Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
OFF:
spec. nekem volt már egy éjszaka is, az egész lemezre kiadva.
On:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

de úgy látszik vezetés közbe nem szabad😊

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

😊 nem a winampa, hanem a winamp futott😊), azért hogy zenét hallgassak😊

Breki33
hát sok de nekem nagy van P
Breki33
a Winamp miért fut RBR közben?
a winampa-ra gondolsz?
úgy tûnik mégse az volt a gond, hanem a winamp, egyszerûen nem szereti a progi ha fut mer ilyenkor szaggat😄, bármi más futhat még csak a winamp ne(2.91-esem van). Szal úgynézki ez volt a gond😄 Amûgy ilyen gyorsan lefutott.

CattiBrie
LOL! Miért neked mennyi idõ? 😛

[/spam]™

Breki33
nm

de ilyen gyorsan lefutott?
Thx Breki33! Lefuttattam c:-n 1 töredezettségmentesítést, restart és most megint nem akadt. Remélem így marad és tényleg ez oldotta meg 😊. Thx még1szer

Breki33
van itt olyan aki terratec hangkarival játszik?
Breki33
úgy gondolod?
sztem egyáltalán nem biztos
Emiatt szerintem ne aggódj, kormánnyal én se mentem még 1:19 alá, igaz, jóval kevesebbszer próbáltam, mint billel.

(A kormánynak is van hátránya a bill-hez képest - bill-el sokkal könnyebben lehet powerslide-olni - bár összességében véve egyértelmûen a kormány a jobb.)

Vazze én is nagy láma lehetek, mert MS SideWinder kormánnyal nem tudok 1:22.30 alá menni...

KG21
nem hinném, mert akkor mindig rossz lenne.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Breki33
pl hardwarerütközéstõl is lehet
KG21
Nekem is néha tökéletes, néha meg akad, nem értem ez hogy lehet. Nem fut semmi a háttérben, nem szemetes a Windowsom, 1 hete telepíettem, vírus, trójai, adware nincs, szal nemtom ez mitõl lehet...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Breki33
lehet kéne egy kis töredezettségmentesítés
Hasonló velem is elõfordult már, mintha a memória fogyott volna el hirtelen, elég rendesen elkezdett szaggatni. Viszont a gép úrindítása nálam megoldotta a dolgot.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

b-type
Juan figy, nekem megy a játék cd nélkül..nálad nincs ilyesmi? kijelentkezek-bejelentkezek egy másik fiókra, és gurul a játék..term. az eredeti, felpeccselve...prószáld már ki légyszi, nálad is ez van?

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tegnap szépen, simán futott a game, de ma viszont megint szaggat mint elõtte..., de nem tudom miért, nem fut semmi más progi a háttérben és tegnap szépen futott. Vkinek van vmi ötlete? (1.1-es patch, cat 4.9, konfig: p4 3ghz, 9600xt, 512 ram)ne azzal gyertek plz hogy vegyem vissza a beállításokat, mert mint mondtam tegnap ugyanazokkal a beállításokkal mint ma, futott szépen. Plz help

Breki33
na majd ma megnézem a spanish-al
robotnyk
lol
JuanG
lehet hogy csak a "kölcsön"verzók lettek gyorsabbak tõle, az eredetiek nem

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Szerintem sem, ahhoz több mint 5 másodpercet kéne faragnom, bár hozzáteszem, hogy elég ritkán játszom mostanában. (8 napja játszottam utoljára...) Most elõvettem, és lefaragtam az idõmet 1:18.96-ra, de még ha hibátlan is lett volna, sztem akkor sem férek be 1:17 alá.

Érdekes nekem ugyanez a tapasztalatom, pedig elvileg gyorsabbnak kellene lennie az ígéretek szerint.

Richard Burns Rally magyar oldala - http://hunrbrally.atw.hu Egy szupi honlap, egy csapatról a Manchester United-ről - http://www.unitedlife.hu

nem jött össze neki a skandináv flick😊)
Csak aztat nem értem, hogyan csináljátok?
Persze lehet, hogy én anti talentum vagyok.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

K.András
Nekem simábban fut vele,elötte néha leesett az fps 30 környékére is ,most 50 stabilan(minden full)....

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Én is bill-lel nyomom, 1:19.54 az idõm asszem. Még lehet egy kicsit jobb, de a kormányos idõket sohasem lehet elérni szerintem...

JuanG
nálam a játék a peccs után jobban szaggat (akadozik), mint peccs nélkül 😞((...ma újrainstallálom a progit, mert ez így nem járja 😞((...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hmmm, én semmit nem állítottam ezeken, default beállításokkal megyek 1:19-et billentyûzettel, quick rallyban, a rally school-os pályán. Persze nekem se ment rögtön, de pár óra alatt el lehet kapni az érzést. Egyébként valszeg ebbõl az 1:19-bõl is lehetne még faragni 1-2 másodpercet, csak sosem jön össze hiba nélkül.

Szóval lehet billentyûzettel is játszani, csak gyakorolni kell.

Nekem ez jön be billentyûzettel:
- Steering
curvaturák 0-án
raise 3.0, fall 5.0
- Throttle
C1 - 4,5
C2 - 6,5
többi alap
- Brake
C1 - 6,5
C2 - 10

kb. ezekkel szokok menni, legalábbi fejbõl erre emléxem mostan.
Lényeges, hogy a ballábas fék menjen, tehát egyszerre tudjá gázt nyomni és fékezni.
Az advanced schoolban az utolsó teszten 1.22.56-ot lehet így menni, nekem. (ami persze trutyi a kormányos idõkhöz képest.)

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

uHs Gerzson
Tegnap este kiprobákltuk Bubával az RBRnet-et és eszméletlen jó mecseket nyomtunk, és a külföldiekkel is jókat lehet menni. Szóval én is ajánlóm mindenkinek ezt a remek programot

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem tom milyen kártyád van, de ha nincs benne pixel shader támogatás, pl: gf4 mx440 , akkor pont ilyen üzenetet fogsz kapni!

Hi!
Csak 1 kérdés,logitech wingman ff kormányhoz kellene pedálbeállítás.A probléma az,hogy 1bõl blokkol a kerék a legkissebb pedálnyomásra is..
Elõre is löszi.. 😊)
Sztem nem! Mondjuk leírod a configod akkor jobb lenne. De sztem nem csinalnak olyan jatékot ami nem indul el ha nincs meg a minimum config. Az eleg nagy fa***ás lenne!
Hi all
Szerintetek ha azt írja ki, hogy a RichardBurnsRally.exe hibát észlelt és nem indul el a game ez lehet attól, hogy a konfig-om nem éri el a minimum követelményt??
Breki33
köszi átadom
Breki33
2003 év bajnokai N3-as kategóriában
Alexease
RBRdll nelkul is megy ablakban😊)) Az INI-be beirni:
fullscreen = false
Breki33
bescanneljem a képeslapjukat? P

Hunday
Pedig idén is mentek vele. Igaz, csak az elsõ 2 vagy 3 gyorson, mert utána megállt a vas. Vagy bukta, nemtom. Ugyanis 4. gyorson már nem láttuk õket. 😞
Mindegy, de a sofõrnek stimmelnie kell. Ugye? 😊
Kétértelmû kifejezés rulez. 😄DD
Breki33
a hely pl

és úgy tudom nem idén mentek ezzel a kocsival
MElyik része nem nyert a dolognak? 😊
Breki33
A Prohardveren kérdezték és hátha valaki tudja megkértek kérdezzem meg idézem:

"Errõl az RBRdll-rõl írják, hogy ki lehet tenni a játékot ablakba.

Véletlenül nem tudod hogy hogyan?
Nagyon jó lenne, mert akkor be tudnék digizni akár HD-DVD minõségû videókat is a full felbontásról, és nem kéne a fraps-val sz*rakodni jelentõsen gyengébb minõségû videókat készítve."
Breki33
hát gamepadra nem nagyon láttam

esetleg billentyûzetest

de ez inkább kormányra van sztem

esetleg az Easy Mod-al könnyíthetsz kicsit rajta
fistin
HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!Hogy lehet a játékot IRÁNYÍÍÍÍTANII????? gamepaddel? Valami patch nincs valakinek esetleg az irányításhoz vagy vmi beállítás??? Gondolom itt mindenki kormánnyal nyomja, de azért megköszönném ha segítenétek!! KÖÖÖÖSSSZZZ, na(Vagy esetleg le lehet tölteni vhonnan? Hivatalos, nem hivatalos?HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!

Buba007
Megjelent az RBRnet v1.3, innen le is lehet tölteni! Újításként már nem csak a v1.0-ás verziójú játékkal megy, hanem a v1.01-el is! Ja és jár hozzá a Lobby.exe ahol lehet beszélgetni a töbiekkel és ki lehet õket hívni egy körre! 😄 az 1.3 jelentleg csak az Angol nyelvû gammával mûködik, de beszéltem a fejlesztõvel /Racer_S/ és azt mondta, hogy fél órán belül kész le egy bug nélküli verzió is amivel lehet majd játszogatni! Szóval gyertek, hagy alázzak!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Helo fifi
Amasina terhelten nem lepi att a 43 fokot.