20179
-
#12437 RBR Jordan Rally Beta!letölthető
ez csak egy olyan textúra változtatás;)
Flagmo-T keze munkája! -
#12436 Nekem van teljesen működőképes,de attól én egy tízesért válnék meg. -
Dottor Enzo #12435 Apróbb baleset történt a kormányommal, ezért alkatrész kellene hozzá (Momo Racing Force)! Teljesen működés képtelen is érdekel, ami csak a kukába való! Akár 3ezret is adnék érte a teljes momo-ért! Csak valaki aki tud szánjon meg! Enélkül sajna nemtok játszani, g25 meg drága! Szhelyi vagyok! ([email protected]) -
#12434 Le is van írva leírásban. -
#12433 sajna nem új pálya ha jól látom... talán a Mineshaft lehet. -
Sponnyabob #12432 Ez mi akar lenni valami kiegészítő? -
#12431 RBR-Rally Jordan Beta
-
siki90 #12430 MEgvan, köszi szépen -
#12429 pálya végén...save progress -
siki90 #12428 Hali! Remélem tudtok nekem segíteni. Nemrég kezdtem el a játékkal játszani és aza gondom, hogy elkezdek egy rally season-t leautozom a brit nagydijt ( vagy minek hivják), utána megyek japánra, de kilépek, mert másnapra tartogatom. másnap belépek, és kezdhetem elöröl a brit nagydijtol. hogy lehet elmenteni, hogy a adott aesetben a japántol folytathassam? Elöre is köszi. -
#12427 Elment navigalni a csomagtartoba! :) -
#12426 Üdv! Nem pont az, de adtál egy ötletet. Nézelődtem, és kiderült, hogy a hangkártyám alapból 7.1-re állított be mindent, viszont nekem csak 4 hangszóróm van, szóval pár dolog ezek szerint elment ki tudja hova. Beállítottam a 4 hangszórót és normális hangja van az autóknak, plusz újra beszélnek hozzám a jobb1-ből.:) Köszi!:) -
#12425 kicsimagolod és elindítod az EXE-t. de van erre topik..
-
bobó18 #12424 sziasztok valaki tudna nekem segíteni hogy hogy kell telepíteni a Pannonia rallyt?? -
#12423 Jer msn! -
Sponnyabob #12422 Akkor már csak egy kérdés melyik az a rfsdata könyvtár? Egyébként már minden megvan. -
#12421 notepad:) aztán törlöd a .txt kiterjesztést -
#12420 Vegyél fel msn-re! Ugyan az mint a mailom.. Aztán átküldöm.. -
Sponnyabob #12419 Értek nagyjából mindent csak kiterjesztés nélküli filét hogy kell csinálni?
JuanG: Nincs benne
-
#12418 nincs a csomagban valami z.dll? (zmodeler fix) -
#12417 Szerintem
ne kinlodj ezzel..
Menj fel a Rallysimfans.hu ra. Szedd le a plugint. Regisztárld magad az oldalukon.
Aztán hozz létre az rfsdata könyvtárba egy redirect kiterjesztés nélküli filét amibe ez van: www.rallysimfans.hu
amkor ez mind megvan. Lépj be a progiba a beállitásokknál lesz egy olyan hogy plugin ott a Rallysimfans online rally. Kérni fog jelszót nevet stb.. Oda beirod azokat amiket a regisztrácio során adtál meg és játszhatsz..
Ha a beálllitásoknál azt állitod be hogy jegyezze meg a letöltött autót akkor utánna offline is tudsz vele menni!
De ha nem érted akár msn-en is elmondom, ill segítek.. -
Sponnyabob #12416 #12411 valaki? -
#12415 Visszavonva:D -
#12414 És ezeket a pályákat autokat stb-t hol találom?? Vagy ezeket külön le kell szednem? -
#12413 RS Center indít...
kiválasztod:
kategória, autó, mod, ország, pálya...
jobbra van lehetőség bajnokságot, neten menni, meg otthon szakaszokat..
én csak szakaszokat mentem itthon...
mit írjak még? :)
RS RBR-ből asszem már 3. pecs jött ki, ami 108 autót meg 120új pályát tartalmaz :) -
#12412 Na feltettem:D Hogy müködik ez??:D Valami leirást nem raknátok erről kb pislogok mint hal a szatyorban:D
Azt hallom, hogy a hangja megváltozott, de ezen felül nem igen láttam változást. Van egy ilyen inditópult féle cumó, de hogy azzal mit kell csinálni hátt:DD
Szóval egy kis segítség kellene nekem! -
Sponnyabob #12411 Hali! Beraktam a játékba egy Ford Focus WRC 01-et és állandóan kilép a játék van mikor menü betöltéskor van mikor a pálya betöltéskor van mikor a pályán újra kezdéskor de nem tudok kétszer egymás után végig menni egy pályán mi lehet a baj csak ez az egy kocsi van benne szóval nem zavarhatja más van valami megoldás mert már sík ideg vagyok ettől a szartól -
#12410 beleépül...
lehet külön indítani az RBR-t
van az alap RBR meg az RS RBR.... -
#12409 Ez az RSrbr ha feltelepül, beleépül az eredeti rbr-be?? Vagy külön fel lehet tenni??
És ha nem és beleépül akkor ezzel is müködik a rallysimfan plugin??
Vagy inkább telepitsek még 1 RBR-t és abba rakjam bele? -
#12408 amíg nem jön ki új addig érd be az RS RBR-el :) -
Sponnyabob #12407 Határozottan jó lenne most egy új rally szimulátor. Mondjuk RBR2 de más is lehet csak olyan szintű:) -
#12406 Hát igen sajnálatos. A Colin 1 és 2 igen durva volt abban az időben.
De ha azt nézed a 3-4-5 hát az már határeset. Az sem nevezhető szimulátornak.
Az RBR a legjobb rally szim ami létezik. Csak az a baj, hogy eléggé öreg és már ebben is a "toldozgatás foltozgatás megy".
Remélem hamarosan kapunk egy uj hasonló szintű gamet.. -
Sponnyabob #12405 Igazad van a DIRT arcede játék de akkor is egy ilyen múlttal rendelkező játék valami jobbat is alkothatott volna. Na de nem off-olok tovább -
Solt #12404 Nem megy a simfans plugin, de alap subaruval 2:40:xxx elsőre, és ebből még bőven lehet faragni... nem is setupoltam! :))) -
#12403 Dirt az egy arcade játék..
Ami megeszi a géped, van nagy csinadratta azt lószar az egész..
Nem véletlen az, hogy van Arcade és szimulátor kategória.. Az RBR szimulátor.. Ennyi:D
Ugyan akkor akinek bejön ez a látvány, meg csak "játszani" szeretne annak kifogástalan a dirt. -
Sponnyabob #12402 Tudom hogy nem ide tartozik de nektek akinek meg van/volt a Colin DIRT hogy tetszett mert nekem egyáltalán nem egyszerűen nem tudtam játszani vele a Colin 2005 után egyszerűen sz*r volt a fizika nagyon ratyi volt a látvány világ szép meg minden de szerintem egy Autós játék elsősorban jó fizikával és vezetési valósággal rendelkezzen mint látvánnyal jó persze nem teljesen élethű fizikával de közel szóval még élvezhetően nehéz legyen amit nekem a RBR teljesen megadott szerintem az RBR-en kívül nem sok játékot tudnék említeni ami nekem ennyire bejött jó mondjuk nem tudom teljesen milyen a valóságban vezetni mivel még csak tanulom az autó vezetést de akkor is egy kormánnyal és egy utólag betett Ford Focus-sal mert ez a kedvencem órákig vagy akár napokig el tudok játszani amit nagyon vártam a DIRT-től de nagyon csalódtam benne remélem hogy a DIRT2ben ez javítva lesz. Ja és szerintetek a RBR fizikája és vezetési élménye mennyire jó mert szerintem nagyon király főleg egy Realistic szinten kurva nehéz de nagyon szeretem imádom kinyomni az autó szemét ha az kell a győzelemhez. Ja és mostanában milyen Magyar bajnokségok vannak mert ki akarom próbálni magam egy kezdő csapatban milyen lennék. (bocsi hogy ilyen hosszú lett) -
#12401 van topicja sg-n :P
#12400: még sokára :) -
#12400 De allat, vegleges mikorra varhato? -
#12399 Hela! Nem tudom külön hangkártyán működik e a dolog, de a hardveres gyorsítást próbáltad már? Vagy csutka leveszed, vagy csutka fel.. néhány játéknál megoldás lehet. Vistán nem tudom hol kell ezt állítani.. Xp-n vezérlőpult --> hangok és audioeszközök --> hangszóró beállítása, speciális fül --> teljesítmény.. -
#12398 én használnák rallysimfans plugint de nem működik :(