Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt ott van ahol három szerver van szerver 1-2-3 egymás alatt
Egy kis részlet a most zajló Aszfalt kupáról 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
aztán egyszer csak felborulok és kilép a játékból meg tudjátok mondani miért van ez?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én még 8000 Ft.-ért vettem és nem bántam meg! (Most csak 990 Ft.)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
Ezen hogy fog futni?
Intel P4 1.7ghz processzor
NVidia GeForce 7600GS
256mb SD ram
Formula-1 fan
A játékhoz honnan lehet letölteni Vfts kiegészítést?
Ha valaki tudja, kérem jelezzen.
Pali
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Újra húztam a Wint, és moyt akárhogy telepítem az RBR-t nem látszik semmiféle felirat, csak a kis piros háttere !!
Ez mitõl lehet ?
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
megszeretném kérdezni, hogy a Mustaselka 2 pályán, a 05.42.04-es idõ, az jóidõnek számít?
Pali
Imadom ahogy leosztod a dege....t gyereket! 😊 En mar meguntam... 😊<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
MASZKA-t ugysem lehet meggyõzni. inkább ignore mert egy igen egyszerû felfogású troll szegénykém.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
www.smart-bus.hu
atim volt van és lesz
most hd4850 23eft-ért a best buy
és páran mondják a játékok szebbek atin
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szerintem meg jó választás, mert életemben nem volt még olyan gépem, amin minden ment.. Ami nem arról szól hogy egy egy játék telepitése 3 hetes feladat amire minden szart összeszedsz hogy menjen.
Ezen a gépen minden driver az eredeti és minden megy rajta😄 A windows az kb fél éves.. És jó..
Szóval lehet rossz döntés volt, de a tények magukért beszélnek..
A topik offolást befelyeztem! Jó éjt!
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Több szempontból is..
1 nem azért irtam ide be hogy mekkora kurva jó vételt csináltam és hogy huhh. Henem mert ezzel nincs gondom a 9600xt vel meg fagyott.
2 45 ezer😄 figyi én 35 -ért vettem. És nem csak kártyát hanem procit lapot ramot stb.. Igy is 1600000ft volt.. Tudom hogy 300000ft ért sokkal jobbat lehet venni, de hát ugye ....
A 35 és a 45 között pont 10000ft van..
Tehát ha te ugy érzed hogy a nemzeti bank rádszakadt vedd nekem teljesn jó ez..
Ráadásul mondom kifogástalan.. 1024x768-as felbontásban 32 biten minden maxon megy.. Kell ennél több? Nekem nem.. Szóval hagyuk ezt..
A másik meg az hogy tök off az egész.
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Kb 3000ft lehet hogy nem tud annyival többet?? És?? Ennyi pénzt megért.. Az egész kártya asszem 35000ft volt...
De nem érdekel.. Ugyis mondhatnám pont leszarom😄 Müködik jó ennyi..
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Maximális felbontáson minden élsimitás lófasz bekapcsolva a Race07 is pl ugy megy mint az ágyba szarás..
Ha majd elkezd szaggatni, meg ilyenek veszek egy másikat.. De ameddig ez nem áll fent eszem ágában nincs kicserlni ha GTS ha GT tök mind1..
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
www.smart-bus.hu