Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Ahova írod a szöveget a post ablak alatt a mehet gomb mellett van egy másik gomb "képfelöltés". Felrakod a képet vágólap gombra nyomsz majd csak nyomsz egy ctrl+v a szövegablakba.

Nincs szükség thumbnailre mert a fórum automatikusan újraméretez.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A képek linkelését elcsesztem sajna, bocsi! Tudtok mondani valami olyan képfeltöltéses helyet ahol lehet rendesen linkelni és csinál a képekrõl thumbnailokat is!? Köszi elõre is!

Hát szerintem a megoldás a következõ: én személyszerint újra raktam a RBR-t aztán jöhetett az 1.2 patch, majd ez a kiegészítõ, de ezt ne egyszerûen csak installáld fel hanem amikor kicsomagolod, van egy .bat kiterjesztésû fájl is, elõször azt indítsd el, majd az elkezdi a telepítést, aztán szerintem ami a dolog titka az hogy lelehet tölteni a rallyesim oldalról egy 80mb-s update fájlt is, én azt is felraktam és az oldotta meg a gondot!

A kiegészítõ elég érdekes, körülbelül 700mb az updatejével 800 körül lehet...! És tartalmaz jó pár autót, most pillanatnyilag nem tom megmondani, de majd megszámolom és akkor jelentkezek!Addig is itt van két kép:

Remélem válaszoltam mindenre, további képeket is csinálok majd hamarosan! Addig is lenne egy kérdésem! Szereztem egy kormányt...! Csak van egy kis bibi, nincs olyan kimenet a gép hátuljába ahova tudnám csatlakoztatni, tudnátok mondani valamilyen átalakítót amivel ez a gondom megoldódna?

mila69en
ez most tul. képpen mit is takar? még nem vólt szerencsém kipróbálni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Tomievo
Hogyan oldottad meg? Mert nekem ugyanez a gondom. A z.dll benn van a plugins mappában.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

z0ty4
Nem tennél be egy pár képet a kiegészítésrõl ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Köszi, azóta már megoldottam, nagyon király az a kiegészítés!

Bucser
Áhh bocsi design váltáskor nem voltam és elfelejtkeztem, hogy nincs meg a banner.. kinek a galériájában volt? mert akkor betenném újra..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

pajti
Plugins könyvtárba bemásoltad a Z.dll -t? <#nemtudom>

Hello Mindenkinek! Tudom hogy vissza kellene olvasnom, de kicsit sok a hozzászólás, szóval ha nem lenne gond ezt most kihagynám! Csupán egy kérdésem lenne! Ismeri e valaki az RSRBR III-t amit a www.rallyesim.com oldalról lehet letölteni! Mert én letöltöttem de amikor elindítom mindig kilép a játék pedig az 1.2 patch fent van és amig a kiegészítõt nem raktam fel addig ment is! Most mi lehet a baj!?

wrx
Már egy ideje játszom kisebb kihagyásokkal, nem túl nagy eredményekkel, de megunni még nem sikerült. Még így billentyûvel is a legjobb rallyjáték! Egyébként kormánnyal mennyire nehéz nyerni a bajnokságot full-szinten?
Ja és valaki nem ad el eredeti játékot, mert nálam csak kölcsön van a DVD, de az az ismerõsöm nem akarja eladni...

Kék autó, arany felni...

bestGP
énnyomom mert széthullott a kormányom 😊
de igy meglehet unni hamar. annyit csinaltam h kicsire vettem a kerék kifordithatóságát, igy ha lenyomom az egyik irányt nemszedi alá egybõ

hüje vagy hamán szép nem!4

biztos van, de komoly eredmény nélkül... én ki merem jelenteni, hogy kormány nélkül egyáltalán nem érdemes belekezdeni...
wrx
Van egyáltalán valaki, aki billentyûvel nyomja és ha igen, akkor milyen beállításokkal???

Kék autó, arany felni...

Köszi mindenkinek a bíztatást és a segítséget! 😊

Glpetyus
CSAK kormánnyal.
Anélkûl csak küszködés,azzal viszont a legjobb rallyszim !

Met
ha inkább old school autókkal akarsz menni akkor a Rally Trophy jobb választás neked
Az RBR-hez inkább új autókat mod-olnak.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

pajti
Üdv! Ide látogass el! 😉

JuanG
egyelõre csak Lada lesz nemsokára...

inkább kormánnyal ajánlott, bill-el nehézkes és persze a feeling közel sem akkora kormány hiányában...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Szervusztok! Lehet pár kérdésem?
Visszaolvasgattam a topicban, láttam néhány kedvemre való masinát (kezdõ RBR-es vagyok), pl. Lada, kispolák, szeretném tudni, hány klasszikus rallyautó, és hány poszt-KGST-járgány készült már a játékhoz.
Billentyûzettel érdemes belefogni, vagy mindenképpen kormánnyal ajánljátok?

bestGP
jó nagyon 😊
aszfalton semennnyire sem tudok csusztatni én speciel 😛

pajti
Kösz Srácok! Örülök hogy megnéztétek. 😊 <#integet2>

JuanG
hohoho ... sira <#worship><#eljen><#taps>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
<#eljen>
faxa vad 😊
gratta

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pajti
Egy kis múvi tõlem. Várom a véleményeket 😊 - LINK -

Arra ne is gondolj, hogy meg is lehet vásárolni, ráadásul már nem is drága...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Barney Tech
A mai nap folyamán leszedtem RBR-nek a demóját csak teljesen hülyeségbõl.
És mikor elkezdtem játszani nagyon megtetszett a játék.
A holnapi nap folyamán le is fogom tölteni,addig is ajánlhattok valamilyen oldalakat ahhonan kiegészítõ cuccokat tudok leszedni.
+fav

Ment ilyen fehér kerékkel is bp-n

bestGP
elvan rontva mer a jatekba fehér a kerék a képen nem
paf😄DDD :\

Daniel Brandon
Én amit írtam nem sértésnek szántam de ha megbántottalak vele szíves elnézésedet kérem!!! Ámúgy nagyon faszák a munkáid gratula!
Én nem tudok autókat vagy skineket készíteni de csináltam már egy pár vidit pl: a Magyar mod-ról is csak atiwrc azt mondta hogy majd õ csinál! Azt is te irtad meg nekem hogy melyik programmal lehet felvenni tehát én egyáltalán nem pofázok senkinek semmit! Csak a lada van beígérve azért gondoltam hogy pl: te is a zsigulit csinálod!<#papakacsint>

Met
<#eljen>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

b-type
szép munka <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

szarok a ladákra... 😄
bestGP
http://medias.forum-auto.com/uploads/200402/olio_1078071874_kep_13_2e.jpg

bestGP
sztem csak poénkodot^^

ja és csinaj ladat.kuspy
😄dd

<#eplus2> Csak keményen a lada mod cigi skinjéhez kersek képeket 99böl cigiröl

majd ha tõled látok valamit, akkor lehet pofázni... addig csak kérem szépen, köszönöm szépen szókapcsolatok használatára hívnám fel a figyelmedet... more...
Daniel Brandon
He hát a zsigulit csináld mán more!<#gonosz3>

holnap kijavítom a hibákat, megcsinálom az üveget és mehet is a BH-ra...
szal valszeg szombattól letölthetõ...
bestGP
inkab csinajal warburgot 😄

JuanG
<#mf2>

Bucser
De igen<#idiota>

Te<#hehe>

JuanG
tudom, azért írtam nehogy valaki félreértse 😊...bár úgy látszik senki se értette félre <#idiota>

bestGP
elõbb olvasd már el mit írtam, aztán fontold meg hogy kell e beírni ehhez hasonló fontos információt.
segitek

"tökmindegy mijen, HA wrc fizika van alatta, AKKORIS..."

JuanG
nem wrc fizika van alatta...

bestGP
emiatt rakom fel a rbrt😄
az tulzas h utcai autó
de amugyis tökmindegy mijen ha wrc fizika van alatta akkoris más érzéssel nézed vissza a replayt ha latod h lada a kasztni 😊

am a belsejétnemlehet alakitani? vagy azt sem?

mila69en
azért mert neked nem jött be attólfüggetlenül én mennék vele pár karikát és lehet, hogy még tetszene is😊

Ne izguljatok már annyira a ladára!
Én próbáltam a modell eredetijét, elég szar. Nem elég, hogy utcai autó, még 10x annyi ideig töltõdik is be, mint a többi...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

mila69en
😞((((
nekem elég lenne egy skin is😄 így ahogy van tökéletes jól néz ki!
és lesz hozzá fizika meg minden féle finomság.... motorhang?😄
/csndben várakozik