20179
-
#7716 Ezt irja ki inditáskor.. Magyar Xp Prof, sp1, 5.6 ati
-
#7715 1x egy iet kéne a gammába nyomni ^^
tényleg. focust még sehol nem talaltam pl -
#7714 nemir ide man senki:@
sajnajjatok man ·^
.DDD -
Lacika 79 #7713 sztem jó -
#7712 szal érdemes e betenni a 307 -est e
-
#7711 jaja azt gyakran cserelgetem, akkor még el is indul
multkor ugy indult el, h leszettem a drivert, de nem inditottam ujra... és tod akkor még "fennvan". ugy meg elindult.. lol ^^
az octavia am kemenyen odabasz!
307 esbe van vmi kulombseg? -
Lacika 79 #7710 kérj kölcsön havertól egy napra, addig odaadod a tiédet, vagy mittomén.
új videodrivert próbáltál? annyi minden szarság van, ami okozhatja a hibát. -
#7709 kikapcsoltam! nem volt.
miaz h masik rammal? vegyek uujat ? ^^
tegnap este megin jovolt, aztan most meg fojamatosan rendszerhibat ir ki, csak most nekem kel ujrainditanom.. -
#7708 h miért indul sokaknak ujra a gépe a san andreastol ... h miért van sokaknak baja vele... -
Lacika 79 #7707 keresd a BHmotorsports-on, talán ott van -
#7706 megprobazom
mindenesetre köcce.
ja lattam itt régebbenegy fabia wrc.t
az letoltheto? -
#7705 na az elob elindult. modt megi nujraindult :D
de legalab csapattam egyet az octaviaval ^^ -
Lacika 79 #7704 ilyen van. esetleg húzz le egy CD/DVD olvasót, vagy egy vinyót. Próbáld meg úgy. Vagy másik RAM-mal nézd meg.
Jah, és ami nagyon fontos: ki van kapcsolva a Rendszerhiba esetén automatikus újraindulás?
(Sajátgép/Tulajdonságok/Speciális/indítás helyreállítrás/és itt vedd ki a pipát az automatikus.....) -
#7703 de egyszer elindul, aztan nem....
nem értem -
Lacika 79 #7702 az valami ótós játéknak nevezett csilivili izé, ugye? -
#7701 most ezt mire véljem? -
#7700 annak is megvan az oka ... a san andreassal játszik a legtöbb 12 éves pistike, akinek igazából inkább konzolon illene ... a géphez nem értenek, ergo szivnak rendesen :) ennyi idősen persze ez nem az ő hibájuk, de nekem anno a c64em sosem indul ujra game közben! ;)) -
#7699 -
Finkoo #7698 nincs mert ez nem az a topic... -
icebseb #7697 Vane fogalmatok arrol,hogy miert nem megy az Underground 2 halozatban -
#7696 te miről beszélsz?????????????
mondtam én egy szóval is, hogy nekem újraindul?? ne idegesítsé!
"wazze a san andreas majdnem mindenkinek újraindul" --> majdnem!!!!! az nagyon fontos tényző ebben a mondatban.
kimásolnám azt a fórumot, ahová 500 hozzászólás érkezett a San Andreas topicba, amikor holmi 20 szokott összesen általában beépülni! csak regelni kell, oszt inkább nem! -
#7695 hi -
#7694 hát hogy ezt honnan vetted.. nekem pl még 1 ujraindulást sem indukált a gépem sem rbr sem san andreas alatt.. inkább meg kéne vizsgálni a géped áramellátását hogy hány vinyó cd meghajtó van benne mekkora a fogyasztása a procinak az alaplapnak, vid. kártyának és ezeket kielégíteni.. -
#7693 wazze a san andreas majdnem mindenkinek újraindul, meg lefagy, meg elmegy a hang(nekem is elmegy a hang), meg kiírja hogy szabálytalan művelet(ezt is kiírja nekem, de általában ha sok gombot nyomok egyszerre asszem)
de hogy az rbrtől mé indul újra, azt nem wágom -
#7692 oks man rajottem..
masik gond:
tegnap tok normalisan ment (v 10 driver ujrarakas és egyeb utan) a gém, ma ujra bekapcsoltam és a san andreassal egyutt amiko inditom ujraindul a gép :|
5let? -
#7691 bhmotorsports -
#7690 plz -
#7689 meik is az az oldal link, ahonnan a kocsikat lehet tölteni? -
Solt #7688 Szasztok! Látom áll a bál!! Lazítás képpen, segítsen valaki! régebben szó volt róla, hogy lehet élesíteni a képet az esős részeknél! Emlékszik rá valaki, hogy hogyan kell?? Vissza néztem, de nem találtam... -
#7687 rbrnet? hogy állik? -
#7686 elmondanám így hozzáfűzve, hogy addig sem unatkozzunk, hogy EGY NAGY DARAB SZAR A TRD2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7685 nem
-
Szeressétek egymást gyerekek -
#7683 akkor megbaszéltük:P -
dl Voodoo #7682 Nem FFb problémavolt de mind1.Egyébként ez hozzá tartozik a játékhoz.
Ha megfigyeled leírtam a megoldást hol keresse a szarod szó meg a játék minőségét illeti.
A vége félreérthető volt mert a smily lemaradt a végéről ezért bocs.
A GTR -re nem mondtam semmit... (én is azt nyomom) , GTR topicba meg ne küld mert nincs warezolás és törlik a beírását egyből.Talán van egy warez gtr ott próbálkozz de a TRD2 topicba meg is találod ha keresed a megoldást mint már írtam..
Nos ennyit a basztatrásról. De mint látom megoldodott. -
és akkor már tényleg elég lesz..
elmentem a GTR topicba, meg van beszélve, és akkor abba is fejeztük.. remélem..
csak az bántott engem hogy "szarod", meg a "colin4-et nem véletlenül adták nekem". na hát most:DD szólj hozzá:P
de túl van tárgyalva............ -
Finkoo #7680 hát én is egyetértek fistin-nel... és azt hiszem nem azért vagyunk itt, hogy egymást fikázzuk, hanem hogy egymást segítsük... szerintem -
#7679 OFF
Csak ki szeretnék állni fistin mellett.
dl Voodoo: Ha te itt beszéled meg a Force Feedback problémádat - amiröl persze van topic - akkor te se baszogass más !!!!
fistin: Egyébként tényleg a GTR topicba érdeklődj mert ott többet tudnak neked segíteni.
OFF -
#7678 ELÉG LESSZ MÁ BAZDMEG!!!!!!!!!
mit a faszt kell lebaszni??? faszkópé
nem lehet kipróbálni a játékot, vagy mi? ugyanis rallyfan vagyok, minden autós gammát ki szeretnéék próbálni, a ratyikon kívül! és sokan mondták, hogy nem olyan szar!
most ezé mit kell beszólni?
különben is a gtr nagyon is jó! szerintem elég jó vétel lenne! de mivel nincs pénzem rá, ezért megleszek én a törtel is..
na erről ennyit.....
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
egyébként az NR2003 az valami eszméletlen jó! játszottam is vele, csak már nálam lejárt téma.. egy kis ff rá, aztán nagyon lehet élvezni. még azt meg is venném tán, de a TRD2-t nem fogom, mer nem ér nekem annyit -
Finkoo #7677 én mondtam, de nem is baj mert így előtérbe kerül 1-2 szép régi darab is...