20179
-
#8116 Sziasztok.
[HRT]Melorin vagyok, magyarország hivatalos RBR csapatának, a HRT tagja vagyok.
Ha valaki szeretne csatlakozni egy másik, hiperaktív fórumhoz, ITT megteheti.
Ez egy szuper társaság, RBR megszállottakkal. Ha valaki szeretné megtekinteni a csapat oldalát, IDE nézzen be.
Ha a Nemzetközi rangsorolásra esetleg kíváncsiak vagytok Ez a Világranglista
Sziasztok. -
Finkoo #8115 hát sajnos egy családi tragédia miatt ki fogom hagyni biztosan a mai fordulót, de lehet, hogy a következőt is... lélekben veletek leszek... ki nem lesz? sebgutkopf... meg még ki??
-
#8114 miért ne mennénk? -
Chrispo #8113
Finkoo ,Met jöttök szombaton a 3. fordulóra?
Most nem tud jönni egy két nagymenő, most lehet igazán pontokat szakítani -
Finkoo #8112 ja ha megírja valaki mi az a billeny, akkor hálás lennék... na megy a tyűzetet is :) -
Finkoo #8111 #8108 hejesiras öttös :) -
Lacika 79 #8110 -
#8109 ha a játék is úgy megy billentyűzettel mint az írás akkor inkább vegyél egy kormányt -
Kikoki #8108 Na megy valakinek szompla billenytyüzettel?????Szerintem íiy billenytyüvel is jó a játék,csak kicsit jobban kell figyelni!! -
Tüzoltó #8107 Elötte GF4200TI-m volt,de az csak Directx8-at tudott. -
Lacika 79 #8106 szvsz erre gondoltam, csak nem írtam oda. vagyok :D -
Tüzoltó #8105 Dattool. http://www.bhmotorsports.com/download/7385 -
Tüzoltó #8104 VGA: 9550 Szerintem!!! ATI Tool-al 9600pro-ra huzom. Ugyanaz mindkettö GPU-ja -
Lacika 79 #8103 olcsó kategóriára gondolt. szvsz 10 körül márvehetsz olyan kártyát, ami támogatja a Pixel shadereket -
Caponee #8102 GF 6600 GT Szerintem. -
#8101 mex=mx -
#8100 síma GF4-en (pl. Ti4200), ami nem mex már elmegy/játszható...ez kb 10ezer vagy olcsóbb használtan... -
Smidht #8099 És szerinted Laci manapság milyen videokártyát érdemes venni?
Elfogadható áron ami nagyjábol megfelel ezeknek a játékoknak a futtatásához. -
Lacika 79 #8098 videókártyacserepeccs
én ezt használom
manapság ne várd el, hogy egy normális, shadereket támogató játék eleinduljon egy emiksz kártyán. -
Smidht #8097 Én ezt tökre nem értem, mert eddig minden játék indult.
Az igaz hogy régi a videokártyám (GeForce2MX/400MX) a proci P4 es.
Na mindegy azért szeretném valahogy kiprobálni ugyhogy ha megtudnátok mondani milyen patch kell pontosan sokat segítenétek. -
#8096 #8085-re senki nem tud megoldást mert én nem találtam semmit és nagyon idegesítő. Melyik az a dat kicsomagoló a bhmotorsports-on? Lécci adjatok egy linket mert én nem találtam! -
#8095 ez valszeg igaz...de legalább elindul :) -
#8094 de ha olyan régi a kártya hogy nem támogatja a PS1.1-et és van mégis olyan pecs hogy elindulna néküle attól még kegyetlenül akadna a játék!
mert ha ilyen kártyája van akkor fogadok hogy a procija és memóriáji is nem éppen a legújabbak! -
#8093 a videókártyád valszeg nem tudja a pixelshader-t...régebben volt szó valami patch-ről ami lehetővé tette, hogy enélkül is induljon régebbi kártyákon... -
#8092 lol
ON -
ToMy_ #8091 Lego Star Wars topicból. -
#8090 OFF
ToMy_!
ami az aláírásodba szerepel szöveg azt télleg mondta valaki vagy csak úgy találtad mert ha az télleg megtörtén akkor az nem semmi!
(pixel shader-esre gondolok) -
ToMy_ #8089 videókártyád milyen?
-
Smidht #8088 A gond a pixelshaders/general/CarGlassInternal.pso file-al van legalábbis a
hibaüzenet szerint!
-
Smidht #8087 Segítség!!!!!!!!!!!!!
Felraktam a gamet a reloaded változatot minden tök jól megy mikor egyszercsak azt irja ki az into után: ERROR craeting pixelShaders rákattintok az okra és kidobbbbb!
ugye tud valaki segíteni?!
előre is kösz! -
#8086 régebben már volt ilyen többeknek, de hogy mi volt a megoldás, már ha egyáltalán volt, nem tudom...érdemes mindent (proci, vidkari, memória) alapon futtatni... -
#8085 Hellósztok!
Nem láttam ilyen kérdést úgyhogy felteszem: Az lenne a problémám a játékkal, hogy játszok vele a Rally iskolában és egyszercsak gondol egyet és kilép. Semmi hibaüzenet csak kidob az asztalra. 1.2-es patchet tettem fel meg magyarítást. -
Van a könyvtárban egy CARS mappa....csinálj egy biztonsági másolatot belőle.
Most fogd meg amit letöltöttél és másold be abba a könyvtárba (igen,írd felűl).
Ennyi asszem. -
#8083 Azt pobáltam de abból nem jövök rá A nagy angol tudásommal....
Valaki létszi segítsen -
#8082 olvasd el a ríd mít :) -
#8081 Valaki, könyörgök -
#8080 nincs még -
Caponee #8079 Ki tudja? Van Ford Focus? Eddig a BH-n nem találtam -
#8078 Ez most kereszt kérdés:P :D Amugy 13! És nem tok angolul, egy éve tanulok csak, inkább német....
De lécci valaki Hilfeeeee! -
Lacika 79 #8077 hány éves vagy?