20179
-
#8276 kis bénázás skodával, billentyűzettel :DDD
skoda+bill -
#8275 Felraktam az 1.2 patch-et és nincs motorhangom ..Miért van ?
Biztonsági másolat.....
THX -
#8274 Hát ettől a legjobb raliszim ez a játék.
más szimek könnyen elhitetik az emberrel hogy tudja azt a sebességet egy adott szakaszon....pedig dehogy.
nagyon besz@rna az ember ha 180-nal csapatna egy egynyomtáv keskeny, dobós-pattogós aszfaltcsíkon pl.
és egy hajtű sem olyan, hogy pikk-pakk. flikkel meg pláne nem. -
#8273 fuu ez baxott nehéz szeritnem. autoschool-t se tom elvinni. rohadtul farolnak benne az autók. -
#8272 az rbr van multiban?? -
#8271 Jó, csak gyorsan kellett bepötyögnöm ;-) -
Marco #8270 Jól hangzik, lehet, hogy beugrok. -
#8269 azt nem mondtad, hogy ingyenes a nevezés és nem nagyon van időhöz kötve, 2-3 nap áll rendelkezésre a szakaszok levezetésére
ja és persze a link -
#8268 Srácok: nem akartok indulni a hamarosan megkezdődő, magyar RBR-csapat által rendezett RBR-Bajnokságon?
Két kategória is lesz: WRC és N. Ki amennyire jónak érzi magát, ott indul.
10 fordulós lesz. -
#8267 oké. magyarítás vagy vmi extra van hozzá? -
#8266 csak aztán ne ide járj fikázni :P -
#8265 Végre szedem a reloaded-s rilízt. Nagyon kíváncsi vok milyen ez a game. -
#8264 huhh ,én melóhelyen vagyok,de ha nem csinálja meg vki,vagy nem jösz rá magadtól,akkor majd hétfőn pontosan meg tudom mondani,hogy mit csinálj :) -
#8263 az ini-ben turkáláshoz nem igazán értek, nincs egy vállalkozó szellemű ember aki megcsinálná?:)
meg 1024x768-as felbontáshoz se ártana:) -
#8262 jaja,ini fájlokban frankón átállíthatsz bármit. -
Marco #8261 Szerintem ha átszerkeszted a pozíciókat, akkor le tudod vinni a sarokba is. -
#8260 ez csak a műszerfalra jó vagy jobba alsó sarokba is? -
Marco #8259 Korrekt cuccok. -
ez egész jópofa :o -
link -
#8256 Meg,+ letöltöttem a Noiker-it is,kiváncsi vagyok hol lehet még faragni az időből :) -
#8255 ehhhh....én meg a 7:55 -el nem :P -
#8254 Megnézted a belinkelt replayomat? -
#8253 Köszi, bár nem vagyok megelégedve ezzel az eredménnyel. -
-
#8251 Hát igen, azzal én is szívok, bár már korántsem a kanyarok szopatnak, hanem, hogy állandóan vigyázni kell a motorra, mert könnyen meghal ha nem figyelek.
Nekem 7:15 -
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....tegnap mentem Noiker-en 07:50:valamennyit -t. Ezzel fél percet javítottam.
Megnéztem ma az rbrrank-t,hát 6:55:** a rekord -
#8249 Bizony, csak lassan óvatosan.
Az első hetekben amikor +szereztem a gamét, nem mertem 80-90-nél gyorsabban menni(kormánnyal) mert instabillá vált hamar a kocsi. Utána félre is raktam a gamét 1 időre emiatt merthogy túl nehéz.
Ahhoz képest most meg nézd meg, hogy megyek és hol tartok a sikerekben a játékban.
Szóval kitartás.
És mégvalami: nekem az első időkben a "nagyok" azt tanácsolták, hogy: "amikor megyek a kocsival, higgyem el, hogy nem fogok elesni". Nos teljesen igazuk volt. Ehhez a szimulátorhoz lelkileg is fel kell készülni, anélkül nem megy.
Jó csapatást és sikereket. -
Lacika 79 #8248 először csak lassan, okosan :P -
#8247 gyerekek, jó ehéz játék ez, kormánnyal is és anélkül is.
Mindig megpördülök, ha kell hanem:( -
#8246 :) -
#8245 +néztem, király, de sajna gyakori hiba nálam is :(
itt az én bukásom, nézd meg: bukás -
#8244 -
#8243 :S
Nyugodjék békében :S -
#8242 Alúl a FREE-re kell kattintani,aztán egy pár másodperc visszaszámlálás után lehet tölteni ^J^ -
#8241 Váááá....tegnap lenyomtam egy szezont.
Persze nyertem ^.^
De a rohattja' pont Franciában szopatott meg egy kiadós esővel....
Csúszkáltam rendesen ^^
[URL=http://rapidshare.de/files/5955171/N_vtelen.wmv.html]Ennyire csúszott ^.^[/URL] -
#8240 Sry ismét az offért ..
Ne felejtsétek el rallibarátok, hogy holnap azaz okt.6-án lesz Michael Park temetése -
#8239 :D -
#8238 :)
Megcsináltam a kormányom,mostmár lehet tolni 1000-L ^.^ -
Marco #8237 Van: ITT.