20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    Pont ezt néztem ma

Várjuk a trabit :P
  • Breki33
    na ugye

ha francia akkor kiváncsi vagyok az időre is :-)

De a massmódot is próbáld ki hátha az még jobban bejön.

És ne feledd ezt még setupolni is lehet, illetve az kész művészet, de mi kipróbálhatjuk más által készítetteket.
  • ajem kisa
    Ééééééssss 1x volt igy csak nagyobb hibám, és végre az adrenalint is feltolta, nemcsak a mérget!

És még a 6-os kanyarba is sikerült beúsztatni és kitörni kocc nélkül vaze!
    Mondom én, hogy nemvelem van a gáz!
    Ami még érdekelne nagyon, az a kamera 2 fej közül nézet kicsit hátrébb mint az alap!
    Aztán a többi dolog is!
  • Breki33
    De gondold el ő most kezdi, nem biztos, hogy te első héten jól tudtál vele menni...

Bár lehet :P
  • Breki33
    hát előszőr be kell állítani aztán lehet élvezni :-)
  • Breki33
    http://graphics.tudelft.nl/~paul/momod/

De van a a Squash-labda trükk amit már említettem az még egyszerűbb

"A jó köridő elérésének a kulcsa a megfelelő fékezés! Ehhez azonban nagyon precízen kell érezni a tapadás és csúszáspontokat, valamint a fékpedál adagolását, ami azért a középkategóriás kormányok köreiben is hagy jócskán kívánni valót maga után. Ezen segíthet a fékpedál felkeményítése, melyre egy igen leleményes - ám de roppant egyszerű - megoldás, ha belegyömöszölünk egy Squash labdád (a legpuhábbik, ügyesebb játékosoknak való verziót) a fékpedál mögötti/alatti vájatba. Egy csavart sem kell hozzá kilazítanunk, pont befér - kis "meggyőzéssel" ugyan - a gumilabda a Logitech DFP és DFGT pedálsetjébe, de gondolom hasonló módon alkalmazható a Momo, vagy az Ex típusok esetében is és bármikor ki is szerelhető. Eme "modding"-nak köszönhetően keményebb és jobban adagolható/érezhető fékpedált kapunk eredményül. Érdemes utána részletesebben bekalibrálni a fékpedált, amiről majd később esik szó."
  • ajem kisa
    Arra várok, hogy letudjak menni egy gyorsot, az elején megvolt a hangulata a játéknak, mert ezt kerestem egy jó ideje, csakhát mire nemmegy a vezetés x nap után azért...
    Mindenesetre kiprobálom, köszi!
  • Breki33
    Hát akkor nem csodálkozom hogy nem jó, alap fizikával nekem sem tetszene, illetve úgy mondom nagyon sokat lehet rajta javítani

Kezdjük elölről

Szedd le ezt
    http://www.bhmotorsports.com/file/16857

És simán mámold be a rbr főkönyvtárába, ez után próbáld ki pl a francia pályát.

Ezután még érdemes setupolni, de ebbe mosz még nem megyek bele, első lépésben elég ennyi.

Illetve kipróbálhatod JuanG féle Massmodot is azis nagyon jó és sokat javít a kezelhetőségen, ha beírod a keresőbe kapsz róla bővebb infókat.

Ezzel meglesz a kezdeti sikerélményed persze gyakorolni kell és belemerülni a dolgokba, de megéri mert fantasztikus élmény lesz!
  • ajem kisa
    Lehethogy énvagyok a béna, de amikor megfordul 30km/h-nál, akkor azért már felteszem a kérdést...(mondjuk ez nem a momo-é, de nemis az én hibám)!
    Szerintem egy rally autó akármilyen lágyra is van állitva esetleg, vagy mindegy, akkorsem fordul meg ennyinél!
    A fizikát átkell buherálni, vagy csak jol beállitani a futóművet, de vaze, nekem ilyen beállitásokra nincs sem türelmem, sem időm!
    A momót annyiban azért végképp nemszeretem, mert a pedálok mintha ottsem lennének, vajpuhák..
  • gordon 24
    Hu8hh bazd kb az a szitú, ha jobban csinálod vezess te bazdmeg:D

• gordon 24
    Ne szd már a Momot mert béna vagy.. Nekem is az van full jól lehet menni vele.
  • Smicy2

• Neoncsoves
    már megint fékezünk b*zmeg?:)
  • sakal6
    én megálnék és kitenném az utra, ha így beszélne, egyedül is betalálok majd a célba
  • Zoliwrc
    Itt ha a vezetőnek volt egy kis esze, fél perc után széthúzta az átbeszélő csatiját, a navigátor stílusa minősíthetetlen, Zsoltika nem fog megtanulni soha menni úgy, hogy zavarják
    Ring külsőre ugyse kell navigátor, 10-15 kanyar az egész,Én utcai autóval voltam rajta párszor, de fejbe van az egész
  • Neoncsoves
    ezek így beszéltek egymással :D

egyébként ha én meg haverom neveznénk akkor biztos, hogy mi is belöknénk pár ilyen dumát:D
  • ajem kisa
    Nemraktam fel, nemértettem az angolt, a guggli link után amit adtál akkor végképp feladtam...
    Nemvágom mit, hogy...meg annyi faxom van a letöltések közt, asse tudom mi jo, mi nem, van ami elsem indul (letöltés)...
  • sakal6
    ezek komolyan így beszélnek egymással? vagy csak rávágták a hangot?
  • Breki33
    beraktad azt a fizikát amit ajánlottam?

Azzal + egy jó setuppal nagyon jól lehet menni a francián, ha gondolod délután felrakom

kamerát meg camhack-al lehet állítani, de az olasz módban nagyon jók vannak szerintem alapból

Ez a "n temponál simán kibaxik, és pörgök..." nálam csak alap fizikával setup nélkül jelentkezik. Szval szerintem nincs jól beállítva-kormány dolgot nem tudom nekem másfajta van, de azzal jó.

Ja és kezdőként nem akarok okoskodni, de sztem érdemes megnézni egy jó időt hátső kameraállásból és megfigyelni a féktávokat-látod ugye mikor gyullad fel a féklámpa meg ugye van pár módszer kézifékezéstől kezdve visszaváltogatásig amivel rövidülhet a féktáv.

De erről beszéljenek inkább a profik.

• Zoliwrc
    Ne idegeskedj, gyere este Dirt online:-)
  • Neoncsoves
    Ilyen navigátor nincs a játékhoz? xD
  • ajem kisa
    Ez a gém vagy ennyire beállitásfüggő, vagy a momo ennyire xar, de nemhiszem el, hogy egy kibaxott gyorsot nemtudnék ugy lemenni, hogyha még ha csak 30km/h-val (!!!) megyek is nefordulna ki egy rossz fékezésnél gecc..
    Készvagyok ettől, nemhiszem, hogy ennyire nemmegy a vezetés, a francia gyorsokon meg már nemis megyek, mert ott nemtudom, hogy holférek el, mikor koccolok le valamivel, kiprobáltam a kameraállitásokat, hogy melyik jobb, ugyis gázos, abszolut nemtudom, hogy a jutubos videokon hogymegy 5 padlón 2-3-as kanyarba...nekem egy olyan temponál simán kibaxik, és pörgök...
  • Neoncsoves
    DFP-nek nincs kuplungja ha jól tudom. max külön lehet venni hozzá. Egyébként szerintem ez a H-Shift meg Kuplung már tényleg a nagyon szimulátor rajongóknak való. Én egyelőre örülni fogok, hogy az úton tudok maradni, nemhogy még szórakozzak is a kuplunggal meg a váltóval:D
  • Neoncsoves
    Holnap megjön a játék, már csak a kormányra kell várnom
  • Breki33
    Látom nem jelent meg a tegnapi képem, szóval én ezt szeretném behozni, kérdés hogyan lehet

• báttyó02
    hát sztem meg hasonlít..

persze lehet hogy nem tökéletes,de nem is áll messze a valóságtól
  • Breki33
    Én nem mondtam semmit csak raktam be eredeti hangot :)

Mindenki döntse el maga.

• Solt
    Ha ez szerinted tényleg hasonlít azokhoz, akkor nem szólok egy szót sem! :D
  • Breki33
    ja és pedál is külön
  • Breki33
    Köszi

Most láttam egy video-t ami-n olyan kormány van amit én használok és hozzá külön egy más típusó váltó

Ezt így simán meg lehet csinálni?

http://www.youtube.com/watch?v=tGB6A5GyyEc&feature=PlayList&p=40508B560AC5BA1F&playnext=1&playnext_from=PL&index=15
  • JuanG
    sztem logitech Driving force pro...
  • Breki33
    Micsoda zokni :-)

Milyen kormány ez?

• Breki33
    Valódi hangok

• Breki33
    mennyi az időd ezen a pályán?

bill-el játszol vagy kormánnyal?
  • Breki33
    Ezt szedtem le, de a 0.555-öt miért?

Érdekes hogy a külön ablakos verzió működik külön amlakban
  • Solt
    Csatazaj... nem sok köze van a valósághoz... de, ha neked teszik...
  • báttyó02
    nah asszem ez a végleges hangom
  • báttyó02
    ezt szedd le

alul a Plugin Version 0.6 , meg a Plugin Version 0.555-öt

ennek müködnie kell elvileg
  • Breki33
    Ezek vannak

lightproj\
    TrainingDay\
    VcorpRallySingolo\
    GaugerPlugin.cfg