Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
Kicsit kezd ingerszegény lenni az offline rf/rf2/simbin, így új utakra eveznék. Kérdésem, hogy melyik RBR oldalakat érdemes böngészni letölthető tartalmakkal, pluginokkal, illetve induló bajnokságokkal kapcsolatban? 😊 Köszi előre is!
Kicsit kezd ingerszegény lenni az offline rf/rf2/simbin, így új utakra eveznék. Kérdésem, hogy melyik RBR oldalakat érdemes böngészni letölthető tartalmakkal, pluginokkal, illetve induló bajnokságokkal kapcsolatban? 😊 Köszi előre is!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#eljen>#eljen>
Szívatott, de már megoldottam... 😊 Program Files mappába telepítettem, és nem engedte módosítani az ini fájlt! 😊 Picit tudtam vele menni, elképesztő, hogy ez a 10 éves játék mekkora élményt ad még ma is... mindent ver! 😊)
www.smart-bus.hu
Üdv Urak!
Win 8.1-n játszik valaki?
Win 8.1-n játszik valaki?
www.smart-bus.hu
Eladó - Richard Burns Rally és TDU 1 - eredeti PC játékok
a legautentikusabb rally szimulátor
és a legélethűbb szabadtérképes sportautó szimulátor
Sehol nem kapható - hiánycikk mindkettő.
Állapot: karcmentes, magánkézből új - nem bolti új
Tokjukban papírjaikkal.
Ára: 4.990,- Ft/db
Egyben a kettő: 7.990,- Ft
Érdeklődés - PÜ-ben.

a legautentikusabb rally szimulátor
és a legélethűbb szabadtérképes sportautó szimulátor
Sehol nem kapható - hiánycikk mindkettő.
Állapot: karcmentes, magánkézből új - nem bolti új
Tokjukban papírjaikkal.
Ára: 4.990,- Ft/db
Egyben a kettő: 7.990,- Ft
Érdeklődés - PÜ-ben.

Just do it :)
Én csak azokat a kocsikat engedtem volna amivel mcrae is ment 😊
<#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Sziasztok!
Vissza raknám én is a játékot. Kérdés: 2560x1080-as felbontást be lehet állítani torzulás nélkül?
Anno, mielõtt abba hagytam még a 16:9-el is gondjai voltak.
Vissza raknám én is a játékot. Kérdés: 2560x1080-as felbontást be lehet állítani torzulás nélkül?
Anno, mielõtt abba hagytam még a 16:9-el is gondjai voltak.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ki fogsz látni azon az üvegen?? <#eplus2>#eplus2>
(Miért nincs alfája a ...transparent.dds-nek?)
(Miért nincs alfája a ...transparent.dds-nek?)
nekem annyira unalmas figura...valahogy nem látok benne "versenyzõi" spirituszt....csak showmant....bár már néha az sem...
Az rbrben a pluginok a ..._sse.exe vel indulnak csak el. No_sse-vel nem. Elvileg ha a sima richardburnsrally.exet inditod akkor is az sse indul.
Hello! Feltelepítettem a játékot, majd a két patchet, aztán a 2014-es updatet! Hang van kép nincs! A 2014-es mod elõtt elindult a játék, azt mondjuk már nem tudom melyik .exe-vel!
Sikerült, köszönöm mindenkinek! 😊
Ez a Semetin tényleg eszméletlen durva, még csak sétaautókázni is jó rajta 😄
Ez a Semetin tényleg eszméletlen durva, még csak sétaautókázni is jó rajta 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ne felejtsd el megnezni ezt a palyat semetin 2009. Valaha keszult legszebb, legreszletebb palya, amit barmelyik, akar mai autos jatek is megirigyelhetne. Mindenre koroket ver.
szerintem
Menj az options -> plugins -> rallysimfans.hu es utana dozsolhetsz, palyak, autok, versenyek stb.
szerintem
felraktam a hivatalos patcheket, a rallysimfans pluginját, aztán a Rallysimfans RBR 2014 v1.0.1-et és az 1.1-es update-et is, így ~25 gigásnak írja a játék mappáját, de játékon belül viszont szinte minden ugyanaz, nincsenek új pályák, autók, semmi. mi lehet a gond? <#confused>#confused>
Vivimos por ti, vence por nosotros.