Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smicy2

Charade GTti

Smicy2
Próbáld ki ezeket 😛 ezek tetszeni fognak feelingesek a vasúti átjárók 😛

Charade GTti

JuanG
próbáltam az elsõt nekem nem jött be 😞(...szép részletes stb. csak élvezetre, rally-ra nem jó (nekem)...

ja és nem a cseheket nem bírom, csak ezeket a pluginosokat 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Smicy2
Én se bírom nagyon a cseheket, de azért jó pályákat csinálnak 😊

Charade GTti

JuanG
kell a nyavajának...rohadjanak meg a csehek 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Smicy2
Igen, 2 pályát tartalmaz:
Stryckovy - Zadni Porici
Osli - Stryckovy

De ez sem használható shakedown modban 😞 Viszont van egy tour ahol lehet rajta menni 😛
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=9beedb03fad2de01b616da564837bea1

Charade GTti

JuanG
ez az elõzõ kiegészítése-hosszabb verziója?

JuanG
biztos volt...jó is lenne ha a szimekhez kiadnának egy pályaszerkesztõt, kb. olyat ami a Crysis-hez van, akkor lenne pályakánaán 😄D...

Smicy2
<#wink>

Charade GTti

Smicy2
Ja... amúgy kijött Pribram II

Letöltés

Charade GTti

alma2
Vajon letezett az rbr-hez eredetileg palyaszerkezto, vagy anno is vert izzadtak a keszitok egy-egy palya letrehozasaval ?
Ha igen, nem ertem miert nem teszik kozkincse

szerintem

JuanG
ja, vágom...

Hát egyenlöre még ott nem tartunk hogy a maxos dolgok menjenek, ezeket a pályákat a bob track builderrel csináltuk. Tudod az a progi amivel csak utakat egy kis domborzatöt meg falakat lehet huzni...

Smicy2
Szerintem már nem tudja berakni, mert lejárt a btb / nekem is 😞 / de majd talál rá vmilyen megoldást 😛

Charade GTti

JuanG
<#eljen><#taps><#worship>

Figy Ati! Akkor az én félkész pályámat is be tudnátok rakni RBR alá?? Csak kiváncsi lennék mennyire játszható! 😊)

gordon 24
THX!! Holnap majd ha feleszmélek leszedem!!

BOLDOG uj ÉVET nektek!!!!

Downhill!!

Smicy2
ide is leírom:

Nagyon fajaaaaaaa (#idiota]

Charade GTti

A tesommal csináltunk 3 pályát az rbrhez, figyelmesen olvassátok el ezt a linket a telepítéshez.

Ha nem menne akkor pedig ezt.

Ja a három pálya a Race Of Champions 2007, A miskolci salakmotoros aréna és egy kitalált pálya.

http://www.skodafabiawrc-rbr.wz.cz/rbr_download/index_1.htm

Hali. Tudna adni valaki egy linket ahonnan le tudom tölteni a játékhoz a c4 wrc-t??? elõre is köszönöm ha valaki segítene!

Sziasztok!
Szeretnék kérni Force Ex kormányhoz egy jo beállitást mert valahogy nem tudom eltalálni. Aza bajom hogy a gázadásnál a legminimálisabb lenyomáskor is padlot ad ugyanez a fékkel is meg a kormány se igazán jo.
Elöre is köszi

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!!!
pajti
Nem haragszom, de csak én írtam neked kb háromszor, hogy mi a megoldás! 😊)

www.smart-bus.hu

Kedves Solt! Remélem nem haragszol, hogy nem olvastam végig a 100/1000 hozzászólást! Amúgymem mindenki mást mond, h mi a baj... De azé thx. Minden jót

Lada VFTS

akkor meg fõleg... 😊)

www.smart-bus.hu

bardocz
hát az már nagyon max😄
pedig már vagy ötször elmondtuk, hogy miért nem megy! 😊 nvidia kártyára lett optimizálva... ettõl természetesen 100 ból 99 ati kártyán is megy gond nélkül, de úgylátszik te vagy az az 1 😊) egy 6600GT szerintem max 15 ezer forint... az Ati-t add el, az is pár ezer...

www.smart-bus.hu

Énse értem miért nem megy azért vagyok itt😊 Nekem nagyon nem ér meg 20ezer forintot, hogy tudjak játszani vele. Számmra ez nem jelent adrenalint, ez arra kéne nekem, hogy kiélhessem magam otthon is.

Lada VFTS

Hát amúgy az a baj hogy a fejlesztõ csapat szinte a kiadás után vagy elõtt felbomlott,ezért van csak 2 patch.
De nem értem mért nem megy neked szerintem az 1.8 procinak is elégnek kellene lennie, hangkártya meg nekem is integrált.És mondom 9250en is fut

gordon 24
THX!! Met segitett. Minden ok!

Downhill!!

gordon 24
Oké.. És azt hogy köll? Mi a menete?

Downhill!!

bardocz
és benne van az új impreza is(2006-os az új orrú😊)
Met
próbáld már ki a plugint😊
nem kell semmit másolgatni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nekem a config csere óta semmi gondom vele! 😊 Nvidia + x-fi + eredeti játék + momo + 5.1 = többszörös adrenalin orgazmus pár perc leforgása alatt!! <#vigyor2> Ilyenre még nõ sem képes!!! 😊))))))))))

www.smart-bus.hu

gordon 24
Tudtok nekem linkelni egy müködö képes 2007-es vagy 06-os (az a lényeg hogy az uj orru) Imprezát? Vagy 07-es wrc autokat? Blackholon találtam de nem tudom hogy kell ezeket berakni hogy használni is lehesen.. Ha valakinek van egy kis szabadideje felvilágosithatna.. Elõre is THX!!!

Downhill!!

Met
Nekem 9600Pro-m van, és megy a játék, számít, hogy nosse.exe-vel vagy sse.exe-vel indítom.
Hangkártya egy SB Live 5.1 digital.
Warez is fagyott ha olyan kedve volt és orig játék is.
Egy idõben csinált olyant, hogy megállt a kép és a hang is megakadt és ismétlõdött, mint régen a bakelit lemezek, akkoriban az számított, hogy be van e kapcsolva a HT BIOS-ban.
Most fut gond nélkül 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

A nagyon sok azért túlzás! 😊 Ez a probléma Ati 9 ezres széria + alaplapi hangkártya + warez triónál jelentkezik általában! 😊 Kb 20ezer kiadással orvosolható... ennek a játéknak a hangulata és az élethûsége bõven többet ér ennél... 😊)

www.smart-bus.hu

Ombika
Hajra te is rajongo vagy! 😊

Na de én ezt nem tudom felfogni, hogy nagyon sok ember ezzel szarakodik, és mégsem készül hozzá egy javítás. Ha nem is hivatalos, de legalább rajongók csinálhatnának valamit.

Lada VFTS

persze, hogy megértem... én is ezen mentem át annak idején! 😊) aztán egyik havernál játszottam vele, és utána minden pénzem arra költöttem, hogy kifogástalanul tudjam élvezni! 😊) még most is fel kell állnom a székbõl egy-egy francia gyorsasági szakasz után, mert az egekben van az adrenalin szintem és nem bírok ülve maradni! 😊)

www.smart-bus.hu

Hát de most remélem megérteszz😊 Engem úgy érdekelne megoldás a gondra, h marad a gépem. Ha van pénzem azt nem gépre költöm hanem motorra meg kocsira😊

Lada VFTS

ebben is van valami, de új gépet nem kell venned... max egy átlag nvidia kártyát plusz egy normális hangkártyát...

www.smart-bus.hu

Nekem a 9600xt elött egy 9550 volt, és azon se ment😞 Azért meg nem veszek új gépet, h egy 5éves játék menjen... Ilett volna kiadni egy mûködõ patchet ennyi idõ alatt:S

Lada VFTS

9600 XT-n tuti mennie kell nekem 9600pro-n simán fut, sõt a másik gépemen is megy 9250-es karival. (Bár nem mindig láccanak a fák,ha frissitem a drivert akkor már láccik de eléggé szaggat az egész gép, a windows is.)

gordon 24
<#nyes>igy van!! Most nvidia karim van.. Egy inno3d geforce 8600gts.
A hang kari az alaplapi fingom nincs milyen de az biztos hogy 7.1-es.
Asus lapon nem tudom milyen van..

Downhill!!

hát a fene se tudja... nvidia és sound blaster... az a biztos! 😊)

www.smart-bus.hu

gordon 24
Ez is lehet! De ezzel meg ellent mond az, hogy Met-nek egy 9600pron ment! Szóval nagyon nem vágom mi a bánat baja lehet..

Downhill!!

most, hogy így mondod nekem is 9600 szériás kártyám volt... lehet, hogy azt nem szereti... csak én egyszerre cseréltem hangkártyát és videokártyát, és azt hittem a hangkártya csere oldotta meg...

www.smart-bus.hu

gordon 24
Igen igy van.. Nagyon szemét dolog, én ugyan ezzel szivtam. Mindent ujra tettem drivereket uj fajta win-t minden szart, de semmivel nem oldodott meg. Vettem hang kártyát azzal sem. Lehet hogy a 9600xt nem birja? Ki tudja. Mindenesetre nagyon szemét dolog, mert a te konfigod is paramétereibe megfelel a játéknak. De még sem.. Szóval részvétem.

Downhill!!