Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ikim
Csá AntiCamper!
figyelemet kérnék minden fórumozótól,barátom akit Toca-nak hívnak(itt AntiCamper)fontos ügyben kéri a segítségeteket,kérek minden lelkes versenyzõt hogy vegye fel a kapcsolatot a barátommal és segítsen neki ha teheti!
elõre is köszönöm és Hajrá Magyarok!
Gyertek versenyezni<#worship><#worship>

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

AntiCamper
Szasztok! Lenne pár dolog😊
1. (Újra)Indul az I. RBR Bajnokság! (www.richardburns.atw.hu)
2. Skinkészítõ, esetleg modellezõ emberkéket keresnék!
Elérhetõségem: e-mail: [email protected]
MSN: [email protected]
3. És olyan embert aki nagyábból besegítene 1-2 dologban! (Ezt az embert már megtaláltam ikim személyében!!!!)

ToCa

www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)

LSSAHPAUL
hú EGYSZERÜEN MEGÜT A GUTA!

tegnap nyomtunk egy jó kis ladás versenyt. utsó elõtti etapo elõtt 2. vagyok összetettben több mint 1 perc elõnnyel.
Mivel tudtam hogy ez csak is a máknak köszönhetõ, ( ismerem a mezõnyt sokkal erõsebbek voltak a hátamnál) gondoltam egy biztonságos,normális tempóval elég lesz az 1 perc a 2 hátra lévõ futamra.
Úgy kezdtem hogy viszaszámlásnál már 2-nél elindultam 😄 😄 😄 hihetetlen steszben voltam, elsõ kanyarban hiába mondta hogy bal6 nem fékeztem és elszáltam mint állat. szal kész utána már csak sétakocsikáztam mert megsérült a futómü :p de még igy is csak 10 másodpercet vert rám a 2. szal a franc megette hogy nem birok utalkodni az idegeimen.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

arty
errõl olvastam a forumon és többen is irták, h nem mûködik, van olyan pálya ahol nagyon látszanak igyis a vonalak 😊

élsimitás kikapcsolása meg nem megoldás, itt az lenne a cél, h minél szebb grafixal menjen a játék, hiszen a mai vga-k könnyedén elbirják akár supersampling AA-val is 😊 csak macera belõni 😊

Forza.

ikim
és Szmájli még ezt írta;
illetva, ha Mûködik az élsimítás, és csak annyi hiba van, hogy csíkos az út, akkor. Töltésk le az RBRdll nevû programocskát
http://www.rallysimfans.hu/downloads/egyeb/RBRdll13.zip
aztán játékban APP+P és utána az APP Gombot lenyomva tartva a Delete, End és a Page Down Gombbal vegyenek le mindent. így csak ráad egy kicsie Blurt, és elvileg pont annyit, hogy nem látszanak a vonalak
az App gomb az a jobb Control és az Alt GR között van
szia!

ikim
Szmájli ezt a választ küldte;
ha Ati videókártyájuk vank akkor a Catalyst Control Panelban kapcsolják ki az Eélsimítást (anti aliasing)
ha Nvidia, akkor ha minden áron élsimítást akarnának a játékban akkor valami Nhacker el megoldható, de ezt nemvágom szóval ottis kapcsolják ki az Anti Aliasingot. ez a lényeg!

arty
jááájistenem ... komolyan ennyire nem megy az angol?

_elvileg_ ezzel kell mennie:
- dxtweaker letölt - KLIKK
- elindit, uj jatek profil kreál, elérési utvonal beallit
- végül legalul supersampling bepipál és COPY-n hagy
- felül játék kiválaszt és START

_ELVILEG_ !!!! nincs fent RBR, h kiprobáljam, de ti remélem megteszitek 😊 Csikokat a supersampling modu AA tünteti el. Supersampling NEM driver függõ, hanem amilyen modot beallitasz a kártyának, olyanban fog renderelni.

Forza.

w77d
nah jah, de az eredeti driverrel, a ma megjelenõ játékok oroszlánrészte nem fut, vagy hibásan fut 😊

ikim
Szia!
írtam egy illetékes embernek,remélem ha tud segít!
(egyébként számtekes havertõl tudom)ha a videó kártya eredeti illesztõ programját használod ilyen gond nincs....
nekem 7600GS-van,és amikor frissítettem az illesztõ programot nekem is csíkos lett a pálya.....
de több helyen is utánna néztem,a videó kártyák frissitésével,nagyon sok esetben negatív irányba változik a kártya mûködése,minden video kártya az eredeti illesztõ progival mûködik a legjobban,és ez saját tapasztalat.Bocs ha ezzel nem tudtam sokat segíteni.<#worship>

w77d
és úgy nagyjából nem tudod elmagyarázni, ha neked már elmagyarázták egyszer? 😊

ikim
Nekem is voltak ilyen csíkok a játékban amikor frissítettem a v.kártya illesztõ programját,és akkor a Rallysimfans fórumán egy srác azt hiszem a neve Szmájli,õ írta hogyan kell ezt a"hibát"megszüntetni.....bocs,kerestem a fórumban hol van ez leírva de nem találomRallysimfans

berczely
Jó és ezeket honnan szüljünk?Ennyire tudod akkor miért nem segítel pl egy linkel?Nem vagyok jó angolból nem nagyon tudom megkeresni külföldi oldalakon mert nem értem!

arty
mert valamit rosszul állítotok be 😛

eleve dxtweaker vagy nhancer kell hozzá, alapbol az nvidia(és az ATI is!) driver max multisamlingot cisnál ...

Forza.

w77d
nálam ennél durvább a csíkozódás :S

berczely
16xQ + Supersamplin

arty
pont ez a lényeg, h nincsenek csikok supersampling esetén:

Olvasson sokat, aki AA-t akar - KLIKK

Forza.

ikim
De a C.M.Dirt-z már van olyan patch hogy a féktáv sokkal hoszabb lesz!<#nevetes1>

berczely
Nekem is!

w77d
akár supersampling akár multisampling, mindkettõvel csíkos!

arty
belehet kapcsolni az AA-t, a lényeg h supersampling modban kell menjen a kártya AA-ja, nem pedig multisamplingban

régesrég leirtam h lehet megcsinálni, most csak ennyit: google 😉

Forza.

w77d
a második is még naggyából, de ez a legújabb már 100% arcade, semmi köze a reális autóvezetéshez!

bardocz
a collin az elsõ résig volt szimulátor
w77d
a Colin nem szimulátor! még a dobozán is rajta van hogy ARCADE autós játék

berczely
ÁÁÁÁ Hol éltek ti!<#idiota>Õ kiálni versenyre...veszíteni nem tud!Na ennyit errõl én tudom és minden RBR-es tudja hogy a ez a jobb rally szimulátor a Colin a 2. helyre kényszerül!

mond meg neki, hogy, ha a colinban meg tudja azokat a manõvereket csinálni amik az rbr rally school-ban vannak, akkor õ nyert! <#idiota>

www.smart-bus.hu

bardocz
versenyezzetek melyikben ki a jobb,ha eleget gyakorolsz rbr-rel,akkor szerintem megverheted collinban
berczely
Hát haverom a makacs fejével úgy sem fogja megérteni hogy az RBR jobb hiába magyarázom neki!

JuanG
nem kell ahhoz 1 sec-se 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

berczely
Hupsz!(csikos lesz a pálya ha control panelban belövöm)<#beka3>

w77d
Óvatosan az élsimítás hangoztatásával, nekem majdnem lekapták a fejem érte XD

berczely
Igaz igaz!RBR-ben kárhogy nincs élsimtás de am jó game!

w77d
csak egyet mondok: 140-rõl 0-ra 1-2sec XD

meg a kanyartartás, az autók viselkedése minden árkádos szar 😊

berczely
Ja kérdésbõk kihagytam hogy melyik szimulátorosabb és miért?

berczely
Miért is?

w77d
a Dirt-ben szar a fizika 😊

berczely
Haverral azon vitatkoztunk hogy melyik nehezbb játék vezetésben?Az RBR vagy a DiRT?Szerintetek?DiRT Profi nehézségi szinten....nem könnyû!

berczely
Colin DiRT (Off)<#vigyor3>

w77d
Jóvannna <#schmoll2>
én ilyen vagyok hogy szépeket akarok látni XD

Met
Na ide figyelj Lajos, mostmár aztán elég a nyavajgásból!<#eplus2>
Mondtam ne azt nézd, hogy milyen szép kerekek a kavicsok, az úton hanem azt, hogy merre kell menni, ezé esel ki mindíg aztán meg megint a sírás, hogy nem tudod visszanézni a ripléjt<#zavart1><#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

w77d
engem ebben a játékban csak az zavar, hogy ha használok élsimítást, akkor csíkos lesz a pálya 😞 ha ez nem lenne abszolút favorit lenne

8000 volt.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Legalább él a topic! 😊 12ezer szerintem soha nem volt... én 8ezer környékére emlékszem..

www.smart-bus.hu

ikim
Tudom hülye kérdés,de egyik spanommal arról beszélgettünk a napokban,hogy amikor a játék megjelent(2004)menyi volt az induló ára?Ti tudjátok?mert mi
8000-12000-ft-ra emlékeztünk,valaki tudja rá a választ?
Köszi,és bocs ha hülyeséget kérdeztem!<#worship>

csm
#11537!?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Met
kiválasztod a plugint, bemész a beállításokba és ott be tudod állítani, hogy tartsa meg az autót

w77d
na ez a másik, off-ban hogy tudom kiválasztani az új kocsit?? mentem egy online versenyt, de amikor sima quick race-et akarok menni, a régi kocsik vannak ott

Met
akkor menj egy online szakaszt, lépj ki, menj off az új kocsival és ott már lesz replay

w77d
de ha tropára törtem a kocsit nem tudok tovább menni 😊

Met
akkor menj végig és nézd meg késõbb 😊

w77d
nincs, de nincs is olyan replay funkció, mint normál játékban. Ott ha nyomok egy retire-t akkor kapok egy képernyõt, amin lehet raplayt választani. Itt retire után egybõl kilép a menübe