20179
-
Ry0K3N #11913 Hát nem tudom engem pont az fogott meg az egész játékban hogy nem egyszerű van benne kihívás. -
#11912 -
#11911 cordless rumblepad2-t nagyon faszán be lehet állítani a játékhoz
igaz 1 nap mire jó lesz
kormánnyal nem szoktam mert lerántom a moncsit lehet a nagy izgalomba :D -
#11910 Neki agymódosító patch kéne -
#11909 Mondjuk a fizikat modosito patch nem art,hogy megjobban szivjon es elethubb legyen neki! :) -
#11908 Én konkrétan elküldtem hogy akkor jáccá nídforszpídet,ott tudsz padlógázzal kanyarodni hajtűben. -
Solt #11907 Az osztálytársad játsszon kisvasúttal terepasztalon... az arra megy amerre a sin kanyarodik... nincs probléma! -
#11906 Akkor te nem az a fajta ember vagy,aki azért leszarozza a játékot,mert a rallyschoolon nem tud végigmenni:)
Osztálytársam ezen akadt ki,hogy alig lehet irányítani,meg a kocsi úgy megy,mint egy doboz -
#11905 igen néha -
Sponnyabob #11904 Maszka te is játszol RBR-val? -
#11903 thx -
Sponnyabob #11902 ugy látom nem jól linkeltem szóval belépsz az oldalra letöltések modok és ott van -
Sponnyabob #11901 http://richardburns.atw.hu/
itt ott van ahol három szerver van szerver 1-2-3 egymás alatt -
#11900 RSRBR 08
ilyen hol van? -
Egy kis részlet a most zajló Aszfalt kupáról :) -
#11898 Mert meghaltál -
Sponnyabob #11897 Szevasztok! Feltettem a RSRBR 08 (2)-őt és az a probléma hogy nagyobb ütközésnél vagy borulásnál valamiért kilép a játék játszok játszok játszok
aztán egyszer csak felborulok és kilép a játékból meg tudjátok mondani miért van ez? -
GPx8 #11896 Például itt! -
GPx8 #11895 Ez.
Én még 8000 Ft.-ért vettem és nem bántam meg! (Most csak 990 Ft.) -
High end PC #11894 szerintetek melyik a legjobb Rally szimulátor? Ez? -
vftsforever #11893 lehet elfogult vagyok de szerintem lada mod kérdés nélkül:) -
Sponnyabob #11892 HAli! Meg tudnátok mondani hogy melyik a legujabb vagy a legjobb patch vagy mod a játékhoz?lőre is kösz -
#11891 2 az mar flame amigo,mit varsz,h ra 5 percre valaszolnak! Pszt -
#11890 milyen minden topikot? ide irtam először mivel konkrétan az rbr el volt gondom hátha jön segitség de nem jött!! akkor gondoltam írok a kormányos topikba... ennyi ez kettő...szal pszt -
#11889 DE nemertem ,h miert kellett minden topikot teleszemetelni ezzel?! -
#11888 :D nah amugy már megvan a megoldás eza gagyi vista kétszer rakta be a regeditbe a kormányt egyszer mint joysitck meg egyszer mint kormány az egyik játék joyként ismerte fel a másik meg kormányként töröltem a joy bejegyzéseket a regeditből oszt kész működik ugyanez volt a multkor is:D csak má nem emlékeztem mi van -
Solt #11887 Akkor logitech driver leszed... felrakod újból a legújabbat, de úgy indítod az installt, hogy rendszergazdaként futtassa... ha így sem, akkor próbáld meg XP modra állítani az RBR-t... Ha így sem, akkor tedd vissza az XP-t, ha úgysem, akkor nyisd ki az ablakot, és... -
#11886 nem jó sajna:/ így sincs force feedback teljesen tanácstalan vagyok:( -
Solt #11885 Próbáld meg rendszergazdaként indítani a programot... -
#11884 hi kis help kellene nem jövök rá hol a hiba rbr+g25, nincs a játékban force feedback meg sem nyikkanik:SS a multkor még volt:D más játéknál tökéletesen működik újra telepitettem a windows-t(vista) azóta nem megy driverek fentvannak pacth fentvan minden fent van mégsem megy:/ volt már ilyen gond csak már azt nem tudom akkor hogyan csináltam meg... szóval ha valakinek van egy okos gondolata akkor help pls már kezd idegesíteni:D -
#11883 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vicceltem -
#11882 Már kijött -
#11881 vftssel semmi?: ( -
Ronnie17 #11880 igen a Spici félét. Mikorra várható? -
#11879 melyik? mert alapból is van benne lancer wrc :))...gondolom a 8-ast várod? -
Ronnie17 #11878 Hali All, megmondaná nekem valaki, hogy a Lancer WRC kész van-e már, és le lehet-e tölteni valahonnan???? -
vftsforever #11877 ezen már sprintelni fog szerintem:) -
Scott8 #11876 Hy!
Ezen hogy fog futni?
Intel P4 1.7ghz processzor
NVidia GeForce 7600GS
256mb SD ram -
huligoon #11875 Hali
A játékhoz honnan lehet letölteni Vfts kiegészítést?
Ha valaki tudja, kérem jelezzen.
Pali -
#11874 vga driver?