20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Muttley

ha vkinek van egy kis ideje
    nagy köszönet, ha összedob egy Imprezás videot (95, 2000, 2001, 2003, 2006, 2008 modellév)
    normál és slow-motion effectekkel
    ENNEK a zenének az aláfestésével
  • pajti

• Kisqta
    Sziasztok,ne haragudjatok, egy fórumon megtaláltam hozzá az okosat, hülye voltam, mert komplett ini filet cseréltem, pedig csak át kell írni benne a cuccot, így már jól működik!
  • Kisqta
    Sziasztok! Segítség kellene, RSRBR 2011 modban tolom, találtam motorháztető nézetes ini-t hozzá, fel is tettem, de akkor a változtatott skin elkezd villogni ismétléskor, vagyis amikor kívülről látom a paripát. pl megyek a Peugeot 207 S2000-l aminek a Bútor Robi skinje van, és teljesen idegesítő a replay. Lehet ezen valamit okosítani? Tapasztalta már valaki más is?
    Köszönöm a segítségetek!
  • PacsutaTibi
    Nemtudom.
  • Muttley
    és a modell-illesztő program Dirt3 kompatibilitásán
    melózik vki?
  • PacsutaTibi
    Egyenlőre nem, mert nincsen még olyan program amivel a modellt is ki tudnánk venni. Amivel a Dirt2őből tudtuk az még nem támogatja a Dirt3-at.
  • SimaSuna #19409
    Vasárnap Miskolcon DAM prológ 4x-re :)
  • Muttley
    in memoriam BH Motorsport.. :/
    btw, rallysmifans-en dolgozik vki a Dirt 3 autóinak RBR-adaptálásán?
  • ikim
    Ej Ej olyan lehangoló hogy a fórum ilyen csendes...
    de azért az eszembe jutott, mert hát rally...
    Ma van Hella névnap
  • TheBossbuster
    Amúgy valakinek tapasztalata a RSRBR 2011 modról?
    Mentem pár szakaszt,de az újratextúrázott szakaszok finoman szólva is érdekesek!
    Az amúgy murvás Finn szakaszon ha lementem az útról az autó nem felült a partoldalon hanem félig eltűnt "elsüllyedt".Valószinűleg szorithatott az idő vagy nem volt kedv ennek a problémának a kiküszöbölésére!
  • TheBossbuster
    Szia!
    Talán segit de nekem is összeakadt a két logitech cucc.
    Volt egy gamepad és a kormány egyszerre bedugva és bezavartak egymásnak.
    Én a kormányon egy gombhoz rendeltem a kéziféket,tudom nem valami nagy szim de csak igy működött!
  • Kisbí
    Helló!
    Nemrégen kezdtem neki a rbr-nak, de adódott egy probléma és nem igazán jutok rajta túl.
    Szóval g25-el nyomom és mellette egy genius metalstrike joy lenne a kézifék. Viszont ha be van dugva mindkettő, akkor csak a joystickot ismeri fel, a kormányt nem. Pl. Lfs-ben simán megy a kettő egymás mellett, gond nélkül.
    Ha esetleg valaki tudja a megoldást a problémára, örömmel venném, ha segítene!
    Előre is köszönöm!
  • Muttley
    majd elfelejtettem
    idén ez vóóót AAA locsolóvers ;)

Zöld erdőben BU-BU-BU
    Ni-ni, ott jön egy Subaru
    Süvít a turbo, sikít a gumi
    HUSS - csak ennyit látsz
    De előtte szabad-e locsolni?
  • maffioso
    fraps-et használok én pl
  • Lisztes16
    Szevasztok videót hogy tudok felvenni és mivel??
  • maffioso
    Jó hát akkor kérném az illetékest takaritson el engem, és a videó linkben:Civic R3
    Tegnap csináltam gyorsban, a köridő nem túl kompetens, majd még csiszolom.
  • maffioso
  • Muttley
    Újabb kitekintés - drágulnak a használtautók

#19395:
  • pajti
  • JUVEfun
  • Muttley
    jogos, csak nem nálunk :)
    Mo-on suttyókölkök pikk-pakk széjjelszexuálnák
  • SimaSuna #19392
    sztem 1 éven belül megtérülne a 20milkó...
  • pointer4
    De evvel pénzt kell keresni játékteremben :D
  • blackjoe
    hali! valaki meg tudná mondani miért van az hogy multiba miért nem tudom elinditani a pályát? mármint belép minden netre is és mikor arra mennék hogy start stage akkor nem csinál semmit...
  • Muttley

20 milka!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    abból már megvan egy vadiúj R35 GTR szlovák rendszámmal, 2 évre biztosítás és benzinre is marad bőven
  • Muttley
    ez a neon-erdő xD
  • gordon 24
    És akkor miért van világos??:D
  • bardocz
    Fekete az ég, és hülye színe lett a fáknak. Ez nem éjszaka.
  • JUVEfun
    Peklo éjszaka:
  • Muttley
  • laller82
    Kedves Fórumtársak!

Örömmel jelenthetem be, hogy elkészült a skincentral.hu oldal felfrissített változata!
    Reméljük elnyeri a tetszéseteket az új felület. Igyekeztünk egyszerűbb, áttekinthetőbb, kereshetőbb weblapot készíteni.
    Lehetőség van minden egyes festést külön-külön értékelni, hozzászólni (regisztráció szükséges), valamint a facebook közösségi oldalon ajánlani egy-egy festést. A főoldalon némi statisztika látható az elmúlt aktivitásokról.
    Bízunk benne, hogy a jövőben is hasonlóan kiváló munkákkal gazdagíthatjuk adatbázisunkat.

Köszönjük az eddigi segítségeteket és türelmeteket.

www.skincentral.hu

u.i.: A template adatbázis még nem 100%-os, de hamarosan mind feltöltésre kerül.
  • Muttley
    így kőőőő leszedni Subarut teherautóról..

• pajti

• JUVEfun
  • cargame
    Oke kosz. Annyira jutottam h reggel 6 tol delutan 2 ig lehet regisztralni. Majd holnap probalkozom :). de koszi
  • Breki33
    lévőt sry
  • Breki33
    mondtam, hogy a #19313-ban évőt rakd fel
  • cargame
    *rsrbr
  • cargame
    Basszus...tud valaki segiteni, ugy hogy honnan tudnam letolteni vagy az rbsr 2009,2010,2011...nekem mind1 h melyik ...regebb jol ment a 2009 de most a telepitesnel vmi baj van 2010 et nem kapom, 11 pedig nem tolti be a pack okat...