Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen<#worship>

pajti
Sry de nem néztem meg a linket, ez tényleg halott.
Feltöltöttem ide remélem jó lesz. Raktam bele egy "Origi" könyvtárat is azok értelemszerûen az eredeti fileok😊

Bocs de nem tudom letölteni ha rákattintok hogy 5 másodperc alatt nem történt semmi akkor meg not found-ot ír ki. de ezt már régebben én is megtaláltam de akkor se lehetett letölteni. Vagy ez csak nálam van így?

pajti
pajti
asszem "finn gravel mod" -ként kell keresned.
nekem megvan valahol dvdre kiírva. de már nem tudom honnan szedtem le.
ha gondolod szombaton megkeresem & feltöltöm valahova ha érdekel.😊

mazsola89
Igazából én se csak 1ik haver mondta! Köszi szépen a segítséget További szép napokat 😄

Nem tudok róla de ha kép alatt a I. RBR bajnokság Honlap gomb ra kattintasz majd még egyszer a megjelenõ képre és a letöltések között keresgélj talán van de mint mondtam még nem láttam<#lookaround>

mazsola89
Hi All! Volna egy kérdésem! Trabantot lehet valahonnan szerezni a játékba?? elõre is köszi

valaki a #12142 és a #12143 as hozzá szólásra tudna válaszolni? Vagy ez egy halott fórum már?

Szóval próbálgassad hátha az segít neki vagy próbáld meg újra telepíteni a játékot ha sehogy nem mûködik

Nincs valami mentés gomb? nekem is volt ilyen, de egyszer csak megjegyezte talán ha a fõmenübõl csinálod vagy épp ha játék közben állítod át mert nem emlékszem most épp nincs fenn a gépemen mert be sz*rt a gép és olyan mérges vagyok. Amúgy szerinted milyen kormánnyal a játék? Szerintem nagyon király!!

most vettem a kormányt, miután elindítom a játékot és újra beállítok mindent fék,gáz, váltókar stb utána tökéletesen mûködik. (Logitech formula force fx)
Azt hogy csináltad? Nekem egyszer beállítottam és azóta mûködik. de amugy a kormány mûkszik?

Üdv. Segítségre lenne szükségem. Tudja valaki, hogy a játék miért felejti el a kormánybeállításaimat minden kilépés után? Hogyan tudok betölteni egy autóbeállítást? (Nekem nincs savedgames mappa( Elõre is köszi)
Az miért van hogy ha beteszek egy új kocsit a játékba akkor elõsszörre nem akar elindulni a játék frankón belép és amikor betölti a pályát kilép a játékból de amikor másodjára indítom semmi gond nincs Ez miért van?

Sziasztok! Nem tudna valaki olyan módot amiben Finn országnak nem csak a kinézete hanem a fizikája is megváltozik(fizika alatt értem hogy ne ugy csúszkáljak mintha jégen mennék mikor föld van alattam

balinttb kérdésére:
Lehet a géped nem bírja vagy valamelyik a driver akad össze mikor külsõ nézetre váltasz esetleg újra telepítés lehet megoldás vagy patch-et kell feletnni.

Helló lenne egy kis problémám a játékkal. Elindul a játék, megy is de mikor a kamerát külsõ nézetre állítom a számítógép újraindul. Fent van mindkét javítás. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
A profil beállításoknál.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Sziasztok. Az kérdezném a játékban a "Visszajátszás mentése" gombbal elentettem a játékot, de nem tudom hol lehet ezt visszanézni, légyszi segítsetek, köszi!!
Pipör
köszzi

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Met
rpl

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pipör
Üdv
vki megtudja nekem mondani, hogy a visszajátszás milyen formátumban van ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

gordon 24
Edelény és Encs között😄

Nem tudom..

Downhill!!

vki nem tudja hol jár a vfts??????????????
Közben megoldódott a problémám, a dxdiag-ban kellett a hardveres hang gyorsítást visszavenni...

vége a fórumnak???
Nekem is az a problémám mint másoknak régebben, hogy verseny közben a pályán lefagy a program, de olyan szintem, hogy csak a hardreset segít... Eredeti a játék és rajta van a két official patch. Nem alaplapi a hangkártyám (SB X-Fi). Semmi más nem fagy, csak ez. Gondolom valami hang-codec csinálja, de nem tudom, hogy melyik?! Nincs valami patch erre?

Sziasztok! Legyetek szívesek segítsetek. Letöltöttem innen
http://richardburns.atw.hu/
a WRC 2008 Mod By SCi Motorsport + Magyar nyelv+Kommentátor és a betöltõ képernyõnél végigfut a csík alul aztán kilép a játékból a Winfosba. Mi lehet a baj úgy csináltam mindent ahogy írja felteszem aztán a Micsu Evo 9esnek a fájljaim átmásolom és kész de nem mûködik ha valaki tud megoldást írjon. Elõre is nagyon Köszönöm
<#help><#worship><#worship>

Hali! Ha beteszek egy új pályát a játékban azt hol indíthatom el?

bardocz
Úgy emlékszem a bannerben lévõ oldalon van.
És tudna v.ki adni egy linket ahonnan le tudom tölteni a fizikát és a kinézetet is?PLS<#help>

bardocz
Külön van a fizika meg a kinézet.
másnál is vírusos a Rbr Mod 2.15?
Leszedtem BH-ról és trójai van benne, de ami érdekes hogy a HSW-n még csak 2.12es van de nálam azt is megfogja az online kaspersky.

Ha esetleg van vkinek tiszta, adjon pls egy linket

JuanG
elvileg fizika is van hozzá, én próbáltam anno a graveles finn pályát, és nem volt ilyen gondom...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ja és van-e olyan mod a játékhoz amiben nem csak Finn pályák skinje hanem a fizikája is megváltozik mert így elég fura hogy földön megyek és jégen csúszkálok

Sziasztok! Nem tudom hogy hányan játszák a játékot wide-os(tehát nem normál képarányú) moniroaal de megkérdezem hogy milyen mert most késszülök venni egy Wide monitort és kérdezni szeretném hogy jó-e a játék ilyen monitorokon? Köszi a válaszokat elõre is<#help><#worship>

<#eljen>
Kösz a linket!

Tegnap jött egy új pálya.
Megjelent a PTD rallysprint (plankgas pályája).

http://plankgas.elementfx.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=16

<#eljen><#law>

www.smart-bus.hu

ikim
október 1;négy éve annak hogy a játék demója nyilvánosságra került,és szerintem ahogy a pilótának-Richard Burns-a játéknak sincs azóta párja!Grat. a készitõknek,és a névadónak!
üdv minden Richard Burns rajongónak!és ne hagyjuk a játékot feledésbe merülni!
sziasztok

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

sziasztok s lada vfts még nem jött ki ha valaki tud róla valamit az szóljon elõre is kszönöm
mila69en
<#eljen>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mégse kell, sikerült találni a blackhole-on

sziasztok

valaki adna egy linket ahonnan le tudom szedni a Csökõ-féle navigátorhangokat, ezt nem találom. PM-be is jöhet, vagy lboyongoKUKACfreemail . Próbáltam HSW-rõl de felhasználónevet jelszót kér..

thx

érdekes a francia nyelvû hibaüzenet..hmm
nem, nem lehet nyelvet választan, de a telepítésnél mindent magyarul ír ki
francia telepitést választottál?
hellosztok
nem tudnátok segíteni, mert letöltöttem az rsrbr4-et felraktam nagynehezen és et írja ki mikor indítanám:

"Erreur d' exécution 713

La classe n'est pas eneregistrée.
Le fichier suivant doit etre installé sur votre machine.MSSTDFMT.DLL"

Újratelepítettem és ugyanaz.
JuanG
12057??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty