Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a remek kis kiegészítés mikor lesz kész és honnan tölthetõ le?
Kék autó, arany felni...
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?t=424
de a magyar plugin-ban is tudsz hotlapozni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
kis részlet a pályából, régebbi videó
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A magyar plugin-ban nem egészen úgy vannak a dolgok mintha offline mennél
A váltót úgy lehet manuálisra állítani,h mikor mész 1 versenyen,akkor van ügye a garázs,ahol beállítod a kocsidat,és ott nézegesd,most nem emléxem,vagy az elõtt,vagy meg ott van1 olyan h manual-auto egymás alatt.ott lehet beállítani.Egyébkénnt manuális váltóval sztem sokkal élvezetesebb,jobban lehet driftelni,illetve az autó nem dobja ki annyira a farát ha úgy váltasz...
Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2
Downhill!!
Kerdesem a kovetkezo: A letoltheto autokat hogyan kell installalni? Megprobaltam felulirni az eredeti autok fajljait, de kiirja, hogy csak olvashato igy nem irja felul! Ha letorlom az osszes fajlt es bemasolom az uj auto fajljait, akkor meg nem indul el a progi es visszadob az asztalra.Bocs, ha egy kicsit tudatlan a kerdes! Minden reszletet elore is kosz!!!
Hol kell manuálisra állítani a váltót? A config gears blabla manual, de mégis autómatán megy a plugin-ban, meg setup kellett volna...
Írtam ott a fórumba de úgy látszik fehér betûkkel mert nem válaszolt senki.

Burn tire, not your soul!
Melyik exe-vel indítottad? Nálam ha nem a nosse.exe-vel indítottam akkor lépett ki
1. Elkezd tolteni és mikor betoltené a fõmenüt kilép az asztalra!
2. A direcx ezt írja ki: "Generic application error. Enable debug output
for detailed information."
Ezt 2 külömbözõ gép írja ki! Ha valaki tud bármi megoldást kérem írja meg!
Elõre is köszönöm
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Downhill!!
Nem akarkak elkeseríteni, de szvsz. csak egy XP re-install + az új driverek fognak jó eredményt hozni..
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A hardvare hibát nem hiszem. Mert többször volt ezek miatt szervizne. Huszeezer progit lefutattak vizsgálták minden lószar és nem mutatta ki.
Downhill!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amúgy sztem hardware hibás a géped (vagyis nem hiányzik semmi), pl. alaplap...