Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Bár talán jól sejtem, hogy a két kategória külsõre tökegyforma?
Mert akkor a fájlnevek egyszerû átnevezésével használható az N_4 csoportban is... Jól gondolom?
Mint ez...
)
a többi sajnos türelem-játék 😞
ha 1-1 érdekel, és megkérsz, az adott .ini file-t el tudom küldeni neked privátban, de
ha neked a kormányhoz viszonyított ülés távolságod, -magasságod eltérõ, akkor kijelzõ bizony máshol lesz, mint a képen 😉
Just do it :)
Mert tetszik, de küzdeni nem akarok vele.😄
Fiesta s20000 re kellene..
Downhill!!
1920x1080-as felbontásra MÉRÕÓRÁKKAL, ha van valaki nagy Spielernek megoldása,
Tõlem megkapja a "Király" megszólítást Állandóra 😉
Fiesta S2000
Delta HF Integrale
Impreza 2000
Impreza 03
Impreza 06
Audi S1
EVO VI
Mitsu Wrc05
EVO X

1) a játékot lebutítja 1280x1024-be és így a graf ótvar - hogyan tudnám futtatni gauge-okkal együtt újra 1920x1080-ban?
2) a legtöbb rpm és/ vagy speedo pontatlan - hogyan tudnám kalibrálni a mutatók mozgását?
3) a d3d9.dll file a ludas sok mindenért, gyanítom - néztem google-ban, de az ködösít - mivel tudom megnyitni/ módosítani a .dll file-t (ha õ a hunyó)
mi a megoldás?
ma este meg is sasolom
addig is valaki tudja, h melyik, milyen autónak a speedoja?
Ami biztos: Bal felsõ - corvette, 3-mal alatta - Nissan R34, alatta - Pori GT3, jobb alsó - Ferka akármi, felette - Ferka Enzo
Talán: felette - Impreza GT évj. 2000, felette - Mitsu EVO VI
Többi:
-om sincs 😊Just do it :)
Ha esetleg valaki elmondaná normálisan, érthetõen, mit és hogyan kellene változtatni, az sokat segítene. Nem mellesleg, mint már többször említettem, az RSRBR 2011-es verzió fut a gépemen, az eddig javasolt megoldások esetleg egy korábbi verzióhoz, vagy épp az eredeti gyári változathoz voltak használatosak.
Options/Screen/Digidash ON/OFF
minden egyes pálya/ menet alkalmával újra végig kell léptetni a szubjektíve tetszõ speedoig?
a gyári, ha zavar, hogyan kapcsolható ki?
Még az a problémám, hogy a játék közben jobb alsó sarokban levõ digidash-t hogy lehetne betenni a kormány mögé a mûszerfalra?
[/img]
A letöltött két fájl közül az egyiknek (digidash_1024.ini) nincs megfelelõje a fõkönyvtárban, amivel lecserélhetném...
ezt használja valaki? jól mûködik?
helyettesíti a gyári alap digit dashboard-ot vagy amellé kerül be?
mi dönti el, melyik speedometer kerül be adott autóhoz?
"Az RX Plugin üzembe helyezése:
Az RX Plugin letöltése innen:
http://hrcmod.extra.hu/rxplugin2009.rar
Ezt a RAR-t csomagoljátok ki az RBR fõkönyvtárába
Szedjétek le a pályámat:
http://hrc2010.fw.hu/docs/capedifenov1.rar
http://www.klacix.fw.hu/rbr/capedifenov1.rar
Csomagoljátok ki az imént leszedett RAR-t, kaptok majd egy capedifenov1 könyvtárat.
Ezt a könyvtárat rakjátok be az RBR\RX_CONTENT\Tracks könyvtárba.
Ha jól csináltátok, akkor az RBR fõkönyvtárán belül ott van az RX_CONTENT könyvtár, abban COMMON, TEMP, TRACKS könyvtárak, és a TRACKS-ban benne van a capedifenov1 könyvtár, abban pedig: CACHE, Objects, FX, Textures könyvtárak, meg 8db ini fájl.
Az RBR\Plugins könyvtárban meg ha minden igaz, benne van az rbr_rx.dll.
Ha minden OK, akkor indítsátok a játékot -> Options -> Plugins -> RX Plugin -> Cape Di Feno v1 -> jáccás 😄
"
Ezt az új finn szakaszt:
http://www.racedepartment.com/bobs-track-builder-wip-tracks/34749-savo-stage-finland-concept.html
hogy kéne betenni a játékba?
Nem "7z" rar formátum (azt tudom, hogy kell), különféle mappákat, fájlokat tartalmaz.
RSRBR 2011-hez való Sainz Corolla skin még mindig kerestetik...
Köszi elõre is!
(Muttley-tól elnézést a BOV hangért /de nekem így tetszik ) <#wave>#wave>
#19022: az életben = hús-vér, valós autóknál 😉
Egyébként amik az RW3ba nem RBRbõl vannak rakva, hanem pl Forza3, NFS, azok idõvel ha van rá szükség bekerülnek majd RBRbe pl a Citroen DS3 R3T,Fiat 500 R3T,Ford Fiesta R2. De ezek nem az Rfactorból vannak átkonvertálva hanem az eredeti játékukból a Forza 3ból.
1. Lesz bajnokság.
2. Nemtudni még idöpontot de remélhetõleg pár hónapon belül elindul
3. Ha van valami akkor ki lesz irva a fõlapra.
4. Az hogy ilyen kategoriák vannak ott kiirva a plugin oldalon (Default - S1600 - N4 - S2000 - A8 - WRC 2004-2010 -
Az egy teljesen más dolog hogy jövöre milyen kategóriák lesznek meghirdetve, hogy lesz-e wrc classic vagy wrc rs külön mint kategória, vagy ezek is csak az abszolutba fognak beleszámitani.....
Azt az bõdületes baromságot meg felejtsük már el(már nemtom hanyadik helyrõl hallom, és nemtom ki kezdte el terjeszteni), hogy az uj wrcjet várjuk. Hahó emberek fiesta és ds3 wrc már van. Mini nincs, egyenlõre nem is dolgozik senki rajta, nincs is mibõl átkonvertálni(talán a wrc2011 gamebõl ha lesz), sõt utcai változata sincs meg a mininek semmibe. KIváncsi vagyok majd rájuk ha minden igaz csak s2000be mennek az elsö futamokon...
Én úgy halottam hogy az új WRC-ket várják a bajnoksághoz.
Meg láttam is a pluginba hogy már külön van csinálva olyan kategória hogy WRC 2011 -
Akkor ezek szerint lesz:
- WRC Classic
- WRC
- RS WRC
Bajnokság biztosan lesz, a kezdés idöpontja még bizonytalan.