Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smicy2
Tooooooljuk még 1000 -el ! <#wink>

Charade GTti

wrx
Mindenki elriasztottam, vagy leszoktatok az RBR-rõl?

Kék autó, arany felni...

wrx
Hi atiwrc!
Ez a remek kis kiegészítés mikor lesz kész és honnan tölthetõ le?

Kék autó, arany felni...

Kösz az infót!
sztem te az rsrbr 3 vagy 4-re gondolsz.
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?t=424

nincs

kérdésem az, hogy a rbr patchIII hogy mûködik, 1.02 fennt van ?
Hy! Citroen C2-es még mindig nincs a játékhoz?
Daniel Brandon
Nagyon szépen köxönöm!!!<#eljen>

http://www.skodafabiawrc-rbr.wz.cz/rbr_download/index_1.htm

Daniel Brandon
Sziasztok! Találtam a bh-n C4 WRC-re skint! Mire tegyem rá? Mert úgytudom az autó még nincs kész!!!<#zavart2>

Met
csak a cseheket ismerem
de a magyar plugin-ban is tudsz hotlapozni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JuanG
ja az megszûnt...ezért kérdem hogy más van e?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Met
a svéd oldalra gondolsz?

JuanG
van még ilyen WR hotlapos oldal? Mi a címe?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
van a franciának is, az már jó régen kijött még a finn elõtt...

Met
a franciának is van vagy kevertem a finnel?

JuanG
csinálgatok egy Finn pályát rFactor alá amit majd RBR-be is be lehet majd tenni sztem:

kis részlet a pályából, régebbi videó

JuanG
na meg a francia gravel 😊)

Van egy új Cseh pálya is. Erre keressetek rá: "RBRPribram1Repaired"

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Met
Új pályát nem nagyon találsz, a franciának van havas mod-ja, a finn-nek van gravel mod-ja és vannak tükörpályák (az orig pálya van megtükrözve)

A magyar plugin-ban nem egészen úgy vannak a dolgok mintha offline mennél

Hali mindenkinek.Nem tudjátok h honnan lehetne letölteni újj pályákat,mert ami van azt már minnd kijátszottam 😛

A váltót úgy lehet manuálisra állítani,h mikor mész 1 versenyen,akkor van ügye a garázs,ahol beállítod a kocsidat,és ott nézegesd,most nem emléxem,vagy az elõtt,vagy meg ott van1 olyan h manual-auto egymás alatt.ott lehet beállítani.Egyébkénnt manuális váltóval sztem sokkal élvezetesebb,jobban lehet driftelni,illetve az autó nem dobja ki annyira a farát ha úgy váltasz...

Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2

gordon 24
Lépj be a sajátgép / stb stb-be (ahol a játékod van) és ennek a filének szüntesd meg az irásvédettségét. Utánna menni fog!

Downhill!!

Szeva Mindenki!

Kerdesem a kovetkezo: A letoltheto autokat hogyan kell installalni? Megprobaltam felulirni az eredeti autok fajljait, de kiirja, hogy csak olvashato igy nem irja felul! Ha letorlom az osszes fajlt es bemasolom az uj auto fajljait, akkor meg nem indul el a progi es visszadob az asztalra.Bocs, ha egy kicsit tudatlan a kerdes! Minden reszletet elore is kosz!!!
Met
ott nincs, aszem a csehes pluginnál lehetett ott is de a magyarban nem találtam olyan opciót

Sztem a váltot a plugin optionsban elhet beállitani.

Met
Kár, pedig azzal van kérdésem.
Hol kell manuálisra állítani a váltót? A config gears blabla manual, de mégis autómatán megy a plugin-ban, meg setup kellett volna...
Írtam ott a fórumba de úgy látszik fehér betûkkel mert nem válaszolt senki.

Ja, bár a pluginrol nem sokat tudok...

Met
Te bent vagy a rallysimfans.hu-n?
Lenne 2 kérdésem.

JuanG
<#eljen>

Jaj de lapos lett ez a topic. Nemsokára jön a HRC 2007 WRC Carpack, márcsak a vidi meg 2 ruha van hátra.

dmx
Csá!Tudna valaki betenni egy képet amin a billnetyû beállítások vabbak?Régen tettetek be egyet de az nem jött be..Szval ha valaki billenytûvel gamel az printelje már le az õ beállításait thx elõre!

Burn tire, not your soul!

2 patch van fenn és az összesel próbáltam indítani.
Met
patch-ek fent vannak?
Melyik exe-vel indítottad? Nálam ha nem a nosse.exe-vel indítottam akkor lépett ki

Hello mindenkinek! 2 problémám lenne!
1. Elkezd tolteni és mikor betoltené a fõmenüt kilép az asztalra!
2. A direcx ezt írja ki: "Generic application error. Enable debug output
for detailed information."
Ezt 2 külömbözõ gép írja ki! Ha valaki tud bármi megoldást kérem írja meg!
Elõre is köszönöm
MaSzKa
ezt a videot sürgõsen nézzétek meg

egyébként lehet neveznem kéne a bajnokságba

mikor lesz?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

AE 86
mitsubishi lancer wrc van már ha van akkor lõjjön be vki linket 😛😄
elõre is kösz
bb all

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Met
próbálj meg egy sima normál xp-t, tedd fel a játékot és néz meg úgy is fagy e

gordon 24
Ok megnézem.. Most egy win ujra településen ügyködök. 10 dvd lemezt irtam el egyenlõre az adatok mentése érdekében. Mivel egy teljes full repairt akarok csinálni. Ujra particionálom a Winyot. Mivel eddig csak 10gb volt a Windowsnak az meg kevés. Felrakom 20 gb-re aztán majd ujra rakok mindent.

Downhill!!

JuanG
www.szoftverbazis.hu ...ird be keresõbe: k-lite

gordon 24
Hát a driverjét leszedtem..
Aztán tiltottam. A biosba.. Többet nem..

Downhill!!

Ugye leszedted az összes alaplapi hangkártyához tartozó cuccot?
Nem akarkak elkeseríteni, de szvsz. csak egy XP re-install + az új driverek fognak jó eredményt hozni..

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Met
persze de ez most ebben az esetben nem igazán jelentõs, persze ha agymûtéthez adnék tanácsot gázosabb lenne a dolog 😄

gordon 24
Megpróbálom.. Nem adnál egy linket a codechez? felrakom aztán majd kiderül.

A hardvare hibát nem hiszem. Mert többször volt ezek miatt szervizne. Huszeezer progit lefutattak vizsgálták minden lószar és nem mutatta ki.

Downhill!!

Bucser
😊 csak ha a szószerinti jelentés vizsgálod vicces jelentésbeli különbség jön elõ😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Met
jóvanna, 2 hosszú szóból 1 betût tévedtem...

Bucser
nem threating hanem threading...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JuanG
nem tudod milyen codec-eid vannak? nekem pl. k-lite codec pack van fenn, és ezzel megy, mást nem használok...ha te nem tettél fel eddig semmit, akkor esetleg érdemes (tipp)...

amúgy sztem hardware hibás a géped (vagyis nem hiányzik semmi), pl. alaplap...