20179
-
#19374 hát igen.... -
#19373 BRÉKIN' NYÚÚZ: egy kis kitekintés -
cargame #19372 Nem ezt raktam fel. Amugy az rsrbr mappaba megvan minden auto de amikor kellene paco t valasszak nincs semmi....es igy is 14 gb ot foglal... -
#19371 ezt raktad fel?
különben egyesével kell még pl full autós pack stb felrakni -
cargame #19370 Hello!
Ar RSRBR 11 nel nincsenek modok. Belepek a Center be de nem lehet pack ot valasztani mert nincs. Hogy lehet megoldani, h legyen? :D mit merre hova instalaljak? -
#19369 -
#19368 Német László - Szegő János
-
#19367 a VFTS-nek hogy tudom megemelni az elejét? hiába állítom a rugót meg a lengéscsillapítót nem áll szépen :( -
#19366 Autósjátékokkal foglalkozó oldal hamarosan induló új verziójához adminokat, illetve angolul tudó tanuló(kat) (nyelvi fájl fordításához) keresünk. Jelentkezni szerkeszto(kukac)autosjatekok.hu
-
#19365 -
#19364 Nem tudom. Remélem zsír lesz
-
#19363 ÁÁÁÁÁ!!!!! mikor hol? -
#19362 ez naggggyon komoly
-
-
#19360 -
#19359 Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal és nagyon tetszik...
Azt szeretném kérdezni hogy letöltöttem egy Ladát de első kerekes...
Meglehet csinálni hogy hátsó kerekes legyen? Ha igen akkor hogyan? -
#19358 Replayt hogyan lehet megnézni? Nekem amikor indulna a szakasz rögtön kiírja az időeredményeket. -
#19357 Kényszerem van rá=( -
#19356 hát akkor ne menj tovább és ne üsd el a kamerást :DD -
#19355 Nagyon jók!
Viszont Peklo vége bugos, ha továbbmegy valaki a célon, és elüti a kamerást, akkor csak esc-el lehet kilépni, és így olyan, mintha nem is teljesítettem volna a szakaszt. -
#19354 MAGYAR pluginon új pályák vannak!
letöltés:
http://www.rallysimfans.hu/rbr/download.php -
#19353 A Cseheknél érdekes módon a Fiesta wrc-nek csak a fizikáját lehet letölteni.Modell az nincs!Most ezzel mit kezdjek?Rakjam be az S2000-es alá?
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1165 -
#19352 Nincs már meg sajna.Korábban tároltam a vinyón az lepucoltam több dologgal együtt,gondolván a BH-ról le lehet bármikor szedni. -
#19351 Harwood Forest elvileg, viszont akkor nem értem ezt az időt
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=stagerec&stageid=20&classid=1&state= -
#19350 Mi a neve a szakasznak, ami a demoban van? Nem ismerem sajna.. -
RYO21 #19349 Kössz szépen mindent!
Egyébként a legjobb időm a demo szakaszon 3:01. A stage record: 2:53. Mennyire számít jó időnek az enyém, így billentyűzettel? -
#19348 jólvan, de te superhero vagy aki jobbat megy bill-el mint mi többen kormánnyal :-)
Ez azoknak való akiknek kezdőként nehéz, nekem speciel kormánnyal nagyon bejött
Szval ha megvan feltölthetnéd mert sokan kérik :) -
#19347 Korábban kipróbáltam azt a better fizikát,de nekem nem jött be.Így az eredeti fizikával nyomom bill-el.
-
#19346 az akkori fizika viszont nem gamepadhoz való mint a mostaniak
Akkor inkább bill bár én azért kormányt ajánlanék mindenképpen
De bill-hez ezek a korábbi résletes leírások lehet segítenek illetve a többször ajánlott better physics vagy massmod a teljes játékhoz
#5496 -
#19345 igen, de mááá elég régóta kint van a full verzió
és 2011-et írunk ;)
igaz, h pár hónapja már újonnan nehézkes..
na, tehát :)
gamepad-dal max átmenetileg (szimulátorról beszélünk), de nem tudok róla, hogy kormány érzékenység beállítás lenne gamepadon
ha tényleg tecccc, akkor kormány -
RYO21 #19344 Igen. Akkoriban még voltak demók a játékhoz, nem úgy mint ma. -
#19343 demóóó?
2004-es a játék..
ezt biztos ide szántad? -
RYO21 #19342 Üdv.
Kiprbáltam a demót, és nagyon megtetszett a játék. Az irányítással van egy kis problémám. Túl érzékeny. Gamepaddel tolom, mert nincs kormányom, és nagyon érzéeny a fordulásnál. Hol lehet levenni a steering sensitivity-t? -
#19341 uhh
ASI navigátorának hangja engem 3 perc alatt kikészítene -
jakatta #19340 Sziasztok!
Egy kérdés: nem tudtok magyar NŐI navigátorhangot? -
#19339 Szerintem az, de nem az én képem :) -
#19338 Elkészült a betontorpedó
-
#19337 Ez Hradek felfele? -
#19336 Ez nem ilyen egyszerű
Ezért mondtam, hogy olvass utána akkor két három oldalon keresztül alaposan kitárgyaltuk.
audio.ini-ben a hangok egymáshoz való erősségét tudod beállítani
még mindig nem döntötted el, hogy a BangBang-re gondolsz-e ha igen ezt kell állítani az iniben de ettől nem fog gyakrabban szólni
Ezenkívül érdemes a bang hangokat is megnézni és esetleg jobbakra cserélni ha jól emléxem a \Audio\Cars\Effects\Bang\ könyvtárban vannak.
De erről is volt szó részletesen ott amit ajánlottam ott még konkrét videók és ini-k is vannak -
Lisztes16 #19335 Szevasztok az audio.ini-be min huzzak fel hogy a váltásnál durrannyon 1 et??? Mert a 16066ba nem tudtam nagyon kiigazodni..