Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy az SX4 wrc???

a #11691-es kommentben látható EVO letölthetõ már valahonnan?

Norbi1990
Azt már felraktam elméletileg.Beraktam a z.dll fájlt a plugins mappába.
atiwrc nagyon szépen köszi a helpet!!! pacsi.

A Zmodeler fixet rakd fel hátha az a baj.
A rallysimfanson fennvan a letöltésekbe.

Norbi1990
Sziasztok!!
Az miért van, hogy a rallysimfans pluginon kiválasztok pl egy Renoult clio S1600-ot és amikor betölti a pályát akkor kilép a játékból.
Segítsetek pls me nem akarok alap autókkal menni.
Köszi!!
http://www.hrcmod.extra.hu/FinlandGravelMod1.0.zip
http://users.tpg.com.au/steely01/RBR/RBRWRONG+TYRE.exe

sziasztok. tudna valaki egy linket adni ahonnan le tudom tölteni a finland gravel modot, és a hozzá tartozó gumi választó programot?? ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!! elõre is tengermély THX. hali.

Köszi!

www.smart-bus.hu

Hello! Igen oda kell regisztrálni.

Szevasztok! Gondoltam kipróbálom a plugint. Letöltöttem, bemásoltam, indítanám, de regisztrációt kér. Na most a rallysimfans oldalán csak a fórumba találtam regelési lehetõséget. Oda kell regelni? Illetve, hogy lehet az, hogy egyszercsak 5 sebességes lett a subarum? 😊)

www.smart-bus.hu

Sada01
Jól néz ki grat és pluginon fent lesz majd ?

JuanG
<#eljen>...még van baj látom 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

http://hrcmod.extra.hu/palya.wmv

gordon 24
Jahh! Itt néz körül:Rally

Egyébként én sem értem😄

Downhill!!

pajti
nem értem minek.<#fejvakaras>

Hajtos tibi
Valaki tud magyarositást a játékhoz????

*Waberer\'s* --- ? BMW-POWER ? ---

arty
25bõl 2600XT, ebbõl van AGP és PCI-E verzio is. Csak DDR3 memoriásat vegyél, ddr2-s kuka (pci-e verzio 17-18ezer, az AGP-s 20-24ezer)

Forza.

Sada01
Srácok a Peugeot 307-hez nem tud valaki aszfalt meg murva beállítást ?

Hajtos tibi
fel instalálja de utánna nem lehet e next re kattintani csak h back... rákattintok és elinditom a játékot de nincs benne lada..:S:S:S

Hajtos tibi
de a richard burnd mappába??? már leszedtem

Felül kattints a LADA MOD-ra, és csak fel kell telepíteni aztán tolhatod is.

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

Hajtos tibi
hi h kell berakni a lada módot?😊 linkeltek vmi F.A.Q.??😊

LFS kár, hogy nem moddolható amúgy. Jó ez a lada ígyis-úgyis, csak menne:S<#duhos2>

JuanG
így van, a hátsókerekes hajtás megcsinálásához trükközni kellett, mert nem támogatja...a legjobban a Volvo van megcsinálva, az nagyon élvezetes RWD lett...miután belenéztem, a különbség a ladához képest a setup-ban van, a diff zárak máshogy vannak beállítva, ezért élvezetesebb...a ladánál az összeset 50%-ra állítottam a sperdifi miatt, de úgy látszik ezt nem adja jól vissza a program...szóval lehet a Ladánál is kisérletezgetni a diffik beállításával és akkor élvezetesebb-élethûbb lehet...esetleg meg lehet nézni a Volvo-nál hogy van beállítva 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Bucser
Sajna ez a játék belsõ fizikájának az oka. Nem kezeli rendesen a hátsókerekes kocsikat. Alapvetõen 4 kerekes modellezés van benne.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bardocz
hát amikor én csak azzal gyakoroltam egyáltalán nem volt ilyen érzésem😛 picit gyengus a kocsi néha,és be kell lengetni,de csak módjával,mert ha kitör a segge akkor nincs viszaút😄
Az lessz szerintem.

Na, de hogy a játékról is szó legyen: a Ladák elég furán mennek, nem? Olyan nem igazi hátsókerekes érzete van, mintha elsõkerekes lenne néha<#circling>

bardocz
7600gt kijön belõle
Ati megsem fordult a fejemben az RBR miatt😊Én geforce 7600-7800-ra gondoltam ha kiadja a költségvetésbõl.

bardocz
komolyabb semmképp sem,szerinte nvidiába gondolkozz,új agp-s atikhoz eleve nincsen rendes driver
Hát nem tervezem egy darabig a gp vásárlást... AGP-s alaplapom van. 25eHUF-ból aszittem kijön egy komolyabb kártya is.

bardocz
hasokáig nem veszel új gépet és agp-s lapod van szerintem 6600gt,persze csak ha nem legújabb játékokkal akarsz játszani,de ezt szerintem kérdezd meg milyen gépet vagyek most topikban
Amit komolyan megvennék ha nagyba tolnám multiba, az ez 100%, és nagy valszínûséggel a lfs. Semmi mást, egy nfs-nek nincs semmi értelme 15ezerért. Kapok 25rugót kártyára, milyet érdemes venni?

Ezt már megvitattuk párszor, de a lényeg az, hogy vannak játékok amiket illik megvenni. Amúgy is kevés szimulátor van, ha azt is törve játsszuk, egyre kevesebb lesz. Autós téren pl egy RBR, LFS, RFactor, GTR2 játékokat illik megvenni... 😊

www.smart-bus.hu

bardocz
az kka ehez a játékhoz,már írták páran,hogy szenvednek vele,inkább 6600gt,olcsó és kurvajó kártya ha még árulnák meg sli-s lapom lenne vennék mégegyet a gépbe,és nem vennék újat pár évig
Te lehet bankot raboltál😄 De amúgy neked nem lenne jobb ingyen ha kicsit szenvedni kell vele, mint 10rugóért?😊De becsülendõ, hogy megvetted.

gordon 24
Nekem is megvan! Eredeti, Sõt az RFactor és a Race 07-is.. Szóval nekem ne mond😄

Downhill!!

Ez a játék 1000HUF, annyit simán megér amúgy

gordon 24
Aha.. Azon valszeg menni fog!

Downhill!!

Nem azzal lessz vista, 9600xt/256mb-vel lessz. Hát tom...

gordon 24
Integrált VGA-val fölleg ami 32 bites kb 99% hogy nem fog menni.. Vegyél egy kártyát 35000ft körül viszonylag jokat lehet venni. 8600GTS vagy hasonló.. Ugy menni fog!

De mivel olvastam Rf forumon hogy te partyzni tankolni akarsz és nem pénzt költeni ilyen dolgokra akkor sajna buktad ezt is..

Sajna a játék pénzbe kerûl ez van..

Downhill!!

Bucser
Azzal a videokártyával szerintem felejtsd el...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A mod nélkül sem megy most. Holnap megpróbálom, hogy felteszem a windows Vistát, hátha... Ha nem megy, fent hagyom az oprendszert, jobban néz ki.

Sada01
Hát azt nem tudom de a 32mb-os karit felejtsd el amúgy meg ha a hrc módot nem rakod fel és úgy jó a játék akkor hagyjad a módot ott a plugin és azzal azt a kocsit rakod be amit szeretnél meg ha Solt tanácsa nem mûködöt akkor én se tudom mi a baj nálad talán egy új gép😊

Windows Vistán elfut a játék?

Jól néz ki tényleg. Gyerekek, megõrülök magamba, hogy nem tudok játszani😞 Az alaplapi integárlt 32mb-os kártyámmal tudok játszani vele? Még azt is megérné...

Sada01
Széplett nagyon

végre kirakták a bhra 😊
http://www.bhmotorsports.com/download/16391