Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltöltöttem ide remélem jó lesz. Raktam bele egy "Origi" könyvtárat is azok értelemszerûen az eredeti fileok😊
nekem megvan valahol dvdre kiírva. de már nem tudom honnan szedtem le.
ha gondolod szombaton megkeresem & feltöltöm valahova ha érdekel.😊
balinttb kérdésére:
Lehet a géped nem bírja vagy valamelyik a driver akad össze mikor külsõ nézetre váltasz esetleg újra telepítés lehet megoldás vagy patch-et kell feletnni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
vki megtudja nekem mondani, hogy a visszajátszás milyen formátumban van ?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
http://richardburns.atw.hu/
a WRC 2008 Mod By SCi Motorsport + Magyar nyelv+Kommentátor és a betöltõ képernyõnél végigfut a csík alul aztán kilép a játékból a Winfosba. Mi lehet a baj úgy csináltam mindent ahogy írja felteszem aztán a Micsu Evo 9esnek a fájljaim átmásolom és kész de nem mûködik ha valaki tud megoldást írjon. Elõre is nagyon Köszönöm
<#help>#help><#worship>#worship><#worship>#worship>
Leszedtem BH-ról és trójai van benne, de ami érdekes hogy a HSW-n még csak 2.12es van de nálam azt is megfogja az online kaspersky.
Ha esetleg van vkinek tiszta, adjon pls egy linket
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Kösz a linket!
Megjelent a PTD rallysprint (plankgas pályája).
http://plankgas.elementfx.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=16
www.smart-bus.hu
üdv minden Richard Burns rajongónak!és ne hagyjuk a játékot feledésbe merülni!
sziasztok
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

valaki adna egy linket ahonnan le tudom szedni a Csökõ-féle navigátorhangokat, ezt nem találom. PM-be is jöhet, vagy lboyongoKUKACfreemail . Próbáltam HSW-rõl de felhasználónevet jelszót kér..
thx
nem tudnátok segíteni, mert letöltöttem az rsrbr4-et felraktam nagynehezen és et írja ki mikor indítanám:
"Erreur d' exécution 713
La classe n'est pas eneregistrée.
Le fichier suivant doit etre installé sur votre machine.MSSTDFMT.DLL"
Újratelepítettem és ugyanaz.