20179
-
PacsutaTibi #13637 Igen van.
Elinditod a játékot, ráálsz arra amelyiket el akanád mozgatni.Majd kilépsz a játékból. Ezutén megnyitod a gauges mappából a gauges init. Megnézed a CURGAUGE=-nél melyik szám van, plha 18 akkor lentebb huzod és megkeresed a 18as gauge-t, és megnézed melyik mappába van a keresett óra a 18as esetén a lancia delta mappában..
Ezután belemész a mappába, megnézed a png fájlokat hogy tényleg ezt akarod e módosítani :D Megnyitod a views.ini-t
Aztán az RBR-t ablakba futtatod, elinditasz egy pályát. Kikattintasz az RBRből, a megnyitotdd views.ini igy fogy kinézni valahogy:
[elt0]
; KMH Gauge
type=static
x=80
y=80
z=0
; Size of quad
width=128
height=128
; Image
image=kmh.tga
[elt1]
; KMH Needle
type=angular
x=80
y=80
z=0
; Size
width=128
height=128
image=needle.tga
; Variable to measure
var=velocity_wc
; Variable value range (m/s)
min_value=0
max_value=66.666667
; Angle range of rotation
min_angle=180
max_angle=-60
; Pivot point
pivot_x=0
pivot_y=0
[elt2]
; RPM Gauge
type=static
x=720
y=80
z=0
; Size of quad
width=128
height=128
; Image
image=rpm.tga
[elt3]
; RPM Needle
type=angular
x=720
y=80
z=0
; Size
width=128
height=128
image=needle.tga
; Variable to measure
var=rpm
; Variable value range
min_value=250
max_value=8000
; Angle range of rotation
min_angle=180
max_angle=-26.667
; Pivot point
pivot_x=0
pivot_y=0
Itt az x= és az y= sorokat kell átirni. x növelése jobbra-,x csökkentése balra-,y növelése felfele-,y csökkentése lefeletolás.
Arra figyelj hogy az [elt1] az [elt0]hoz tartozó mutató csakúgy mint az [elt3] az [elt2]höz. Szóval ammennyivel növeled/csökkented a x,y-t az elt0-ban annyival kell növelni/csökkenteni az elt1ben is.
Ne egy kettővel növelgesd hanem 10-20al. Majd mensd el ezt a views.ini-t. Visszakattintasz az RBRbe megnyomod a Home gombot és már látod is a változást. (Azt nemtudom hogy amikor majd visszaváltasz nagy felbontásba akkor hogy fog állni, igazából ott kéne próbálgatni, de ugye ott meg nem tudod lehozni futás közben az rbr-t.)
-
#13636 was? -
#13635 Nincs fent; de ,iotq felrqktq,: ùtvùltott ,ùsrq q billentw*yete,4
H,, -
#13634 Az RBR startup-ban :-)
Najó igazából a Richardburnsrally.ini-ben is átírhatod
[Settings]
ConstantForceMultiplier = -60
Depth = 32
ForceFeedback = true
Fullscreen = true
MinDepthBits = 24
MinStencilBits = 8
ParticleQuality = high
RenderCarShadow = true
RenderQuality = high
RunIntro = true
RunStartup = false
Sound = true
UseCubicEnvironmentMaps = true
UseEAX = true
UseSoftwareAudio = false
UseTripleScreenBuffers = true
WaitRetrace = true
XRes = 1280
YRes = 1024
Illetve ha fent van az olasz mód ott simán menüből lehet indulás előtt beállítani akár WIDE-ra is. -
#13633 Nagyon köszi, nemvettem még be a gyógyszeremet biztos azért, kérdem is magamtól néha, hogy miért etet engem mindig valaki, meg iderakják alám az ágytálat is...!
Még egy kérdésem lenne, a felbontást holkell átírni, vagy mitkell csinálni vele? Találtam egy "generic" mappát, abban vannak felbontások, van .dds meg .bnk! És most? -
#13632 ok köszi átadom
az óra áthelyezésére van lehetőség? -
#13631 Fiam maga legyen kicsit önálóbb :-)
Keresőbe beírva íme
http://aesir.home.hu/download/rbr_massmod_v11.zip -
PacsutaTibi #13630 Rendben akkor ha müködik.
Mesá-nak meg mondd már meg légyszi hogy vegye fel a kapcsolatot atiwrc-vel (autosim[kukacc]freemail[pont]hu).
Mert Ati nincs regelve a prohardveren,de ott volt megadva egy e-mail cím már írt is neki e-mailt, de nem válaszolt. A honlapján is irt egy hozzászólást valamelyik skinhez, de az meg nem került oda ki(valami admin engegélyezésre vár vagy mi)
Egyébként vagy a cars.inibe van valami elirva (valamelyik ini elérése), vagy a nézzem meg a "kocsineve"_shaders.inibe hogy jó helyre/néven hivatkozik-e a ddsekre.
-
#13629 Nemjön a rapidról a massmod, a másik mindig 404!
Pliz tedd fel valahova ha lesz időd!
Tenkjú! -
#13628 Na így sikerült, mostmár csak az órát kéne középre rakni
-
#13627 Az utóbbi megvan innen letölthető
http://www.tocaedit.com/IB/index.php?automodule=downloads&showfile=8 -
#13626 Más nevében kérdezném,hátha vki tudja itt erre a választ
http://prohardver.hu/tema/richard_burns_rally/hsz_1346-1346.html -
#13625 Lehet, de más látni egy képet meg más olvasn róla
Neked lehet természetes, de tudod hány dolgot kérdeznek tőlem pl csak priviben is amiket már itt például elmondtam? P
Rbdll-re nem , gondoltam azt tudtam, hogy van benne itiner író csak nem tudtam, hogy ez az.
Én is meg mások is aki másnak hitte, igazából ilyesmi kéne nekem nagyon.
Miért titkos a plugin mappád? P
"Esetleg próbáld meg úgy hogy átnevezed a te plugin mappádat, csinálsz egy újat és abba csak ezt a Plugin Version 0.6 (Beta Version)"
Ezt csináltam tegnap Bakker már egyszer elmondtam :-)
videón is mutattam csak egypár dolgot az olasz plugin miatt bent kellett hagynom, de a többit kiszedtem.
De nem működött így ma azt csinálom , hogy egész rbr alapból áthoztam erre a gépre ahol most vagyok felraktam a két hivatalos patchet (érdekes mód nem a pontosan megfelelő könyvtárba rakta a cuccokat hanem simán a D-m főkönyvtárába) és utánna oda másolom a Gaugest, úgy néz ki ez egyenlőre működik -
PacsutaTibi #13624 EZ a V317MT 0.5ös gauger pluginja, extra turbónyomásmérővel.
Ez NEM Racer_S analog Gauges pluginja. -
PacsutaTibi #13623 Bakker már egyszer elmondtam.
A képeden alul a kilóméteróra, és a fordulatszámmérő az az Analog Gauges plugin amit Racer_S csinált
Bal felül van a V317MT által csinált Gauges plugin.
Az összes többit az RBRdll rakja fel. Ez az itiner iró része az RBRdll-nek. És ott odalt azért van a csik (ami nem az egész pálya hosszát jelenti!!) hogy megtudd adni 2 kanyr közt a távolságott. Hogy bemondja hogy 200,70,stb.
A plugin mappámat meg nemtöltöm fel sehova. :D
Esetleg próbáld meg úgy hogy átnevezed a te plugin mappádat, csinálsz egy újat és abba csak ezt a Plugin Version 0.6 (Beta Version)
(Download : GaugerPlugin06_b.zip , 228 KB)-t rakod bele.
DE pl ez a magyar plugint megzavarhatja(hogy nélküle inditod, aztán visszarakod), más online pluginoknál nemtudom hogy müködik.
A csehet, meg az rx_plugint, nigth-plugint biztos nem zavarja. -
#13622 #13608 - az ez ! -
#13621 Kizárásos alapon a Racer_S's Analog lehet, de nem biztos
-
#13620 ez jobb mikor appám szétveri a laptopját:D -
#13619 "Ezek a bemutatók GaugerPlugin.
Használ Kegetys's RBRDll,
Racer_S's Analog Mérőműszerek
és GaugerPlugin ugyanakkor:)" ....és akkor ebből melyik a versenytáv kijelző ??? -
#13618 A kép mellé ez van írva
These are demonstrations of GaugerPlugin.
Using Kegetys's RBRDll,
Racer_S's Analog Gauges
and GaugerPlugin at the same time :) -
#13617 -
#13616 ... vagy mégis ??? -
#13615 bocs a kérdés lemaradt : hogy ezt keresed ? -mert szerintem a versenytáv kijelződ nem ettől lesz -
#13614 az továbblinkel csak ha ilyen egyszerű volna nem keresném
illetve azóta már megvan -
#13613 33km-es gyors?
Nemtom van-e nevigátor hozzá, valaki már próbálta? -
#13612 Hu , az tényleg nem lesz egyszerü -
#13611 http://www.geocities.jp/v317mt/index.html -
Solt #13610 Még sajna az arrébb van... én repkedek is, és valami olyat kéne csinálni, ami mindkét célra jó... :) Nem egyszerű kivitelezni... :S -
#13609 Igen, de igazából innen a versenytáv kijelző kéne
http://www.kephely.com/share-AA8B_4B55A034.html -
#13608 EZT ??? -
#13607 Ez alapján készítettem az enyémet !!! -
#13606 Köszi kipróbálom ! Szeretem az F 1-t is , de érdekes módon ott az rfactor v. lfs sem jött be annyira . Ha kész lesz a cockpited tegyél be képet róla ! -
#13605 Ezt keresném
Racer_S's Analog Gauges -
#13604 szerintem ismerünk olyan fórumot ahol magyar rallysok is vannak, már ha egyáltalán fontos ezt eldönteni -
Solt #13603 Ugyan, semmi gond... ;)
Így van, akit ez "megcsap" az többé nem szabadul... :)
( cockpitet én is tervezek... rengeteget dob az élményen! )
Egyébként, ha van egy kis spórolt pénzed, próbáld ki az iRacinget... igaz nem rali, de olyan fizikát én még egy játékban sem tapasztaltam... az eddigi legvalósághűbb szerintem... ;) -
#13602 AKKOR BOCS FÉLREÉRTETTEM ! Csináltam magamnak egy szimulátor cockpitet /G25-el/ és sokszor annyira bele tudok feledkezni a játékba , hogy még a "benzingőzt" is érzem. Én ere gondoltam és természetesen én is elfogadom , hogy ki így ki úgy éri el ezt az érzést ! Én is kb.15 éve vezetek napi tőbb száz kilométert , de valahogy mégis ez a kikapcsolódás nekem . -
Solt #13601 Eszem ágában nem volt gúnyolódni, és nem is akadtam ki! Valamit félreértesz! Kíváncsi voltam a véleményedre... ennyi...
Én több mint 15 éve vezetek személyautót, buszt... párszor ültem versenyautóban ( ladában ) is jobb oldalon... ezen élményeim alapján nekem az a véleményem, hogy kizárólag a fizikát tekintve az alap RBR számomra reálisabbnak tűnik...
Nyilván erről az tudna hiteles véleményt mondani aki vezetett wrc-t... ilyen ugye meg nincs köztünk, tehát marad a vélekedés... ;) -
#13600 szerintem nem gúnyolódik csak neki ez a természetes és megszokott, helyében lennénk szerintem miis így nyilatkoznánk
bocs, hogy beleszólok, de nehogy ebből vita legyen kinek ez tetszik kinek az -
#13599 ok
Az olasz mód indítása az autóválasztással, itt látszik, hogy mi van nálam a plugin könyvtárban, mindent kiszedtem amit lehetett
-
#13598 Azért kiváncsi lennék a "valósághűbb" szó miért akasztott ki ennyire !? Természetesen még soha nem vezettem wrc-t /sajnos/ ahogy gondolom te sem ! Hétköznapi autót viszont elég sokat ! A vezetési élményhez közeli / hangok,érezni az utat ..stb. nem sorolom érzetre gondoltam ! Nekem ez okoz örömet egy játékban /ami ez esetben egy szimulátor játék / hogy ebbe mi nem tetszett neked , hogy gunyolódj , azt nem értem ???