Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
Ki kell kicsomagoni az audio.dat -ot és akkor lesz audio mappád.😉 dattools kell hozzá.😊

MatyiG94
amúgy ennyi sztem

MatyiG94
meg egy csomó mappát sehol sem találok az RBR telepített könyvtárba mint pl az audio meg mikor kocsit akartam berakni akkor se colt meg vmi.....<#szomoru1><#merges2><#zavart2><#wow3><#duma><#dumcsi><#falbav>

MatyiG94
ja ami a kocsihoz van leírás azt meg nem értem..

MatyiG94
szted nemcsinálom?töltöttem le mindent de csomohoz semmi sem volt h hova rakjam!mint pl.:nav hang!...de akkor mind1
sziasztok

Bucser
MatyiG94: vegyed már a fáradtságot és kattintgass végig a linkeken és az alattuk lévõ honlapokon. Olvass tanulj mielõtt sorozatosan kérdezed a butaságokat.

kössz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MatyiG94
bocs.😊

mila69en
nagyobb betükkel sztem már nem nagyon férne el a banner alatt.. vagy igen?<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MatyiG94
ENGEM MÉG MINDIG LADA MOS ÉS MAGYAR NAV HANG ÉRDEKEL!! 😞

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

srácok..2 éve játszottam (volna) evvel a játékkal, akkor sajna nem volt kormányom hozzá..most vettem egy G 25-t, az lenne a kérésem hogy ha felrakom a játékot, milyen patch-et, grafikai tuning-ot, stb ajánlanátok hozzá..gondolok itt olyanokra hogy szebb cockpit, realisztikus hang,ilyesmire..nem akarom szétmoddolni, csak emlékszem hogy a grafika a vezetõnézetbõl elég szegényes volt, az autohangok sem a legjobbak voltak..egyszoval csak picivel szebbé szeretném tenni, tudom itt nem ez a fontos, de ha lehet szivesen csinosítanék rajta egy keveset..köszi elõre is a segítségért
MatyiG94
hát az úgy volt hoy nincs 😊 csak akarok kicsit ladázni meg navhang 😊

MatyiG94
😊

MatyiG94
lá lálálálálálá.....

bardocz
Rallyschool már meg is van?😊
MatyiG94
HELP!(köszi)
a magyarnavhangot ha kicsomagolom csak egy 60megás vmi van benne de semmi h hova rakjam vagy valami!és valaki tudna olyan cars mappát küldeni mélben amibe van lada mert azse sikerül sehogy...
ja persze megvan a játék 😊KÖSZI!

MatyiG94
van hozzá elosztó..mûködik hát ez nagyon jó!!! éjjel nappal ezt nyomom 😊 1be leszállok még 😞

MatyiG94
megvettem a kormányt olyan a csatija mint a lan dugónak 😞 csak picibe stb... 😊

MatyiG94
köszi! 😊

gordon 24
A H váltónak azt nevezik ami hagyományos stilusú😄 Tehát végig kell tolni a kuliszákon a kart, olyan mint az utcai autoké.

Downhill!!

MatyiG94
találtam pár érdekes dolgot!megtudja vki mondani mi ez.: H váltó

MatyiG94
meg már 4játék jön 😛

MatyiG94
öcsém gyüjtök a 12ezresre erre apám mivel állít be?.... :S
ma megnézem egy boltba a játékot 790!! 😮
sztem nem drága...

LSSAHPAUL
jaja! viszont nyugodtan töltsd le az összes rallys játékot, egyikse fog ennek a nyomába érni. Persze ha arcadozni akarsz akkor arra azért van jobb is.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

MatyiG94
Hû!havernál játszottam a játékkal rohatt nehéz 😊

MaSzKa
Logitech FormulaEX 12eFt-ért azt vedd

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MatyiG94
köszi lemondtam róla.....sziasztok!
ui.:további jó játékot mindenkinek!

Ilyen szart akkor se vegyél meg! 😊 Nincs értelme, csak pénzkidobás! Hidd el...

www.smart-bus.hu

MatyiG94
kár...akkor inkább veszek vmi mást vagy még nemtom 😞 azért köszi!

MatyiG94
köszi!használtat nem😊

Met
Én se javaslom, hogy megvedd.
Nem kizárt, hogy nem fogja támogatni rendesen a játék és csak szívsz vele. Spórolj még és akkor megveheted a drágább márkás cuccot.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ezt meg ne vedd! Inkább vegyél használt DFP-t vagy Momo-t!

www.smart-bus.hu

MatyiG94
pár rendes kép.:
KÉPEK

MatyiG94
tod mi a legnagyob ellenségem?h itt a suli...meg a zsé.. a demót letöltöm azért😊

MatyiG94
a csatikról meg nincs képem mert a tesco újságba nincs benne mien csatis a másik meg orosz cucc és asszem 1hyelen kapható itthon!
ha visszanézed a tescos képet lent van egy 7500ért sztem oant veszek ha lessz zsé...

MatyiG94
bocs de nemtom mien a h váltó!a 6ezreshez ient adnak pl.:
Váltó
a tescoshoz meg amit belinketle a kormányon van váltó...

bardocz
Nekem is ez a bajom,hogy sokszor szállok el.De még csak safe-re állítom a törést,így nem gond annyira,ha ki tudok jönni magamtól az árokból😄
mila69en
én most nyomkodom állandoan az alt+f4-ed😄DDD ahoz hogy tartsam tempot valahol mindig elszállok... és már akkorára nõtt a fejem<#idiota> szubarukat egyszerüen nem tudom leverni<#shakehead>

bardocz
Azt még nem próbáltam,de most a finn rallyt megnyertem 2 perccel pro nehézségen😄
mila69en
szerintem meg inkább pro meg champion közé rakhattak volna egy szintet mert champion-on totál ki idegel😄D

bardocz
Elvileg usb-sek.De a váltót mutassad már,mert ha hváltó lehet én is beneveznék egyre😄
MatyiG94
Olyant szeretnék hogy kormány pedálok váltó meg ha van kézifék de az nemfontos!és még midig érdekel mien csatisok😊 kell e külön vmi karihozzá?!kössz

bardocz
Milyen váltó?😮
MatyiG94
köszi szépen!és ienekhez hogy forma egy vagy könnyebbekhez jók lehetnek tovább mint az RBR hez??köszi!
ja meg én akarok hozzá váltót stb😊 és kiderült hogy itt Pécsen az 576ba megtom venni szerdán és akkor már csak a kormány marad.bár sok idõm nem lessz játszani..itt a suli 😞..

bardocz
Hát nem tudom meddig bírná,de nagy igénybevételnek tudja kitenni a játék a kormányokat egy szint után.
Ha teheted,én inkább ezt a kormányt javaslom,de mindenképp logitechet.
MatyiG94

meg az érdeklne hogy mien csatisok!
hülyekérdés de akkor a lap aján lévõ meddig bírná ha annyira nincs gyilkolva??.:
KÉP

bardocz
Ebben a játékban a kormány nagy igénybevételnek van kitéve,igazi kormánygyilkos😄
MatyiG94
lehet lekéne mondanom róla és mást venni.. 😊

MatyiG94
hogy érted hogy nem lessz hosszúéletû? 😊
sajna most többet nemtok adni érte...

bardocz
Hát,használhatod,csak szerintem ez nem lesz hosszú életû kormány ha RBR-ezel 😞 Javasolt inkább egy logitech,ami a legolcsóbb jó kormány,azt hiszem 16ezer forint.