20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • berczely
    Na neee!

Hogy van ilyen grafika?
  • ntex
    mitől lesz ilyen fizikája a játéknak ? mert alappal sehogy nem lehet ilyen jól irányítani az autót sztem
  • pajti
  • Breki33

• Breki33

• Breki33
    Én továbbra is ezt ajánlanám

RSRBR 2010 mod for Richard Burns Rally

* Overview

RSRBR 2010 is the new add'on that offers Rallyesim to play Richard Burns Rally.

1. Brief history:
    RSRBR there since 2005. It was created to consolidate into a single file all the advancements that offer developers and modders: cars, tracks, textures, surfaces, etc.

2. What changes over RSRBR 2009?
    Unlike former RSRBR, the latter provides more packs of cars. Each player may vary, depending on its needs and its place on his hard drive, and manage packs of cars. The car packs are available in downloads of three ways:
    - By Class Pack
    - By Group Pack
    - Complete Pack with all carsMajor changes were made in his presentation: RSCenter 2010 is made more intuitive connection to the online game easier and look more worked through the participation of the community. You can manage everything from the interface with interactive links (to RSRBRLive 2010, to tutorials, to downloads, etc ...)
    To you from exploring or rediscovering RSRBR 2010 and its interface RSCenter 2010!

3. BTB tracks?
    The end of the year 2009 has been promising new forces established under Bobstrackbuilder. This year, Rallyesim continue to encourage these creations.
    The BTB add'ons Stages 1 and 2 remain valid for the 2010 edition, as the integration of special tests to be deposited in the RXRSRBR folder.

Rallyesim like to thank all those involved in the development of this game, as it is at the screens, creating cars or special skins or other. They are more likely to work for our pleasure.

• arty
    graf mod: utánakeresel hogy lehet supersampling AA-t ráerőltetni ill. az ENBseries-el tudsz bloomot rátenni a képre

1440x900 működik, át kell írni a RichardBurnsRally.ini-t hozzá értelemszerűen

ezután a kép a játékban kicsit nyujtott lesz, ezt a camhack3.0-val tudod korrigálni
  • berczely
    Sziasztok emberek!

Kaptam egy kormányt a Jézuskától, nem nagy cucc nekem bőven elég amennyit én játszom...(Genius Speed Wheel 5 - nem kell beszólni nekem jó itt tekergetni)Remélem ezzel már lehet vele játszani rendesen, ha nem jó hozzá akkor azt mondjátok és az alábbi kérdéseimet vegyétek semmisnek!

Megvan a játék is régebben próbáltam is vele játszani billentyűn de nem volt sikerem.Most kormánnyal is neki állnék.
    Az lenne a kérdésem hogy milyen grafika javító, szépítő módok vannak a játékhoz?(nekem már kicsit elavultnak tűnik)1440x900-ban fut e (16:10) normálisan?Illetve tudnátok e ajánlani egyéb módokat amiket érdemes kipróbálni?

A segítségeteket előre is köszönöm!(szeretném ha nem egy szavas odabiggyesztett választ/válaszokat kapnék mivel én is próbáltam igényesen kérdezni!)

Köszönöm!
  • balazsgigi
    köszi!
    megoldottam,bár egy kicsit másképp kellett
  • PacsutaTibi
    Nekem 32bites Vistán volt olyan hogy elinditom és csak tölt...
    Erre ez volt a megoldás:
    http://www.bhmotorsports.com/board/viewtopic.php?t=41474

(legalsó hozzászólás)
  • balazsgigi
    én elindítom a camhack v3.0-t, aztán csak tölt,és ennyi!
    pedig jó lenne széthúznom a képet. win 7 64bit
  • Freedom88
    64bitesen is fut, nekem is fut!
  • arty
    32bites win7 alatt biztosan
  • Sponnyabob
    Nekem ment XP SP3 alatt is a camhack bár az már volt néhány hónapja de nem tudom mitől.
    Arty Win7 alatt megy a játék mármint a camhack nélkül? Mert mostanába akarok majd váltani lehet de remélem hogy továbbra is tudok majd az RBR-val játszani
  • pajti
    Nekem XP SP3 van de mostanában nekem is kidobja CamHack, nemtudom mitől lehet... Valakinek van ötlete? Újra telepítettem és ugyanaz.
  • arty
    megy valakinek a camhack win7 alat? ugyan elindul, de ahogy a játék alatt lenyomom az "enable" hotkey-t, kihal az rbr.exe :(
  • Tes Parker
    Csövi! A vírusirtód jelzi?
  • cargame
    Hello!
    BUEK
    Es mondanam is a problemat :D
    Nem tudjatok, hogy mitol lehet az, hogy mikor instalalom az rsrbr-t akkor az exe fajlnal hibat eszlel es akkor az ignore ra kattintok , h hagyja ki, mert ha az aborte ra katt akkor kilep. Valami tipp?
  • Tes Parker
    Cső Srácok! Elősször is B.Ú.É.K! Másodszor,lenne egy kérdésem. Feltettem az RSRBR 2010-et és valamiért mikor ki kell választani a nevet a belépés előtt a játékban,rákattintok (enterelek) és visszadob a programba,az összes cuccot letöltöttem hozzá ami kellhet,de még is. Mi leheta gond,talán egy teljesen szűz gammára kellene feltelepíteni? Pedig a 2009-et teljesen letöröltem róla.
  • Freedom88
    -z
  • Freedom88
    köszi, már megoldottam. Az magyar navigátor hang nem tetszett neki.
  • PacsutaTibi
    Zmodeler fix?
  • Freedom88
    hali!
    Tudtok arra vmi megoldást, hogy feltettem a gamét, patcheket, rátettem a rallysimsfan plugint és ahogy elinditom a gamét, betölti az introt meg ilyesmi és aztán rögtön visszadob a Windowsba. Vmi megoldás?
  • PacsutaTibi
    hmmm. nemtom mi van az extrás lapunkkal.

Csak a hsw.hu-n van fent, máshol tudtommal sehol.
    HRC 2007 Mod WRC carpack
  • Misi az ezredes
    HRC 2007 modhoz valaki tudna adni linket? Mert amit találtam -> Az nem jön le csak 50 MB ig
  • pajti
    Akkor passz, a plugin külön mappában tárolja az autókat gondolom, azon belül kéne átírni ha lehet.

BUÉK mindenkinek!

• gordon 24
    Az a gáz, hogy egyetlen cameránál állitja csak.

Nem tudom miért. Én a 2008 as imprezát próbálgattam belőni. (pluginos) de csak a külső nézetben változtat akármit is.
    Viszont olyankor meg nem látszik a motorháztető csak a moci:D Az meg azért idegesít:D

Szóval nem tudom lehet marad a föld nézet:D
  • pajti
    >kép<
  • atiwrc
    Ha meglehetett volna oldani egy normális uninstallt csinálni akkor lett volna, de nem lehetett. Nem viccből irosgattam bele a telepítőbe és a readme.txt-be bele hogy miről csináljatok biztonsági mentést, dehát akinek egy telepités csak abbol áll hogy next next next next.....
  • Misi az ezredes
    Ja azt hittem, hogy újratelepítés nélkül is lehet váltani, úgy lenne ideális.

És ha autót teszek, azt tudom használni a játékban egyből?
  • pajti
    újra telepítés?
    Itt találod az eredeti fizikát
    Az autók is fent voltak a BH-n de most hirtelen nem találom..
  • pajti
    Arra gondoltam hogy estleg a CamHack kever be. De nem:) akkor azt egyelőre ne is használd.
    Akkor az a gond hogy a kamera pozicíó amit beállítottál már kiment az utastérből és azért látod kívülről. Próbálj kicsiket állítani és lehetőleg csak 1 tengelyt mindig. (próbáld ki hogy csak tizedeket változtatsz 0.222222 -> 0,322222)
  • Misi az ezredes
    AZ lenne a kérdésem, hogy feltettem a LADA modot :/ Esetleg valakinek lenne ötlete h tudom visszacsinálni, hogy az eredeti autókkal tudjak menni? Előre is köszönöm.
  • gordon 24
    Jahh:D Mert azt meg pláne nem értem:D
  • pajti
    CamHack nélkül próbálod? :D
    Most el kell mennem de holnap jövök
  • gordon 24
    ez igy nagyon fasza, de ezt csak egy jelen esetben a külsö nézetnél állitja.

legalábbis nekem pedig az interalt állitom.

az miért van? belül nem állit ez semmit.
  • pajti
    Azt nemtudom, xD én magam által berakott autókkal játszom.
  • pajti
    Először mindig csak kicsiket változtass :) (egyesével 0,852420 -> 1,852420ra mondjuk)
  • pajti
    A második számsornál X-tengely ha az alap pl. 1,014271 +ban emelkedik -ban süllyed

A harmadik számsornál Z-tengely ha az alap pl. -1,266099 +ban hátra megy (hátsó ülés felé) -ban előre megy (szélvédő felé)
  • pajti

remélem így érthetőbb lesz,

Az első számsornál pl ha plusz értéket adsz, mondjuk 0,339627 az alap és átírod 1,339627 re akkor az y tengelynél BALra fog elmozdulni ha kissebre írod -0,339627 akkor meg JOBBra.