Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A végén mekkora már:"Hát de mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak??!Olyan nincsen!!!"<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kb. mikor lesz ebbõl valami?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A belsõ texturázása kész lesz abból is 2 fajta. Az elsõ lámpákon még asszem lesz javitva, mert ezzel a texturával kicsit csunya.

Benyomod és kész.Ha meg azt akarod, hogy ne satuzzon akkor állítsd valami joystickra ami analóg(analóg=te tudod kezelni, hogy milyen erõvel fékezzen)!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Megjött a portugál Super Speciál béta változata.
Csak fel kell telepiteni. Cseh plugin alatt a 114es számú pálya, de talán a neve is ki van irva. Elvileg shakedownban is kellene menni, nem próbáltam. Akinek nicns fenn cseh az a Maps mappába nyissa meg a tracks.ini-t és ezt a sort:
TrackName = "Maps\track-41"
Particles = "Maps\ps_montblanc"
iraj át errre:
TrackName = "Maps\track-114"
Particles = "Maps\ps_montblanc"
Ha megy valakinek így légyszi szóljon. Mert nekem olyat csinált hogy betölt (a 4 kockánál sokáig áll) kezd elõtünni a kocsi szembõl, és ott megáll a kép. De nem fagy meg mert tudok menni (hallom) , de csak azt a képet látom." atiwrc
LETÖLTÉS!
Charade GTti
Charade GTti
enter "mulligatawny" as a driver profile and unlock all tracks and cars
vagy:
http://racing.edgegaming.com/files/index.php?act=view&id=336
Újonc vagyok, kipróbáltam a LADA MOD-ot, nagyon jó lett !
Külön grat Juan-nak a fizikáért !!!<#worship>#worship>
Gyors kérdés : pályákat hogy lehet unlock-olni ? THX !
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
mappád ahol minden kocsinak ott van a fizikája!
Vigyázz! Ameik autó helyére tetted a ladát a Physics mappában is annak a helyére tedd a lada fizikát!<#email>#email>
így nem tudom a fizika fájlokat bemásolni,és így az értelmét veszti el😊