20179
-
#12397 lassan készen lesz :) -
#12396 és ezt is lessétek meg;http://dimensiontechnics.com/ -
#12395 New Rally Game: Pannonia Rally (a.k.a. Gamex);
erre is nézzetek rá!;BH motorsport
és ere is;video -
#12394 Hejhó. Csináltam eg ynem is mod-ot de egy egész jó kis gyűjteményt.
Tartalma sorrendben
Citroen C4 WRC
Accent WRC
Fabia WRC
Lancer EVO 9 WRC
Peugeot 307 WRC
Impreza 06 WRC
Celica WRC
Ford Focus WRC
Physics cserélve és nagyon jó minőségűek. talán a legszebbek. főleg a lancer.
Kellene egy kis segítség, és egy elég jó kis mod-lehetne belőle.
1.- Valahogy összhangba hozni a physicseket, mert a lancer elég nagy hátrányban van a subaru, és a fordhoz képest, viszont a celica meg túl gyors.
FONTOS!!!
Van egy Skoda Felicia Kit-Car modellem .3ds ben. és már sajnos nincs meg a max. most töltöm. elég részlethiányos. befejezem a kocsit, átméretezem és aki ért hozzá megcsinálhatná ;-) vaqy csak kicsit melózhatna vele.
Előre is kösz -Tenke -
#12393 köszi a válaszokat. -
#12392 bakker nyomhattam volna egy frissitéstxDD -
#12391 miért nem használod az rsrbrt vagy a RallySimsFan plugint? annyi autó van.... nem kell a dattoolal a szórakozni a hangok miatt stb...
ááám autót letölt általában zippbe vannak csomagolva kicsomagolod bemásolod a cars mappába cars.init megnyitod és amelyik kocsira kiakarod cserélni átírod az elérési utakat utána physics.rbz-be belekattintasz pl:totalcommanderrel és oda bemásolod az autóhoz tartozó fizikát
-
#12390 autó csere
egyébként alul van kereső.. -
#12389 Új autók berakása RBR-be (pl. Lada).
A letöltött új autó tömörített file-jában általában 2 könyvtár: Cars és Physics, és egy readme.txt van.
Fontos!!! Mindenekelőtt csinálj biztonsági másolatot a Physics és Cars mappákról!!! Ha nincs „Physics” mappád akkor lásd 3. lépés!!!
1.lépés: kicsomagolod az új autó tömörített file-ját valahova (ha ez nem megy hozzá se kezdj sztem).
2.A „Cars” mappát másold be az RBR főkönyvtárába.
3.Nézd meg hogy az RBR főkönyvtárában van-e „Physics” mappa. Ha nincs, akkor tömörítsd ki síma tömörítő (TC, Winrar, stb.) progival az RBR főkönyvtárában lévő „physics.rbz” file-t!
4.Másold be a Physics mappát az RBR főkönyvtárába.
5.Az új autók readme-jében általában benne van, hogy melyik alap autó helyére rakd be az újat (mivel max csak 8 autó lehet benne, plusszba nem lehet betenni az újat). Nyisd meg az RBR\Cars mappában a „cars.ini” file-t egy szövegszerkesztővel! Azután az új autó readme-jéből másold át az új autóra vonatkozó hivatkozásokat a „cars.ini”-be a megfelelő helyre! Pl.:
a Lada readméjéből ezt:
[Car02]
FileName = "Cars\vaz2107\vaz2107.sgc"
IniFile = "Cars\vaz2107\vaz2107.ini"
ShaderFile= "Cars\vaz2107\vaz2107_shaders.ini"
ShaderSettings= "Cars\vaz2107\vaz2107_shader_settings"
TexturePath= "Cars\vaz2107\Textures\"
A „cars.ini” – be ennek a helyére:
[Car02]
FileName = "Cars\zr\zr.sgc"
IniFile = "Cars\zr\zr.ini"
ShaderFile= "Cars\zr\zr_shaders.ini"
ShaderSettings= "Cars\zr\zr_shader_settings"
TexturePath= "Cars\zr\Textures\"
Aztán elmented az „cars.ini”-t, és mehet a játék! (pl. a Lada így az MG helyett lesz a játékban). -
#12388 readme.txt-be benne van az utasítás :) -
#12387 Sziasztok!
Tudnátok adni egy olyan oldalt ahol le van írva magyarul hogy hogy kell új autókat berakni a játékba? (úgy hogy egy kezdő is megértse)
Előre is köszönöm. -
#12386 sikerült köszönöm!:D -
#12385 ha nem találod akkor a physics.rbz file-t tömörítsd ki pl. winrar-al vagy vmivel és akkor lesz... -
#12384 a physics mappa hol van mert én nem találom? -
#12383 meg lehet...a physics könyvtárban az mg_zr -ben van egy common.lsp file, ha megnyitod és megkeresed a "drive" részt, töröld ki a "DriveType 3" sort... -
#12382 Hello!
azt szeretném kérdezni hogy valahogy melehet-e oldani azt hogy az MG összkerék meghajtású legyen?
a másik kérdésem az hogy leszedtem a rallysimfans plugint beraktam a plugins mappába ahogy kell és nem működik kiirja hogy no loaded plugins meg az elején bvemutatónál kiirja hogy:
unable to locate or open the rallysimfans.hu plugin. Serveror Connection may be down!
Előre is köszönöm! -
#12381 vagy próbáld meg úgy hogy jó legyen. -
Solt #12380 Azért azt még nézd meg, hogy nem-e fordítva van a navigátoron a sisak! :D :D -
#12379 Ezt már akkor kizártam amikor mentem a gyári pályarekordnál valami 20mp-cel rosszabbat.:D
Nem tudom mi a baj, de már nem is érdekel. Elbóklászok így is a pályán. Majd kell egy rádió a kocsiba, vagy mp3 lejátszó.:D -
Solt #12378 Lassíts egy kicsit... lehet olyan gyorsan mész, hogy nem mer megszólalni! :D :D -
#12377 Az újratelepítés után a hangok kicsit (tényleg kicsit) jobbak lettek, de a navigátorból nem lehet semmit sem kiszedni. Kezdem azt hinni, hogy valami palermói navigátort kaptam, aki akkor sem beszél ha fegyvert fognak a halántékához.:D -
#12376 "nesmokára" dirt 2. az utolsó rally. -
#12375 Ez megnyugtató, hiszen akkor nem lehetetlen összehozni.:) Holnap nekifutok mégegyszer, újratelepítem. -
#12374 Nekem 64es vista + audigy ls és semmi gond a hanggal a játék alatt. -
#12373 Így sem. Ezért nem rakom vissz az XP-t. Majdcsak jön egy újabb, jobb rali program.:) -
#12372 AC3, Divx, Xvid, FFDShow kodek legyen a gépen...
ilyen h ace mega szarság delete...
így nézd meg..ha úgyse akkor XP Sp3..
-
#12371 És a lentebb vázolt sehol semmi dologra van valami tipped? -
#12370 jelenleg 14Gb helyet foglal az RBR :) -
#12369 jah, nekem pl francia pályán francia, angolon angol :) -
#12368 Navigátor hang is van benne?:D -
#12367 miért nem használjátok az RBRBR-t?
csomó autó, pályák...
-
#12366 2:43:33 -
#12365 Sehol nem csinálja, és pont azért van most SB Audigy mert ahhoz van 64-es driver. -
#12364 Más játéknál nem csinálja? SB Live nem egy "új" kártya szerintem nem támogatja rendesen a Vista. -
#12363 Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdést: a régi gépemen jópár hónapja tökéletesen ment az RBR. XP Professional, SB Live 5.1 hangkártyával. Azóta volt egy komplett gépcserém, visszaraktam a játékot, és úgy általában is szar a hang (a menü zene hangos és jó minőségű, meg a madárcsicsergés is, de a motorhang halk, és olyan mintha szintetizátorral játszanák:D) navigátorhang viszont egyáltalán nincs. Jelenleg Vista64 Ultimate oprendszer van és SB Audigy hangkártya.
Mindenből a legújabb driver, minden maxon, minden bekapcsolva, hangerő feltekerve, de meg sem szólal a navigátor.
Esetleg valami kodek kéne neki? Vagy mi lehet a baj? -
#12362 no írás:((( -
#12361 Jah replay-t felvette.
A Menüben a Driver Profile-ba van hogy Load Replay és ha elmentette a szakaszt akor ott letudod jáccani. Amúgy FRAPS nevű progival vettem fel :) -
#12360 ez neked irtam(bocs a valasz gomb kihagyasaret) -
#12359 Mivel videoztad?Replay-al?ha igen akkor azt hova menti? -
#12358 Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy Lada VFTS van-e már hozzá? Régebben sokat játszottam a 2107-tel, aztán jópár hónapja már eltűnt a gépemről az RBR, de egy VFTS miatt visszapakolnám.:)