Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én mentem 3:28-as idõt :S...szóval legyél nyugodtan hogy olyan jó idõt értél el<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ha én lejjeb viszem akkor megmondom, mert azon nem szoktam menni...de kizárt hogy olyan idõt menjek :S
hogy mennek ennlé jobbat?
BMW 325 iX Rallye Car :)
igyhát marad minden játékban a billentyûzet, mert az alap dolog 😄
pl. LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK WHEEL 11500 Ft
azért adjunk a márkára, de ennél alább ne add...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ezen a pályán gyakorlok 😄 Anglia: Falstone -- 4:10:09 a rekordom ez jó???
Sajna nem lett jó...ez tényleg egy hiba amit már sosem fognak kijavítani 😞
KÖSSZ A SEGÍTSÉGET!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
És arra jöttem rá hogy a "ballábas fékezéseknél" csinálja, és akkor felcserélõdik a hang, sõt a kép is, mert mindig világít a féklámpa..<#vigyor2>#vigyor2><#rinya>#rinya>
mondjuk ez a csávóka nem tud örülni semminek... én meg lesz*rom, hogy textúra, vagy 3d, jól néz ki és kész...
Miért csinálja azt mostanában, eddig csak ritkán fordult elõ, de mostmár egyre gyakrabban, hogy a replay-ben elmegy a hang, és olyanná válik a kocsi hangja, mint amikor nem adok gázt. :S
Tehát fordítva mûxik, mert mikor elveszem a gázt, akkor lesz normál hangja...
Dobok már ide egy képet, mert így olyan unalmas ez a topic... <#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
Nekem nem a ladáért fáj a szivem,hanem az uj FOCUS-ért!!!
Ha valaki tud linket az lécci dobja már be mert nekem nagyon tetszik az a gép, és jó lenne már azzal tolni 😄
THX!
mijolett
ladaval mindenbokorba
py
.d
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
http://dzs.kweb.hu/phoenix/
otlesz rbrrel kezdõdõ.meg van csomo mas is de az kódos haha :|
remélem hogy hevfán lesz
hüje vagy hamán szép nem!4
azzal a Stalker gyerekkel nemlehet felveni a kapcsolatot? ha elmondjatok hollehet megtalalni dumalok én vele 😄
Még valamit variálni kellesz a fizikával.
Meg a vidire várok még
kicsit öszelet csapva
de talán élvezhetõ lesz szamotokrais
nagy, de szép ugyhogy tõcsétekmajdle
kb 8 perc
feldobja majd jatekot reméjjuk ^^
senki sem fõállásban csinálja ezt, én sem... de ha valaki MEGÍGÉRI, hogy segít, akkor ne szarjon az embar fejére, vagy hajtsa el a durva anyjába már rögtön a legelején...
tehát ha valaki tud segíteni az ignis mûszerfalát összehozni, akkor vegye fel a kapcsolatot hancur barátunkkal...
nem kell elétolni semmit készen, csak segíteni... azt hiszem nekem más a fogalmam a segítségrõl...
a zonda modra legyél nagyon büszke, grat hozzá, a képek alapján tényleg igényes szép munka... de ha valaki SEGÍT neked, akkor lehet hogy valamivel elõbb kijön, vagy részleteiben szebb lesz...
Finkoo szólt hozzátok...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szal senkinek semmi joga másokat "baxtatni", mindent meg lehet oldani önerõbõl is, eddymek megvan a saját dolga-baja, ami természetesen elsõbbséget élvez...