Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok
kössz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
a magyarnavhangot ha kicsomagolom csak egy 60megás vmi van benne de semmi h hova rakjam vagy valami!és valaki tudna olyan cars mappát küldeni mélben amibe van lada mert azse sikerül sehogy...
ja persze megvan a játék 😊KÖSZI!
Downhill!!
ma megnézem egy boltba a játékot 790!! 😮
sztem nem drága...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
www.smart-bus.hu
Nem kizárt, hogy nem fogja támogatni rendesen a játék és csak szívsz vele. Spórolj még és akkor megveheted a drágább márkás cuccot.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
www.smart-bus.hu
KÉPEK
ha visszanézed a tescos képet lent van egy 7500ért sztem oant veszek ha lessz zsé...
Váltó
a tescoshoz meg amit belinketle a kormányon van váltó...
ja meg én akarok hozzá váltót stb😊 és kiderült hogy itt Pécsen az 576ba megtom venni szerdán és akkor már csak a kormány marad.bár sok idõm nem lessz játszani..itt a suli 😞..
Ha teheted,én inkább ezt a kormányt javaslom,de mindenképp logitechet.
meg az érdeklne hogy mien csatisok!
hülyekérdés de akkor a lap aján lévõ meddig bírná ha annyira nincs gyilkolva??.:
KÉP