Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én is 11-ért vettem a Microsoft Precision Racing kormányomat...1 hónappal az akció elött meg 18 volt ugyanott 😛
igen, csak ez nem az a kormány, ez túl szép lenne 6 k ért 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
megnéztem azt a prospektust mégegyszer, hát force az nincs, ill csak ps-re mûködik vmi rumbleizé, de az ára akkor is fekszik nekem 😊
Itt azt írja,hogy mindenhez jó
A metro prospektusban láttam most ilyen speedlink típusú USB-s Force-os kormányt mindössze 6e ft-ért. Arról tud vki vmit milyen?
Ha már a kormányoknál tartunk...
Nem tudja valaki, hogy lehet-e itthon kapni TM 360 Modenát? Az egy korrekt nem FF kormány, ami nem mondható el a piac itthoni képviselõirõl. (A Logitech ultragagyi feeling, a hátamon felállt a szõr mikor megfogtam.) FF meg nem kell, kiábrándultam belõle évekkel ezelõtt. (Játszottam piros Formula Force-szal és MOMOval is.)
Nem tudja valaki, hogy lehet-e itthon kapni TM 360 Modenát? Az egy korrekt nem FF kormány, ami nem mondható el a piac itthoni képviselõirõl. (A Logitech ultragagyi feeling, a hátamon felállt a szõr mikor megfogtam.) FF meg nem kell, kiábrándultam belõle évekkel ezelõtt. (Játszottam piros Formula Force-szal és MOMOval is.)
OFF
Nincs olyan számítógéptípus Magyarországon, ami ne lett volna a kezeim között, beleértve a Primo-t, meg a Videoton által gyártott gépet, bár a nevét már nem tudom (Valami TV-1502, vagy ilyesmi). 18 éve még én magam is programozó akartam lenni, írtam is egy kis labirintusos játékot ZX 81-re. 😊)
Egyébként valóban kipróbálok szinte mindent, de inkább csak sportjátékokkal játszom rendszeresen. Néha elvarázsol egy RPG vagy startégia, de erre ritkán jut idõm.
Ami meg a kormány vásárlást illeti, amikor van rá pénz, akkor megéri megvenni, amikor nincs, akkor nem, ennyi. (Nekem most speciel nem lenne rá.)
Nincs olyan számítógéptípus Magyarországon, ami ne lett volna a kezeim között, beleértve a Primo-t, meg a Videoton által gyártott gépet, bár a nevét már nem tudom (Valami TV-1502, vagy ilyesmi). 18 éve még én magam is programozó akartam lenni, írtam is egy kis labirintusos játékot ZX 81-re. 😊)
Egyébként valóban kipróbálok szinte mindent, de inkább csak sportjátékokkal játszom rendszeresen. Néha elvarázsol egy RPG vagy startégia, de erre ritkán jut idõm.
Ami meg a kormány vásárlást illeti, amikor van rá pénz, akkor megéri megvenni, amikor nincs, akkor nem, ennyi. (Nekem most speciel nem lenne rá.)
MIvel kinézted az egyik legjobbat P
Amúgy a magyar RBR oldalon asszem van link és ár is hozzá, hogy hol kapható
Igaz Norbi? P
Sztem a B-TEch sem rosz ár érték arányban
Olyan kis sportos.
Amúgy a magyar RBR oldalon asszem van link és ár is hozzá, hogy hol kapható
Igaz Norbi? P
Sztem a B-TEch sem rosz ár érték arányban
Olyan kis sportos.
Köszi a válaszokat ^.^
Láttam én is valamelyik multiban ezt a Logitech FF-es kormányt,van direkt Forma-1,meg Rallys kivitelben.
Az ára meg olyan 15-20 között szokott mozogni...
Az gondolom jó lehet,bár ezért a pénzért biztos nem csúcsminõség,....ellenben jól néz ki ^.^
Sõt a rallysnak asszem még ilyen kis váltókarja is volt ^.^
Láttam én is valamelyik multiban ezt a Logitech FF-es kormányt,van direkt Forma-1,meg Rallys kivitelben.
Az ára meg olyan 15-20 között szokott mozogni...
Az gondolom jó lehet,bár ezért a pénzért biztos nem csúcsminõség,....ellenben jól néz ki ^.^
Sõt a rallysnak asszem még ilyen kis váltókarja is volt ^.^
Ezeket mind ismerem, a klasszikus hõskor!
Idestova 17 éves játszok számítógépes játékokat, kezdva a fekete enterprise cartridge-aival, aztán C64, amiga 500, pc.
Idestova 17 éves játszok számítógépes játékokat, kezdva a fekete enterprise cartridge-aival, aztán C64, amiga 500, pc.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Sztem érdemes bár sok ismerõsöm kikapcsolja játéknál de szerintem úgy fura
én speciel nem tudnék úgy menni hogy a padkánál nem dob le a székrõl P
én speciel nem tudnék úgy menni hogy a padkánál nem dob le a székrõl P
Jah, de hogy válaszoljak is a kérdésedre: igen, érdemes. Soxor észreveszem, mintha "segíteni" akarna egy kanyar elõtt, hogy merre is tépjem a kormányt, meg ilyesmi. 😊
Elvileg nem romlik el gyorsabban. Igaz, nekem eddig csak Force-os kormányaim voltak, de mindegyik bírta a kiképzést. Ami elromolhat, az legtöbb esetben a pedál rész. Ott meg ugye nem számít, hogy Force-os vagy sem. 😛
Szerintetek érdemes egy NEM FF-es kormányt egy FF-esre cserélni?
Gondolom elég nagy a különbség,de nincs vmi hátulütõje?
Pl.gyorsabban elromlik(?) vagy ilyesmi...
Gondolom elég nagy a különbség,de nincs vmi hátulütõje?
Pl.gyorsabban elromlik(?) vagy ilyesmi...
Szerintem Õ is azok a huszon-harminc pár éves emberek közé tartozik, akik úgymond a "kezdetek" óta nyüstölik a különféle platformokat. Anno én is sokat szórakoztam a REVS-el, de nekem leginkább a Last ninja, és a Katakis jött be anno. 😊
Persze a Pit Stop sem elhanyagolható. 😄
Persze a Pit Stop sem elhanyagolható. 😄
Szerintem ez az az a játék amit teljesen mindegy hogy lehet e bill-röl játszani,igazán élvezetes ugyis kormánnyal ffb-vel lesz!Gyakorlatilag 15-17 ezerért kapsz logitech wingman-t ami erre tökéletesen megfelel,szal szerintem akinek nincsen kormánya és van manna az sürgösen szerezzen be egyet...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
REVS, atya-úr-isten! Mekkora játék volt.
donpedro, te csupa olyasmivel játszottál, játszol, amivel én.
Cycling manager, madden, nhl, RBR.
vagy te mindennel játszol?
donpedro, te csupa olyasmivel játszottál, játszol, amivel én.
Cycling manager, madden, nhl, RBR.
vagy te mindennel játszol?
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Még annyit hozzátennék a billentyûzetes témához, hogy a champion fokozat már csak kormánnyal játszható. Billentyûzettel teljesen reménytelen.
Viszont Professional fokozaton simán lehet akár bajnokságot is nyerni bill-rõl. (Na jó, nem olyan simán, de lehet, és ez a lényeg.)
Alexease, te meg légy megértõ, anno C64-en a Revs-et se kormánnyal nyomtam, mégis piszkosul élveztem, pedig az egész korrekt szimulátor volt - a lehetõségekhez képest.
Az RBR most a legjobb rally-s játék a piacon, értelemszerûen mindenki ezt akarja nyomni, akár van kormánya, akár nincs. (Bár az tény, hogy az easy mod, meg az egyéb ilyesmi, tényleg felesleges, nincs rájuk szükség)
Viszont Professional fokozaton simán lehet akár bajnokságot is nyerni bill-rõl. (Na jó, nem olyan simán, de lehet, és ez a lényeg.)
Alexease, te meg légy megértõ, anno C64-en a Revs-et se kormánnyal nyomtam, mégis piszkosul élveztem, pedig az egész korrekt szimulátor volt - a lehetõségekhez képest.
Az RBR most a legjobb rally-s játék a piacon, értelemszerûen mindenki ezt akarja nyomni, akár van kormánya, akár nincs. (Bár az tény, hogy az easy mod, meg az egyéb ilyesmi, tényleg felesleges, nincs rájuk szükség)
Ha konnyitesz a vezetesen, kikapcsolod a torest es egyebet, akkor elvesz az egesz jatek lenyegi resze, nem sok ertelme marad hogy ezt nyomod. Akkor ott a High-Tech csicsa Xpand vagy a total arkad Colin, azokat bill-re talaltak ki.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
VKI lécci mondja meg mi az az Easy Mod Tool??? amivel állítólag az irányításon lehet könnyíteni??? és honnan tölthetem le???????PLEASE!!!!!PLEASE!!!!!!!PLEASE!!!!!PLEASE!!!!!!PLEASE!!!!!!!PLEASE!!!!!!!PLEASE!!!!!!!PLEASE!!!!!!PLEASE!!!!!! bill.el nyomom és nehéz....😊
Bazze
A FRancia 1-en az elsõ szakaszon 5 másodpercel jobb voltam a rekordnál (a játékban lévõ) err a felénél kirakott a játékból mert a hülye Winfos befejezte a 3dmark letöltését.
GRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
A FRancia 1-en az elsõ szakaszon 5 másodpercel jobb voltam a rekordnál (a játékban lévõ) err a felénél kirakott a játékból mert a hülye Winfos befejezte a 3dmark letöltését.
GRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mentem a topicot
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
vazze, nekem meg nincs idõm játszani 😞((...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Huh, hát leizzadtam bele, de végre sikerült egyszer értékelhetõ eredménnyel végignyomnom a professional season-t. 37 ponttal 2. helyen zártam Grönholm mögött, ugyanis sajnos az ausztrál rally-t elszúrtam, 6. lettem, és Grönholm megelõzött.
Mindenesetre ez is azt bizonyítja, hogy billentyûzettel is lehet játszani.
(Egyébként érdekes, hogy több mint egy hét kihagyás után szinte minden pályán 15-20 másodpercet javítottam a legjobb idõmön. Jót tett a szünet. 😊)
Mindenesetre ez is azt bizonyítja, hogy billentyûzettel is lehet játszani.
(Egyébként érdekes, hogy több mint egy hét kihagyás után szinte minden pályán 15-20 másodpercet javítottam a legjobb idõmön. Jót tett a szünet. 😊)
Vicces lehet kivulrol megnezni magam, ahogy kenem a Richard Burns-sel, ugy cibalom a kormanyt (apro mozdulattokal), hogy beleizzadok! 😄
Lehet lerakom a kamerat aztan visszanezem magam, jot fogok derulni rajta 😄
Lehet lerakom a kamerat aztan visszanezem magam, jot fogok derulni rajta 😄
Ballabas fekezessel konnyen meg tudod csusztatni az autot keresztbe, igy a kevesbe eles, de nagy kanyarokat ezzel veheteted be a legeredmenyesebben. A kezifeknel lightosabb keresztbe indulas lesz. A feket kb. felig nyomod be, a gazt pedig erzessel (felig vagy haromnegyedig).
Gáz legyen 50% felett és közben a féket annyira hogy fogjon, az autó lassuljon és az eleje stabilan beforduljon... érzés szerint...