20179
-
#13597 Ha reggel lelehet szedni, akkor netörődj vele most, már nemhiszem, hogy alvás elött tolni fogom, majd irok holnap ha nemjön mégsem, akkor felteszed valamikor!
Köszönöm szíííípen! -
#13596 de ha valaki így megy, az ne rallyzzon!!! :P...valahogy lejön, hogy nem sok tehetsége van hozzá :P -
#13595 rbr_massmod_v11.zip ... gyík a netem most nemtudokfeltölteni:P -
Solt #13594 Nyilván ez a te döntésed, azzal játssz amelyik jobban tetszik... személy szerint az a véleményem, hogy az alap RBR fizikája van legközelebb egy valódi autó viselkedéséhez...
-
#13593 nem csak ilyenkor nem lehet onnan letölteni csak reggel
mi a pontos filenév, így nem találom -
#13592 nyomd nyugodtan, lehet a rapid már törölte... -
#13591 feltöltenéd nekem egyben a plugin könyvtárad a
http://www.multiupload.com/ -ra -
PacsutaTibi #13590 jéé tényleg, a jobra nyilra lehet menni szakaszokon.
De mondom én csak rányomok a testre egy entert és akkor megjelenik nekem ott a menüben. Elvileg neked is megkéne jelennie, mert a számok (a pozició) jónak tünik -
#13589 én játszottam vele annó mikor kijött minden kiegészítő nélkül és végigcsináltam akkor az iskolát
most felrakva újra nem tetszett, de ezzel a fizikával igen
De mondjuk a francia mód fizikája se tetszik az olaszé viszont igen.
És ha ott nyomod online az ottani fizikával mész jó esetben van setupolási lehetőséged
-
Solt #13588 Egyébként persze, hogy megférünk egymás mellett... tőlem úgy játszol ahogy jól esik! Én csak tanácsoltam, hogy jobb a mély vízbe ugrani...
Ezt a setup kérdést fejtsd ki picit bővebben, nem igazán értem a kérdést...
-
#13587 Tudtam én, hogy megérted!
Köszönöm előre is neki is, meg neked is! -
Solt #13586 Arra próbáltam célozni, hogy az alap RBR minden belepiszkálás nélkül jobb a tanulásra, mint a belepiszkált!
Ha kiválóra megcsinálod az RBR iskolát, akkor nem fogsz telegázzal csúszkálni, és fák között robogni... az iskola rész szépen rávezeti az embert a lényegre... -
#13585 Ha a készítő megengedi és megtalálom felnyomhatom a megaupload-ra -
#13584 A rapidseres fullon van "error", a másik feltöltős oldalon meg 404 van, a guggli meg az sg-t adja ki meg pár nemtommit, de egyiksem letölthetős!
:S
Mindegy, addig gyakorlok igy! :P -
#13583 ebben az utolsó mondatban minden benne van ezért is bátorkodtam a Dirt 2 fórumon ajánlani, mert énis örültem volna ha vki szól, hogy oppá vannak ám új dolgok ehhez a játékhoz érdemes kipróbálni.
Csak gondolom a régi motorosok morcosak rám, hogy jön a sok kezdő P -
#13582 na akkor ezekszerint van setup
mivel ahogy nézem a fizikában is tulajdonképpen lsp setup file-k vannak ez tulajdonképpen nem origi fizika.
De nem vagyok otthon ebben én csak próbálgatom a setup-okat és azt látom, hogy physics-ben benne vannak ugyanazon file-k is.
Bocsi ha hülyeséget mondok ezt már kérdeztem korábban, de akkor senkise reagált rá. -
#13581 Most voltam egyet Dirt2-vel csapatni! Nemmis mondok róla véleményt!:(
Énis megcsináltam az iskolát, de akkoris gáz szerintem ugy, hogy nemnyulsz a beállitásokhoz (a beállitásokhoz, nem a modokhoz!!!), azt meg belőni, meg megérteni faxom...én csak valami egyszerü beállitásokkal beérném (colin 2-3 pl.), ugysem fogok szerintem sem csapatban, sem online játszani vele (vagy kitudja), ezért "kell" nekem másik fizika!
Egy pár videót megnéztem a jutubon, és észrevettem pár dolgot, kapásból azt, hogy nemtudom berántani a verdát a 3-as kanyarba pl. szóval a logi. driveren állitottam egy kicsit, hogy érzékenyebb legyen, igy jobb, de ezt kajak gyakorolni kell, eddig egyik játék sem volt ilyen amikkel én játszottam, és bár lehet, hogy tetőre vágtam néha a régi trabinkat anno a havon is, de ez a momo szerintem nemjo, jövő7en jön a G25! Azzal már szerintem nemfogok szenvedni, mert azon kemények a pedálok, meghát nagyobb szögben fordul ugye...majd kiderül!
Amugy annyit hozzáteszek, hogy ez a momo az első kormányom, szoval azis bennevan, hogy béna vagyok, de tény, hogy ez a játék nem egy hét után megunós! -
#13580 nemcsak az a multi van tudtommal pl magyar, olasz, cseh stb. -
#13579 a testre te entert nyomsz és úgy?
nálam jobbra balra nyílra jön be egy adott verseny
de ha a pluginból kiszedek mindent és csak ezt rakom be akkor jónak kéne lennie?
Nem töltenéd fel egyben a plugin könyvtárad akkor megpróbálnám azzal.
Egyébként nem tudom honnan veszi nálam ezt a kijelzőt ami nálam van ugye ez nem az alap.
Az nem lehet a gond, hogy melyik exe-vel indítom?
Illetve az oldalán írnak vmi microsoftos dolgot. -
#13578 miért gondolod én elérem?
márha a stage rekordra gondolsz
ha beírtad a keresőbe hogy "massmod" nem hiszem, hogy nem találod meg
most próbáltam ki és még azt is megtalálta mikor 2004-ben vagy mikor írtam róla, hogy tudnak-e linket adni
Amúgy legutoljára #13185 -
PacsutaTibi #13577 Valami pluginnal akkor összeakadhat, mert itt a testre csak megkéne jelennie a képernyőn (itt a menüben) az adatoknak, és ugy tudnád pozicionálni. -
#13576 Oké kiváncsi leszek mert akkor te még nem vagy profi , de már tudod nyomni ezért kicsit objektíven tudod megitélni.
De arra figyelj, hogy jó fizikát is elronthatsz egy nem hozzá vagy a kocsihoz, pályához illő setup-el. -
#13575 mint már írtam nem a módokkal kezdtem
én a fórum indulásával kezdtem
Nekem meg a javított fizika jön be jobban nem az, hogy mindig teljes gáznál kipördül és többet megyek út mellett mint az úton.
De ez szubjektív dolog én elfogadom, ha neked az tetszik én inkább azoknak írom ezt akik most kezdik.
Azok arr, hogy húdebéna vagy nekem simán megy nem fogják megszeretni ezt a játékot. (Ez nem neked szól)
Őszintén én az új fizika nélkül nem játszanék vele és ezt vállalom, ilyet, hogy easy mód nem rakok fel meg szerintem a mass mód is többet könnyít, de nekem így tetszik.
Tudom ha vki több éve nyomja az eredetivel és jól megy neki az úgyse fogja megérteni, de azért megférünk egymás mellett.
Egyébként te setup-okat se használsz vagy készítesz? -
Neoncsoves #13574 kormány már meg van rendelve, csak a kiszállítás kérdéses. Régebben próbáltam az alapverziót billentyűzettel. Hát, őszintén szólva megutáltam pár hónapra az összes autós játékot. -
#13573 1. kormány nélkül felesleges.
2.van multi, rallysimfans plugin kell - rallysimfans.hu
3. setup meg egyén kérdés -
Neoncsoves #13572 Holnap lesz meg a játék (kormány elég kérdéses egyelőre, hogy mikor) esetleg majd valami "útmutatást" kaphatnék? Jó modok (fizika, autók, pályák) 1-2 alaptájékoztatás, megjegyzés, (esetleg multiplayer tapasztalat [ha van egyáltalán multi a gameben]) jól esnének. Setupot gondolom mindenki a saját ízlése szerint állítsa be, szóval ebben nem kérek segítséget. Előre is köszönök minden segítséget és előre is elnézést az esetleges balfaszkodásért:D -
#13571 Én motorház előtti nézetből nyomom, jelenleg 90°-os a kormányom, de már csak a G25 kiszállítására várok...
Kisa szerintem csak kicsit szoknod kell a programot és érezned milyen messze van a kocsi hátulja. -
#13570 Köszi, megnézem!
Amúgy a szalagkorlát az nálatok is ragad? -
Solt #13569 Valósághűbb? Igen? Gondolom olyan sokat vezetsz wrc-ket! :D Szerinted miben valósághűbb?
Én még Momo-val kezdtem, és most G25-el tolom... Momoval adott volt, G25-el 450-500 fok... ehhez belőve a setup... -
sakal6 #13568 ha belemész ved el a gázról a lábad és nem fog eldobni -
#13567 Az időm az nemsok, még a gyári időt sem érem el, csak szokom a verdát!
Ezzel a fizikával viszont ha belemegyek a "vályogosba" ugy eldob..
Még megprobálok a difivel, meg a telokkal jáccani, de nagyon türelmetlen vagyok mostanság!:S
Azt a massmod-ot nemtalálom!
-
#13566 Azért nagyrészt attól is függ ez , hogy milyen kormánnyal és milyen kormánybeállítással csinálod . Az alapfizikánál nem is kellett állítani viszont a különböző modokkal nekem nehezebb egy ideig , de sokkal valósághűbb és ugye ez a cél ? ! -
#13565 nem most kezdtem ám:P játszok kb 3 éve, mindig előveszem mert valoban isteni játék, de amugy mostmár végigmegyek koccanás nélkül, eléggé belerázodtam
de letöltöttem amit linkeltél fizikát, kiprobálom majd -
Solt #13564 De! :D Megcsináltam az iskolát, és nekivágtam... eleinte középmezőny, meg sor vége, de ugyanúgy végigmentem... nem érdekelt az eredmény... aztán egyre jobban ment, míg végül a dobogó legfelső foka várt! ;)
Ezért próbáltam mondani, hogy ne modokkal kezdj! Inkább vedd le a sérülést, és gyakorolj úgy...
Nekem sokkal jobban bejön az alap fizika, mint a buherált... szerintem az eredeti jobb! -
#13563 oké de nem azzal kezdted, hogy elindultál ezen
külön kell választani aki évek óta játszik meg aki egy hete
Én jelenleg speciel örülnék, ha a stage rekordokat megfutnám
Egyébként #13558 ? -
Solt #13562 "Deha te alap fizikával most kezdve simán végigmész koccanás nélkül megemelem a kalapom."
Legnehezebb fokozaton, ha töröd az autót, annyi a versenynek... próbálj meg így megnyerni egy VB-t... besírsz... életem egyik legnagyobb élménye volt amióta gépezem! ;) -
#13561 félreértesz :-)
nem ezt mondom, csak azt, hogy van jobb fizika illetve setup amivel élvezetesebb menni.
Deha te alap fizikával most kezdve simán végigmész koccanás nélkül megemelem a kalapom.
De vigyázat olasz modot felrakva már nem alap fizikád van, physics könyvtárad ha van akkor sem, és ha setup-ot töltesz be akkor sem.
Egyébként milyen kormánnyal játszol? -
#13560 lehet hogy félreértek valamit, de azt mondjátok hogy alap fizikával nem lehet gyorst menni mert kipörög meg ugy nem élvezetes...hát én alap fizikával játszok és simán megyek elég durva időket... -
Solt #13559 Uhhhh... ez gyönyörű!!!! -
#13558 Na ez van nálam a játékban ennél a pluginnál
itt a testre megyek akkor indul egy verseny, de nincs változás, hogy jön be ez a kép amit mutattam?