Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bestGP
töröld le, vegyél xbokszot vagy péeskettõhármat és vedd meg arra, azt nemkell peccselni 😮

hüje vagy hamán szép nem!4

nesto
1.2 peccs mellett kilépeget néha-néha a játékból. csak úgy. van rá vlami orvoslat?

csm
igen de neked nem hittem el<#idiota>
meghát neked azért válaszoltam, hogy tudd hogy igen, a delta s4-rõl beszélünk.
de ha neked a válasz is baj, akkor akár csöndbe is maradhatsz.
de már találtam fizikát hála NEKED, és ATIWRC-nek.
köszönöm.

BMW 325 iX Rallye Car :)

már én is leírtam, hogy a bh-n vannak csak fizikák, de vissza kellene olvasni kb. 5 hsz-t...
mostantól kérdez valaki valamit, majd b*szok leírni a választ... annyi a lusta, figyelmetlen ember, hogy az csúcs---
nézz szét a bh-n a letöltésekbe, illetve a bh fórumán az rbr->mods->physicsbe. Láttam ott mg 6r4 meg 205 fizikát is. Meg volt vmi ami csak b csoportos motor fizika vagy mi...

csm
én egy B csoportos erõsségû kocsinak a fizikáját keresem. mert leszedtem a Delta S4-et, ami ugye B csoportos, csakhát nem gyõzött meg.
Aztán valamennyire próbáltam állítgatni a turbónyomsát a kocsikban, de egy ponttól csak szarabb lesz. Szóval vmi olyan fizikját keresnék ami minél erõsebb.

JuanG
de különben valaki linkelt már egy VFTS modellt asszem 3DS formátumban...azt kéne befejezni, mert semmi textúra és material nincs benne...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
3D studio, Zmodeler, 3DSimED ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

atiwrc ha megtudnád mondani milyen 3D modellezõ programmal csinálhatnék VFTS-t,megköszönném
www.rallysimfans.hu

több lehetõséget is leír... én az rbrnet-et ajánlom ilyen jellegû ríltájm lenyomom pistát játékmódhoz...
Csá szeretnék egy haverom ellen játszani hogy kellen megoldnai ezt a multi dolgot léci segiteset elõre is köszi
bestGP
de lehet😊

hüje vagy hamán szép nem!4

egy csomó b-s fizika van a bh-n is... csak fizika...
ti most a delta s4esrõl beszéltek amúgy???
mert az is van, de csak bétáról tudok... jó tudom, hogy az integrale az Gr.A, de hátha valaki keveri... ... ...
csm
van aki szerint nagyon gyors, de én bõven többet vártam tõle

bardocz
jah,én azt hittem rendes fizikája van
csm
igen leszedtem, pont ezért is kérdezem, mert annak a menetteljesítménye messze elmarad- talán még annyira se megy min a WRC-k.
nekem épp ezért nem kocsi kell, csak egy fizika, amit berakok pl.:mitshubishi alá.

bardocz
van már b csoportos kocsi hozzá lancia delta no griprõl le tudod szedni
csm
egy B csoportos rallyeautó-szintû fizikát nem tudna csinálni valaki? <#ravasz1>

persze, hogy nem szarod le... én ezt tudom, csak akkor figyelmesebben kellene elolvasni, azt amit az ember írogat...
A bhra fel elsz rakva külön 1 kcosiként a lada.

nesto
thx

Köszi a Lada modot mindenkinek aki közremûködött a készítésében. Igazán jó móka, és a fizika is egész jóra sikerült. Viszont az engem is zavar, hogy így csak lada van a játékban. Ptóbáltam külön könyvtárba telepíteni, és kimásolni belõle a kocsit, de akkor tiszta fekete volt az egész. Bár lehet hogy ezt is meg tudom oldani, berakom a stalker féle gyári fehér skines ladát, és bemásolom hozzá a Lada modból lenyúlt fizikát.
Met
fraps

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nesto
már mért szarnám le? magam alatt vágjam a fát? megköszönöm a segítséget én sem tudok mindent egybõl megcsinálni. Tud valaki olyan progaramot amivel fel lehet venni/ki lehet menteni pl .avi-ba a replay-t? (thx)

csm
de, Finkoo írta, ezzel csak újra bebizonyítottad, mennyire leszarod hogy segíteni akarunk...

nesto
hm, köszi all de azt nem írtátok hogy a menübe a képe nem fog megváltozni. na mind1, mostmr tényleg jó, most jöhetnek a hangok és a menükép 😄

attilaswf
te tessék ha a visszaolvasás se menne tess

attilaswf
<#lama>
<#kocsog>
ennyire tán nem kéne lámának lenni, linkeltek nemrég egy leirást, abba minden le van irva érthetöen!!

de phsyic mappa a hol van mer sehol nem lelem csak azt améket letöltöm azét az autótét???
csm
psyhics mappát a psihycs mappában lévõre kell cserélni.
vagyis annak a tartalmát kell oda másolni.

még azt szeretném kérdezni hogyha simán beakarom tenni az octaviat sikerült is a evo 7 helyére akkor a fizikály is olyan lett mertz egy phisic mappát is bettem a cars mapába???vagy azt külön meg csinálni hozzá a fizikát???kérlek segitsetek
Met
nemtudom a dat.tool os az melyik, macerás vagy nem😊

A hrcmod nem hinném hogy baj lenne.

patch v1.01 és v1.02 és a zmodeller fix feltelepitése ajánlott. 😉

Valamint Service Pack 2es windows. ( sok ember aki sp1es windowst használt(köztük én is anno) hiába rakra fel patcheket kidobogatta)

Akienk meg kell a zmfix annak ugyotm sosem indul el az a bizonyos autó. Szóval nem az van hogy hol megy hol nem megy.

Esetleg ettöl egy kicsit több segitséget valaki???????:S
bardocz
hrc mod nekem is megölte
Na itt a másik gond!Játszok és állanódan kilép még az autó iskolába de mán megõrit vissza lép a windowsba,felvan téve a hrc06 nem hinném hogy az zavarja a konfigom meg ati 9600 pro 512MB 280mhz légyszi segitsetek???esetleg valami javítás kéne hozzál???
Tudna valaki erre válaszolni?#10459

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

bardocz
kb pár száz üzenettel arréb😛
volt már róla szó, keress vissza...
add fel és játsz az eredeti autókkal... ha a leírások alapján nem tudod megcsinálni akkor hagyd az egészet... szerintem...
wrx
Sziasztok!
Az autóbeállításokkal nincs gond, mert azt le lehet tölteni, de hogyan kell beállítani az Options-ben található Digital Button, stb. beállításokat, ha billentyûvel zúzom,? Próbáltam egy pár variációt, de vagy nehezen fordul az autó, vagy nem elég hamar tér vissza a kormány középállásba. Nem szeretnék órákig sakkozni, nem tud valaki esetleg felrakni beállításokat?
Köszi wrx

Kék autó, arany felni...

attól függ mit cserélsz ki... ha csak a játék álltal használt hangszínszabályzó fájlt akkor nem macerás, de ha magát a wavokat akarod lecserélni akkor durva mód macerás...
Csövi Srácok!Van egy kameraállásom ami a Focus 06-on kocsit közelebbre hozza az orrészt belsõ nézetben.De az lenne a kérdésem,hogy hogy lehet azt megoldani,hogy látszon a szútó fény is belülrõl.Csak ezt kell felulírni hogy a kameraállás jó legyen:focus06.ini.Elõre is köszi a segítséget.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

nesto
már mindent megcsináltam amit írtatok, látszik minden autó a másik nick névvel, a fizikát és minden egyebeket is megcsináltam ideoda másolgattam, de még mindig nem jó. ha esetleg valaki adna egy msn-címet vagy valami akkor úgy még pörgõsebben menne. Köszi

Met
miért macerás? teljesen egyszerû

az autók hangját elég macerás megváltoztatni sajnos... és az eredmény nem biztos, hogy a várt lesz... a hrc2006 mod tartalmazza a fizikát is...
JuanG
egyszerre a lada mod-ot meg más autókat nem lehet használni...
amúgy meg #10446

Jah meg azt szeretném hogy betettem ezt a hrc 2006-ot és az autók hangja ugyanaz maradt azon lehet változtaítni meg hát a hrc nem tartlamaza már egybe afizikát is vagy azt is még külön be kell tenni??????Légyszi segitsetek
Csá.Beszeretnék tenni egy octaviat,de nem nagyon értem ezt a dolgot légyszi irjátok le,meg azt szeretném kérdezni hogy egyzsere a lada modot és más autókat lehet -e használni kérlek szépen segitsetek mert már szenvedek egy pár napja és nem megy.Elõre is köszi 😉<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
hát no...
hozz létre egy új profilt, méghozzá ezen a néven:

mulligatawny

így unlockolod az összes autót és pályát...
ezek után már valószínûleg tudod majd használni a kókuszt... a játék menüjében még mindig a subi fog látszani, de ezeket a képeket is ki lehet cserélni, de ezzel nem fárasztalak sem téged sem magam...
a splash.dat-ban vannak ezek a képek és a datool-lal tudod kicsomagolni...
de elõbb legyen meg a kocsi...