20179
-
#8196 kösz
olvassak vissza 8000 hozzászólást -
#8195 Igazad van.... -
SE #8194 Olvass vissza. Használd a keresőt! -
#8193 Tudtok nekem segíteni Peugeot 307-et és Skoda Octavia-t akarok berakni a játékba. Esetleg egy link-et adni ahol részletesen leírják. Olyan szájbarágós leírás kellene. :) THX:) -
Lacika 79 #8192 hát igen. itt van előttem még mindíg az a kép, mikor ugyanitt 2004-ben valami iszonyat módon elrakta keresztbe a vasat. biztosan nem így tervezte, de az adott helyzeben nem volt más választása, és valami félelmetesen gyönyörűen adta ki.
Itt is van.
A video-racing.hu-ról linkelve. remélem, nem gond -
#8191 féloff:
(Ezt most nehogy okoskodásnak vegyed, inkább egy gondolatmenetnek amit a hozszólásod ébresztett...:)
Persze hibázott, pl. hibák sorát követik el egy 20km-s szakaszon amiket folyamatosan korrigálnak, mivel nincs lehetőségük (illetve ritkán) uazon a szakaszon 2× végigmenni.
Ez a rally, szakadékok vannak, fák vannak, tavak vannak, és emberek a 'bukótérben'.
Ha nem vállalja el ezeket a hibákat, akkor sosem megy az élmezőnnyel.
Egyszerűen nem hiszem hogy ez nyomasztaná, hanem inkább az hogy összetartoztak, és most meghalt. Az hogy ő forgatta a kormányt..,hát persze hogy ő forgatta, még mindig jobb az esetek nagy többségében ha a pilóta kormányoz.
Ezt bevállalták amikor beleültek az autóba, és ezt most nem frázisként mondom, bár annak hangzik.
Vagy így, vagy nincs pontszerzés.
Nagyon remélem hogy nem hagyja abba, bár elképzelni sem tudom, hogy hogyan fogja így megint elküldeni a határig az autót...elképzelni sem tudom.
gecó dolog ez...ha lehet mondani.. -
Lacika 79 #8190 azért előfordult már jópárszor, de akár lehet műszaki probléma is. majd kiderítik úgyis az okosok -
#8189 Gondolom teljesen az ő hhibája,persze lehet,hogy a navigátor tévedett,bár sztem az ritka a profiknál.
Vááá szegények :S
-
Lacika 79 #8188 csodálkozol? valamilyen szinten az Ő hibája is lehet a dolog -
#8187 Sztem igen :C
Szegény,hogy kikészülhetett :C
-
#8186 aha :( -
Lacika 79 #8185
az utolsó képen Martin van, ugye? :( -
#8184 Hát ilyeneket nagyon szomorú látni :( -
Dekemény :((( -
#8182 http://www.autosports.kalikoba.com/crash1.jpg
http://www.autosports.kalikoba.com/crash2.jpg
http://www.autosports.kalikoba.com/crash3.jpg
http://www.autosports.kalikoba.com/crash4.jpg -
Lacika 79 #8181 láttál képet? ha igen, akkor link pls -
#8180 Szerencsétlenek nagyot durranhattak a fának, teljesen lecsupasztották a fáról a kérget :((( -
Kurva életbe,tegnap hallottam :C
Sajnálom nagyon :( -
Lacika 79 #8178 :(((( -
#8177 Szerintem idén már nem indul, jövőre úgy sem indult volna a Peugeot.
Nem hinném, hogy valaha is visszaül. -
Lacika 79 #8176 Azért MArtin-t is sajnálom eléggé. Ki tudja, mi lesz vele ezek után. Visszaül vajon? Nehéz lehet. -
#8175 R.I.P. -
#8174 a nem nézel/nem olvasol híreket még érthető :)))
De leállították miatta a Wales-i Rally-t :((
(ami érthető), így mindenképpen fel kellett volna tünjön.
Remélem jó helyre kerül M.Park, és egy jó arc mellett nyomja az itinert a vadászmezőkön..Nagyon sajnálom hogy ez történt vele. -
Lacika 79 #8173 bazz, Te nem olvasol híreket, vagy nem érdekel a rally!? Meghalt Michael Park. MArkko Martin navigátora. vasárnap a brit rallin volt egy szerencsétlen találkozásuk egy fával :( -
#8172 Mé mi történt? -
Lacika 79 #8171
tegnap erre keltem, hogy kaptam az SMS-t. picit szarul éreztem magam utána. Colin mellett ők voltak a kedvenceim :S -
#8170 -
#8169 -
#8168 Valaki használja ezt: Richard Burns Rally [Multilenguaje][2CD](torrent)
Ha igen akkor megy rendesen? -
Lacika 79 #8167 ahogy érzed. nekem pl nem jön be úgy, ahogy Met írta. -
#8166 De leült a topig :ASD -
#8165 a felső csúszkát teljesen jobbra, a középsőt hagyd középen, az alsót meg teljesen húzd balra, ha így nem jó akkor csak harmadáig húzzad -
#8164 Hi!
Tud valalki segíteni hogy hogy állítsam be jól a kormányt a gémhez? -
Lacika 79 #8163 nm
jah, és hajrá -
obe #8162 hálás köszönet -
Lacika 79 #8161 a gyári verzió az 2 db CD-n terpeszkedik. amúgy 1.2-nél (vagy 1.02??) tart a game. hogy mit érdemes még felrakni, az egyéni ízlés kérdése. nekem pl. más hangok, némi pálya tuning, és kaszni csere van felrakva. Na meg persze némi fizika javítás. minden hozzávalót megtalálsz ezen az oldalon. -
#8160 van, 2 -
#8159 Ha van cd-s változata a játéknak, akkor az hány cd-s? -
obe #8158 szevasztok, szeretném felrakni a játékot, megtudnátok mondani melyik verzioszámnál tart a játék, vagy mit érdemes felrakni hozzá(autók,patchek, pályák, ilyesmi..)köszi előre is -
#8157 :D