Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
Nem vagyok oda az ezüst színért, de ez tényleg jól áll a Mitsunak 😄

JUVEfun
Kazhol féle Marlboros

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
<#nevetes1>

Köszi! Ööö... Igen, ezt az oldalt már néztem én is (a BH megszûnte után sajna nem maradt túl sok forrás...), le is töltöttem a fájlt, de egyrészt ez nem az a kimondott Marlboro-skin - egy nagy, vastag "MAX" felirat van a fehér 3szögben - , mondjuk ez a kisebbik gond, de EVO VI-osra készült, és N-esre tenném.
Bár talán jól sejtem, hogy a két kategória külsõre tökegyforma?
Mert akkor a fájlnevek egyszerû átnevezésével használható az N_4 csoportban is... Jól gondolom?
JUVEfun

Nincs valakinek véletlenül Lancer 6 (N4_1 csoporthoz Marlboro-skinje?
Mint ez...

)
Muttley
ez van fent letölthetõ verzióban
a többi sajnos türelem-játék 😞
ha 1-1 érdekel, és megkérsz, az adott .ini file-t el tudom küldeni neked privátban, de
ha neked a kormányhoz viszonyított ülés távolságod, -magasságod eltérõ, akkor kijelzõ bizony máshol lesz, mint a képen 😉

Just do it :)

gordon 24
Le lehet tölteni valahogy, úgy hogy ne kelljen itthon szívni vele?😄

Mert tetszik, de küzdeni nem akarok vele.😄

Fiesta s20000 re kellene..

Downhill!!

Muttley
egy fiaskó maradt "csak": a HD felbontás...
1920x1080-as felbontásra MÉRÕÓRÁKKAL, ha van valaki nagy Spielernek megoldása,

Tõlem megkapja a "Király" megszólítást Állandóra 😉

Muttley
Méret, áthelyezés, mérõkalibrálás - megoldva <#vigyor>

Fiesta S2000

Delta HF Integrale

Impreza 2000

Impreza 03

Impreza 06

Audi S1

EVO VI

Mitsu Wrc05

EVO X

Muttley
lemaradt: Pacsuta Tibinek a témába vágó hsz.-ét elolvastam, de abban sincs a #19045-ben taglaltakra megoldás

Muttley
na, megoldottam egy picit máshogy, de a lényeg

1) a játékot lebutítja 1280x1024-be és így a graf ótvar - hogyan tudnám futtatni gauge-okkal együtt újra 1920x1080-ban?
2) a legtöbb rpm és/ vagy speedo pontatlan - hogyan tudnám kalibrálni a mutatók mozgását?
3) a d3d9.dll file a ludas sok mindenért, gyanítom - néztem google-ban, de az ködösít - mivel tudom megnyitni/ módosítani a .dll file-t (ha õ a hunyó)

JUVEfun
Ha így se megy ,szólj segítek....<#vigyor2>

JUVEfun
Letöltöttél egy "Install collection compteurs.exe" fájlt(3,99 M😎 , ez nem másolod sehova ,2xklikk,+futtatás és automatikusan a C-.......SCiGames/Rbr helyére másolja......

Muttley
letöltöttem az .exe filet, beraktam az RBR könyvtárba, click és feljön 1 sec. erejéig egy fekete ablak, majd nem történik semmi, s persze a játéban sincs nyoma gauge-oknak

mi a megoldás?

Muttley
köcce 😊
ma este meg is sasolom
addig is valaki tudja, h melyik, milyen autónak a speedoja?
Ami biztos: Bal felsõ - corvette, 3-mal alatta - Nissan R34, alatta - Pori GT3, jobb alsó - Ferka akármi, felette - Ferka Enzo
Talán: felette - Impreza GT évj. 2000, felette - Mitsu EVO VI
Többi: -om sincs 😊

JUVEfun
misk.rbz/Misk mappában a digidash.ini.-be átírod a HUD -t

Igaz, a keresõt nem használtam, de az említett két hozzászólást már néztem korábban, de nem lettem tõle okosabb... Bármit csinálok, a jobb alsó sarok kijelzõ nem mozdul sehová (csak egyre kisebb lesz)
Ha esetleg valaki elmondaná normálisan, érthetõen, mit és hogyan kellene változtatni, az sokat segítene. Nem mellesleg, mint már többször említettem, az RSRBR 2011-es verzió fut a gépemen, az eddig javasolt megoldások esetleg egy korábbi verzióhoz, vagy épp az eredeti gyári változathoz voltak használatosak.
JUVEfun
Megmarad mindig az utolsó beállítás , de a választott mûszert akkor is látod amikor még be sem lépsz
Options/Screen/Digidash ON/OFF

Muttley
és a játék megjegyzi, h mi volt az utcsó beállítás, vagy
minden egyes pálya/ menet alkalmával újra végig kell léptetni a szubjektíve tetszõ speedoig?
a gyári, ha zavar, hogyan kapcsolható ki?

JUVEfun
'18931,19911 hsz.(néha nem ártana használni alul a keresõt)<#nevetes1>

JUVEfun
A "del" gombbal te váltod ,hogy melyiket szeretnéd használni (akár menet közben is válthatsz) a gyári ami eredetileg benne van ,ha zavar bármikor kikapcsolható egyébként is ,aminek egyetlen hátránya ,hogy egyúttal az idõmérõt is kikapcsolja.

Köszi a segítséget! Sikerült megoldanom a szakasz behelyezését, végül is átalakítottuk 7z tömörített formába, de segített a kommented is. 😊
Még az a problémám, hogy a játék közben jobb alsó sarokban levõ digidash-t hogy lehetne betenni a kormány mögé a mûszerfalra?

[/img]

A letöltött két fájl közül az egyiknek (digidash_1024.ini) nincs megfelelõje a fõkönyvtárban, amivel lecserélhetném...
Muttley
1-2 zsírul fest 😊

ezt használja valaki? jól mûködik?
helyettesíti a gyári alap digit dashboard-ot vagy amellé kerül be?
mi dönti el, melyik speedometer kerül be adott autóhoz?

Az extrás link már nem él, de innen leszedhetõ a plugin+ van leirás is:Rallysimfans Gyik

Breki33
nem írtad milyen könyvtárak, de gondolom RX Plugin-os ezt keresõbe beírva megtalálhatod, de itt egy leírás

"Az RX Plugin üzembe helyezése:

Az RX Plugin letöltése innen:
http://hrcmod.extra.hu/rxplugin2009.rar
Ezt a RAR-t csomagoljátok ki az RBR fõkönyvtárába
Szedjétek le a pályámat:
http://hrc2010.fw.hu/docs/capedifenov1.rar
http://www.klacix.fw.hu/rbr/capedifenov1.rar
Csomagoljátok ki az imént leszedett RAR-t, kaptok majd egy capedifenov1 könyvtárat.
Ezt a könyvtárat rakjátok be az RBR\RX_CONTENT\Tracks könyvtárba.
Ha jól csináltátok, akkor az RBR fõkönyvtárán belül ott van az RX_CONTENT könyvtár, abban COMMON, TEMP, TRACKS könyvtárak, és a TRACKS-ban benne van a capedifenov1 könyvtár, abban pedig: CACHE, Objects, FX, Textures könyvtárak, meg 8db ini fájl.
Az RBR\Plugins könyvtárban meg ha minden igaz, benne van az rbr_rx.dll.
Ha minden OK, akkor indítsátok a játékot -> Options -> Plugins -> RX Plugin -> Cape Di Feno v1 -> jáccás 😄
"
Köszi, hogy segíteni próbáltál, de betetted te ezt a 2011-es RSRBR-be és kipróbáltad? Mert ez a skin is ugyanúgy összekavart módon jelenik meg a játékban, mint amelyik eddig a gépemen volt. A régi, 2009-es RSRBR-rel jó volt a skin, a pár hete feltett 2011-essel már nem kompatibilis. Asszem, a dds fájlok vannak másképp benne... Azért kellene az idei verzióhoz való skin... Vagy valami technikai megoldás a dds fájlokhoz.
JUVEfun

Srácok, segítsetek, légyszi!
Ezt az új finn szakaszt:
http://www.racedepartment.com/bobs-track-builder-wip-tracks/34749-savo-stage-finland-concept.html
hogy kéne betenni a játékba?
Nem "7z" rar formátum (azt tudom, hogy kell), különféle mappákat, fájlokat tartalmaz.

RSRBR 2011-hez való Sainz Corolla skin még mindig kerestetik...
Köszi elõre is!
JUVEfun
Még egy havas próbálkozásom :

(Muttley-tól elnézést a BOV hangért /de nekem így tetszik ) <#wave>

JUVEfun
Azért az nem semmi ,hogy vannak részek amikor semmit nem lehet látni a szembesütõ naptól <#wow1> na és ezek a parkoló autók <#csodalk> viszont gyönyörû a pálya....

pajti

Muttley
iiiiigen, hallom, hogy a #19019 BOVhangnak semmi köze a valósághoz 😄D
#19022: az életben = hús-vér, valós autóknál 😉

JUVEfun
Már,hogyne lenne :

Breki33
Muttley
nem hallottam még ilyen BOV hangot
van ilyen az életben?

JUVEfun
Szép havas ,de ezt mér tanulnom kell:

Igen ám, viszont a RW-ben lesz RBR-ben még nem látott autó is. Fiat Uno, Mini Coupe WRC, stb. GT autók meg isten tudja, hogy mik még. És ezek Rally Trophyból, meg Rallysport Challenge-bõl is tudnak.
JUVEfun

JUVEfun

Csak tudod az a gáz hogy az RW3 alkotói nem õk csinálják a kocsikat hanem "ellopják" máshonnan. Érdekes hogy RBRbe kijött egy csütörtöki napon a DS3 WRC, másnap pénteken az rw3 fórumán volt róla kép hogy benne van a játékba (rfcatorba) (ugyanaz volt a modell mint az RBRbe), a ds3at modellezõ csávóka megkérdezte tõlük hogy mégis mit képzelnek? Erre azt mondja hogy egy honlapon találta a modellt mint ingyenes modell, de már nem emlékszik a lapra hogy honnan szedte. Jah nem emlékszik mikor 1 nappal azelõtt még sehol a világon nem volt elérhetõ a neten az a modell. Õ szedte ki az RBRbõl. Nem mondom mi is konvertálgatunk más játékokból, de csak olyan kocsikat amit maga a játékfejlesztõ készített. Ha esetleg olyan kocsit konvertálnánk amit egy modder készitett elõbb megérdeklõdjük hogy engedné e berakni. pl Mafia Ikarusmodból a Trabi. Aztmondta ideadja, ati csinált rá mappingot( hogy lehessen festeni, ne csak egyszinü lehessen), meg majd kerül bele csõ, és majd ez kerül be RBRbe valamint visszaküldjük neki és a Ikarusmod 3.0ba is befog kerülni. Csak ati befejezhetné már<#eplus2>.
Egyébként amik az RW3ba nem RBRbõl vannak rakva, hanem pl Forza3, NFS, azok idõvel ha van rá szükség bekerülnek majd RBRbe pl a Citroen DS3 R3T,Fiat 500 R3T,Ford Fiesta R2. De ezek nem az Rfactorból vannak átkonvertálva hanem az eredeti játékukból a Forza 3ból.

JUVEfun
Bocs ha hüjeséget írtam , mentségemre szóljon , hogy én is csak rallysimfan fórumon olvastam .....<#pardon1><#circling><#pardon1>

bardocz
Ha lehet is semmi értelme, mert max valami mese fizikát lehet csak írni alá.
A Rally World 3.0 alkotói majd megcsinálnak egy csomó autót. 2., 3., 4. csoport, A5,6,7,8 stb. 2011-es WRC-t is. Csak várni kell, és lehet konvertálni.(már ha lehet onnan)
Nem vagyok illetékes de egykét dolgot leirnék.
1. Lesz bajnokság.
2. Nemtudni még idöpontot de remélhetõleg pár hónapon belül elindul
3. Ha van valami akkor ki lesz irva a fõlapra.
4. Az hogy ilyen kategoriák vannak ott kiirva a plugin oldalon (Default - S1600 - N4 - S2000 - A8 - WRC 2004-2010 - - Default S1600 - WRC 2000-2003 - N3 - A7 - H - WRC 2011- ) AZ CSAK AZT JELENTI HOGY A PLUGINBA HOL KERESHETED, TAlÁlHATOD MEG A KOCSIKAT.

Az egy teljesen más dolog hogy jövöre milyen kategóriák lesznek meghirdetve, hogy lesz-e wrc classic vagy wrc rs külön mint kategória, vagy ezek is csak az abszolutba fognak beleszámitani.....

Azt az bõdületes baromságot meg felejtsük már el(már nemtom hanyadik helyrõl hallom, és nemtom ki kezdte el terjeszteni), hogy az uj wrcjet várjuk. Hahó emberek fiesta és ds3 wrc már van. Mini nincs, egyenlõre nem is dolgozik senki rajta, nincs is mibõl átkonvertálni(talán a wrc2011 gamebõl ha lesz), sõt utcai változata sincs meg a mininek semmibe. KIváncsi vagyok majd rájuk ha minden igaz csak s2000be mennek az elsö futamokon...

JUVEfun
<#nevetes1>
Én úgy halottam hogy az új WRC-ket várják a bajnoksághoz.
Meg láttam is a pluginba hogy már külön van csinálva olyan kategória hogy WRC 2011 -
Akkor ezek szerint lesz:
- WRC Classic
- WRC
- RS WRC

bardocz
Fõoldalra ki lesz írva majd? Csak hogy ne a fórumot kelljen bújnom, hogy mi lesz, hogy lesz.
JUVEfun
Szia!
Bajnokság biztosan lesz, a kezdés idöpontja még bizonytalan.

Ezek szerint a keyboard beállításban nem tud segíteni senki?