000 forintba kerül. -
Finkoo #7663 valami azt súgja, hogy nem véletlen az, hogy elkeztünk másról beszélni, mert most beállt a rbr turbósítása... na de sebaj, jön még új cucc biztos vagyok benne... utolsó megjegyzésként a témához, nem vagyok jól kereső, vagy esetleg gazdag szülők gyermeke, van más hely is ahová tudom rakni azt 10-15e Ft-ot, amibe egy játék kerül... sajnos! -
icmi #7662 már írni sem tok -
icmi #7661 Ezt ilyen határozottan nem todnám most kijelenteni :) -
Lacika 79 #7660 mihez is? :) -
icmi #7659 Ehhez nem tudok szólni semmit sem :) -
Lacika 79 #7658 Amit még elfelejtettem. ne ezt a topicot flémeljük már tele ilyen faszságokkal. Ott a GTR másképp topic, ott biztos jobban vágják a Starfuck és társai témát, mint itt. -
Lacika 79 #7657 szerinted miért van smiley a végén? Na mindegy. Mellesleg ami játék nekem teccik, megveszem. Mivel ilyen nem sok van, így nem is nagy érvágás a dolog. Mondhatni 3-4 havonta kijön egy (talán) megvételre alkalmas game. Annyit meg csak össze tud szedni az ember. Ha meg nem, akkor csak azt tudom mondani, amit B Type kollega. -
#7656 fasza!
akkor külld már el nekem lécci hogy csináljam meg pmben -
#7655 sztem ez a topicot nem érdekli a TRD2, és a vele kapcsolatos warez probléma,...meg úgy általában a warez-nem warez kérdés.
legalábbis én nem vagyok rá kiváncsi, ha az lennék valszeg a TRD2 topicba mennék..
-
#7654 meg rá 10 ropi -
#7653 HÁT A FASZODAT!!!!!!!!!!!
a mini image kivételével mindent megtettem, oszt semmi bazdmeg!
hogy kell? és honnan mini image? -
Finkoo #7652 gratula lacika 79, szerinted ha lenne rá pénzem nem az eredeti gámákkal játszanák... örülök az okos embereknek... :) -
Lacika 79 #7651 szerintem meg csak egy eredeti gém kell, és megoldódik minden probléma :P -
DonManó #7650 el lehet indtítani azt is....
az ncry-os verzsön kell, megy egy mini image, Alcohol 120, SF nightmare
és ezt a verzsönt update-lheted is -
#7649 tom
de sikerült elindítanom a GTR-t is, aztán meg gondoltam megnézem a trd2-t -
Finkoo #7648 az egyetlen kurva játék trd2 volt amit az istennek nem sikerült elindítani, mert egy szemétláda működő crackje sincs... -
Lacika 79 #7647 öhöm -
#7646 já -
#7645 figyuzzatok má!
a DTM Race Driver 2 valójában a Toca Race Drive 2 nem?? -
#7644 -
dl Voodoo #7643 THX már megoldodott regedit turkálás..... -
#7642 nincs letiltva BIOS-ban az USB? -
Lacika 79 #7641 rá van dugva a gépre, ill. a 220-ba? (már bocsi) -
dl Voodoo #7640 ezt írja pontosan : Logitech Profiler was unable to detect any game controllers.Please ensure the device connected.If your controller requires a power supply , please verify it is plugged in and the LED on the controller is lit. -
dl Voodoo #7639 Help !!!Logitech wingman formula force gp kormányom van a driverrel van probléműám.A telepítő cd-n ami van 4.40 -es drivernél nem működik ha feltelepítem a logitech profiler.Valekinek esetleg van valami ötlete hogy lehetne életet lehelni belé? Vagy valakinek esetleg van egy olyan régebbi drivere amivel fut neki ez a ketyere normálisan? -
Finkoo #7638 ravaszak a bh-nál mert a régi letöltéseket forgatják vissza újként... csecsemőnek minden vicc új... azért szépek... -