Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hiába csinálom, már a fizikát is átraktam, de a játékba belépve csak a három alap autót tudok kiválasztani:S a többit meg se tudom nézni mert unlock.
én ezt nemértem itt: You don't have to replace the 2000 Impreza. You can replace any car you want by just overwrite another section in the "cars.ini". Before you do step 3 you will also need to open the "Physics" folder in this package and change the name of the "s_i2000" folder to:
"c_xsara" if you replace the Citroen Xsara WRC (Car00)
"h_accent" if you replace the Hyundai Accent WRC (Car01)
"mg_zr" if you replace the MG ZR Super1600 (Car02)
"m_lancer" if you replace the Mitsubishi Lancer Evo7 WRC (Car03)
"p_206" if you replace the Peugeot 206 WRC (Car04)
"s_i2003" if you replace the Subaru Impreza WRC 2003 (Car05)
"t_coroll" if you replace the Toyota Corolla WRC (Car06)
"c_xsara" if you replace the Citroen Xsara WRC (Car00)
"h_accent" if you replace the Hyundai Accent WRC (Car01)
"mg_zr" if you replace the MG ZR Super1600 (Car02)
"m_lancer" if you replace the Mitsubishi Lancer Evo7 WRC (Car03)
"p_206" if you replace the Peugeot 206 WRC (Car04)
"s_i2003" if you replace the Subaru Impreza WRC 2003 (Car05)
"t_coroll" if you replace the Toyota Corolla WRC (Car06)
Hali!Király a Lada MOD csak hiányolom belõle a VFTS-t.Ha megmondanátok melyik programmal kell csinálni a 3D-s modellt,akk én bevállalom.(no meg persze azért némi kevéske segítség)kösziiiii
ebben mi nem érthetõ????
bemásolod az összes szart a cars könyvtárba... megnyitod valamilyen szövegszerkesztõvel a cars.ini-t, de elõbb leveszed róla az írásvédettséget...
kicseréled benne erre
FileName = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06.sgc"
IniFile = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06.ini"
ShaderFile = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06_shader_settings"
TexturePath = "Cars\FORD_FOCUS_2006\Textures\"
ezt
FileName = "Cars\impreza00\impreza00.sgc"
IniFile = "Cars\impreza00\impreza00.ini"
ShaderFile = "Cars\impreza00\impreza00_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\impreza00\impreza00_shader_settings"
TexturePath = "Cars\impreza00\Textures\"
és hihetetlen módon már a 2000es subaru helyén a 06os kókusz lesz a játékban...
nem árt bemásolni a plugins könyvtárba a z.dll filát amit szerintem mellékelnek mellé...
és pláne kicserélni a fizikát a phisics.rbz fájlban, ami amúgy egy sima tömörített állomány, a total commanderrel simán lehet szerkeszteni és ott felülírod a p2000 könyvtárat a kókusszal együtt letöltött cuccal...
ha valami nem volt érthetõ, akkor látogass el a
WWW.RALLYSIMFANS.HU-RA
itt a fórumban de a fórumon kívül is találsz hasznos segítséget...
peace...
bemásolod az összes szart a cars könyvtárba... megnyitod valamilyen szövegszerkesztõvel a cars.ini-t, de elõbb leveszed róla az írásvédettséget...
kicseréled benne erre
FileName = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06.sgc"
IniFile = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06.ini"
ShaderFile = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\FORD_FOCUS_2006\focus06_shader_settings"
TexturePath = "Cars\FORD_FOCUS_2006\Textures\"
ezt
FileName = "Cars\impreza00\impreza00.sgc"
IniFile = "Cars\impreza00\impreza00.ini"
ShaderFile = "Cars\impreza00\impreza00_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\impreza00\impreza00_shader_settings"
TexturePath = "Cars\impreza00\Textures\"
és hihetetlen módon már a 2000es subaru helyén a 06os kókusz lesz a játékban...
nem árt bemásolni a plugins könyvtárba a z.dll filát amit szerintem mellékelnek mellé...
és pláne kicserélni a fizikát a phisics.rbz fájlban, ami amúgy egy sima tömörített állomány, a total commanderrel simán lehet szerkeszteni és ott felülírod a p2000 könyvtárat a kókusszal együtt letöltött cuccal...
ha valami nem volt érthetõ, akkor látogass el a
WWW.RALLYSIMFANS.HU-RA
itt a fórumban de a fórumon kívül is találsz hasznos segítséget...
peace...
valaki ez alapján tudna segíteni?
ja egyépként impreza párti vagyok, van rengeteg impreza ami letölthetõ, melyiket ajánljátok, hogy betegyem a játékba??
én ehez nem értek még csak kasztnit sikerült cserélni😄 kacsával mentem de mg fizika eléggé vicces volt😄
<#nevetes1>#nevetes1><#action>#action> 😊
Én a hangokkal akadtam el, elolvastam ugyanis az itteni leírást, de mit tegyek ha nekem nincs berakva más autó, nincs benne csak az alap subaru és annak akarom a hangját megváltozatni?
Én a hangokkal akadtam el, elolvastam ugyanis az itteni leírást, de mit tegyek ha nekem nincs berakva más autó, nincs benne csak az alap subaru és annak akarom a hangját megváltozatni?
itt le van írva hogyan tudod megcsinálni😊
istencsászár ez a lada mod kár hogy nem tudok még rendesen vezetni de nem is akarok nyerni így is nagyon élvezem😊
Csövi Srácok!Lenne egy kérdésem.Feraktam egy Mitsu Lancer Evo VI N-t,de amikor megye vele vagy mikor visszanézem akkor ilyen poris és fehér csíkok jelennek meg az autó korul.Ez miért van?Elõre is köszi a választ.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Rendesen lefagy a kép, vagy csak kidob az asztalra?
Ha lefagy lehet a memória idõzítés is.
Ha csak kidob akkor a Patch v1.02, Z.dll bemásolása megoldja a problémát.(általában) <#vigyor>#vigyor>
Ha lefagy lehet a memória idõzítés is.
Ha csak kidob akkor a Patch v1.02, Z.dll bemásolása megoldja a problémát.(általában) <#vigyor>#vigyor>
Sziasztok! Nagyon tetszik a játék, csak az a baj, hogy játék közben egy öt perc után lefagy. Mit lehet ilyenkor tenni?
hátha segít a konfigom: Geforce 7900Gt, AMD Athlon 64X2 Dual Core proci, ASUS A8N-E alaplap!
Nagyon hálás lennék, ha tudnátok valamit a problémámra!
Elõre is köszönöm!
hátha segít a konfigom: Geforce 7900Gt, AMD Athlon 64X2 Dual Core proci, ASUS A8N-E alaplap!
Nagyon hálás lennék, ha tudnátok valamit a problémámra!
Elõre is köszönöm!
😄D
a tér-idõ kontinuum felborulna 😄
attól, hogy te a lejtõ alján vagy, attól az még lejtõ 😄D
egyébként GRAT a lada mod-hoz, nagyon jó lett 😉
a tér-idõ kontinuum felborulna 😄
attól, hogy te a lejtõ alján vagy, attól az még lejtõ 😄D
egyébként GRAT a lada mod-hoz, nagyon jó lett 😉
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
de hát a lejtõ csak lefelé lejt, ha felelé is lejtene, akkor megfordulna a gravitáció, kifordulna a világ önmagából, a tér szétrepedne, és lenne egy bazinagy feketelyuk 😮
😄
😄
BMW 325 iX Rallye Car :)
az lejtõ 😄DD
de hagyjuk tényleg 😊
de hagyjuk tényleg 😊
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
szerintem ez hülyeség és hagyjuk :-D
fizikába sokminden nincsen ami valós életben van pl emelkedõ 😄😄😄
fizikába sokminden nincsen ami valós életben van pl emelkedõ 😄😄😄
fizikát nem tanultál? 😄DD
olyan nincs, h emelkedõ, csak lejtõ van 😛
és igen, a lejtõn lehet felfelé menni 😊
olyan nincs, h emelkedõ, csak lejtõ van 😛
és igen, a lejtõn lehet felfelé menni 😊
jólvan, ne legyél már ennyire lekezelõ. tájékozódik, mindenki vezetett ladát igen, lehet hogy már többen rallyztunk is vele ÉLETBEN, de ez nem azt jelenti hogy mindenki.
BMW 325 iX Rallye Car :)
jójó de én 14 éves kis p*cs vagyok aki még nem vezetett semmit életben mert apám nem hagyta de majd kitartó leszek nyáron(najó kismotort már vezettem)
Hali. RSRBR 4ben hogy tudok Megfelelõ gumit választani??? Havas snow modban akarok jáccani de mégis aszfalr gumit rak be! Miért? Please help vki!!!
szerintem csak viccelt... tudod! az életbõl vette a példát, az ÉLETBÕL... mert gyanítom Ladát azért csak vezetett már mindenki...
Hát rugjál 1-2-t rá a kuplungra és akkro menni fog az emelkedön is 😊
azt ki se próbáltam 😄😄 csak 3 szakaszra volt idõm és eléggé gyengusak 😊aszfalton lejtõn fel nehezen indulnak el egyesben de jó móka😊
Sajna az elsö kerekekre hat a kézi, nem tudunk mit tenni 😞
A lada elvileg még most sem megy a rallyschool pályáin, de talán van egy megoldás hogy menjen...
A lada elvileg még most sem megy a rallyschool pályáin, de talán van egy megoldás hogy menjen...
Köszi,k majd megnézem otthon. Most már el tudok majd indulni rallye Schoolban az elsõ pályán? Eddig úgy viselkedett a Ladám, mint aki emelõn van.
Felraktam a magyarositást de nem magyar semmisem. Át akarnám állitani nyelvet de nincsen magyar. Mivan ilyenkor?
A menüképeken javitottam egy kicsit, és ujra tölthetõ a Lada mod (már végleges verzió)<#kacsint>#kacsint>
Halipapimami! Bajon van ezzel a gámával. Futam betöltésekor kilép. És nem szól hozzám semmitse. Ellenben rak a mappájába egy dmp kiterjesztésû szart. Elinditom és megint kilép. 10 percen belül vagy 15-20 alkalommal játsza el velem. Valamikor engedi a futamot de ha gondol egyet ujra kilép?
Kéredésem: Vat iz dö hiba? Ómagyarra forditva: Mi a geci van vele?
Idegesit mer nyomatni akarom.
Kéredésem: Vat iz dö hiba? Ómagyarra forditva: Mi a geci van vele?
Idegesit mer nyomatni akarom.