20179
-
#13317 én itt most nem tudtam rendesen végighallgatni kis aktív hangfal van csak azt néztem, hogy enyém nem jó helyen mondja a kanyarokat mintha kissé előrébb tartana ennél meg belehallgatás alapján kicsivel előrébb mondja pont jókor.
Tehát a jobban mondja nem a szövegre vonatkozott, hanem az időzítésre. -
#13316 Na utánnaolvastam ennek az EQ-s dolognak és ebben pont ezeket az audio.ini-s dolgokat lehet játékban állítgatni
képek róla
-
sakal6 #13315 szerintem meg szar, mi az hogy eltörik? meg hogy ugratónak azt mondja hogy feltünik -
#13314 Ez melyik magyar navigátorhang?
Itt úgy tűnik jobban mondja a kanyarokat mint nálam most
-
#13313 próbáld meg az rbrtest progival meg sztem úgyis lehet kiszeded felhangosítod majd visszarakod
mondjuk nekem ígyis elég hangos, te melyiket használod? -
#13312 Az rbdll korábban nem volt fent ez meg alapból benne volt, majd rakok be képeket
szval a Camhack-ot nem lehet máskor beállítani csak futam előtt? -
#13311 jó oké:D De nem lehet inibe növelni? -
peetfire #13310 Én is pont ugyanígy tettem -
PacsutaTibi #13309 Lentebbeveszed a többihangot és felcsavarod a hangfalad jobban :p -
PacsutaTibi #13308 Hm... A gauger mod az optionsba enablere van rakva? Ha rámész hogy test akkor se látod?. Ha nem próbáld az x,y tengelyen állitgatni hátha cska ki van csuszva a képből. De lehet tényleg a hd miatt nem megy.
Az f9 gyanus hogy az RBRdll be van valami. -
#13307 Hogy tudok a játékon belüli hangerőn kívül hangositani a navigátoron?? -
#13306 Ez nekem alapból benne van már mikor az alapjátékot felraktam és a pluginokat néztem akkor benne volt a pluginok között
És F9-re ilyen menü jön ki
http://www.kephely.com/image-E56B_4B4CFB03.gif
Gauger mod nekem továbbra sem látszik, lehet a hd felbontás miatt vagy lehet hogy amit pl ennél írnak
NB: This gauge is not compatible with the HDR MOD hosted on Rallyesim forum.
If you install and use this MOD, the gauge will disappear. To bring it back, simply re-install it as shown above.
Lehet az általad ajánlott se kompatibilis, most olyasmi van mint a
#13305 képen a jobb sarokban, csak kissé modernebb.
-
#13305 Amúgy javított grafika ilyen lesz Irland, de gondolom angol helyett
-
PacsutaTibi #13304 Nemtudom milyen EQról beszélsz. Már annyi mindent belepakoltál...
Nekem nincs fent semmi extra mod csak a magyar meg az rx_plugin. Persze kocsik, meg pályák azok vannak. De más nekem nincs. ÉS nekem az f9re rögziti a kamerát. Magyarul megáll a kamera egy helybe. (De asszem ezt az Rx_plugin miatt csinálja)
A Gauger modba is mutatja hol jársz,vagyis azt hogy mennyit mentél, szóval ez nem pontos.
De az alap játékba is látod hogy mennyit tetél meg és mennyi van még hátra. Állisd be az options/screens-be a digidash legyen on-on, gondolom azon van , viszont a digidash size-t vedd fel fullra! -
#13303 Ezenkívül még azt is, hogy a camhack-al csak szakasz intítása előtt lehet állítgatni a kamerát?
akkor alig van idő rá mikor új szakaszt töltök akkor meg újra állítgathatom ez így elég macerás -
#13302 Hát szerintem ez nem fog bekövetkezni én rájöttem, hogy én csak az új fizikával tudok jól menni relatíve és azzal is csak a francia pályákon.
Átextúráztam a finn-t és az angolt mondom megyek rajta, hát visszajátszásom minden volt csak nem jó vezetés fék gáz fék egymás után
alig mentem rendesen.
Grafika porfelverődés minden állati jól nézett ki csak éppen menni nem tudtam mert ha nyomtam rendesen a gázt és kimentem a szélére már megdobott.
De mostmár legalább tudom hova kell másolni a setup-okat azt még megpróbálom hátha azzal jobb lesz a francia mód-ban. -
Solt #13301 Neked akartam, de félre ment! :D -
#13300 és könyörgöm mondja már meg valaki, hogy mi a grafikai EQ plugin a játékban és be lehet-e állítani, hogy lássam melyik szakaszon tartok a pályán -
#13299 Csak nálam látszik úgy, hogy mindenki magának válaszol?
Melyik hang módnál? -
#13298 Ennél a hang módnál létrehoz egy könyvtárat aminek a neve: BlowOffValve
televan szép fütyülös turbó hanggal:D Az effects ini be át kell írni és ugy csipog mint a szél:DDD
Most mivel, hogy ennyit basztattam:D Ujra rakom aztán csak ezt az egy hang modot teszem fel+ Phil mIlls-t aztán go go:D
Nagyon franko.
-
Solt #13297 Ugyan, legközelebb majd te adsz tippet nekem.. ;) -
#13296 játékban
-
#13295 Sound 2010 Update V1
\RichardBurnsRAlly\Audio
\RichardBurnsRAlly\RSRBR2010\Sounds
Caution, there is no uninstall option !!!!
so back up your audio files and sounds configs before test it (if you don't like it)
2 directories to save :
G:\RichardBurnsRAlly\Audio
G:\RichardBurnsRAlly\RSRBR2010\Sounds
Changes:
All wrc, proto, rc, A8 and N4 with bangs, turbo, tactile bangbang and exhaustpops.
All N4-s2000, A7s, all GrA (except A8) and all GrN without turbo, blowoff valve, and with specials exhaustpops and bangs.
News Ignition sounds for some cars.
2 cars get special motor sounds tweaking (for exemple), N4s2000 Peugeot207 and A6K_2 Opel Corsa.
klikk -
#13294 köszi a tippet ! -
Solt #13293 A padlógáz nem minden esetben megoldás... a pumpálás sokszor jobb, mivel úgy nem pörög ki annyira a kerék, és így jobb a tapadás... -
#13292 Nah találtam egy ilyet
"Kanyarvétel: Megnéztem a Colollás replay-t (2:36), én is hasonló stílusban vezetek, de még nem vagyok annyira gyors. A hajtűkanyar titka szerintem az, hogy csak annyira szabad lelassítani előtte, hogy a kézifék meghúzásával kilendüljön a kocsi fara (kormány akadásig irányba), aztán máris padlógázt neki 1-esben, esetleg második fokozatban, ellenkormányzás, és lehet is kitépni a kanyarból Persze én sem mindig így veszem, nem mindig használom a kéziféket, néha sikerül nélküle is megcsúsztatni a vasat. És persze az is elengedhetetlen, hogy amennyire csak lehet, külső ívről kezdjük meg a kanyarvételt. " -
#13291 col de vaux - (by Barnaudprod)
http://www.filefront.com/15280583/col-de-vaux-original-01.01.10.7z/ -
#13290 Vki mondjamár meg mi az a grafikai eq plugin vagy az csak nálam van benne alapból? -
#13289 hát a magyar meg cseh nemtudom milyen nekem ait linkeltem új tetszik nagyon illetve mostmár vmiért a franciában lévő is jó
A massmodost is jól tudom irányítani, de vhogy az nem olyan élvezetes olyan mintha nagy tömegű járművekkel mennék amiknek túl jó a fékje viszont a tömeg miatt nagyon gyorsból lassan áll meg.
Vhogy az az érzésem ez a mód bill-re nagyon sokat segíthet-bár nem próbáltam azzal csak régebben.
De mindenestere azzal is kétségtelenül sokkal jobban kezelhető mármár túl jól, ami nekem tetszik az olyan kis fürge, de szintén jól írányítható. -
#13288 Én visszanézni tudtam, igaz nem tv nézetből hanem voltak pl teljesen felső nézet meg amiket alapból a játékban lehet vezetés közben használni.
Inkább az zavart egyiken, hogy nem volt navigátor és irányok.
Tényleg van olyan plugin ami mutatja, hogy a pálya melyik szakaszán tartok és látom mennyi van vissza? -
GPx8 #13287 Jók, de nekem hiányzik a TV-replay. Szeretem visszanézni. -
atiwrc #13286 Mivel billel megyek nem mindig jön össze annyira szépen mit ahogy ő megy, de azért elég jol tudok menni billel is főleg aszfalton... Kormánnyal lehet menni ugy mint az a csávóka, az más kérdés hogy kormánynál is mennyire ismered a pályát, mert általában nem az a gond hogy roszul csinálsz valamit és azért nem ugy csuszik ahogy szeretném, hanem az hogy picit lemegy a füre a segge csuszász közbe , vagy megdobja valami murvás pályákon, aztán győzze összeszedni az ember :D
Ugy értettem az alap fizikákat hogy amikkel a kocsikat kiadják alapbol, illetve a csehen n-es evo9 fizika jön be. A magyar túl érzékeny billel játszhatatlan szinte, de kormányal se valami jó, méghozzá azért mert csak 90-90 fokot fordul jobbra meg balra a kormány és egyszerűen nem lehet vele olyan finom mozdulatokat csinálni mint ami a magyar plugin fizikáihoz kell. -
#13285 te bill-el játszol alap fizikával manuális váltóval?
és úgy tudsz menni mint a japán srác az említett videón?
annó megcsináltam a Rally szzkullt, de most csak bele bele nézegettem inkább az új pályákat módokat teszteltem -
atiwrc #13284 Igazábol ami nagyon idegesit az rbrbe, hogy nics motor fék, tehát hiába rakosgatom visza a fokozatokat fékezés közbe az tök felesleges, elég ha akkor viszarakom mikor még a kézit huzom és még nem nyomom a gázt a kigyorsitáshoz. Ellent akkor kormányzok amikor már ugyérzem hogy le fogok esni az utról :D. Sokszor elég ellen kormáyn helyett egy fél pillaantra lemelni a gázrol a lábad. -
atiwrc #13283 A rallyschoolba elvileg megtanytják scandinivan flicking néven, asszem erre gondolsz. Mivel elég sokat billel jáccok( ami hamarabb kitekeri a kereket egyik irányból a másikra) igy elég nehéz leirni mit hogyan csinálok, meg ez valahogy ugy jön, nem tudatos. Most mentem egyet gyorsan és azt vettem észre magamon hogyegy jobbo hajtűbepl egy pillre megnyom a balra kanyar és a féket(bill miatt kb satufék) és rögötn utánna huzom a kézit és nyomom a jobbra gombot és természetesen a másik kettőt felengedem. A kormánynál is hirtelen megrántom egy picit ellenkező iráynba de azla amozdulattal már huzom is ráfele a normál kanya ivre. -
#13282 na akkor ezt a kanyarokban való belóbálást mond el részletesen hogy csinálod, mivel indítod meg a kocsit hogy fogod , hol kormányzol ellent stb
Egyenlőre én a meredek kanyarokat belassítva veszem be, mondjuk nekem a kézifék csak egy gomb a kormányon és külön váltóm sincs. -
#13281 Na legalább lett élet újra a topicban
Igen azt tudom, hogy az eng az alap motorhang ezt szerintem írtam is korábban és ha jól tudom ez igazából raw file amit én szeretnék játékon kívül meghallgatni.
Mert oké, hogy ilyen mód meg olyan mód de sokkal egyszerűbb lenne ha simán játékon kívül is meg lehetne hallgatni ezeket és összehasonlítani.
A wav-oknál ez ugye egyszerű, ott csak azzal van gondom, hogy pl azt a csikorgást ami az éjszakai mód vidijében van pontosan melyik wav tartalmazza, mondjuk a tegnap linkelt soundmóddal ezt cseréltem , de van olyan is amit nem cserélnék a korábban felrakott magyar packból.
Egyébként lehet olyan, hogy a magyar itiáner csúszik, olyan mintha nem jól mondaná a kanyarokat vagy jóelőre mondja és nemcsak a következőt, vagy vmi nem okés.
HDI Sound MOd-ot leszedtem, de annál találtam már újabbakat azokat próbálgatom, de úgy szeretném, hogy a magyar itiáner maradjon , ha be tudom jól állítani
Ezért kellene, hogy azok pontosan melyik fileben vannak az audion belül.
Ezt a sound ini állítást lehetne egyszerűbben sok egyébbel együtt grafikus felületen az RBR STrat progival állítani plusz például kocsik-k fizika importálás, tényleg nem használja ezt a programot itt senki? -
atiwrc #13280 Annyit hagytam ki hogy az ignis hangon kivül még van egy audi hangom is ami nagyon bejön, a vidiben nem szól oylan jó mint otthon hifi hangfalon, nem olyan jó mély audis :)
http://www.youtube.com/watch?v=p2GTicf5FnM&feature=related
( a 2. kocsiról van szó...)
Ezen kivül a subi 555höz adott hang az mai még sztem érdemes használni. -
atiwrc #13279 Olyan sokat irtok hogy nincs idöm végig olvasni csak átfutottam.
A tesom(tibi) már leirta a lényeget, azért van ott a nevem a kocsi mellet mert azt én konvertáltam. Nem én megyek vele és nem az én hangfájlaim.
Másrészről nemtom milyen hülyeségeket ir tibi, de van a laptopja amin szoktam garázdálkodni, meg van 2 asztali gép, mindekettőhöz 2-2 vinyó( külön-külön tudom csak használni) A 4 vinyobol 1en van fent 2 rbr, szóval 5 RBR van amin garázdálkodhatok :D
Nem nagyon szoktam cserélgetni a hangokat, valahogy gépen ezek a real sound modok nem szólnak olyan jól mint a youtube vidiken.
Egyvalamit viszont ne feljetsetek el, nem csak az *.eng a hang, az konkrétan a motorhang, erre jön még a gumi csikorgás, a turbó süvitése gyorsitáskor, és a juan által emlegetett turbó csicsergés/csiripelés, mikor elveszed a gázt, régen azt olvastamm hogy ez valami lefuvószelep miatt van, de valahol azt hallotam hogy a vizbefecskendező hangja mikor vizet spriccel és még ott van a váltó hangok. Ez utóbbi dolgok külön vannak tárolva wav fájlokba, az eng csak a motor.
A HDI soun dmodot azért szoktam felrakni mert kicseréli az idegesitő alap gumi csikorgást(olyan murván szinte mintha valami repülőgép szálna fel) egy olyanra ami teccik nekem, amit külön lehet leszedni gumicsikorgások, asszem talán a 06os focus vidiben si az volt itt ami be volt linkelve, na az már nem tetszik nekem tul hangos. Ezek a real sound modok meg nagyon recsegősek. ÉN a Hdi sound modbol szoktam használni a suzuki ignis hangot, minden elsőkerekeshez és a ladához is kurva jó.
MÉG VALAMI FONTOS DOLOG!
Alap rbr hangokat nemtom mennyire figyeltétek e meg, de az audio/cars/cars.ini alapján lehet látni hogy mindegyik kocsi a subaru.eng fájlt használja, de mégis másabbak kicsit a hangok, pl egy corolal esgy xsara meg egy subaru. Tehát lehet hogy leszedtek egy hangot és mondjuk nem ugyanarra a slotra rakjátok be a kocsit( és a hangot) és amiatt picivel máshogy fog szólni.
Olvastam még hogy valami subaru .eng-t akartok felülirni, azt nem kell mert a fent irt ok miatt akkor mindegyik kocsinak lecseréli a hangját, azért van az audi/cars/cars.ini, abba bele kell irni a fájl nevét a emgfelelő slothoz, a .eng kiterejsztés nélkül ....
Huh most ennyi hirtelen, ha majd lesz időm átolvasni tüzetesebben a forumot váalszolok még ha kérdeztetek valamit.... -
#13278 Amúgy beraktam ezt a plugint játékban is látom a pluginoknál elvileg telepítem, de aztán nem olyan mint a videón látható
Az korábbi verzió?
És mi az a Graphics EQ plugin ami F9-re jön elő?