Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valaki tudna segíteni, akkor itt az MSN-em h ne b***am szét a topikot😊

[email protected]

Lada VFTS

Ez is egy elég furcsa dolog, mert a játékot amikor fris rendszerre telepítettem, akkor tudtam vele menni fél kört az egyik pályán. Ha most indítom el, akkor már a betöltõ képernyõig sem jutok el. Jó lenne ha tudnám legalább, hogy mi a baj. Gépet nem fogok venni újat egy darabig😊

Lada VFTS

w77d
van valami magyar bajnokság? klasszikus verdák? 😊

JuanG
patch-et mindenképp...modokat is, kérdés mi kell 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

w77d
megnéztem pár videot a játékból, hát ütõs játék! miért nem tudnak ilyen fizikát berakni a Dirtbe?
asszem holnap megveszem ezt a gamet (ma láttam a mm-ba). amúgy milyen patcheket, modokat, stb ajánlatos feltenni hozzá?

gordon 24
Volt fent 3-4 db. 2 leszedtem de egyiknek sem volt.. De akkor megpróbálom ahogy irod..THX

Downhill!!

gordon 24
Nekem a régi gépem hasonlló volt és én sem tudtam használni! A Hangkártya szerintem nem okozhatja, mert én vettem eggyet és ugyan ugy fagyot. A kártya nekem is 9600xt volt.

Azt csinálja hogy belépsz a menübe is kifagy? Nekem az volt. Nem tudok mit mondani, én gépet cseréltem most megy. De gondolom te nem szeretnél. Ugyhogy passz.

Downhill!!

Valószínüleg õ a hiba okozója: Hangkártya: integrált C-Media CMI9739A/9761 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

www.smart-bus.hu

JuanG
vaz2107-et szedd le, install:

The car replaces the MG from the game.

Paste the folder "VAZ2107" inside "cars" folder.
After that, open the file cars.ini, and you will see this:

FileName = "Cars\zr\zr.sgc"
IniFile = "Cars\zr\zr.ini"
ShaderFile = "Cars\zr\zr_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\zr\zr_shader_settings"
TexturePath = "Cars\zr\Textures\"

You have to change it with this:

FileName = "Cars\vaz2107\vaz2107.sgc"
IniFile = "Cars\vaz2107\vaz2107.ini"
ShaderFile = "Cars\vaz2107\vaz2107_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\vaz2107\vaz2107_shader_settings"
TexturePath = "Cars\vaz2107\Textures\"

Then put the mg_zr folder (which is in this rar\physics) into your physics folder,or into your physics.rbz

You can select between 2 cockpit (blue or black) you can find these files in foldersin the textures folder.

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sziasztok! Egy ismerõs gonddal jöttem segítségért. Richard Burns Rally mindig befagy, gondolom halottátok már. Patcheken túl vagyok. A gépem:
CPU: AMD Sempron, 1800 MHz (10 x 180)
Alaplapom: Kobian KVM400M-L/U
Ram: 768 MB (DDR SDRAM)
Videókártya: ATI Radeon 9600xt Series (256 M😎
Hangkártya: integrált C-Media CMI9739A/9761 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

A drivereket (amiket megtaláltam) frissítettem, a Z-fixet is próbáltam. Ku**a jó játéknak tûnik, nagy lada fán vagyok és már lassan egy éve megvan és nem tudom használni. <#violent>

Elõre is köszi ha valaki tud valami bíztatót mondani😊

Lada VFTS

JuanG
melyiket szedted le? nekem van readme...

gordon 24
Ja! Onnan szedtem.. Majd kipróbálom amit te mondtál is!!

Downhill!!

bardocz
kkor nem szóltam😄
Met
szerintem a bh-ról szedte le a "single" ladát

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bardocz
amit letöltöttél abban elvileg an egy dll fájl,ezt be kell másolni a pluginkhoz a játék könyvtárában
gordon 24
Leszedtem ,de nincs hozzá readme. Hogy kell berakni? Azt látom hogy olyan filékbõl áll, mint a többi autó . Csinálni kell egy könyvtárat neki, beletenni? De akkor mit kell átirni a cars inibe? Vagy tök rossz uton járok?

Downhill!!

JuanG
a bhmotorsports.com-on fenn van a Lada "single" autóként is 😊

bardocz
nem kell újraindítani...csak 2x kell tölteni😄
gordon 24
Aham.. Na holnap rászánom magam megpróbálom..

Köszönöm!

Downhill!!

Met
a plugin letölti az autót magának, következõ indításkor megint a 03-as impreza lesz az alap kocsi
viszont kocka lada után újra kell indítani a játékot ha mással is akarsz menni😊

gordon 24
Rendben, de ez nem változtat meg mindent ugy mint a lada mod? Ujra kellett telepitenem az egészet mert ugy szétcseszte😄 Tehát akkor a magyar plugin, az csak egy autot takar de lehet menni a Wrc-ékkel is?

Downhill!!

Met

bardocz
tedd fel a magyar plugint,csak egy lada van benne igaz de tele van kocsikkal és nem kell szenvedni a fájlokkal
gordon 24
Srácok! Ha a lada modot felteszem, akkor csak azt lehet használni? vagy van valami megoldás, hogy azt is és az eredetit is lehesen?

Downhill!!

bardocz
én nekem még gamestrahoz volt(csak ezért vettem meg azt a részt),és nekem cd nélkül megy a játék😊
pajti
InterSpar-ban is láttam 999,- ért

ChuckyHUN
Nem találom a DVD-m 😞😞😞😞

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

De megérte!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Én még 8000 -ért vettem annó...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

gordon 24
Ma vettem egy példányt belõle! (igaz fagy a gépemen ezért nem tudok játszani vele, de majd veszek olyan gépet amin megy😄) a Media Markt ban 1290ft volt. Én a soroksári Media Markban vettem még van 1 db. Ha sietsz még lehet meglesz!

Downhill!!

bardocz
link
legjobb idõm ezen a szakaszon,korábbi subarust is megdöntöttem vele,milyen?hol javítsak még?
Met
Media Markt, CD Galaxis stb.

bardocz
nézd meg bevásárlóközpontokban(tesco),meg régebben láttam valami irodaszer üzletben is,újbudacenterben,de az már régen volt
Ki tudja merre lehet kapni origiba RBR-t? Olvasgatok vissza, midneki csak arat ir, de hol lehet?
Segiccsegeket elore is koszi!
bardocz
kár😞 így minden egyes hibámnál van +10 sec 😄 amúgy marha nehéz vele menni,frazier walls-on sikerült egy normális kört mennem eddig😄
JuanG
ez sajna a progi hibája, nem lehet jobban megcsinálni 😞(

bardocz
a ladával miért nem lehet kijönni semilyen lyukból sem?kimegyel véletlenül és se tolatva se elõre,egy halyben megyek hatvannal,vagy tetü lassan gyök2-vel megyek majd megállok
LSSAHPAUL
Ha mindent úgy csináltok ahogy kell akkor tökéletes minden, soha nem lép ki, és mindent letölt magától a játék!! pl kell a z.dll, meg stb nagyon szépen levan írva a rallysimfans.hu-n Természetesen be kell regelni!!! Mert ha nem vagy beregelve akkor nem tudod hasznáni a magyar plugint online-ban.
Pl lekellene ellenõrizzed hogy egyáltalán sikeresen peccselted e fel a játékot.. ( ha megvetted a játékot akkor gond nélkül felmegy rá a hivatalos peccs )
Kérdezz vazze! Én is kérdeztem és segítettek! pl most magyar az felület, az itiner is magyarul beszél ráadásul nagyon profi 😊, saját kocsifestésem van, setupjaim vannak kocsikra, pályákra..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bardocz
csak lancia deltaval csinálta többivel jó(futottam is egy 86. idõt cote de abrozon...úgy tünik még nem kicsit kell gyakorolnom...)
Met
Próbáltad a nosse exe-vel vagy sse exe-vel indítani?

bardocz
leszedtem,megpróbáltam használni de kilépett mert windwos hibát észlelt:S
Csabesz6
haverodat nem Kekének hivják véletlenül?😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Met
katt a banerra, regisztrálj a fórumba, szedd le a magyar plugint és mindenféle másolgatás nélkül mehetsz az új autókkal

bardocz
miért nem hagyja rohadt total commander hogy berakjam ladát a játékba?physics.rbz fájlba nem hagy semmit sem cserélni:S
LSSAHPAUL
Motivációnak ott a Lada 2107 !!
nagyon nehéz irányítani, de napról napra jobb vagyok. A haver mikor átjön mindig látja hogy nyomom a RBR-t, multkor megkért hogy had próbálja már ki, persze ladával.. én meg mondtam hogy ne mert nehéz,erre mégjobban ladát akart, mondva hogy ha te birod vezetni akkor nekem gyerekjáték. Háát... egyenes úton nem tudott menni vele egyirányba 😄
gyorsan áttettem másik kocsira, persze azzal se tudott menni úgy ahogy elvárta volna ( 50métert menni az uton ) , igy 10 perc mulva vörösfejjel leakarta formatálni a gépem úgy befordult.. 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

wrx
Koncentrálj a ZH-kra, addig kihúzzuk valahogy! :-)
Egy kalappal!!!

Kék autó, arany felni...

JuanG
nemkicsit köcsögök ezek a csehek nem??

Megjött egyébként a sosnovai pálya az rbrhez.
Sajna nem sikerült feltörnöm sehogyan 😞

Csak a cseh pluginban megy ott is az online versenyen, DE csak 2 olyan tourt kreáltak amibe csak a fizetös regelõk léphetnek. A tour kreálásba meg még nincsen ott.
Ezt nem kommentálnám bõvebben.......

Hali!
Videora várok, bodzza csinálja. Meg öszekell majd rakni.

Igazság szerint motiváció hiányban szenvedek, nem sok mindenhez van kedvem ráadásul megint jönnek a ZH-k vizsgák. 😞
De lassacskán de készül a 2007es Gr N-es valamint a 2007es s1600as mod és a 1996os OB mod is.

Valamint elkezdem irni egy nagyobb lélegzet vételü tutorialt. Hogyan is fessünk skint az rbrbe.

wrx
Az a lényeg! Nem tudod ez a magyar OB MOD mikor jelenik meg és honnan szedhetõ majd le?

Kék autó, arany felni...