20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Lacika 79
    akkor használd a keresőt, az magyar :P
  • alakulat
    mert nem nagyon tudok angolul
  • Lacika 79
    oszt mégis minek?
  • alakulat
    HI!
    Van hozzá magyarositás???????
  • Tockos
    A bh-n olvastam aletoltések kozott valami:Complete Ambient Sounds-t.Próbálta már valaki letolteni nekem nem sikerult ha valakinek sikerult és próbálta írja már le a véleményét kíváncsi lennék rá.
  • Glpetyus
    120-nál ? :)
  • melorin
    Kézi? :D
  • Glpetyus
    LOOOOOOL :@
    kell a padlófék,anélkűl nem tudok befordulni :)
  • melorin
    Szerintem meg örülj, hogy nem lehet tövig nyomni, sokaknak pont az a baja, hogy "miért csúszik meg a kocsi, ha benyomom a féket"?
  • Glpetyus
    * illetve én vagyok béna hozzá :)
  • Glpetyus

ehhhh.....2 hónapja nem játszottam már :S
    Már Lvonási tüneteim vannak :S
    Lehet veszek egy másik kormányszettet,mert ez nem állapot :)

Egyébként hogy kell azt beállítani,hogy NE kelljen a féket tövig nyomni?
    (eltört,megbuherálva megy)
    A többi szimulátorba ami fennvan (Nascar, RFactor) tudom állítani,de ebbe azt sem tudom,mit állitok,olyan béna a config :S
  • melorin
    Ja, az elöbbi hozzászólásom csak próba volt, az aláírásomon változtattam, de sajna nem jött össze. Webcímet nem lehet aláírásba tenni?
  • Lacika 79
    ???
  • melorin
    aha
  • Lacika 79
    Az utolsó rajt - 2005 Wales SS 15
  • Tockos
    ok már sikerult
  • Tockos
    Leszedtem a fiat punto 1600 de elég nehéznek tunik a berakása tudom hogy le van írva readmi-be de nem tudna valaki segíteni.
  • Istencsászár
    szépszavak Martintól
  • melorin
    me remember
  • Met

don't forget
    sorry a hiányos angol tudásért
  • pajti
    Felraktam a punto-t, nekem az egész autó egy nagy feketeség. Vki próbálta már?
  • JuanG
    úgy lesz...RIP
  • Lacika 79
  • Glpetyus
  • RaST
    Bocsánat az off-ért .. Visszatérve a balesetre:

Markko Martin vasárnapi tragikus balesete óta, amelyben navigátora, Michael Park életét veszítette, először szólalt meg a nyilvánosság előtt. Hat szezont versenyeztek végig, együtt váltottak a Subarutól a Ford csapatához, idén pedig a Peugeot színeiben indultak. Martint még mindig súlyosan sokkolják az események.

"Megnyertük azokat a versenyeket, amelyeket meg akartunk nyerni. Az egyetlen győzelmet, amelyet mindenféleképpen meg szeretett volna szerezni, sajnos nem tudtam megadni neki - Nagy Britanniát." - nyilatkozta az észt pilóta az Autosport magazinnak. "Egy ütközéssel vége volt számára mindennek. Elvesztettem a világ legjobb navigátorát, egy jó barátot és egy testvért."

Michael Park búcsúztatására október 6.-án, csütörtökön kerül sor Ledbury városában.

Emlékezzünk meg róla mi is
  • Lacika 79
    cép
  • Glpetyus
  • Glpetyus
  • pajti
    Kijött a PUNTO 1600
  • Glpetyus
    Nekem ez van fennt,és teljesen jól müködik
  • JuanG
    akkor nem tudom, nem mentem vele sokat, mert a Skoda magával ragadott :)))...sztem sokkal jobb...
  • pajti
    igen uez
  • JuanG
    ez ugyanez? mert én ezt próbáltam anno és nem vettem észre, hogy rossz lenne a tengelytáv:
    BHmotors
  • pajti
    telefonos segítség?
  • pajti
    hahó!megoldás? miért maradt meg a 206-os tengelytáv?
  • pajti

ez miért ilyen? mit kéne átírni h jó legyen?
  • Lacika 79
    nem volt felesleges locsogás sztem
  • RaST
    Kár, hogy már nem aktuálisak a képek .. Nem mentette le valaki véletlenül ? Mert érdekelne ..
    Én is rettenetesen sajnálom Märtinéket. Nem feltétlenül az ő hibája lehetett a dolog. Ezt lehet, hogy soha nem tudjuk meg, hogy mik voltak az előzmények (Feltéve, ha volt belső cam. az autóban) Lehet, hogy Märtin tévesztett, lehet, hogy Park. Vagy egyikük sem .. Csupán nagy volt a tempo, és nem találták az ideális nyomot .. Az angol pályák elég temposak, és ezt tartom a legvalószinübbnek. Bocs, a felesleges lotyogásért..
  • Glpetyus
    Nem,de legalább 5-10 oldalt....Csak én magam leírtam vagy 5x...meg a prívát hegyek,stb...meg fogod találni.
  • Met
    alul van kereső ami a topicban keres
    beírod, hogy skoda és láss csodát megtalálja