20179
-
#13557 Pont ezt néztem ma
Várjuk a trabit :P -
#13556 na ugye
ha francia akkor kiváncsi vagyok az időre is :-)
De a massmódot is próbáld ki hátha az még jobban bejön.
És ne feledd ezt még setupolni is lehet, illetve az kész művészet, de mi kipróbálhatjuk más által készítetteket. -
#13555 Ééééééssss 1x volt igy csak nagyobb hibám, és végre az adrenalint is feltolta, nemcsak a mérget!
És még a 6-os kanyarba is sikerült beúsztatni és kitörni kocc nélkül vaze!
Mondom én, hogy nemvelem van a gáz!
Ami még érdekelne nagyon, az a kamera 2 fej közül nézet kicsit hátrébb mint az alap!
Aztán a többi dolog is! -
#13554 De gondold el ő most kezdi, nem biztos, hogy te első héten jól tudtál vele menni...
Bár lehet :P -
#13553 hát előszőr be kell állítani aztán lehet élvezni :-) -
#13552 http://graphics.tudelft.nl/~paul/momod/
De van a a Squash-labda trükk amit már említettem az még egyszerűbb
"A jó köridő elérésének a kulcsa a megfelelő fékezés! Ehhez azonban nagyon precízen kell érezni a tapadás és csúszáspontokat, valamint a fékpedál adagolását, ami azért a középkategóriás kormányok köreiben is hagy jócskán kívánni valót maga után. Ezen segíthet a fékpedál felkeményítése, melyre egy igen leleményes - ám de roppant egyszerű - megoldás, ha belegyömöszölünk egy Squash labdád (a legpuhábbik, ügyesebb játékosoknak való verziót) a fékpedál mögötti/alatti vájatba. Egy csavart sem kell hozzá kilazítanunk, pont befér - kis "meggyőzéssel" ugyan - a gumilabda a Logitech DFP és DFGT pedálsetjébe, de gondolom hasonló módon alkalmazható a Momo, vagy az Ex típusok esetében is és bármikor ki is szerelhető. Eme "modding"-nak köszönhetően keményebb és jobban adagolható/érezhető fékpedált kapunk eredményül. Érdemes utána részletesebben bekalibrálni a fékpedált, amiről majd később esik szó." -
#13551 Arra várok, hogy letudjak menni egy gyorsot, az elején megvolt a hangulata a játéknak, mert ezt kerestem egy jó ideje, csakhát mire nemmegy a vezetés x nap után azért...
Mindenesetre kiprobálom, köszi! -
#13550 Hát akkor nem csodálkozom hogy nem jó, alap fizikával nekem sem tetszene, illetve úgy mondom nagyon sokat lehet rajta javítani
Kezdjük elölről
Szedd le ezt
http://www.bhmotorsports.com/file/16857
És simán mámold be a rbr főkönyvtárába, ez után próbáld ki pl a francia pályát.
Ezután még érdemes setupolni, de ebbe mosz még nem megyek bele, első lépésben elég ennyi.
Illetve kipróbálhatod JuanG féle Massmodot is azis nagyon jó és sokat javít a kezelhetőségen, ha beírod a keresőbe kapsz róla bővebb infókat.
Ezzel meglesz a kezdeti sikerélményed persze gyakorolni kell és belemerülni a dolgokba, de megéri mert fantasztikus élmény lesz! -
#13549 Lehethogy énvagyok a béna, de amikor megfordul 30km/h-nál, akkor azért már felteszem a kérdést...(mondjuk ez nem a momo-é, de nemis az én hibám)!
Szerintem egy rally autó akármilyen lágyra is van állitva esetleg, vagy mindegy, akkorsem fordul meg ennyinél!
A fizikát átkell buherálni, vagy csak jol beállitani a futóművet, de vaze, nekem ilyen beállitásokra nincs sem türelmem, sem időm!
A momót annyiban azért végképp nemszeretem, mert a pedálok mintha ottsem lennének, vajpuhák.. -
#13548 Hu8hh bazd kb az a szitú, ha jobban csinálod vezess te bazdmeg:D
-
#13547 Ne szd már a Momot mert béna vagy.. Nekem is az van full jól lehet menni vele. -
-
Neoncsoves #13545 már megint fékezünk b*zmeg?:) -
sakal6 #13544 én megálnék és kitenném az utra, ha így beszélne, egyedül is betalálok majd a célba -
Zoliwrc #13543 Itt ha a vezetőnek volt egy kis esze, fél perc után széthúzta az átbeszélő csatiját, a navigátor stílusa minősíthetetlen, Zsoltika nem fog megtanulni soha menni úgy, hogy zavarják
Ring külsőre ugyse kell navigátor, 10-15 kanyar az egész,Én utcai autóval voltam rajta párszor, de fejbe van az egész -
Neoncsoves #13542 ezek így beszéltek egymással :D
egyébként ha én meg haverom neveznénk akkor biztos, hogy mi is belöknénk pár ilyen dumát:D -
#13541 Nemraktam fel, nemértettem az angolt, a guggli link után amit adtál akkor végképp feladtam...
Nemvágom mit, hogy...meg annyi faxom van a letöltések közt, asse tudom mi jo, mi nem, van ami elsem indul (letöltés)... -
sakal6 #13540 ezek komolyan így beszélnek egymással? vagy csak rávágták a hangot? -
#13539 beraktad azt a fizikát amit ajánlottam?
Azzal + egy jó setuppal nagyon jól lehet menni a francián, ha gondolod délután felrakom
kamerát meg camhack-al lehet állítani, de az olasz módban nagyon jók vannak szerintem alapból
Ez a "n temponál simán kibaxik, és pörgök..." nálam csak alap fizikával setup nélkül jelentkezik. Szval szerintem nincs jól beállítva-kormány dolgot nem tudom nekem másfajta van, de azzal jó.
Ja és kezdőként nem akarok okoskodni, de sztem érdemes megnézni egy jó időt hátső kameraállásból és megfigyelni a féktávokat-látod ugye mikor gyullad fel a féklámpa meg ugye van pár módszer kézifékezéstől kezdve visszaváltogatásig amivel rövidülhet a féktáv.
De erről beszéljenek inkább a profik.
-
Zoliwrc #13538 Ne idegeskedj, gyere este Dirt online:-)
-
Neoncsoves #13537 Ilyen navigátor nincs a játékhoz? xD
-
#13536 Ez a gém vagy ennyire beállitásfüggő, vagy a momo ennyire xar, de nemhiszem el, hogy egy kibaxott gyorsot nemtudnék ugy lemenni, hogyha még ha csak 30km/h-val (!!!) megyek is nefordulna ki egy rossz fékezésnél gecc..
Készvagyok ettől, nemhiszem, hogy ennyire nemmegy a vezetés, a francia gyorsokon meg már nemis megyek, mert ott nemtudom, hogy holférek el, mikor koccolok le valamivel, kiprobáltam a kameraállitásokat, hogy melyik jobb, ugyis gázos, abszolut nemtudom, hogy a jutubos videokon hogymegy 5 padlón 2-3-as kanyarba...nekem egy olyan temponál simán kibaxik, és pörgök... -
Neoncsoves #13535 DFP-nek nincs kuplungja ha jól tudom. max külön lehet venni hozzá. Egyébként szerintem ez a H-Shift meg Kuplung már tényleg a nagyon szimulátor rajongóknak való. Én egyelőre örülni fogok, hogy az úton tudok maradni, nemhogy még szórakozzak is a kuplunggal meg a váltóval:D -
Neoncsoves #13534 Holnap megjön a játék, már csak a kormányra kell várnom -
#13533 Látom nem jelent meg a tegnapi képem, szóval én ezt szeretném behozni, kérdés hogyan lehet
-
#13532 hát sztem meg hasonlít..
persze lehet hogy nem tökéletes,de nem is áll messze a valóságtól -
#13531 Én nem mondtam semmit csak raktam be eredeti hangot :)
Mindenki döntse el maga.
-
Solt #13530 Ha ez szerinted tényleg hasonlít azokhoz, akkor nem szólok egy szót sem! :D -
#13529 ja és pedál is külön -
#13528 Köszi
Most láttam egy video-t ami-n olyan kormány van amit én használok és hozzá külön egy más típusó váltó
Ezt így simán meg lehet csinálni?
http://www.youtube.com/watch?v=tGB6A5GyyEc&feature=PlayList&p=40508B560AC5BA1F&playnext=1&playnext_from=PL&index=15 -
#13527 sztem logitech Driving force pro... -
#13526 Micsoda zokni :-)
Milyen kormány ez?
-
#13525 Valódi hangok
-
#13524 mennyi az időd ezen a pályán?
bill-el játszol vagy kormánnyal? -
#13523 Ezt szedtem le, de a 0.555-öt miért?
Érdekes hogy a külön ablakos verzió működik külön amlakban -
Solt #13522 Csatazaj... nem sok köze van a valósághoz... de, ha neked teszik... -
#13521 nah asszem ez a végleges hangom -
#13520 ezt szedd le
alul a Plugin Version 0.6 , meg a Plugin Version 0.555-öt
ennek müködnie kell elvileg -
#13519 Ezek vannak
lightproj\
TrainingDay\
VcorpRallySingolo\
GaugerPlugin.cfg
black.dds
eq_mix.dll
GaugerPlugin.dll