Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt használhatom hozzá.: http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=2910&cikk=unas_738667 ??Köszi elõre is!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Ez így igaz... én az elsõ lemezt ketté törtem a 3. napon! 😄 Természetesen azonnal megvettem újból... az eddigi legélethûbb rally szimulátor... türelem, türelem, türelem, és nem kevés ügyesség kell hozzá... kormány nélkül el sem érdemes kezdeni....
www.smart-bus.hu
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A lada modba 8 skin van. Ennek fele azaz 4 skin Balázs Öcsi.
NO WAREZ
LADA MOD
HRC 2007 WRC MOD video
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Jó játékot,aztán ne csalással kezd,mert aki nem megy végig rallyiskolán az sose fog normálisan vezetni😄
felrakom most magyaritást (az elöbb is volt) és ha megint beakad akkor az a gond és letörlöm.
nekem ma lett meg a játék ma játszok vele elöször. felraktam az 1.02-es patch-et is és olyan problémám van egy elkezdek játszani és pár perc mulva beakad (kép, hang) majd egy idö mulva ujra jó és pár perc mulva megint akad. ez mitöl van?
(gépem: amd athlon 64 2ghz, 1gb ram, vga 7600 gt 256)
itt is van info
1. Go to registry editor (Start button and then click the "run" button; in the small window type: "regedit" (without quotes), press enter; the registry editor appears)
2. Use the 'directory tree' on the left side and go to this directory:
HKEY_CURRENT_USER>System>CurrentControlSet>Control>MediaProperties>PrivateProperties>Joystick>OEM
3. Under this directory delete all the entries that start with "VID_" (without quotes).
4. Reconnect the USB device to another USB port (just to be safe); Vista should recognize the wheel ...
5. That's it. Go play RBR!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
lehet az 5.02-es driver a ludas vagy az sp3
valakinek volt ilyen próblémája még?
tudom mert próbáltam 😄
Bocs ha hülye a kérdés.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
igaz 1 nap mire jó lesz
kormánnyal nem szoktam mert lerántom a moncsit lehet a nagy izgalomba 😄
www.smart-bus.hu
Osztálytársam ezen akadt ki,hogy alig lehet irányítani,meg a kocsi úgy megy,mint egy doboz<#zavart2>#zavart2>