Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
figyelemet kérnék minden fórumozótól,barátom akit Toca-nak hívnak(itt AntiCamper)fontos ügyben kéri a segítségeteket,kérek minden lelkes versenyzõt hogy vegye fel a kapcsolatot a barátommal és segítsen neki ha teheti!
elõre is köszönöm és Hajrá Magyarok!
Gyertek versenyezni<#worship>#worship><#worship>#worship>
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
1. (Újra)Indul az I. RBR Bajnokság! (www.richardburns.atw.hu)
2. Skinkészítõ, esetleg modellezõ emberkéket keresnék!
Elérhetõségem: e-mail: [email protected]
MSN: [email protected]
3. És olyan embert aki nagyábból besegítene 1-2 dologban! (Ezt az embert már megtaláltam ikim személyében!!!!)
ToCa
www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)
tegnap nyomtunk egy jó kis ladás versenyt. utsó elõtti etapo elõtt 2. vagyok összetettben több mint 1 perc elõnnyel.
Mivel tudtam hogy ez csak is a máknak köszönhetõ, ( ismerem a mezõnyt sokkal erõsebbek voltak a hátamnál) gondoltam egy biztonságos,normális tempóval elég lesz az 1 perc a 2 hátra lévõ futamra.
Úgy kezdtem hogy viszaszámlásnál már 2-nél elindultam 😄 😄 😄 hihetetlen steszben voltam, elsõ kanyarban hiába mondta hogy bal6 nem fékeztem és elszáltam mint állat. szal kész utána már csak sétakocsikáztam mert megsérült a futómü :p de még igy is csak 10 másodpercet vert rám a 2. szal a franc megette hogy nem birok utalkodni az idegeimen.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
élsimitás kikapcsolása meg nem megoldás, itt az lenne a cél, h minél szebb grafixal menjen a játék, hiszen a mai vga-k könnyedén elbirják akár supersampling AA-val is 😊 csak macera belõni 😊
Forza.
illetva, ha Mûködik az élsimítás, és csak annyi hiba van, hogy csíkos az út, akkor. Töltésk le az RBRdll nevû programocskát
http://www.rallysimfans.hu/downloads/egyeb/RBRdll13.zip
aztán játékban APP+P és utána az APP Gombot lenyomva tartva a Delete, End és a Page Down Gombbal vegyenek le mindent. így csak ráad egy kicsie Blurt, és elvileg pont annyit, hogy nem látszanak a vonalak
az App gomb az a jobb Control és az Alt GR között van
szia!
ha Ati videókártyájuk vank akkor a Catalyst Control Panelban kapcsolják ki az Eélsimítást (anti aliasing)
ha Nvidia, akkor ha minden áron élsimítást akarnának a játékban akkor valami Nhacker el megoldható, de ezt nemvágom szóval ottis kapcsolják ki az Anti Aliasingot. ez a lényeg!
_elvileg_ ezzel kell mennie:
- dxtweaker letölt - KLIKK
- elindit, uj jatek profil kreál, elérési utvonal beallit
- végül legalul supersampling bepipál és COPY-n hagy
- felül játék kiválaszt és START
_ELVILEG_ !!!! nincs fent RBR, h kiprobáljam, de ti remélem megteszitek 😊 Csikokat a supersampling modu AA tünteti el. Supersampling NEM driver függõ, hanem amilyen modot beallitasz a kártyának, olyanban fog renderelni.
Forza.
írtam egy illetékes embernek,remélem ha tud segít!
(egyébként számtekes havertõl tudom)ha a videó kártya eredeti illesztõ programját használod ilyen gond nincs....
nekem 7600GS-van,és amikor frissítettem az illesztõ programot nekem is csíkos lett a pálya.....
de több helyen is utánna néztem,a videó kártyák frissitésével,nagyon sok esetben negatív irányba változik a kártya mûködése,minden video kártya az eredeti illesztõ progival mûködik a legjobban,és ez saját tapasztalat.Bocs ha ezzel nem tudtam sokat segíteni.<#worship>#worship>
eleve dxtweaker vagy nhancer kell hozzá, alapbol az nvidia(és az ATI is!) driver max multisamlingot cisnál ...
Forza.
Forza.
régesrég leirtam h lehet megcsinálni, most csak ennyit: google 😉
Forza.
www.smart-bus.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
meg a kanyartartás, az autók viselkedése minden árkádos szar 😊
Mondtam ne azt nézd, hogy milyen szép kerekek a kavicsok, az úton hanem azt, hogy merre kell menni, ezé esel ki mindíg aztán meg megint a sírás, hogy nem tudod visszanézni a ripléjt<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
8000-12000-ft-ra emlékeztünk,valaki tudja rá a választ?
Köszi,és bocs ha hülyeséget kérdeztem!<#worship>#worship>