20179
-
-
#19333 fincsi dolog a pokolban.. ;)
-
#19332 köszönöm, megkönnyítetted visszatérésem 8) -
#19331 -
#19330 Monica Lewinsky üzenetrögzítője is ezt mondja :"bocsánat a szám foglalt".. -
#19329 mondom #16066-tól olvasgass ezt nem tudom pár szóban elmagyarázni
ott megtalálsz mindent ezzel kapcsolatban részletesen kitárgyalva két három oldalon keresztül -
#19328 Köszönet! -
Lisztes16 #19327 Szeva breki33 feltelepítettem a bangbangot .és utána kijött vmi bangbang managerv1.0 azzal mit kezdjek... mert igy állitgattam az audio.ini be de sehogy nem jó -
#19326 úristen! -
#19325 Össze -vissza törtem a Toyotát ,de nekem sem kapcsolt ki ! Még próbálkozom más autóval is.... -
#19324 -
#19323 hang ügyben #16066-tól érdemes olvasgatni ott eléggé kitárgyaltuk
gondolom BangBang-ra gondolsz
Ennek erősségét az audio iniben lehet állítani gyakoriságára elvileg van ez a program
MOD BangBang + BangBang Manager
http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=68&t=579
Korábban ajánlottam itt nagyon jó ilyen BangBang hangokat érdemes visszaolvasni.
-
#19322 #19030
http://rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=7 -
#19321 Sziasztok!Kérdésem,hogy az RX CONTENT-s pályát,hogy kell berakni??(Kisterenye)Köszi! -
#19320 "Ez a szám foglalt, ird be a felhasználónevet és a jelszót ami a választott számhoz rendelt!" -
SaBoo #19319 Üdv! Kis ideje nyomom az RBR-t, gondoltam megpróbálom online is, ám az RSCenter regisztrációnál mindig ezt a hibaüzenetet kapom:
Valakinek esetleg van ötlete mi lehet a probléma? -
atiwrc #19318 Csak az eredmény, esetleg egy kép, replaybe sokszor nem az történik mint normál game közbe. -
#19317 Csak az eredmény kell vagy a replay is ? -
Lisztes16 #19316 Szevasztok hogy tudnám a játékba beállítani a hangot hogy még durrogósabb legyen? -
atiwrc #19315 Kellene egy kis segítség, néhány kocsit össze kellene törni rbrbe.
Arra lennék kiváncsi hogy a bal hátsó égő lámpa fénye ki tud e aludni ha töritek, én nemtudtam úgy megütni hogy kikapcsoljon.
Ajánlott safe mod használata, hogy ne kellejen 10-20másodpercenként ujrainditani, meg ugyebár felkapcsolt lámpákkal probálni :D
THX! Fontos lenne a mihamarabbi eredmény
-
#19314 Ez lehet segít
1. Can't change the Co-Driver's spoken language from French to English. Is that possible?
1) Boot up Richard Burns Rally WITHOUT Rally Center or in PLAY ALONE mode.. From the main menu go to "Options" and then select "PAcenotes". Change the flag at the bottom from France to UK or German.
Másik leírás:
When in RSCenter, click on "File" tab (top left) and "settings".
There you can set the language to EN and transmission (manual or automatic).
I think i have set it to EN the first time but my pacenotes were on french as well so i had to go back to that settings window, rechoose it and save again.
forgot to mention... because RSCenter skips all the menues and throws you straight to the track, you have to load that cheat profile in vanilla RBR and set all the ingame options as you like them.
És még egy
Hopefully, your problem should be easily fixed. I suspect that you are trying to set up your game options under RSRBR only. You need to enter the default RBR game and set up a driver profile under Mulligatawny as well, since Mulligatawny is the profile needed for RSRBR and the mods to work.
To do this, from RSCenter, launch the game using "Launch Richard Burns Rally SSE", then go to the profile and setup your game settings and save them. They will then be saved for everytime you use Mulligatawny. If you have setup a different profile for yourself, you can use that for the default RBR, but Mulligatawny is necessary for RSRBR.
You have to setup your controller settings and Pacenotes under Mulligatawny. The default pacenotes installed by RSRBR is French, just change it to English (or whatever you want) under Mulligatawny, and save it.
-
#19313 jé egy GP :-)
gondolom a RSRBR-re gondolsz, csak kérdés melyikre
Egyébként annak a 2011-es változata gyorsan leszedhető egyben
[Mods] Richard Burns Rally - RSRBR [2011]
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1697163 -
#19312 Mi is köszönjük -
#19311 Köszi ez is nagyon jó lett még az út vörös színe is stimmel amit először furcsállottam, de tényleg ilyen igazából is.
Ebből csak egy változat lesz?
-
#19310 Nagyon jó lett , GRATULÁLOK !!! -
#19309 szívesen ! ("ez nem lada"= akkor mi?) -
#19308 így kőőő autót reklámozni :)
rally-vénával
-
#19307 ez nem lada..... :)
probalkoztam a keresőbe is de nem müködött egy link se, nyilvan ha egy par orat raszannek, talalnek, de gondoltam vannak nalam okosabb emberek is.
atiwrc:
ez mar rendes fizikával rendelkezik? -
atiwrc #19306 Ha az én féle 8 ladát tartalmazó lada modra gondolsz akkor azt itt találod:
http://hsw.hu.ip10.varolista.hu/index.php?headlinesid=10279&lm=800 -
gabi81 #19305 ha valaki ki akarja próbálni legújabb pályámat akkor látogasson el ide:
kisterenyei körverseny
sok szórakozást hozzá.
üdv gabi -
#19304 Alul a kereső nagyon hasznos lehet ,ha nem akarsz "pár ezer oldalt" vissza olvasni.... -
#19303 LADÁT letöltesz innen és beteszed a helyére. Mi az a "menüből kiválasztósdi ???
MAGYAR navigátor hangot ,meg rakd újra.... -
#19302 valaki tudna segíteni? biztos meg lett beszélve pár ezer oldallal beljebb.. de mért van az, hogy feltettem ezt a menubol kiválasztósdit (az autókat) és csak francia navigátorhanggal megy?
meg az alap utolsó fejlesztésü sima lada mod merre található? egyik oldalon sincs kitéve ugy, hogy egy egyszerü paraszt is megtalálja, demég a google se dobja ki.
előre is köszönöm -
#19301 Köszönöm. :) -
#19300 No. Elpucoltam az elmúlt pár nap felesleges hozzászólásait, és akkor - több privát üzenet váltása után - felkérem a topic látogatóit, hogy a nyugalom érdekében hanyagolják a személyeskedést, egymás különféle titulusokkal ellátását, és maradjanak a topic konkrét témájánál.
Remélem nem lesz több panasz egyik irányból sem, és minden résztvevő van olyan értelmes és kultúrált, hogy fátylat tud borítani az eddigiekre.
Köszönöm, jó fórumozást! -
#19299 a bug-eye helyére nem bánnám, ha valaki betenne egy bármilyen más Imprezát
GC8 előnyben ;)
addig viszont ez marad, meeeeee ezt (is) kértétek :) -
#19298 -
#19297 és ezt mondtad Robinak is? -
#19296 Enyém szebb lett ! (azért Robié se csúnya )
-
#19295 ja, és itt van neked zőőőőd: