20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • báttyó02
    pluginsba van nálad a gauge?
  • báttyó02
    hm énis arra gondolok..nálam ha bevan pipálva akkor előjön O_O
    de közbe szétnézek akkor,hogy hol vannak nekem a gauger fájlok
  • Breki33
    Viszont XP-n végre van ilyenem

• Breki33
    az be van pipálva, de én a gauger pluginra gondolok én bármire állítgatom nincs változás
  • báttyó02
    mikor megnyitod az rbr managert ottvan hogy fast options-> extra options->és itt pipáld be az increment graphics quality-t

nekem ha ez bevan pipálva,akkor van kijelzőm(viszont nincs enbseries),ha meg nincs bepipálva akkor nincs kijelző de van enb..
  • Breki33
    pontosan hogy álítottad be a kijelzőt?

én bármit csinálok nekem nem jelenik meg

Amúgy jó a hang !
  • báttyó02
    nah asszem ez lesz a végleges hangom... annyi hogy még kicsit talán a csikorgások meg turbót följebb húzom
  • Breki33
    És ha szétáll a két hátsó kerék az mit jelent, rossz az alapbeállítás?
  • Breki33
    Ha létrehozok egy plugins könyvtárat a másik tbr-emben és azt játékban nem látom az azt jelenti, hogy nincs fent a két patch?
  • Breki33
    én minden nap látom újra aztán aznapra jó lesz

és az exe-t is cseréli mai a dátum utánna
  • Breki33
    ja hogy csak úgy tűnik, hogy megáll?

nekem minden nap letölt aztán mikor kész újraindítom de csak áll és nem csinál semmit
  • JUVEfun
    Amikor feltettem , elindítás után egyszer végigmegy aztán többé nem láttam ...
  • báttyó02
    hát én tegnap miután feltettem az egész modot nyomta ezeket az updat-eket kb 10percig,hagytam hogy menjen végig,azóta egyszer se jött elő
  • Breki33
    nálad nem csinál ilyet az olasz? #13464
  • JUVEfun
    #13476-ra sakál6-nak szántam nem neked Breki
  • báttyó02
    jajj kikell csomagolni lol..hülye vagyok kajak:D
  • JUVEfun
    nincs az rbr-hez valami dakar mod?

Ezt úgy birom : Dirt-n megkérdezik,hogy nincs e havas pálya,Grid-n,hogy miért nincs rallys,GTR-n hogy miért nincs....stb
    Válasz RBR-n nincs dirt2-ben van hasonló
  • báttyó02
    őő egyébként ennél az olasz modnál hol vannak az audio fájlok?
    ugyanis kicseréltem a főmappába az audio.dat-ot,de mikor elinditom az RBR managert akkor átírja automatikusan audio_org.dat-ra...szal gondolom nem ezt használja O_O vagy igen?
  • ajem kisa
    Nemtudom már, valamelyik nap nekiálltam mindennek, de nagyon káosz lett, nemment, aztán letöröltem mindent ami felesleges volt!
    A fizika, vagy legalább valami jo beállitás a menüben, vagy izé jolenne, mert szerintem amikor keresztbeállok , meg összevissza dobál a nemtudommitől, akkor a 3.-ik olyannál alt+f4 szokott lenni teljesen véletlenül!
    Amugy nemtudom kiknek készitették ezt a játékot, de vaze egy adott pályára a beállitást megcsinálni...az egy külön szakma vaze!
  • Breki33
    most melyik progi mert én a fizikáról beszéltem te meg mintha a hangról
  • Breki33
    Ja a Csökő Zolist illetve az van benne meg a srác belepakolt cuccokat a bh-ról és ezt így egyben kirakta
  • Breki33
    ja és nekem a bal oldali haladásjelző nagyon kéne
  • Breki33
    Ez a GaugerPlugin06b-nél jön elő valahogy.
  • ajem kisa
    Az oké, nekem nemmegy az a progi, illetve nemtok mappát, vagy .dat-ot modositani vele, meg igazából nemis vágom, hogy hogy kell....
    A dos ablak megvan...de onnan mi a faxt kell, még a magyar leirás után sem csinált semmit, nemtom nem a win7 miatt nemakarja aztcsinálni amit kéne?!
    Passz
  • ajem kisa
    Nemnyultam én semmihez, csak felraktam a "Csöki" vagy milyen hangot (azóta már letöröltem, nemtom az eredeti nevét)a telepítőst!
    Nekem jobban bejött az!:P
  • JUVEfun
    ??????
  • Breki33
    én a francia irányítását most új fizikával és egy leszedett setup-al nagyon jól belőttem, csak jött az ami szokott, hogy megyek 8 másodpercel jobb részídőt és akkor elkezdek remegni, hogy nehogy elrontsam és naná, hogy a végén elrontom :P
  • Breki33
    Az engem nagyon zavar.

Azt írt audió beállításokat is megcsináltad a játékban?

És audio.ini-ben is érdemes átírni az értékeket pl így

[AMP::SOUNDS]

TransmissionDiff=1.0 ; engine
    Engine=1.0 ; engine
    EnviormentalReflections=1.0 ; engine
    EngineTransmission=0.8 ; engine
    Turbo=0.60 ; effects
    BlowOffValve=0.6 ; effects
    GravelParticles=0.7 ; effects
  • Breki33
    ha a magyarra gondolsz az inkább sivít
  • ajem kisa
    Az alap, amikor a motorféknél "csiripel", bár motorfék az a mesében van...:)
  • báttyó02
    a "csiripelős" az melyik? mert most hogy ezt kipróbáltam hát nem vagyok elájulva
  • ajem kisa
    Felmásoltam a hangokat, szerintem a "csiripelős" jobb, de még megyek vele!
    Amugy remélem nagyon, hogy a momoval nemlehet érezni rendesen a vezetést, még adok a G25-el is esélyt a játéknak, de kezdem elvesziteni a türelmemet az auto nulláról elindulásával, és az egyáltalán láthatatlan farönkök, és a dobbantók utáni "vajon hogy érkezek le"-vel, és van egy pár apróság ami kur**ra idegesitő!
    Remélem jövő 7en megjön a g25, és csak jókat mondok majd a játékról, de most nemidegesitem magamat ezzel a fél-fél(sem) fordulós kormánnyal!
    Amugy érdekes, hogy a visszajátszásnál a "vályogos" rész nemis olyan nagy, a gyors alatt pedig olyan, mintha elsem férnék mellette...namajd veszek emiatt egy 130cm-s led tv-t...miaz nekem?!
  • Breki33
    igen innen szedtem
  • báttyó02
    nemjó onnan a letöltés :S

szerk: közbe találtam egyet ahonnan fullal jön klikk
  • Breki33
    http://www.bhmotorsports.com/download/11388

De én máshonnan szedtem, majd aztis megkeresem
  • Breki33
    Ezt hogy tudom előhozni?

• báttyó02
    linket erről plz ^^
  • Breki33
    teljes audio.dat ami több ismert módot is tartalmaz egyben
  • Breki33
    Ezt ismeritek?

Már brutálisan indul a menü-ben is olyan kocsihangal hogy csak

Complete Ambient Sounds and Effects for Richard Burns Rally v1.02
    -----------------------------------------------------------------

What is it?
    ----------

Want a complete and very detailed RBR audio mod, without mussin with .dat files, utilities and editors? You are so in luck!

This mod was created as a convenient compilation of two excellent and currently available sound mods for RBR [Imo_RBR_sound_V2.rar (a few sounds used in altered form), hdi_Soundmod_for_RBR_v102 (any sounds used, some heavily edited, exact same audio.ini and *.eng utilised)], plus my own sound file additions, edits and extensive 'realism' sound-image mixing. Andy Rusho's RBR "Particle_Mod_V1-2.zip" is also packaged in with it because ... it's too cool! :-p

*** NOTE: backup first ya bloody bogan! ***
  • Breki33

Egyébként szerintem se lehet max az olaszba, de szerintem ottis inkább skineket lehet