20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • gordon 24
    Tehát kell hozzá a mod??

Sima játékba nem megy?
  • Breki33
    Egyébként a pályaberakás ennyi

To see the BTB tracks in RSCenter, some small manipulation very easy to do!

1.Put your track files .7 z directly in the RXRSRBR folder, without decompressing
    2.Open RSCenter and go to the tab "BTB Stages Beta", choose from the list and click "GO"
  • Breki33
    mert nemis onnan volt hanem a forocochest-ről

De egyébként a http://www.rallysimfans.hu-n is írtak róla
  • Breki33
    Ez egyáltalán nem gagyi mód sőt az előző évi is az egyik legjobb mód volt hozzá nagyon sokan megelégedéssel használták tudtommal.

Én telepítetlen RBR verzión használom megelégedéssel szval hibát ne a módban keresd
  • gordon 24
    Ez kiru, de hova kell betenni? Nincs Readmeeje és ilyen könyvtár szerkezetet nem találok, tudsz adni egy kis helpet?
  • PacsutaTibi
    Eredetileg kiadták ezt a 13 kmes pályát tavaly juniusba, aztán rá néhány hétre kijött egy pályacsomag. Az új csomag tartalmazza az SS1, SS3, SS7, SS8, SS7+SS8 (ez a 13km-es) tehát 5 pályát.
    Innen tölthető le
  • JuanG
    a racedepartment.com -on nem találtam...
  • berczely
    Hát nekem valamiért nem jó!

Szét van berhálva az egész játék!Nem szeretem az ilyen gagyi moddokat!

Újratelepítem és inkább játszom az alap játékkal!
  • Breki33
    csak a car packot kellett feltennem

ami érdekes mert elvileg amit leszedtem abban benne van
    leszedtem az update után felraktam és simán megy

de a simába berakott fizika annyíival jobb ha nem sikerül megoldanom, hogy átrakjam inkább azt tuningolom saját kezemmel

Azért remélem megoldható mert egyébként nekem profin működik.
  • berczely
    Breki!

Azt mond neked hogy indul el az RSRBR2010?Nálam nem jó már megint nemtudom mi baja!Nem azt teszi a játékba amit én állítok!
  • Breki33
    Hm nemrosz ez a Norvég pálya

• Breki33
    Másnál is aki felrakta a módot lett egy ilyen könyvtár?

MyPhysics_10_01_2010_14_00_56 (gondolom dátummal)

Ide kéne szerintem másolni a használt Physics filokat, de a Physics.rbz -t nem tudom hová rakjam, hogy használja illetve a setup mentéseket.

• Breki33
    Na egy bajom van ezzel, pluginban úgy nézem nem ez a Physics.rbz van hanem egy másik én szeretném az előbbi sokkal jobban vezethetőt megtartani

Ezenkívül nem látom a setup mentéseket a pluginban gondolom azokat máshova menti ezis érdekelne hova hogy be tudjam tölteni

Ezenkívül a magyar menüt kiszedte és visszarakta angolra szerencsére magyar itiner maradt és a jó kis pluginomat is kiszedte simán törölte a plugin könyvtárból a dll-t, ha ezeket meg tudnám oldani nagyon frankó lenne.
  • arty
    tehát egyetértünk ;)
  • bertino
  • SimaSuna #13142
  • Misi az ezredes
    Szerintem nem reklám témába vág az RBR-es videója...
  • bertino
    nem kell a reklám.

• SimaSuna #13139
    az effektre irányult a hangsúly.

az alap game grafikailag min5évvel vissza van maradva..PS, egyéb más képszerkesző progik álltal lesz olyan a kép amin most szócsatáztok :)
  • Breki33
    Ja a képbeállításnál még elfelejtettem mondani, hogy van egy ilyen, hogy RBR_Custom_resolution

Amikben ezek vannak

resolution.ini
    d3d9.dll

Elvileg eléb az RBR-be bemásolni és

És a settings-et ami most így van, felbontásodnak megfelelően átírni

[MAIN]
    Width=1680
    Height=1050

De nálam így most vmiért nem működik.
  • arty
    de ezzel most mit akartál mondani? :)

(én annyit irtam, hogy ingame nem igy néz ki az RBR, hanem ez bizony utomunka eredménye... erre belinkeled egy videodat, ami szintén szét van effektezve)
  • SimaSuna #13136
    Fraps-ot felteszem...felveszem a cuccot...
    Sony Vegas 7.0ával összerakom....
    Renderelem...upload youtube

ez a videó 5GBnyi anyagból van..

attól hogy 4szélen most kis sötétítés van...
    lehet premier vagy sony vagy akármelyik más videószerkesztő :)

• arty
    azt youtube megoldja (najo, fraps avibol konkrétan nemtudom)

én csak arra akartam célozni, hogy szerintem lett ezen szépítve a videoprocesszálás alatt, ettől még a video nagyon jó, csak játék közben sosem lesz "ilyen érzeted" a grafikáról
  • Breki33
    Ez így van.

És milyen a nem sima Fraps?
  • Breki33
    Egy felvett video tömörítése meg grafikai tuningja között azért van ám kis különbség

Azt tesem gondolhatod, hogy egy az egyben feltölti én speciel már felvételkor felesbe rakom a méret miatt
  • Breki33
    Szép munka

Majd megmutatom lehet a készítőnek
  • bardocz
    Eleve sima frapssal felvéve van kb 3 giga... Ha nem több.
  • arty
    kommentek közt pedig:

"WRC Logo was put there in video processing. "

tehát tuti belenyult és szo nincs sima fraps&upload-ról :)
  • Breki33
    Igen hát ez a magyar mentalítás :P

• arty
  • Breki33
    Namos ezt a részt a profik és a több éve játszók ugorják át mert lehet kiakadnak rajta.

Én kb két év után vettem elő újra köszönhetően annak, hogy kaptam egy készített kormányállást karácsonyra illetve a Dirt2 újra meghozta a kedven egy kis Rally-ra.

De énis úgy voltam vele kb, hogy az első hajtűkanyarig vagy bukkanóig ok
    de nagyon nehezen tudtam az úton tartani és rendesen menni.

Ma viszont utánnanéztem dolgoknak és leszedtem dolgokat pl innen
    http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads

Így beraktam új Physics.rbz-t illetve ha jól emléxem Physics könyvtárat létrehozva oda is tudtam pakolni dolgokat.

Ezenkívül leszedtem Setup-okat is illetve egy plugint ami nézi az időket és belőle simán indítható a futam.

Ezzel most elértem, hogy Citroennel kipróbálva marha jó lett az irányítás és szinte hibátlanul végig tudtam menni az első Francia pályán, miközben tök élvezetes és nagyon jól irányítható volt a vezetés.

Persze idővel nem büszkélkednék, de két év után úgy végigmenni, hogy rendesen meghajtom és szinte a korláthoz se koccanok számomra nagy élmény.

Szval ezt csak azért írom, ha érdekel elvileg fel tudom tölteni azt a fizikat és setup-okat amik használatával ezt elértem.

De csak Citroennel próbáltam eddig és csak az alapjátékban egy pályán, de sztem sokkal élvezetesebb így mint alapból.

Profiktól bocsi visszaugorhatnak.
  • bertino
    tudom, hogy mellékes, csak amikor elindítja az ember, akkor az agyán átfut egyes esetekben az anyázás.
  • Breki33
    Itt most tényleg az a legfontosabb :-)

Leveszed a hangerőt jobboldalt aztán kész ha zavaró
  • Breki33
    Camhack-et nem bonyolult beállítani elindítod beálítod a Control Settings gombokat arra amire szeretnéd majd save és close , de magát a progit nem zárod be fusson míg megy a játék ott belépsz egy futamba vagy rallysuliba és ott beállítgatod azokkal a gombokkal amire raktad
    a változást rögtön látod a játékban is

Remélem jól írtam most próbálom ezeket újra
    Végre megy a mód, de most felraktam a magyar menüt és navigátorhangot a simára és kipróbáltam megy-e.

Délután megnézem a mod-al is bírják-e egymást
  • bertino
    ezt a beteg embert, ilyen hanggal feltölteni videót... hogy süketülne meg ott ahol van.
  • berczely
    Most hogy így mondod...

Autókat össze vissza rakja be nekem úgy vettem észre pl: Peugeot helyett MG van Pályákat sem tudom beállítani...
  • Breki33
    Így

A kesztyű mindenképpen kell hozzá :P

• Tes Parker
    Na a változatosság kedvéért nekem sz@r a 2009-es Subaru is,bármit állítok a plafonig van emelve a kasztni,a BTB Stage-ben pedig akár melyik pályán megyek ott rossz a hang és pl. nincs az autón a szúrófény legalább is némelyiken. Szóval szerintem nem teljesen tökéletes még ez az RSRBR 2010.
  • berczely
    Össz vissz eddig a 2009-es subarut a C4-et próbáltam ki ezek jók voltak...
    c4-nél mintha szar lenne a hang de más gondom nem volt!

Fizikáról nem tudok nyilatkozni mer majdnem most játszok először a játékkal azt sem tom milyennek kéne lennie
    Eddig nekem jól ment minden!
  • Tes Parker
    Csövi! Neked működik minden benne? Úgy értem,hogy minden autónak jó a fizikája? Azért kérdezem mert nálam pl. a 2006-os Focus elég ratyi fizikát használhat (meg még pár autó) mert mikor már a pályán vagyok a rajtán és indulnék a visszaszámlálás után akkor az autó csak éppen hogy megy előre és közben ugrál a fordulat viszont,ha sima RBR-ben megyek vele akkor minden oké,nem tudom mi lehet a gond. Olyan autó is van amit,ha egyesbe rakok akkor egyszerűen leáll és nem is lehet újraindítani.