Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stranger
Nekem logitech driving force ex van, akkor mit kell kitörölnöm? Bocsi de ezt a részt nem vágom.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

valami újj pálya nincs??
sziasztok nem birom berakni az ignist valaki tudna nekem segíteni??<#nemtudom>
köszke
JuanG
ha kész lesz itt biztos fenn lesz:

BHM

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

hellosztok
múltkor láttam hogy dolgoztok egy pár autón
pl:lancer wrc,sx4 wrc,javított 307 wrc,vfts??
ha már készen vannak lécci linkeljetek
mila69en
mindegy aza lényeg hogy keresd meg a regeditben a g25 bejegyzéseket valahol asszem lochal machine system current control control mediapropeties joystick oem és itt vannak vid_04akárhányas bejegyzések töröld ki az összes g25-re vonatkozo bekegyzést huzd ki a kormányt az usb-bõl dugd vissza és kész van is ffb RBR-ben

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
vista? valahova ide a totyikba leirtam a megoldát csak nem találom:S pedig nem messze van

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Stranger
Ugyanez a driver van feltéve, de nem kezeli sehogyse az FFB-t. Pl. a rFactor tökéletesen mûködik.

pajti
Stranger
Sziasztok! Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni. Vistám van, 502-es logitech driver, meg egy driving force ex kormány. Felraktam az RBR-t, de nem hajlandó mûködni az FFB, régebben xp alatt egy régebbi driverrel pedig tökéletesen ment. Tudtok rá valami megoldást?

MatyiG94
Ja És Még Annyi Hogy Amit Ajánlottatok Videó Felvevõt Az csak 30MPt vesz. 😞

MatyiG94
Nem Találom De Nem Is Baj...Meg Semmi Olyant Amibe Sok Autó Van És Egy .exe vel fel lehet nyomi páár norma kocsit 😊
új pályák vannak telepítõsen(exe)?Köszi

MatyiG94
Köszi Szépen!

pajti
Zene-> Road-Go!
Bmw E30-as van, ha jól tudom...
<#fejvakaras>

gordon 24
Hát tudnod kellene hogy ki inditította. Ha nevébõl kiderül szerencséd van, ha nem akkor nem egyszerû..

Ezek ligák álltalában tudni kéne kié. De lehet valaki tud ebben segíteni.

Downhill!!

valaki nem tud pályákat hogy honnan lehet letölteni és berakni a játékba??
és oda hogy kell jelentkezni??
MatyiG94
Sziasztok! Érdeklne Hogy RBR Hez Van E Valamilyen BMW?😊
És Felraktam A 2006 Os HRC MOD-ot És Az Intornál Egy Olyan Szám Van Hogy A Motor bõg a kasztni ráz füstöl a gép...nemtudja Valaki Mi A Szám Címe?KÖSZÖNÖM! Üdv

gordon 24
Igen! Azom olyan versenyek amihez jelszó tartozik, magyarul azok tudnak csak belépni akinek az adott server inditója oda adta a jelszót.

Downhill!!

vagyis a pullingnál v minél van aza online játszás de ott amihez az van írva h yes ahoz kódot kér az mi ?? mert nem tudok rályönni
sziasztok valamelyik pályákhoz kér kódot oda mejik kódot kell beírni????
mila69en
király😄 má szedem is nyomhatnák az sx4-et is<#whatever>

Smicy2
kiadták az Ignist ^^

Charade GTti

arty
de

Forza.

mila69en
nekem nincs fennt az 1.01 kapásbol 1.02-t raktam sosem raktam fel az elsõt 1.02 nem tartalmazza 1.01-et is?😄

gordon 24
Én is ugy tettem fel.. Jahh a srác kihagyta belõle azt.. Mind1😄 Megy már milanak.

Downhill!!

Smicy2
hmmm
én úgy tudom, hogy elõször kell az 1.01 -es patch és utána rá 1.02

Charade GTti

mila69en
igen már be is állítottam csak aza gaskit fix azt nem tom mire való😄

gordon 24
😄

Ha nem jegyzi meg a játék az autót miután ki és vissza lépsz, akkor a pluginok beállitásánál van egy olyan sor, hogy:
Restore Cars ezt rakd False re..

Akkor megmarad az autó, és tudsz vele menni csak ugy is, nem csak online.

Downhill!!

mila69en
nincs hiba üzi gyors le is teszteltem tökéletesen mûködik ezer kösz nem is tudtam hogy van ilyen😄 nemn kell külön tötikéznem a kocsikat hát ez zsír<#worship>

gordon 24
NA zsir!!

Hiba üzi van még??

Downhill!!

gordon 24
De ha elolvasod, a hiba üzit egyértelmû, hogy nem tdu netezni😄
Nem tudja megnyitni.. Szerintem a tûzfalad tiltja.. Próbáld meg engedni neki..
Ha az megvan akkor letölti a dolgokat és akkor fogod látni bent..
Legalábbis elvileg,.

Downhill!!

mila69en
lol mûködik:XDD köszi<#worship> elirtam az rsfdata-t rfsdata-ra<#idiota>

mila69en
aham akkor csináljak egy rsfdata nevü könyvtárat az rbr könyvtárába és másoljam be ezta fájlt ez sem mûködik még mindíg jön a hiba üzenet😞 lehet hogy a router kavar be csak nem tudom melyik portot kéne megnyitni az rbr-nek:S vagy fogalmam sincs elvileg jól csináltam mindent

gordon 24
Igen! Ehhez kell az rsfdata..

Ezt a RBR fökönyvtárában találod! Ha nincs csinálj! Oda tedd be azt a filét! Ha nincs benne nem látod a plugint bent!

A hiba üzenet nem tudom miért van, lehet azért, mert nem tud csatlakozni a nethez a plugin..
Engedélyezd a RBR-t a virusirtódnak is, hogy tudjon netezni..

Downhill!!

mila69en
igen regiztem letöltöttem a plugint bemásoltam a plugins könyvtárba a z.dll eddig is volt a patch fent volt csak eza redirect ezt nem tom😄D nekem nincs ilyen rsfdata???? inditom a gamet sse.exevel erre jön eza hiba üzenet aztán nyomok esc-et indúl újra de normálon bemegyek pluginsba de nem látja a plugint amit beraktam😞

gordon 24
Szóval!

Letöltöted azt a plugin filét (regisztráltál??)
AZ RBR könyvtárban nem biztos hogy van Plugin mappa, ha nincs hozz létre egyet.
Oda másold bele, azt a dll..
Na most kell még egy file:
Z.dll
ittene😄
Ezt is oda másold be!

Na és van még1:
ezt az rsfdataba kell tenni:

redirect

De itt van egy elég jó leirás is: (köszönet érte:Rollynak A rallysimfans.hu forumából)
1.) Feltelepíted a Richard Burns Rally -t

2.) Letöltöd és feltelepíted az 1.02-es Patchet.
Innen tudod letölteni: http://games.sci.co.uk/games/downloads/patch/RBR_v102.zip

3.) Regisztrálsz az oldalon a Fórumba itt:
http://www.rallysimfans.hu/forum/profile.php?mode=register&sid=7ff62981d04f1eb9b12209eb1b8e4021

4.) Letöltöd a Magyar Plugint.
Innen: http://www.rallysimfans.hu/rbr/plugin/rallysimfans_plugin.zip

5.) A letöltött fájlt kicsomagolod abba a könyvtárba, ahová a richard Burns Rally-t telepítetted.
(Vagy a zip fájlban található plugins könyvtárat bemásolod abba a könyvtárba ahová a Richard Burns Rally-t telepítetted.)

6.) Letöltöd és kicsomagolod a z.dll-t a Richard Burns rally PLUGINS könyvtárába.
Innen tudod letölteni: http://www.bhmotorsports.com/file/11121

7.) Elindítod a richard burns rallyt (A "RichardBurnsRally_SSE.exe"-vel).

8.) Bemész az options menübe, onnan a plugins almenübe, és ott kiválasztod a RallySimfans.hu almenüt (Most hírtelen nem vagyok biztos benne, hogy ez a helyes neve...)

Downhill!!

gordon 24
Jól csináltad??

Mert van egy hely ahova be kell másolni, és van hozzá egy filé is amit fel kell tenni..

Mindjá összeszedem😄
pill.

Downhill!!

mila69en
na ez tök jó csak aza bajom hogy nem megy😄D inditom a gamet és ezt irja hogy unable to locate or open the rallysimfans.hu plugin.serve connection may be down.:SS

gordon 24
Citroen Salonban rengeteg van😄

Tedd fel a Plugint, és ha az fent van kb 60 autót el tudsz érni.. Ha jól állitod be meg is marad miután játszottál vele online..
Rallysimfan oldalon regisztrálj, tölds le, és azzal a jelszóval belépve tudsz online menni és letölteni a vasakat.

Downhill!!

mila69en
a C4-est tudja valaki, hogy hol találom? nem találom semerre:S

MatyiG94
Köszi Tibi

http://hrcmod.extra.hu/

MatyiG94
Hali!Ki tud linket a 2006os hrc modra?köszi!

MatyiG94
helo
ha felrakom a magyar navigátohangot ahogy kel.. elinduluk és nemsokára ki is lép a játékból..mitõl lehet?köszi

MatyiG94
igen az összeset..köszi az infót azért 😊

MaSzKa
most már én is megharagudtam a gépemre elszállt az összes fontos adat
saját képek viedok stb. 😞(

psp-re nem lehet rákötni a g25-öt? 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

JuanG
nem baj az...

van egy teljes lada mod (exe), ami az összes autót lecseréli ladákra...és van egy síma Lada addon autó (fizika ugyanaz), ami csak egy autót cserél le az RBR-ben...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

MatyiG94
én .exe raktam fel a lada mod ot