Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csm
Joux Verte-n most mentem 5:10-et, de ez is messze elmarad a rekordtól.

BMW 325 iX Rallye Car :)

csm
kösz, de te billel mész, sztem kormánnyal te is bõven jobb leszel

Geroy
persze, de nyomtam azon a pályán és azért az elég gyors pálya, végig tõ gázon mész, szal nem hiszem hogy fogsz tudnai rajta javítani...de azért hajrá!!!
én mentem 3:28-as idõt :S...szóval legyél nyugodtan hogy olyan jó idõt értél el<#taps><#taps><#taps>

Bucser
Néha jobb ha nem nyomod.. ha érted mire gondolok😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

csm
nyomom ezerrel, szedem a kanyart, de csak 1-szer sikerült.

Geroy
hát nyomd a gázt!! 😄😄
ha én lejjeb viszem akkor megmondom, mert azon nem szoktam menni...de kizárt hogy olyan idõt menjek :S

csm
Diamond Creeken egyszerûen nem bírom 3:00 alá vinnem az idõmet 😞
hogy mennek ennlé jobbat?

Geroy
az a helyzet hogy volt kormányom, de tönkre ment és azóta nem volt efféle beruházás 😄
igyhát marad minden játékban a billentyûzet, mert az alap dolog 😄

hát ne billentyûzettel nyomd... 😄
pl. LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK WHEEL 11500 Ft
azért adjunk a márkára, de ennél alább ne add...
Geroy
uh bassza meg!!! mondjuk billentyûzettel sztem többet nem nagyon tok kihozni :S

JuanG
3:30 körül vannak a csúcsidõk

RBR-Rank

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Geroy
Akor viszont dobok egy képet!!!
Ezen a pályán gyakorlok 😄 Anglia: Falstone -- 4:10:09 a rekordom ez jó???

Geroy
<#rinya><#rinya><#rinya><#shakehead><#shakehead><#shakehead>
Sajna nem lett jó...ez tényleg egy hiba amit már sosem fognak kijavítani 😞

Geroy
meg is találtam....tényleg volt olyan lehetõség...remélem igy már ó lesz
KÖSSZ A SEGÍTSÉGET!!!!<#worship><#worship><#worship>

Geroy
hát már nem hiszem...de ennek a balllábfékezésnek utána nézek h tényleg van-e vagy hallgatnom kell igy a visszajátszást, és csak a képet élvezzem 😄

JuanG
RBR-hez síma javítás már nemigen lesz 😞...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hja ha bill-el nyomod akkor nem tudom 😊...de valszeg a bill. miatt van...jól emlékszem hogy billnél be lehet állítani síma féket és ballábbféket is?

Geroy
remélem igy van, de akkor megmár kijavithatnák

Geroy
Csak az itt a gáz, h billyentyûzettel nyomom, és egyszere nem nyomom a gázt és a féket...Na akkor most mi a helyzet??? mert kur**-ra idegesítõ hogy sz** lesz a hang közbe, majd visszajön ha ugyaigy gáz-fék nyomás lesz :S:S <#vigyor2>

JuanG
azért van ez mert a gáz és fékpedálod nem külön tengelyre van beállítva...magyarul ha rálépsz fékre, megszûnik a gáz...

Nem a balláas féekzéstõl van szerintem, ez egy hiba ami soakknál elöfordul

Geroy
most raktam ujra :S
És arra jöttem rá hogy a "ballábas fékezéseknél" csinálja, és akkor felcserélõdik a hang, sõt a kép is, mert mindig világít a féklámpa..<#vigyor2><#rinya>

olvastam a bh-n, hogy eddy elkezdett kötözködni ezzel a sráccal, aki csinálta a subit, hogy a világítótestek véleménye szerint csak textúrák, és ha már minden rbr-es kocsinak 3d-s világítótestei vannak, ennek is az legyen már no... a kutya mindenit...
mondjuk ez a csávóka nem tud örülni semminek... én meg lesz*rom, hogy textúra, vagy 3d, jól néz ki és kész...
rakd újra a gamet... használni fog neki...
Geroy
HY!
Miért csinálja azt mostanában, eddig csak ritkán fordult elõ, de mostmár egyre gyakrabban, hogy a replay-ben elmegy a hang, és olyanná válik a kocsi hangja, mint amikor nem adok gázt. :S
Tehát fordítva mûxik, mert mikor elveszem a gázt, akkor lesz normál hangja...

Impreza 555 movie Itt 😉

Geroy
oh köszi! sajnos ez igaz hogy uncsi! senki nem ad uj infót vagy valami jó gépet, hangot töltene fel amit le lehetne szedni <#crazya><#wink>

Dobok már ide egy képet, mert így olyan unalmas ez a topic... <#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>
Glpetyus
háhá,éreztem,hogy ki van írva a végén ^J^

Glpetyus
😄DDD !

Glpetyus
😄
Mi a szám címe ? 😊

bestGP
letötötétek?😮

hüje vagy hamán szép nem!4

Geroy
oh de kár! akkor addig marad a másik focus 😄

Szeptember 4 elött nem lesz.

Geroy
Hy!
Nekem nem a ladáért fáj a szivem,hanem az uj FOCUS-ért!!!
Ha valaki tud linket az lécci dobja már be mert nekem nagyon tetszik az a gép, és jó lenne már azzal tolni 😄
THX!

bestGP
nemrugtunk be dehogy😊
nem egy hétig
és nem én vagyok GP 😄

báttyó02
(H)
mijolett
ladaval mindenbokorba
py
.d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Daniel Brandon
Azon az oldalon találtam egy Monok vidit. Itt lakom ebbe az utcába<#pias>!!!

bestGP
tõthetõ a videjó, szarab minõségbe raktam fel

http://dzs.kweb.hu/phoenix/

otlesz rbrrel kezdõdõ.meg van csomo mas is de az kódos haha :|
remélem hogy hevfán lesz

bestGP
de a magyar bajnokságohz elengedhetetlen szükség van egy balázsöcsizsigulirais 😮

azzal a Stalker gyerekkel nemlehet felveni a kapcsolatot? ha elmondjatok hollehet megtalalni dumalok én vele 😄

szerintem a subi00 nem is fog menni a felnicsere miatt...
Még kérek egy ksi türelmet az iniket átritam a cseh pluginon 6 kocsi megy 8bol.

Még valamit variálni kellesz a fizikával.
Meg a vidire várok még

bestGP
készvan
kicsit öszelet csapva
de talán élvezhetõ lesz szamotokrais
nagy, de szép ugyhogy tõcsétekmajdle
kb 8 perc

feldobja majd jatekot reméjjuk ^^

Srácok a magyar bajnokság modot honnan lehet leszedni?
bestGP
he
csinalok egy muvit ami szar lesz
py.d

Glpetyus
jajjmá

JuanG
öblíts te <#idiota>...a te modorod volt kifogásolni való, nem a miénk...részemrõl befejeztem a témát 😊

az utsó két kommentre... nagyot szóltatok, öblítsetek...

senki sem fõállásban csinálja ezt, én sem... de ha valaki MEGÍGÉRI, hogy segít, akkor ne szarjon az embar fejére, vagy hajtsa el a durva anyjába már rögtön a legelején...
tehát ha valaki tud segíteni az ignis mûszerfalát összehozni, akkor vegye fel a kapcsolatot hancur barátunkkal...
nem kell elétolni semmit készen, csak segíteni... azt hiszem nekem más a fogalmam a segítségrõl...
a zonda modra legyél nagyon büszke, grat hozzá, a képek alapján tényleg igényes szép munka... de ha valaki SEGÍT neked, akkor lehet hogy valamivel elõbb kijön, vagy részleteiben szebb lesz...

Finkoo szólt hozzátok...
Bucser
mellesleg azért faszkalapnak hívni valakit mert éppen nem segít... no comment..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JuanG
azért azt tegyük hozzá, hogy ezek az arcok nem fõállásban foglalkoznak ezzel, szal ha nem ugranak elsõ szóra, akkor sem lehet senkinek egy szava sem, én mióta belefogtam ebbe a modolásba szinte semmi idõm nem marad még játszani se, nagyon le tudja szívni az ember energiáját-szabadidejét...és saját tapasztalatból mondom, célszerúbb inkább próbálkozni, saját erõbõl rájönni dolgokra, mint másokat basztatni...tudom mert a Zonda-t is teljesen magamtól konvertáltam, építgettem, és ha arra vártam volna hogy mások gyorsan elém tegyék a megoldás kulcsát, a zonda még mindíg parlagon heverne...

szal senkinek semmi joga másokat "baxtatni", mindent meg lehet oldani önerõbõl is, eddymek megvan a saját dolga-baja, ami természetesen elsõbbséget élvez...