Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://depo.hu/saitek/r440_force_feedback_kormany

Ezt a kormányt elcserélném valakivel geforce vidkarira budapesten😊

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

Elhiszem, csak nincs forint most rá:S De az lessz... Köszi azér a segítséget, marad az lfs😊

#11673, ha az sem, akkor kártyacsere! Már rég túl lennél rajta! 😊

www.smart-bus.hu

Jelenlegi helyzet: játék indít, betöltõképernyõ után vissza az asztalra. Nekem meg forr az agyam

Nah, frissítettem a 6.2es driverre, leszedtem a rbr-t megint, registryt kitakarítottam, most telepítem ujra. DirectX-bõl a legújabb a legjobb?

Sada01
Igen az ez hozzá való mindig kell nézni melyik drivert ajánlják a videó kártyához a Tiedéhez a 6.2 a max nem mindig az új driver jó egy karinak ám

Kár, hogy nincsen szerkesztés😞 Display Driver Only - elég ha ezt rakom fel, mert a control centert ha felrakom indításnál kiírja h mom.exe nem indítható, és nem is lehet elindítani késõbb sem, mert cli.exe hibát ír ki. Ha csak a drivert rakom fel úgy nincs ilyen. Szal elég a sima driver, igaz? Sorry, hogy szét offolom a topicot😞

http://download.chip.eu/hu/DirectX-9.0c-Februar-2007-_78516.html--ezt a directX-et raktam fel, és a "ATI Catalyst™ 8.3 Display Driver for Windows XP Professional/Home Edition" videókártya driverét raktam fel, a kártya Sapphire Radeon 9600xt 256mb.

Sada01
A videó kártyádhoz meg a driver

Sada01
Milyen a videó karid ? és a DirectX 9.0c (full package) ragd fel

Ne fájdíííítsd a szívemet😊

Vagy egy utolsót még megpróbálok, hátha. Melyik ati driver a legjobb hozzá? És melyik direct x? Ezekbõl a legújabbakat raktam fel. De nem értem, hogy mitõl mûködött olyan sokáig a játék tegnap még mindig<#sniffles>

Sada01

Na már alakulgat a lancer is😊

Sada01
Igen az lehet gond sajna
Ha felrakod a módot és indítod a játékot akkor bal oldalt lehet látni hogy tölti be egy rövid ideig a módot fehér kis pontokat lehet látni😊

Már ujraraktam, a sima van fent a patchekkel modok nélkül. Nem vágom, a bal oldalt fent mit kell látnom? Nah, úgy érzem, hogy marad nekem a videókártya csere:S

Sada01
Nó akkor próbáld meg megint újra rakni és amikor kész vagy ne rakd fel még a módot csináld meg a profilt zuz 1 kört és utána rakd fel a javítást+módot és amikor indul a játék figyeld hogy bal oldalt fent kell hogy töltse be a módot ha az kész elvileg jónak kell lenni

Igen, a játk telepítése után egybõl feltettem õket. Most mindig a profilnál fagy be. Még eddig soha nem volt jó fél napig, aztán egyszercsak befagyott. Reinstall volt már, de az se segített. Pont a elgjobb játék szivat😞 <#rinya><#help>

Sada01
Az 1.01-es javítás-1.02-es javítás fent van? mert ha nincs lehet a plugin miatt csinálja

okés.

A játék egy fél napot hibáltanul mûködött, felraktam a wrc mod-ot, és ezután lefagyott a rally seasonnál. De elötte mentem 1-2kört wrc-vel is, tehát nem értem mi lehet a gond. Most ott tart, hogy a profilnál fagy és csak reset segít, nekem meg a vérnyomásom növekszik:-/ Ez mitõl lehet, kéne valamit felrakni a wrc modhoz, valami javítást? Vagy semmi köze a fagyásnak a modhoz?

Bucser
Akkor most próbáld meg újra normális hangnemben leírni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Uhh, ez nem egyszerû kör volt😊 De megoldódott egy imserõs segítségével ez is hálsiten. MIt érdemes felraknom még? Magyar pályák vannak valahol? Hungaroring külsõ nincs megcsinálva véletlen?

karikusz
jogos....<#eljen>

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

valamit roszul raktál fel a magyar hangnál sztem

Nah, egyenlõre úgy tûnik, hogy megoldódott a probléma, minden drivert frissítettem😊 Viszont van egy másik, de ez már nem is gond szinte😛 Felraktam a lada MOD-ot, a magyar menüt, és a magyar navigátort. Szép és jó, de a navigátornál angol maradt minden, ha törlöm az audio.dat filet akkor a játék az intro után kilép. Mit csinálok szarul?

Eszembe jutott mg valami. Olvastam olyanokat, hogy ki kell kapcsolni valami smart írását, meg feltenni valamilyen Z mod nevû filet. Azokkal mi a hyelzet?

És tudom, hogy megéri, mert friss XP-nél sikerült mennem vele egy karistot😊 Csak keresztbe😛 Amúgy szerintem a hangkárty frissítés fogja megoldani a bajt.. remlem...

Az alap driverrel nem megy nekem amit adtak hozzá😞😞😞😞 atiwrc, bárcsak nekem is annyi lenne, hopgy kilépne, de ez a fagyás a legroszabb:S

Sok sikert, várjuk a visszajelzést! 😊 Nagyon jó kis "játék", megéri a szenvedést! 😊

www.smart-bus.hu

Na akkor nekiesek, majd jelzek, hogy mi lett a vége😊Köszönöm a segítségeket

Nekem annak idején csinált ilyet a sound blaster + 9600pro párosítás, de aztán abbahgyta... próbáld meg a hangkártya drivert is frissíteni. Nálam egy másik játék esetében, (arma) egyszerûen képtelen voltam feltenni a javító patcheket, mert mindig hibázott a telepítõ már a legelején. Nekem ez vált be:

1: win reinstall
2: azonnal a winfos update futtatása addig amíg semmi frissítést nem talál.
3: directx (legfrissebb)
4: hangkártya driver
5: vga driver
6: egyéb kiegészítõk.

Próbáld ki, hátha itt is beválik... ha nem akkor vga csere! 😊

www.smart-bus.hu

Nekem ati 9600proval a hozzá kapott cd-s driverrel emgy faszán sosem fagyott ki.

A régi gépemen(ati9250) lépett csak magátol az asztalra néha, de miután xp prof service pack2-re váltottam az 1-rõl utánna tökéletes volt

Na, egy kiindulópont lenne ez, de mégse, mert: ezelött a kártya elött egy 9550 256mb volt, és azon sem futott. Igaz, hogy elvileg a két kártya ugyanaz, csak az 550es butított. Ígyis igaz, hogy a kártya a szar? Mert volt aki hangkártyát mondott. De jó lenne, ha csak ez lenne a baj. Videókártyát még 1-2 hónap múlva kapok, sok forint megy el benzinre😊

Az a legegyszerûbb, ha lecseréled a videokártyát. Egy 6600GT nagy elõrelépés a 9600pro után, és nem is drága... 😊)

www.smart-bus.hu

arty
a lehetõségek ati9600-al: kisérletezés az elérhetõ driverekkel 😊 nincs más, sajnos 9600on ismert jelenség 😞

Forza.

Valaki aki otthon van a témában összefoglalhatná nekem, hogy milyen lehetõségeket próbáljak ki😊

Más ötletem nincsen próbálj ki több drivert hátha jó lesz az eggyikkel.

Na, sikerült szereznem drivert, a probléma #11663 sajnos még mindig fent áll.

Tudnál esetleg egy linket adni, hogy hol találom meg? Mert a cd már nincs meg sajnos, és nem találtam rá googleba sehol.

Hello! Nekem is volt ilyen gondom radeon 9600 pro-val, én a régi alap drivert tettem fel és úgy mûködik. Próbálj meg te is régebbi drivert feltenni... <#wave>

Sziasztok! Van egy nagy gondom, ami nem akar megjavulni, pedig sokfelé kérdezgettem, hogy mi lehet a gond.
Adott a játék, Richard Burns Rally. Szép és jó, de a játék befagy, mint sok embernek rajtam kívül is. Felraktam a 2db patchet, semmi változás nem történt. Új rendszernél, az elsõ indításnál még sikerül eljutnom a pályáig, késõbb már a menübe megáll.
A gépem:
Alaplap: Kobian KVM400M-L/U
RAM: 768 MB (DDR SDRAM)
Videokártya ATI Radeon 9600xt (256 M😎
CPU típusa: AMD Sempron, 1800 MHz (10 x 180)
Hangkártya: C-Media CMI9739A/9761 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
Alaplapi lapkakészlet: VIA UniChrome KM266 Pro / KM400(A) / KN400(A)

Nagyjából ennyi😊
Minden segítséget szívesen fogadok, mert nagyon tetszik a játék, viszont új gépet/alkatrészeket nem szeretnék venni a játék miatt.!

Bucser
Gondolom nm néztél a hozzászólás bevitelére szolgáló ablak fölé...

igen aktív modder community van az RBR-hez és pályák és autók folyamatosan készülnek. Nem csak skinek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

karikusz
Szerintem nincs, és már nem is foglalkozik senki a játék buherálásával, mert 2004-es asszem. Inkább az újabb gammákkal foglalkoznak.

RBR-hez inkább setupok, meg skinek vannak...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Üdv! Nem tudtok véletlenül valami olyan update-et vagy mod-ot az RBR-hez, ami a játékban lévõ textúrákat csréli le nagyobb felbontásúakra? Mert a játék szép csak nem ártana pár szebb fa meg aszfalt textúra.
JuanG
valszeg te váltassz el késõbb...amúgy a seb fokozatot jól elkúrták ezzel a 3 beállítással...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

alma2
A valto fokozatokat alapesetben harom valtozatra lehet beallitani, short-medium-long. Letoltve egy replayt amit vegre le is tudtam jatszani, az tunt fel az emberke mar reg hatodikban van, amikor en meg max 5 be valtottam short beallitas mellett, ha jol szamoltam 😊
Az en szemem kaprazik, vagy editorral meg tovabb buheraljak a valto fokozatokat a jobb gyorsulas miatt ?

szerintem

alma2
Magyar kiadasu/csomagolasu jatekot meg sose vettem, igaz nem is 990 Ft-ba kerultek, mint most a RBR, de ezt a magas foku igenytelenseget, hogy egy dvd tokba bepreselnek egy papirtokba csomagolt dvd-t, mindenfele korites nelkul, azert ezt nem gondoltam volna 😊
Kb 100 x igenyesebbek a tolunk sok ezer kilometerre keleten keszitett "hamis" valtozatok mint az elvileg ez a "hivatalos" verzio. Kar, hogy nem kell cd-key hozza, mert meg az is megfordult a fejemben, ez biza kaloz verzio 😊
Bar RBR eredeti kiadasahoz nem volt szerencsem, de biztos forogna a sirjaban a nevado, ha latna mit muveltek a jateka csomagolasqaval, szornyu.

szerintem

Smicy2
😊))

Charade GTti

Attila889
így jó lett már...köszi...ez benne votl a fejembe csak azt hittem hogy úgy nem fog müködni de mégegyszer thx 😄

Attila889
gondolod hogy az segít?

Smicy2
húzd ki a joyt <#idiota>

Charade GTti