20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • SimaSuna #12397
    lassan készen lesz :)
  • ikim
    és ezt is lessétek meg;http://dimensiontechnics.com/
  • ikim
    New Rally Game: Pannonia Rally (a.k.a. Gamex);
    erre is nézzetek rá!;BH motorsport
    és ere is;video
  • tenkenorman
    Hejhó. Csináltam eg ynem is mod-ot de egy egész jó kis gyűjteményt.
    Tartalma sorrendben
    Citroen C4 WRC
    Accent WRC
    Fabia WRC
    Lancer EVO 9 WRC
    Peugeot 307 WRC
    Impreza 06 WRC
    Celica WRC
    Ford Focus WRC

Physics cserélve és nagyon jó minőségűek. talán a legszebbek. főleg a lancer.

Kellene egy kis segítség, és egy elég jó kis mod-lehetne belőle.

1.- Valahogy összhangba hozni a physicseket, mert a lancer elég nagy hátrányban van a subaru, és a fordhoz képest, viszont a celica meg túl gyors.
    FONTOS!!!
    Van egy Skoda Felicia Kit-Car modellem .3ds ben. és már sajnos nincs meg a max. most töltöm. elég részlethiányos. befejezem a kocsit, átméretezem és aki ért hozzá megcsinálhatná ;-) vaqy csak kicsit melózhatna vele.
    Előre is kösz -Tenke
  • GX25
    köszi a válaszokat.
  • mila69en
    bakker nyomhattam volna egy frissitéstxDD
  • mila69en
    miért nem használod az rsrbrt vagy a RallySimsFan plugint? annyi autó van.... nem kell a dattoolal a szórakozni a hangok miatt stb...

ááám autót letölt általában zippbe vannak csomagolva kicsomagolod bemásolod a cars mappába cars.init megnyitod és amelyik kocsira kiakarod cserélni átírod az elérési utakat utána physics.rbz-be belekattintasz pl:totalcommanderrel és oda bemásolod az autóhoz tartozó fizikát

• pajti
    autó csere
    egyébként alul van kereső..
  • JuanG
    Új autók berakása RBR-be (pl. Lada).

A letöltött új autó tömörített file-jában általában 2 könyvtár: Cars és Physics, és egy readme.txt van.

Fontos!!! Mindenekelőtt csinálj biztonsági másolatot a Physics és Cars mappákról!!! Ha nincs „Physics” mappád akkor lásd 3. lépés!!!

1.lépés: kicsomagolod az új autó tömörített file-ját valahova (ha ez nem megy hozzá se kezdj sztem).

2.A „Cars” mappát másold be az RBR főkönyvtárába.

3.Nézd meg hogy az RBR főkönyvtárában van-e „Physics” mappa. Ha nincs, akkor tömörítsd ki síma tömörítő (TC, Winrar, stb.) progival az RBR főkönyvtárában lévő „physics.rbz” file-t!

4.Másold be a Physics mappát az RBR főkönyvtárába.

5.Az új autók readme-jében általában benne van, hogy melyik alap autó helyére rakd be az újat (mivel max csak 8 autó lehet benne, plusszba nem lehet betenni az újat). Nyisd meg az RBR\Cars mappában a „cars.ini” file-t egy szövegszerkesztővel! Azután az új autó readme-jéből másold át az új autóra vonatkozó hivatkozásokat a „cars.ini”-be a megfelelő helyre! Pl.:

a Lada readméjéből ezt:

[Car02]
    FileName = "Cars\vaz2107\vaz2107.sgc"
    IniFile = "Cars\vaz2107\vaz2107.ini"
    ShaderFile= "Cars\vaz2107\vaz2107_shaders.ini"
    ShaderSettings= "Cars\vaz2107\vaz2107_shader_settings"
    TexturePath= "Cars\vaz2107\Textures\"

A „cars.ini” – be ennek a helyére:

[Car02]
    FileName = "Cars\zr\zr.sgc"
    IniFile = "Cars\zr\zr.ini"
    ShaderFile= "Cars\zr\zr_shaders.ini"
    ShaderSettings= "Cars\zr\zr_shader_settings"
    TexturePath= "Cars\zr\Textures\"

Aztán elmented az „cars.ini”-t, és mehet a játék! (pl. a Lada így az MG helyett lesz a játékban).
  • SimaSuna #12388
    readme.txt-be benne van az utasítás :)
  • GX25
    Sziasztok!

Tudnátok adni egy olyan oldalt ahol le van írva magyarul hogy hogy kell új autókat berakni a játékba? (úgy hogy egy kezdő is megértse)

Előre is köszönöm.
  • Hoffi
    sikerült köszönöm!:D
  • JuanG
    ha nem találod akkor a physics.rbz file-t tömörítsd ki pl. winrar-al vagy vmivel és akkor lesz...
  • Hoffi
    a physics mappa hol van mert én nem találom?
  • JuanG
    meg lehet...a physics könyvtárban az mg_zr -ben van egy common.lsp file, ha megnyitod és megkeresed a "drive" részt, töröld ki a "DriveType 3" sort...
  • Hoffi
    Hello!
    azt szeretném kérdezni hogy valahogy melehet-e oldani azt hogy az MG összkerék meghajtású legyen?

a másik kérdésem az hogy leszedtem a rallysimfans plugint beraktam a plugins mappába ahogy kell és nem működik kiirja hogy no loaded plugins meg az elején bvemutatónál kiirja hogy:
    unable to locate or open the rallysimfans.hu plugin. Serveror Connection may be down!

Előre is köszönöm!
  • tenkenorman
    vagy próbáld meg úgy hogy jó legyen.
  • Solt
    Azért azt még nézd meg, hogy nem-e fordítva van a navigátoron a sisak! :D :D
  • zolee145
    Ezt már akkor kizártam amikor mentem a gyári pályarekordnál valami 20mp-cel rosszabbat.:D
    Nem tudom mi a baj, de már nem is érdekel. Elbóklászok így is a pályán. Majd kell egy rádió a kocsiba, vagy mp3 lejátszó.:D
  • Solt
    Lassíts egy kicsit... lehet olyan gyorsan mész, hogy nem mer megszólalni! :D :D
  • zolee145
    Az újratelepítés után a hangok kicsit (tényleg kicsit) jobbak lettek, de a navigátorból nem lehet semmit sem kiszedni. Kezdem azt hinni, hogy valami palermói navigátort kaptam, aki akkor sem beszél ha fegyvert fognak a halántékához.:D
  • tenkenorman
    "nesmokára" dirt 2. az utolsó rally.
  • zolee145
    Ez megnyugtató, hiszen akkor nem lehetetlen összehozni.:) Holnap nekifutok mégegyszer, újratelepítem.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem 64es vista + audigy ls és semmi gond a hanggal a játék alatt.
  • zolee145
    Így sem. Ezért nem rakom vissz az XP-t. Majdcsak jön egy újabb, jobb rali program.:)
  • SimaSuna #12372
    AC3, Divx, Xvid, FFDShow kodek legyen a gépen...
    ilyen h ace mega szarság delete...

így nézd meg..ha úgyse akkor XP Sp3..
  • zolee145
    És a lentebb vázolt sehol semmi dologra van valami tipped?
  • SimaSuna #12370
    jelenleg 14Gb helyet foglal az RBR :)
  • SimaSuna #12369
    jah, nekem pl francia pályán francia, angolon angol :)
  • zolee145
    Navigátor hang is van benne?:D
  • SimaSuna #12367
    miért nem használjátok az RBRBR-t?

csomó autó, pályák...

• SimaSuna #12366
    2:43:33
  • zolee145
    Sehol nem csinálja, és pont azért van most SB Audigy mert ahhoz van 64-es driver.
  • pajti
    Más játéknál nem csinálja? SB Live nem egy "új" kártya szerintem nem támogatja rendesen a Vista.
  • zolee145
    Sziasztok!
    Itt is feltenném a kérdést: a régi gépemen jópár hónapja tökéletesen ment az RBR. XP Professional, SB Live 5.1 hangkártyával. Azóta volt egy komplett gépcserém, visszaraktam a játékot, és úgy általában is szar a hang (a menü zene hangos és jó minőségű, meg a madárcsicsergés is, de a motorhang halk, és olyan mintha szintetizátorral játszanák:D) navigátorhang viszont egyáltalán nincs. Jelenleg Vista64 Ultimate oprendszer van és SB Audigy hangkártya.
    Mindenből a legújabb driver, minden maxon, minden bekapcsolva, hangerő feltekerve, de meg sem szólal a navigátor.
    Esetleg valami kodek kéne neki? Vagy mi lehet a baj?
  • tenkenorman
    no írás:(((
  • Norbi1990
    Jah replay-t felvette.
    A Menüben a Driver Profile-ba van hogy Load Replay és ha elmentette a szakaszt akor ott letudod jáccani. Amúgy FRAPS nevű progival vettem fel :)
  • sovatalevi
    ez neked irtam(bocs a valasz gomb kihagyasaret)
  • sovatalevi
    Mivel videoztad?Replay-al?ha igen akkor azt hova menti?
  • zolee145
    Üdv!
    Az lenne a kérdésem, hogy Lada VFTS van-e már hozzá? Régebben sokat játszottam a 2107-tel, aztán jópár hónapja már eltűnt a gépemről az RBR, de egy VFTS miatt visszapakolnám.:)