20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • berczely
    Hát leszedtem az RSRBR2010 aztán a Car Packot (az összes autósat) és a javítást is felraktam őket szép sorban...

A progit indítom beállítom ami kell és ....SEE-vel indítom!Nálam így működik!

Annyi hogy a kompatibilitást WinXP SP2-re állítottam a biztonság kedvéért!

A Camhack-et még nem tudom beállítani nem tudom mi mit csinál!
  • Breki33
    na gyorsan mond szépen, hogy hogyan
  • berczely
    Köszi srácok!

Mostanra sikerült működésre bírnom az RSRBR2010-et is szóval holnap kormány elő és neki állok gyakorolni!
  • bardocz
    Gyakorlás gyakorlás gyakorlás. Máshogy nem megy. Ez nem az a játék, ahol 2 hét múlva pró leszel. Ha meg igen, akkor irány az igazi pálya, mert őstehetség vagy.
  • Bucser
    Driver school-t csináld végig. Aztán aranyra az összes csellenget benne...
  • bertino
    rengeteg gyakorlás.
  • berczely
    Hülye kérdés!

Hogy lehet olyan keci jól vezetni mint a videókon látom?Olyan gyorsan mennek és tök zsírul becsússzák a kanyart is mintha atomra tapadna a kocsi!

Én most játszom először kormánnyal vele de naon kakin vezetek
  • berczely
    Bocsesz már megvan!
  • berczely
    innen a car packot miért nem tudom leszedni?
    rámegyek és tutorial fórum jön be!
  • Breki33
    Pedig nemsemmi ez a mod

RSRBR 2010

• Breki33
    nem most amit leszedtem gyorsan nem telepítős

az eredeti-t most nem találom leszedtem gyorsan egyet azt csak ki kellett csomagolni és fut hivatalos patchek is simán felmentek rá

itt vmi ezzel van

" Why this problem:

Parce que Vista interdit aux applications d'écrire dans le dossier "C:\Program Files". Because Vista prohibited applications to write to the file "C: \ Program Files". En fait que se passe-t-il exactement : Les fichiers devant être écrits dans ce dossier sont écrits dans le dossier "C:\Users\Nom_Utilisateur\AppData\Local\VirtualStore\Program Files" par l'interface, donc Vista "mémorise" que l'interface peut lire ces données à cet endroit. In fact that happens it exactly: The files to be written in this file are written to the file "C: \ Users \ UserName \ AppData \ Local \ VirtualStore \ Program Files" with the interface, so Vista "remembers "that the interface can read data at this point. Quand RBR viens lire les fichiers dont il a besoin, Vista ne le reconnait pas comme le programme qui peut lire les données dans le chemin C:\Users\Nom_Utilisateur\AppData\Local\VirtualStore\Program Files puisqu'elles n'ont pas été écrites ou copiées par RBR. When RBR just read the files it needs, Vista does not recognize as a program that can read data in the path C: \ Users \ UserName \ AppData \ Local \ VirtualStore \ Program Files because they were not written or copied by RBR.
    Se pose encore le problème des droits sous Vista. This raises again the issue of rights under Vista. Il n'y a pas de compte avec des droits "administrateur" au sens de celui de Windows XP, c'est pour celà qu'il faut demander une éxécution en tant qu'administrateur pour pouvoir écrire dans "C:\Program Files" There is no account with rights "administrator" under the Windows XP, therefore it must seek execution as an administrator to write to "C: \ Program Files" "
  • balazsgigi
    Hát gondolom ne az alapértelmezett mappába telepítsd.Mondjuk,ne a c,hanem a d partícióra,nekem is ott van.Így ha az oprendszer behal,nem kell ezt újratelepíteni,csak start.
  • Breki33
    De ezt a 1-es megoldást amit egyszerűbbnek ír nem teljesen értem

Megoldás:

1. megoldás (a legegyszerűbb és legbiztonságosabb):
    A telepítés során a RBR módosítsa az alapértelmezett elérési utat, RBR nem kell telepíteni a mappát a C: \ Program Files "vagy a" C: \ Documents and Settings \ Users \ NomDuCompte \ Documents \ "-hoz, de Vista egy másik mappába (C: \ RBR például).
    A priori, Vista megakadályozza a telepített programok a "C: \ Program Files" írni ebbe a könyvtárba!
  • Breki33
    na elvileg itt a megoldás magyarul

klikk
  • sakal6
    hello all. most tettem fel a gépre az rbr alap játékot, win 7-t használok, de a játék nem akar normálisan menni, ha a rendes inditófájlal inditom akkor a menübe lépésnél leáll a játék. ha a see vagy a nosse vel inditom akkor megy, de nagyon reccés a kép. van valami megoldás hogy normális legyen?
  • Breki33
    Ez érdekes mert pont most olvastam mikor a srácot egy fórumon pont ezekről kérdezték, hogy mivel készíti

De lássuk te miből látod pontosan konkrétan.
    De ne mellébeszélést.
  • Breki33
    egyet

de teljeset mire rendesen berakosgatsz és akkor az még csak egy része

De akkor egy egyszerűbb dolog

Here are car setups made by real rally driver Kristian Sohlberg and his co-driver Kaj Lindström:

They are a part of an article in MikroBITTI magazine (only in finnish, though):
    http://www.mikrobitti.fi/nettijatkot/2005/04/ralli/
  • arty
    amit linkeltél, ott konkrétan látni a premieres (vagy bármi más videoszerkesztő) utómunkáját :) szal biztosan nem csak fraps + upload to youtube :)
  • berczely
    Hát egyesével már raktam be autót :)
  • Breki33
    Te tudod, de ha már ezis bonyolult akkor gondolod egyesével berakosgatni egyszerűbb lesz?
  • Breki33
    Én meg ha végre megtalálom hová raktam az eredeti játékom.

• bertino
    hát én majd kipróbálom, ha ujra lesz kormány meg normális asztalom hozzá.
  • berczely
    A rák se fog ezzel szenvedni atyaég mi mindent kell ehhez babrálni!

• Breki33
    Tutorial

Installing RBR / RSRBR

You need to take some additional precautions when installing RBR. Here is a link (translated) to the additional Tutorial for Windows 7 and Vista
    [URL=http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fforum.rallyesim.fr%2Fviewtopic.php%3Ff%3D4%26t%3D431&sl=fr&tl=en]link

Car Pack installation Tutorial

link

The Tutorial for using RSRBR 2010 is

klikk

Current Files required:

1. RSRBR 2010 Main Mod
    2.RSRBR 2010 Update
    3. Car Packs
  • Breki33
    Ugye tudod ki ez a srác?

Fent van 55 videója, majdnem minden igényes autós játékból a grand prix legendstől kezdve

gondolod nekiállt az összeset adobe premiere-l szerkeszgetni? :-)

Mondjuk a képek közül nem mindegyik az ő oldaláról van, de ez pl nála van fent

Reworked Textures for all France Stages!

New Trees
    New Horizon
    New Banners

more atumn like look

including modified TrackSettings.ini (Daylight on all Tracks / no more orange Lighting)

Az én képeimre is fogták már rá hogy ps-elt közben nemis nyitottam meg ps-ben...
    Nem arról van szó, hogy biztos nincs javítva, de sokan kapásból rámondják dolgokra, hogy ps közben fogalmuk sincs esetleg róla.
  • berczely
    Az RSRBR2010-el mi lehet a gond?

Felraktam a javítást is elindítom beállítom az autót a pályát stb. rámegyek hogy GO és tölt és utána lefagy az egész RS Center!
  • arty
    adobe photoshop a képekre, adobe premiere a videokra :)

amugy szerintem is elég korrektül néz ki a valóságban is a játék, pedig nem mai cucc :)
  • berczely
    Köszi sikerült elindítani mostmár csak az a kérdés hogy ezzel mit kell csinálni?

Nekem valahogy 16:10-es arány kéne de nem tudom mit kell állítgatni benne!
  • PacsutaTibi
    De nem csak be kell másolni a dll-t,ha vistád van akkor ezt is be kell irni regsvr32 c:\windows\system32\dx8vb.dll gondolom a parancssorba. (már nem emlékszem )

A játék meg azért szebb mint az alap, mert pl a pályák kaptak új texturákat. Sokkal szebb (nagyobb poligonszámú) kocsikat modelleznek hozzá. Ezen kocsik texturája nem 1024*1024-es hanem legalább 2048*2048as, de én láttam ennél nagyobbat is. Az inik módositásával lehet állitgatni kocsinként a csillogásokat. Pl megfelelő inivel, és texturával lehet tükörfóliát is csinálni.

És a képekebe tényleg van PS-munka is, talán a subin nincs.
  • JuanG
    RSRBR :)

de aképek akkor is PS...de a graffal amúgy se volt baj sose annak aki játszott vele :)
  • berczely
    Ne már!

Ez atom brutál grafika! Mi a rákot csinált ez a játékkal?
  • Breki33
    Lehet, de ezt most a kérdéshez kapcsolódóan raktam be, mint ahogy ezeket is

Ezt a szokásos photoshop benyögésre :P

Ezt meg a kérdésre pl RBR C4 - New Physics v1.3 mod bemutatására

Biztos ezis szerepelt már :P

• berczely
    Köszi mindenkinek!

Már csak a camhack 3.0 szarakszik!
    Bemásoltam a megfelelő helyre a d8....dll-t de elindítom és lefagy az egész!
  • Breki33
    klikk

A Citroen fényképgyanús :P
  • alma2
    rakattintasz a bannerra, maris sokkal tobbet fogsz tudni.
  • berczely
    Ilyen autókat honnan lehet letölteni? A Citroen és a Subaru bejövős nagyon!
  • JuanG
    setupolni is tudni kell...vagy letölteni 1-2-őt :P
  • JuanG
    photoshop-al :D
  • alma2
    13076:
    miert ne lehetne, csak gyakorolni kell :)

Jo video, vegre nem egy idegbeteg ul a volan mogott aki rangatja a kormanyt, ha kell, ha nem :)

Ez a jatek mindig is igy nezett ki. Siman veri a dirt2-t :)
  • berczely
    Hú keci nekem kezd ez a játék nagyon is megtetszeni!

Ez a fordos havas videó valami isteni jó!
    Mitől van ilyen belső nézet?