Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hüje vagy hamán szép nem!4
meghát neked azért válaszoltam, hogy tudd hogy igen, a delta s4-rõl beszélünk.
de ha neked a válasz is baj, akkor akár csöndbe is maradhatsz.
de már találtam fizikát hála NEKED, és ATIWRC-nek.
köszönöm.
BMW 325 iX Rallye Car :)
mostantól kérdez valaki valamit, majd b*szok leírni a választ... annyi a lusta, figyelmetlen ember, hogy az csúcs---
Aztán valamennyire próbáltam állítgatni a turbónyomsát a kocsikban, de egy ponttól csak szarabb lesz. Szóval vmi olyan fizikját keresnék ami minél erõsebb.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
több lehetõséget is leír... én az rbrnet-et ajánlom ilyen jellegû ríltájm lenyomom pistát játékmódhoz...
ti most a delta s4esrõl beszéltek amúgy???
mert az is van, de csak bétáról tudok... jó tudom, hogy az integrale az Gr.A, de hátha valaki keveri... ... ...
nekem épp ezért nem kocsi kell, csak egy fizika, amit berakok pl.:mitshubishi alá.
<#kocsog>#kocsog>
ennyire tán nem kéne lámának lenni, linkeltek nemrég egy leirást, abba minden le van irva érthetöen!!
vagyis annak a tartalmát kell oda másolni.
patch v1.01 és v1.02 és a zmodeller fix feltelepitése ajánlott. 😉
Valamint Service Pack 2es windows. ( sok ember aki sp1es windowst használt(köztük én is anno) hiába rakra fel patcheket kidobogatta)
Akienk meg kell a zmfix annak ugyotm sosem indul el az a bizonyos autó. Szóval nem az van hogy hol megy hol nem megy.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Az autóbeállításokkal nincs gond, mert azt le lehet tölteni, de hogyan kell beállítani az Options-ben található Digital Button, stb. beállításokat, ha billentyûvel zúzom,? Próbáltam egy pár variációt, de vagy nehezen fordul az autó, vagy nem elég hamar tér vissza a kormány középállásba. Nem szeretnék órákig sakkozni, nem tud valaki esetleg felrakni beállításokat?
Köszi wrx
Kék autó, arany felni...
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
amúgy meg #10446
hozz létre egy új profilt, méghozzá ezen a néven:
mulligatawny
így unlockolod az összes autót és pályát...
ezek után már valószínûleg tudod majd használni a kókuszt... a játék menüjében még mindig a subi fog látszani, de ezeket a képeket is ki lehet cserélni, de ezzel nem fárasztalak sem téged sem magam...
a splash.dat-ban vannak ezek a képek és a datool-lal tudod kicsomagolni...
de elõbb legyen meg a kocsi...