20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Jancker
    Lécci valaki mondja el részletesen hogy pl a Peugeot 307-et hogyan rakjam be hogy müködjön is! Bocsi láma vok.....valaki lécci!
  • laca70
    Hát ez igen szomorú lenne.
  • Jancker
    Én tudtam játszani, csak eccercsak kilépet és szevasz:(http://www.sg.hu/kep/faces/rinya.gif Valaki könyörgök segítsen!
  • k8bal
    Nálam is ez van! az 5.7-essel is ezt csinálta az 5.8-cal meg még nem próbáltam!
    aki erre tud vmit az szóljon!
    ezért a hiba miatt még nem tudtam jáccani a játékkal pedig aszondják ETALON!
  • Jancker
    :'( Ti milyen catalystot használtok? Mert egyszer csak kilépett a játékból, és azóta az van hogy elindítom, belép oda hogy kiválaszsam hogy mit töltösn be és kiakad, nem csinál semmit, lefasgy:( Van valami ötletetek?
  • Lacika 79
    lehet, nem támogatja tökéletsen a kormányt
  • laca70
    Lehet, hogy láma kérdés, de a vibráció és a force feedback nem ugyanaz ? Vettem egy kormányt (Gembit), a Vezérlőpult/Játékvezérlők menüpont alatt tökéletesen rezeg mindkét motor. Azonban a játékban semmi, hiába van a FF On-ra állítva. A kormány többi funkciója jól működik, csak ez nem. Mi lehet a hiba ?
  • laca70
    Köszi, már le is töltöttem.
  • Jancker
    Oké, köszi!
  • Caponee
    Akkor kénytelen leszel az audio Datba bele rakni.Ahoz kell egy dat tool nevü kis progi amit szintén megtalálsz a BH-n.
  • Jancker
    Oké, köszi, de most a másik problémám, hogy letöltöttem magyar navigátor hangot, de hiába csinálom meg hogy legyen egy Audio mappám, abba be is rakom utána, vagyis felülírom, de akkor meg el sem indul a játék:-(
  • Finkoo
    #8056 Van egy műszerfal mod is a játékhoz... a bh-ról szintén letölthető
    Szerintem a legjobb a realreid navhang, de a magyarok is tűrhetőek...
  • Met
    http://www.bhmotorsports.com/
  • Jancker
    Oké, de honnan tudnám letölteni? Lécci adjatok egy pontos linket! KÖSZI!
  • Glpetyus
    Mért?
    A legútolsó magyar navhang egész türhető :o
  • Jancker
    Oké, akkor ha választanod kéne, mert nem vagyok perfect angolból:(
  • Lacika 79
    hm, én egyiket sem ajánlom :P
  • Jancker
    Biztos ezerszer kérdezték már, bocsi! De milyen te melyik magyaritást és melyik magyarhagot ajálnjátok a játékhoz? De lécci linekt is adjatok hozzá! Előre is köszönöm a segítséget!
  • Glpetyus
    Mértnem töltesz le előre beálítottakat ??
  • JuanG
    azt nem tudom :(
  • laca70
    Belső nézethez, hogy lehet beállítani, hogy a műszerfal a kormánynál és ne jobb oldalon legyen ?
  • laca70
    A pos-nál az első érték balra-jobbra, a 2. érték fel-le, a 3. érték előre-hátra mozgatja a kamerát.
  • JuanG
    az ini file-ok alapból írásvédettek, így az editálás előtt le kell venni a védettséget, különben nem menti el...
  • Caponee
    Köszi..Elkezdtem vissza olvasni de nem találtam meg..Örök hála.
  • JuanG
    ja, az autók könyvtáraiban van minden autónak egy ini-je, pl. Peugeot_206.ini...na abban ezt a részt kell átírni, ha a cockpit nézetet változtatod:

[Cam_internal]
    FOV = 1.558997
    Near = 0.099100
    Pos = 0.315242 1.047420 -1.330687
    Target = 0.315241 0.889614 -3.811360
    Up = 0.000000 1.000000 0.000000

a lényeg a FOV (sebességérzet), meg POS....
  • Lacika 79
    igen, csinált ilyesmit. a cockpit-jeinek a linkje ki van rakva, bár nemtudom, él-e még. #4950-es hsz, gyorsan visszakerestem, de amit látom már nem él az oldal. szal marad a megkeresés :P
  • Glpetyus
    szép
  • Marco
    Javaslom neked Alexease-t felkeresni itt az SG fórumokon, mert ő a führermaster az ilyen belepiszkálós, modderek dolgokban. Ha jól emléxem annó ő volt itt az első aki ezzel a problémával foglalkozott. Lehet, hogy visszaolvasva a megjelenés idejére is meglesz a válasz.
  • Caponee
    Nincs valahol leírva Magyarul, hogy milyen okosságokat lehet csinálni az ini fileokkal? Beraktam egy Peugeot 307-est minden fasza csak közelebb, szeretnék kerülni a kormányhoz. Meg olvastam olyat is, hogy valami fov, ha felemelem 1. 3-rol 1. 7-re akkor nagyobb lesz a sebesség érzet.
  • Finkoo

Akinek tetszik még a jó öreg corolla...
    Kazhol Team Design
  • Chrispo
    Sziasztok!
    2. Forduló az 1.Magyar RBR Bajnokságban durván 1 óra múlva már lesz szakaszkiírás és aki még nem nevezett az most még gyorsan megteheti.

Championship

• Lacika 79
    nm, éppen most raktam fel egy haver gépére a cuccokat és pont kéznél volt :)
  • Caponee
    Nagyon szépen köszi.
  • Lacika 79
    ánbréköböl vindszkrín
    Refleksön rímúvör
  • Caponee
    Egyszerűen csak szeretnék kilátni normálisan. Nem szoktam törni, zúzni de néha kicsúszok, és mindjárt betörik a szélvédő és már szart se látni. Tudom, hogy létezik a megoldás csak nem találom.
  • icmi
    Abban mi a yo? Colin McCrash vezetési stílusa az igazi!!! Hajtogasd csak az autót, éljen az origami!
  • Caponee
    Tudtok valami modot amitől a szélvédő teljesen átlátszó, tükrőződés mentes és törhetetlen lesz?
  • fistin
    képen nekem is, de önmagában nem
  • Lacika 79
    ez teccik :P
  • Glpetyus

link