Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
Új autók berakása RBR-be (pl. Lada).

A letöltött új autó tömörített file-jában általában 2 könyvtár: Cars és Physics, és egy readme.txt van.

Fontos!!! Mindenekelõtt csinálj biztonsági másolatot a Physics és Cars mappákról!!! Ha nincs „Physics” mappád akkor lásd 3. lépés!!!

1.lépés: kicsomagolod az új autó tömörített file-ját valahova (ha ez nem megy hozzá se kezdj sztem).

2.A „Cars” mappát másold be az RBR fõkönyvtárába.

3.Nézd meg hogy az RBR fõkönyvtárában van-e „Physics” mappa. Ha nincs, akkor tömörítsd ki síma tömörítõ (TC, Winrar, stb.) progival az RBR fõkönyvtárában lévõ „physics.rbz” file-t!

4.Másold be a Physics mappát az RBR fõkönyvtárába.

5.Az új autók readme-jében általában benne van, hogy melyik alap autó helyére rakd be az újat (mivel max csak 8 autó lehet benne, plusszba nem lehet betenni az újat). Nyisd meg az RBR\Cars mappában a „cars.ini” file-t egy szövegszerkesztõvel! Azután az új autó readme-jébõl másold át az új autóra vonatkozó hivatkozásokat a „cars.ini”-be a megfelelõ helyre! Pl.:

a Lada readméjébõl ezt:

FileName = "Cars\vaz2107\vaz2107.sgc"
IniFile = "Cars\vaz2107\vaz2107.ini"
ShaderFile= "Cars\vaz2107\vaz2107_shaders.ini"
ShaderSettings= "Cars\vaz2107\vaz2107_shader_settings"
TexturePath= "Cars\vaz2107\Textures\"

A „cars.ini” – be ennek a helyére:

FileName = "Cars\zr\zr.sgc"
IniFile = "Cars\zr\zr.ini"
ShaderFile= "Cars\zr\zr_shaders.ini"
ShaderSettings= "Cars\zr\zr_shader_settings"
TexturePath= "Cars\zr\Textures\"

Aztán elmented az „cars.ini”-t, és mehet a játék! (pl. a Lada így az MG helyett lesz a játékban).

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
Az biztos😊 Rengeteg gyakorlás után sem ment túl jól a lada,úgy hogy lfs-ben meg ment a drift már.Nagyon nehéz,de ezért szeressük😄
LSSAHPAUL
Nagyon egyszerû! De nem ajánlom mert nagyon nehéz irányítani mármint úgy hogy a többi ladás ellen legyen esély, majd ha lenyomsz 1 évet utána próbáld meg, most csak megutálnád a játékot.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ombika
Megvmi nem 17 eves vagyok ez fontos a hitel szempontjabol! 😊

Ombika
Eleg hulye kijelentes,h Dragan! 2.5 kezdo , a tobbi hitel!Tul off ide ha erdrkel Privi!

Bucser
M3-at nagyon drágán fognak hitelezni most megmondom.

Síma E46 az még közepes árban lesz.

(természetesen kamatfelárról beszélek)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ombika
Ki mondta ,h volt ?! Azt mondtam,h mond vmit alairasomban levo nev?! Sajnos ,ha behitelezek 1 nem CSL csak simat,akkot nemigen hinnem,h masra fog maradni ,remelem iden vagy jovo ev elejen intezhetem!

u.i: Nem mondtam,h tobb millas gep ,hmmm vagyis igen ,de kepletesen 😊

Bucser
Hát ha arra volt pénzed akkor lehet a többmillás pécéfejlesztgetés sem okozott gondot😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ombika
Nem ezert adtam el! Ha mar off leirom: Milliokat oltem bele es a 24" tft-n FSX nemakart ertelmesen futni es felbaxta agyam,majd ha lesz 5ghz core2duo vagy 4 magos,akkor talan ujra nekilatok,addig ps3!!! A masik ok,h remelem az alairasomba levo nev mond vmit!! 😊 😄

hogy kell a ladákat berakni a játékba??
arty
GT5demo ?? (komolyan ezért hagytad el a pc szimeket? uhh 😄)

Forza.

Sziasztok!!
Szeretném ha segítenétek!
Van egy kormányom link: http://images.google.hu/images?hl=hu&q=genius+speed+wheel+force+feedback&gbv=2
(ezek között olyan van amilyen az elsõ 4)
és ezzel a kormánnyal az a bajom hogy beállítom hogy melyik legyen a gáz meg a fék (tudjtátok) csakhogy a gázt meg a féket egy tengelyre teszi sõt a kormánynál a balra jobbrát is. és nem tom beállítani rendesen. segítsetek mert azt mondták hogy ez a játék kormánnyal a legjobb játszani és már nagyon szertnék úgy.
Aki segít annak elõre is köszönöm!!
Ombika
Kormanyt minek adtam volna el, ps3 +gt5 best !!!

Matyi pihenj egy kicsit és keresgélj ne kérdezz minden fasságot meg... A másik, hogy audio.dat fájlnak kurvára biztosan kell lennie, de jobb is hogy nem találod mert ugyse tudnád megoldani a nav. hangot. Köszöntem <#pardon1><#nezze>

MaSzKa
te egész véletlenül nem eladtad a pc-t meg a kormányt?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gordon 24
ha nincs olyan mappa akkor létre kell hozndo.. Elvileg abban a fileban amit letöltesz van egy readmee olvasd el..
Ha ad egy élérési utat akkor oda rakd be. Ha nincs ilyen hozd létre.

Downhill!!

Ombika
Hopp hogy beéget a tag,bannt erdemelne mind2 regje,de ujra jonne!!! :S 😞
Szanalom!

MatyiG94
sziasztok megint.. 😞
újra pakoltam a játékot de még azóte sincs sehol az audio mappa vagy az audio dat fájl..mit tegyek?pacth?vagy a cd rossz esetleg a géppel van baj?
köszi elõre is!üdv

MatyiG94
Tök Jó<#finom><#nyes>

MatyiG94
CamStudiot használ valaki? 😊

MatyiG94
ok mind1!

gordon 24
Nem.. Szerintem ha elolvasod azt a tömérdek hsz-t amit irtál rájössz..

De mondjuk lehet nem..

Na nem is érdekel..

Downhill!!

MatyiG94
leszedtem,felraktam de sajna nem értem hogy kell kezelni!valaki megmondaná?köszi!

MatyiG94
a 2 név miatt?

gordon 24
Igen te😄

Downhill!!

MatyiG94
? 😊

gordon 24
Huhh wazze! Megint egy szörny szülött.<#szomoru1>

Downhill!!

MatyiG94
asszem csak 2Ghz es a procim,am köszi!

bardocz
Fraps.Ha van elég procid hozzá.
MatyiG94
Helo!
Valaki Megtudná Mondani Hogy Videót Mivel Tudok Készíteni Ugy értem Hogy Mikor Megyek Azt Felvenni!Köszi Elõre Is!Sziasztok!

MatyiG94
igaz!sorry

MatyiG94
ok!

Bucser
kakt/MatyiG94 abbahagyod vagy innentõl reflexbõl töröljem az összes Hsz-edet amíg nem tanulsz meg kultúráltan fórumozni?

Nem hiszem el, mivel mindkettõvel irkálsz ide! 😊)

Nagyon egyszerû, csak az egyikkel jelentkezel be...

www.smart-bus.hu

töltöttem le vmi HRC lada modot felrakta ahova kell de játékba sehol lada..
ha lehet töröltetni ez egyiket szívesen megtenném!
az is iagz!
2mega zért van mert a kakt a régi becenevem de már nem használom...de mind1 ugyse hiszed el!...
A mit lehet, és a mit illik két külön dolog! Eleve nem értem minek két reg? Normális használathoz egy elég... akinek kettõ van, annak hátsó szándéka is van vele. Ennyi. A cseten meg az életben nem voltam, és nem is leszek soha...

www.smart-bus.hu

aha értem!tiltja valami hogy mind2 nevem használjam??chatan már láthattad hogy pár réggebbi csetesnek megírtam hogy a régi nevem kakt ...de nem offolok.
Igen! Két reged van! Ezt hívják multiregnek, vagy az egyiket álregnek. Nem igazán korrekt eljárás...

www.smart-bus.hu

nem tudom...de nem akarok vitatkozni vagyis már gondolom ahogy olvasgatok..2 reg nevem van?!
Tudod Te azt... és el se kezd, hogy fogalmad sincs, hogy mirõl beszélünk!

www.smart-bus.hu

MatyiG94
mi az a multireg, mivan? <#idiota><#fejvakaras>

hoppá hoppá egy multireghez van szerencsénk..<#banplz>

a játékkal, vagy arra utalsz hogy h*lye vok?....
olvastam stb de csomó mappa akkor sincs meg!vagy talán vak vagyok haverral együtt..na mindegy..köszi azért! és reggel óta goglézok..
de még ine nevû sincs.. 😊 de köszi azért!
Ombika
Ha a 94 arra utal,hogy akkor szuletett,akkor sok baj lesz meg vele! 😊

Bucser
1 hsz-be értelmesen, jólnevelten fórumozzál már.

Ha nem tudod hogyan kell akkor keverd elõ a netrõl a netikettet és olvasd át.

Ja és ajánlom figyelmedbe a lap alján lévõ keresõt valamint az RBR bajnokság honlapján elég sok leírás és FAQ fent van.

csak olvasni kell meg használni a google-t.