20179
-
#13357 Lehet megis van ha ez ugyanaz
És egy ilyet is találtam
-
#13356 Ezt meg keresem
-
#13355 Amúgy szívesen, de tulajdonképpen mit köszönsz? P -
#13354 próbáld ki azt a fizikát amit mutattam azzal sztem sokkal jobb, meg megfelelő setup-okkal
most raktam be egy ilyen Ford Focus WRC-t a Hyundai Accent WRC helyett
És voltak korábban setupjaim berakva mindegyik autónak minden típusra
mikor próbáltam betöltöm neki a setup-ot aztán szinte nem tudtam egyenesen menni, szinte nemis váltott az autó mindig csak üresben vagy egyesben volt és állandóan kicsúszkált.
Nen értettem előszőr aztán rájöttem ugye a fizikát beraktam az rbz-be ez a setup meg gondolom a Hyundai-é kiszedtem és setup nélkül gyönyörűen mentem vele, gondolom a setup jól be volt lőve. -
#13353 Kiprobáltam ismét a játékot most, hogy van egy kormányom végre, mert anno nagyon nemszerettem ezt a játékot a bill. irányitás nem az én esetem, meg a kar tán nemvolt kompatibilis vagy mi...nemtom!
A lényeg, hogy a dirt1-2, grid, nfs...faxom gémek után azért ez messze a legjobb a rallys gémek közt ez tény, ku**anehéz a többi után, de legalább megtaláltam azt amit nagyon hiányoltam az összesből: a rally hangulatát!
Viszont az ebben a játékban is idegesítő, hogy amikor lecsúszok a pályáról (ami ugye elég gyakori "újként"), akkor azért itt is elkezd táncolni a verda...
A xar momo kormánynak a pedáljait itt viszont nagyon sajnálom, hogy egyszerüen nemlehet érezni (nem a játék hibája), túl puhák!
Akármilyen hihetetlen volt számomra, a havas pálya volt a legkézreállóbb 2h egyéb szakaszok után!hmm
Van mit gyakorolnom, de nekem tetszik! (Thx Breki33) -
#13352 az ára is. -
#13351 ja a kijelzőt a kép alapján meg tudod mondani milyen kijelző és miért nem az van amit szeretnék?
Gauger.exe külön futtatva megy de ez nem és ha nem rbdll-el indítom akkor test-nél kiis rak -
#13350 Igen azért is gondoltam, hogy érdemes lenne ezt a progit is kipróbálni -
#13349 Én ezt pont ma láttam és azt hiszem ár is volt mellé írva -
#13348 kéne. -
#13347 munkámban több éve használom napi szinten ezenkívül több éve készítek vele kiegészítőket játékokhoz nemzetközi oldalakra
tehát vmennyire azért tudom kezelni és nem hordtam le, csak ezt ugye a korábbiak fényében direkt nem photoshoppal készítettem
erre benyögöd, hogy miért nem azzal :P
és igen hdr egy képből 10 perc alatt
meg lehetne szebbre is csinálni, de ez csak egy gyors próba volt, meg ugye egy képből készült
Azt továbbra is tartom, hogy bár a ps fantasztikus program, de HDR készítésben vannak jobbak.
De nem kívánok ezen vitázni, főleg itt nem ez volt a célja a képberakásnak.
Inkább csinálj teis egyet PS-el és hagyjuk már ezt az én progim a legjobb te meg nem értesz hozzá dolgot OK? -
Én ebben látom a jövőt szimulátor téren :)
Biztos iszonyat drága -
PacsutaTibi #13345 Ez a pali nem semmi...
kép
A tükröt egy kis pda-ra vagy mire kötötte ki.
Amugy ő csinálta az RBRdll-t meg a dattool-t. -
#13344 Jaaa ez HDR akar lenni?
Megjegyezném, nem is folytatom tovább. Ha nem tudod kezelni természetes, hogy lehordod. Én 8-9 éve használom az adobe sorozatot a legelsőtől kezdve és igen jól tudom kezelni és jobbat nem ismerek... Legtöbb lehetőség abban van, sokan nem tudják az 1 ezredét sem használni. -
#13343 erre semiképp
hdr-ben nem túl jó a cs3 illetve van jobb program rá, főleg 10 perc alatt -
#13342 nem akarok három monitort rákötni azt írták egy wide használatához is jó -
#13341 Inkább Adobe Photoshop Cs3- vagy Cs4 alkalmas erre. -
PacsutaTibi #13340 És neked van 2 videókártyád? Mert általában 2 kimenet van a mai kártyákon. Hogy 3. monitort is ráköss kell egy másik videókari, bár annak nem kell erősnek lenni mert a renderelést csak az egyik végzi. -
#13339 Na erről a progiról beszéltem amivel ilyet lehet
bemutató -
#13338 Egy kicsit elszórakoztam a képpel
-
#13337 Na ilyen kijelzőm van most és nem tudom mitől
-
#13336 Igen csak úgy szeretem ha egyből látom az eredményt
Egyébként rájöttem az EQ kezelésére #13320
audio.ini-ben
EnableEQOnCars=true
aztán leszedtem felülírtam az eddigit a pluugin könyvtárban erre ugyanaz a kép jelent meg f9-re mint a hozzászólásban és akkor játék közben állítható a különböző dolgok hangereje, méghozzá úgy hogy egérrel katt arra a sorra amit módosítani akarsz majd lehet növenli csökkenteni az értékeket ha kész simán f9 és ki lehet próbálni játékban.
-
#13335 az adott autó ini file-ban:
[Cam_internal]
FOV=1.658997
Near=0.110100
Pos=0.399307 0.933009 -1.129637
Target=0.339627 0.891643 -3.742547
Up=0.000000 0.049457 0.998776
a POS-nál állíthatod hol legyen a kamera alapból... -
#13334 és nem próbáltad meg beállítani?
egyébként most olvastam egy progiról ami arra van, hogyha pl 3 monitoron nézed, de állítólag jó erre is, most akarom kipróbálni. -
#13333 Ez az alap játék, főleg azzal nyomom a nekem tetsző fizika miatt
De én ilyesmit szeretnék illetve tudok is állítani, de akkor minden futam előtt állítgatnom kell
-
Solt #13332 Ezért kéne előbb az alap játékkal küzdened! Ott jók a belsőnézetek... ha legnehezebb fokozaton VB győztes leszel, akkor jöhetnek a modok! ;)
Hidd el jobb, ha úgy szokod meg, hogy nem látod a gépháztetőt... -
#13331 sajnos én is nyujtva nézem :( -
#13330 Ilyen mint itt pl
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1068384384&no=13184
NEm vészes, deha már feltuningoltam a grafikát idei szintre akkor szeretném ha ezis jó lenne
Nekem van amikor fura belső nézeteim vannak és amíg örülök ha az úton maradok végig addig szeretnék motorháztetőt is látni vagy hasonló nézetet
EZ meg ugye túl középen van
-
Solt #13329 picit nyújtott a kép ez tény, de nem vészes... legalábbis engem nem zavar...
Kicsit balra? Van olyan nézet ami alapból baloldalon van és nem középen... szerintem az pont jó...
Ne akard a gépháztetőt látni... érezd az elejét! ;) -
#13328 igen énis átírtam , de akkor kicsit nyújtott a kép aspect ratio-t is kell állítani meg én szeretem a belső nézetet kicsit előrébb és balra tolni, hogy lássam a motorháztetőt és az utat jól és ne középen legyek -
Solt #13327 Én simán átírtam az ini fájlban 1680x1050-re azt annyi... -
#13326 köszi majd megnézem, aztán utánna rakom csak fel a magyar menü-t :-)
és a camhack-os dologra miszerint minden egyes verseny előtt lehet csak állítani vagy van más megoldás tudod a választ?
Egyáltalán játszik még itt valaki HD felbontásban 1920*1080-ban? -
Solt #13325 options - pacenotes - callout distance...
-
#13324 pontosan hol?
-
Solt #13323 Az időzítést lehet állítani a beállításokban... -
sakal6 #13322 ja úgy nekem is hamarabb mondja, kb 2 kanyarral hamarabb néha -
#13321 grrrrrrrrrrrr
http://www.bhmotorsports.com/board/viewtopic.php?t=36400 -
#13320 Nah talán így
http://www.bhmotorsports.com/board/download.php?id=13135 -
#13319 A plugin linkje, mondjuk ez nem biztos, hogy ugyanaz nálam másképp néz ki
http://www.bhmotorsports.com/board/download.php?id=13135 -
#13318 szval a képek akkor így
http://www.bhmotorsports.com/board/download.php?id=13129
http://www.bhmotorsports.com/board/download.php?id=13130