Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
thx

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ugy látom nem jól linkeltem szóval belépsz az oldalra letöltések modok és ott van

http://richardburns.atw.hu/
itt ott van ahol három szerver van szerver 1-2-3 egymás alatt

MaSzKa
RSRBR 08

ilyen hol van?

LSSAHPAUL

Egy kis részlet a most zajló Aszfalt kupáról 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bardocz
Mert meghaltál<#idiota>
Szevasztok! Feltettem a RSRBR 08 (2)-õt és az a probléma hogy nagyobb ütközésnél vagy borulásnál valamiért kilép a játék játszok játszok játszok
aztán egyszer csak felborulok és kilép a játékból meg tudjátok mondani miért van ez?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ez.
Én még 8000 Ft.-ért vettem és nem bántam meg! (Most csak 990 Ft.)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

szerintetek melyik a legjobb Rally szimulátor? Ez?

lehet elfogult vagyok de szerintem lada mod kérdés nélkül😊

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

HAli! Meg tudnátok mondani hogy melyik a legujabb vagy a legjobb patch vagy mod a játékhoz?lõre is kösz<#worship><#worship>

Ombika
2 az mar flame amigo,mit varsz,h ra 5 percre valaszolnak! Pszt

mila69en
milyen minden topikot? ide irtam elõször mivel konkrétan az rbr el volt gondom hátha jön segitség de nem jött!! akkor gondoltam írok a kormányos topikba... ennyi ez kettõ...szal pszt

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ombika
DE nemertem ,h miert kellett minden topikot teleszemetelni ezzel?!

mila69en
😄 nah amugy már megvan a megoldás eza gagyi vista kétszer rakta be a regeditbe a kormányt egyszer mint joysitck<#zavart1> meg egyszer mint kormány az egyik játék joyként ismerte fel a másik meg kormányként töröltem a joy bejegyzéseket a regeditbõl oszt kész mûködik ugyanez volt a multkor is😄 csak má nem emlékeztem mi van

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Akkor logitech driver leszed... felrakod újból a legújabbat, de úgy indítod az installt, hogy rendszergazdaként futtassa... ha így sem, akkor próbáld meg XP modra állítani az RBR-t... Ha így sem, akkor tedd vissza az XP-t, ha úgysem, akkor nyisd ki az ablakot, és... <#vigyor2><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

mila69en
nem jó sajna:/ így sincs force feedback teljesen tanácstalan vagyok😞

Próbáld meg rendszergazdaként indítani a programot...

www.smart-bus.hu

mila69en
hi kis help kellene nem jövök rá hol a hiba rbr+g25, nincs a játékban force feedback meg sem nyikkanik:SS a multkor még volt😄 más játéknál tökéletesen mûködik újra telepitettem a windows-t(vista) azóta nem megy driverek fentvannak pacth fentvan minden fent van mégsem megy:/ volt már ilyen gond csak már azt nem tudom akkor hogyan csináltam meg... szóval ha valakinek van egy okos gondolata akkor help pls már kezd idegesíteni😄

bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vicceltem
bardocz
Már kijött
bestGP
vftssel semmi?: (

hüje vagy hamán szép nem!4

igen a Spici félét. Mikorra várható?

JuanG
melyik? mert alapból is van benne lancer wrc 😊)...gondolom a 8-ast várod?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hali All, megmondaná nekem valaki, hogy a Lancer WRC kész van-e már, és le lehet-e tölteni valahonnan????

ezen már sprintelni fog szerintem😊

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

Hy!
Ezen hogy fog futni?
Intel P4 1.7ghz processzor
NVidia GeForce 7600GS
256mb SD ram

Formula-1 fan

Hali
A játékhoz honnan lehet letölteni Vfts kiegészítést?
Ha valaki tudja, kérem jelezzen.
Pali
Met
vga driver?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lac coo
Közebn megvan, ha visszarakom szabvány felbontásra akkor, jó, amit nem áértek hiszen eddig ment 1280 X 800 -ba is ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hello !

Újra húztam a Wint, és moyt akárhogy telepítem az RBR-t nem látszik semmiféle felirat, csak a kis piros háttere !!
Ez mitõl lehet ?

THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hali
megszeretném kérdezni, hogy a Mustaselka 2 pályán, a 05.42.04-es idõ, az jóidõnek számít?
Pali
Ombika
"igen egyszerû felfogású troll szegénykém."

Imadom ahogy leosztod a dege....t gyereket! 😊 En mar meguntam... 😊<#eljen><#taps>

Bucser
NA szerintem az Nvidia vs ATI hitvitát itt fejezzük be. Az ehhez érkezõ következõ HSZ-eket kénytelen leszek törölni.

MASZKA-t ugysem lehet meggyõzni. inkább ignore mert egy igen egyszerû felfogású troll szegénykém.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

reaper4
az ati az a 9600 volt elõtte gondolom.. lol, mert maszka azt hitte h a gef9600 at cserélted gts-re.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hagyjuk! Igazad van! Jó éjt! 😊)

www.smart-bus.hu

MaSzKa
én is így vagyok ezzel
atim volt van és lesz

most hd4850 23eft-ért a best buy

és páran mondják a játékok szebbek atin

gordon 24
Direkt nem akartam Atit.. Nekem volt Atim soha többet nem lesz!..

Szerintem meg jó választás, mert életemben nem volt még olyan gépem, amin minden ment.. Ami nem arról szól hogy egy egy játék telepitése 3 hetes feladat amire minden szart összeszedsz hogy menjen.

Ezen a gépen minden driver az eredeti és minden megy rajta😄 A windows az kb fél éves.. És jó..

Szóval lehet rossz döntés volt, de a tények magukért beszélnek..

A topik offolást befelyeztem! Jó éjt!

Downhill!!

Nem vita, segíteni akartam! 😊 Rossz választás volt ár/érték arányban! Ettõl még mûködhet jól, de ennyiért kaptál volna 3850-et ami sokkal jobb! 😊 De a Te dolgod, ne haragudj, hogy szóltam!

www.smart-bus.hu

gordon 24
Ez egy elég meddõ vita..

Több szempontból is..

1 nem azért irtam ide be hogy mekkora kurva jó vételt csináltam és hogy huhh. Henem mert ezzel nincs gondom a 9600xt vel meg fagyott.

2 45 ezer😄 figyi én 35 -ért vettem. És nem csak kártyát hanem procit lapot ramot stb.. Igy is 1600000ft volt.. Tudom hogy 300000ft ért sokkal jobbat lehet venni, de hát ugye ....
A 35 és a 45 között pont 10000ft van..

Tehát ha te ugy érzed hogy a nemzeti bank rádszakadt vedd nekem teljesn jó ez..

Ráadásul mondom kifogástalan.. 1024x768-as felbontásban 32 biten minden maxon megy.. Kell ennél több? Nekem nem.. Szóval hagyuk ezt..

A másik meg az hogy tök off az egész.

Downhill!!

45-ért már volt 8800GT ami ég és föld! 😊 De tényleg az a lényeg, hogy meg vagy vele elégedve! 😊)

www.smart-bus.hu

gordon 24
😄 Tudod mennyi volt közte??

Kb 3000ft lehet hogy nem tud annyival többet?? És?? Ennyi pénzt megért.. Az egész kártya asszem 35000ft volt...

De nem érdekel.. Ugyis mondhatnám pont leszarom😄 Müködik jó ennyi..

Downhill!!

Félre értesz! 😊 8600 GTS jóval többe került akkor is, mint pl egy 8600GT, viszont alig tudott valamivel többet. Ár / érték arányban rossz választás volt... ettõl még a kártya lehet jó! 😊

www.smart-bus.hu

gordon 24
Hát figyi.. Kb 5 hónapja sõt régebben vettem. Azóta van kb 20 jobb kártya.. Nekem semmi bajom nincs egy olyan kártyával amit eddig egyetlen játékkal nem birtam szaggatásra birni.. Pedig vannak 2008-as játékok közte..

Maximális felbontáson minden élsimitás lófasz bekapcsolva a Race07 is pl ugy megy mint az ágyba szarás..

Ha majd elkezd szaggatni, meg ilyenek veszek egy másikat.. De ameddig ez nem áll fent eszem ágában nincs kicserlni ha GTS ha GT tök mind1..

Downhill!!

Azzal van a gond, hogy GTS! 😊 Az csak lámítás! Nem szabad pénzt adni érte! 😊)

www.smart-bus.hu

gordon 24
Ez egy Geforce 8600GTS 256mb DDR.. Nem ATI!..

Azé ennyire ne nézettek hülyének😄

Downhill!!

reaper4
ati 9600...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MaSzKa
visszafejlesztettél?

Így van... megéri, de azért, ha legközelebb videó kártyát cserélsz, akkor szólj... segítek szívesen! 😊))

www.smart-bus.hu