20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • rapanui
    Helló:)

Bemásoltam az rxplugin fájljait az RBR mappájába.A tracks alá a canaria2000 mappát.Amikor elindítom a játékot, az options menü alatt semmiféle plugint nem találok.
    Kérem a segítségeteket!
    Win7 64bitem van, RBR frissen telepítve!
    előre is kösz.

rapa
  • Ulvar
    Okés. Nevet meg számot az t PÜbe küldöm.
  • JUVEfun
    a skint megcsinálom ,viszont ha kell render azt csak a csapatfőnöködet (Gabeet) kérd meg,mert arra nem nagyon lesz időm... (Ablakra /esetleg rendszámra név+rajtszám)
  • Ulvar
    Ha kell szerzek, és persze köszönöm a munkát!
  • Ulvar
    Egy GGRT logót a tetejére nyomatnék a seggére valahova hogy Skoda a többi maradhat a Ford csapat sponzorai és kész. :). Nem bonyolítom túl.
  • JUVEfun
    Adsz egy mail címet átdobok pár Lada setet ...
  • JUVEfun
    OKS, azért én elkezdtem :

• SimaSuna #19609
    stock RBR rallysimfans pluginnal?
    (trackpack-et is letöltötted rallysimfans-ról?)
  • Ulvar
    okés! megkérdem csapattársam utána reagálok
  • JUVEfun
    Meg csinálom neked csak még azt szedd össze milyen matricákat /sponsorokat/ akarsz rá + név ,rajtszám az üvegre esetleg a csapatlogo stb.
  • JUVEfun
    Van mind a kettőhöz (szólj,ha eldöntötted melyikkel mész vagy átdobom ,mindkettőt)A magyar pluginra kell vagy a csehre ???
    (GTR2 -höz minden kieg. jöhet,ami van )
  • Ulvar
    Fabia setem van nem is szarok. Mindjárt összedobom és küldöm.

Nekem egy fekete-fehér festés kell, mint amilyen az új Ford Fiesta RS a WRCben.

Nem tőlük akartam lopni, mert volt más ötletem, de annyira megtetszett hogy egy ilyen igényesen megcsinálva tökéletes lenne nekem :).
  • SimaSuna #19604
    milyen cuccra gondoltál?

kiegészítő vagy ilyenek?
  • SimaSuna #19603
    autóhoz.
    még én sem tudom mivel indulnék. vagy Ladával (azt érzem a legjobban) vagy s2000 Fabiaval...
  • JUVEfun
    Mihez szeretnél setupot ???? (te meg ebben segíthetnél: #19567 )
  • JUVEfun
    Ha körül írnád milyenre gondolsz , megcsinálom neked....
  • SimaSuna #19600
    ilyen "alap" festésben tudok segíteni, ha adsz setupot cserébe :D
  • Ulvar
    Fórumba már vagy kétszer beírtam hogy nincs e valakinek kedve, hát nem volt túl buzgó a jelentkezők száma. Furi :D.
  • JUVEfun
    Ha GGRT-s vagy nálatok vannak a legjobb skin készítők.....
  • Ulvar
    Hogyne...GGRTben vagyok Spiczivel meg Boscoval meg Arrabónán vagyunk most, várjuk az OBt, meg lehet nevezek a Friss aszfalt kupára, meg volt HB a nyáron abban toltuk (ott minden futamon indultam) és megint lassan kezdődik a HB. rFactort félre tettem, max. V8 miatt mennék vissza. Semmi másért (na jó egy nagyon jó endurance bajnokságért is, de az sose lesz).
  • SimaSuna #19596
    nyomod még online?
  • Ulvar
    Hali!

Ki tud nagyon jól skineket készíteni RBRhez? Mert ha esetleg akadna egy ilyen személy az készítene nekem saját default-ot S2000 Fabiához? Nagyon hálás lennék, már csak azért is ha valaki tudna ilyen személyt ajánlani.

Előre is köszi!
  • JUVEfun
    Dirty Hell :
  • atiwrc
    Szoktam, egyre kevesebb sikerrel....
  • jancsikaka
    Köszi szépen!Akkor nagyjából megvilágosodtam:)Igazából arra gondoltam magamban hogy ahonnan betölti a fizikát,amit becserél,hogy oda raknám.Bár ez már érthetetlen:)Tipikus példa vagyok rá hogy annyi minden szart felpakolok hogy a végén már hazavágom a game-et:(XD Te csinálsz modokat ugye?
  • atiwrc
    Animált állatot elütni nem lehet.
    Aninmált(rohangáló) fotost se, csak ott ahova rohan, szóval ahol megáll, mert ott van neki generálva "ütközés objektum"

Ja még annyit hogy érthető legyen RSRBR-ben Lada Skint cserélni lehet.
    Ladát kicserélni ( itt értelem szerűen más 3d formára gondol minden rbr jártas ember) nem lehet. Nem lehet módosítani a 3d-t. És a fizikát sem lehet módosítani.

Az más dolog hogy egy olyan rbr piszkálgatunk amibe van egy rsrbr2010 feltepítve, de mi csak simán az richardburns_sse.exe-vel indítjuk és alap állapotában használjuk a gamet.
    Egyébként nem ajánlott.
    Nekem is 4 rbr van fent.
    Egy modolós, egy simfans pluginos, egy cseh pluginos, és egy francia(amibe véletlen betelepült az olasz is, szerencsére nem baszott el semmit se mert külön mappa szerkezetet használt a pályáinak).

Jah, ami még fontos, ne keverjük a pályákat. A csehes lapon lévő pályák a cseh pluginba mennek(1-2 sima plugin mentes rbrbe is.)
    A simfanson lévők a magyar pluginba. A francián lévők meg az rscenterben.
    Ne akarjunk egy csehes szakaszt, rsrbrbe bepakolni!!
  • atiwrc
    Néhány gondolat az alábbi 10-15 hsz-hez.
    RBR-be slot szót álltában igy használjuk hogy a carslotra gondolunk. Ez 00tol megy 07ig(mivel 8 kocsi van az rbrbe)
    A car00 slot a xsara, a car01 az accent.. stb(az eredeti (alap) rbr/cars/cars.ini-ben meglehet nézni melyik kocsi melyik carslotot használja)
    Az rbr-ben a fizika a carslotokhoz rendeli a fizikában lévő adott mappát. Pl a car00-as xsara slothoz, a phyiscs.rbz/c_xsara mappában található fizikát.
    Tehát bármilyen kocsira cseréled le a xsarát azt a fizikát hozza be ami a c_xsara mappádba van a physics.rbz-ben.

Az RSRBR RSCenter nevű programja betelepíti automatán a kocsihoz tartozó (francia) fizikát, mikor kiválasztasz egy kocsit és elindítottad az rbr-t. Hiába rakol bármit is be a 03-as subaru alá, ha az rscenterrel inditot a francia plugint a fizika mindig felül fog iródni a kiválasztott kocsi fizikájával.

RSRBR telepítése:
    Itt mindent megtalálsz ami kell. http://forum.rallyesim.fr/viewforum.php?f=65
    -RSRBR 2011 Installáló letöltése(1,19gb) Ez magát a programot(RsCenter) és a (alap/klasszikus rbr formátumú)pályákat tartalmazza.
    -RSRBR CarPacks /Complete pack (726MB)Ez tartalmazza az összes kocsit amivel az RSRBR 2011 megjelent tavaly év végén. (Valami miatt sept5én frissítették, de igazából nem tudom az okát, az updatekben kijött kocsik benne vannak az updatebe, az updatet viszont nem hagyhatod ki, hiába raktál akár bele ebbe a complet packbe a kocsit, mert az rscentert is frissíteni kell.)
    Elvileg ha csak mondjuk N-es kocsival akarsz menni van lehetőség csak 1 csoport letöltésére is.
    Ezután lehet felrakni az updateket. Szépen sorban az összeset 1től 7ig. A 7esnél tartunk, de még idén jönni fog a 8as, még a nagy rsrbr 2012 előtt amibe integrálva lesz az összes update.

És vannak még ezek a BTB-s country packek, ezek néhány btb-s pálya rsrbr-ben való futtatását hivatottak megoldani, ha jól tudom tétversenyen nincs a francián btb-s szakasz.
    Ezeket bármilyen sorrendben lehet telepíteni.

Simfans fizika mentésben nem vagyok otthon, de probáld meg azt hogy a skodát rakd egy másik slotra( az rbr menüben az options/plugins/options-nél tudod beállítani melyik slotra rakja a simfans plugin a kiváalszott kocsit), hirtelen más ötletem nincs.
  • jancsikaka
    Köszi!Hát azt igazából már megtaláltam.Csak az a gondom,hogy ha kicserélem akkor nem lesz az az rsrbr-ben hogy ha pl slot 7-re berakom akkor az összes slot 7-nek ez lesz a fizikája?Legyen az impreza vagy lada vagy bármi?Mert a ladáét akarom cserélni.Ha berakom asszem a 2003-as impreza-éra,(ami legyen mondjuk 7-es slot,nem tom melyik de lényegtelen)akkor az összes 7-es autó igy fog viselkedni.Vagy teljesen rosszul látom át a program ezen részének a müködését?:)
  • JUVEfun
    physics.rbz fájlt megnyitod és a physics mappában slotonként ,amelyik autó helyett beraktad. (1.slot xsara , 2slot h.accent ....stb)
    /használd alul a keresőt /nagyon hasznos/
  • jancsikaka
    RSRBR2011-hez(bár én sem értem hogy lehet hogy ekkora fájlban nincs benne)fel kell rakni a carpackot.Valakiabban segítsen hogy kicseréltem az rsrbr2011-ben a ladát egy másikra.De a fizikáját nem tudom hol lehet elérni.Textúra müködik is frankón de a fizikát nem találtam.
  • MATTILA14
    Sziasztok,én nem olyan rég játszom az RBR-rel, és mot töltöttem le és telepítettem fel az RSCENTER-t, annak is a 2010-es részét.Láttam, hogy a cseh oldalon nagyon sok új pálya van, amiket és is megpróbáltam berakni, de ahogy elinditom, az egész képernyő teljesen fekete, csak az autó hangja megy.Nem tudjátok, hogy ez miért lehet?Lehet, hogy nem elég a videókártyám hozzá? Mert én laptopon nyomom.Kérlek, segítsetek nekem.ELőre is köszike a segítséget!
  • Muttley
    thx :)
  • Breki33
    pedig így van nem véletlenül írják

#19313 írtam egy címet ahol fent van egyben, de update-k is szoktak lenni
  • copilot
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni rsrbr2011 ügyben. letöltöttem, telepítettem, jó sokáig tartott, a fájlok között jó pár autót láttam feltelepülni. Telepítés után egyet sem látok a játékban. Ha rscenterrel indítom, nem tudok játszani, a tutorialban azt írták, töltsek le carpacket, de hát ne hogy már az 1,3gb-ba az ne legyen benne.
  • Kisqta
    sziasztok, segítség kellene, még friss vagyok a dologban.Ha a rallysimfans pluginban nyomom, practice üzemben és egy beállítást el akarok menteni, akkor nem mindig sikerül.Ezt eddig úgy kerültem ki, hogy betöltöttem az autót, átmentem az alapjátékba, majd ott beállítottam és elmentettem (fiesta) a megfelelő setupot, ami utána a pluginban is elérhető volt. Most viszont egy másik autót(skoda) is testre akarok szabni,de nem megy mert a normál játékban csak az előző autóhoz elmentett setupokat hozza fel (a fiestáét) amiket nem akarok fellülírni. A pluginban olyanokat nem tudok pl megcsinálni, hogy ha a hátsó futómű rugóhosszát megváltoztatom, az elsőét már nem engedi, annak a beállításainál üres lapot hoz fel. Majd ha átírom a setup nevét mentéskor, nem engedi elmenteni.
    Van valakinek megoldása? Köszönöm a segítségetek!
  • pajti
    download :)
  • Muttley
    jöhet :)
  • PacsutaTibi
    Nem. A legújabb verzióhoz nem kell a cseh plugin. Persze úgy a legegyszerűbb hogy betelepíti magát és a cseh pluginon lehet menni rajta már Shakedown módba is. De megoldható hogy egy eredeti pálya helyett legyen berakva.
    Egyébként a magyar plugin 6. pályacsomagjában is elérhető.
  • pajti

fehér felni :D

#19577 köszi a választ. Azt hittem RX pluginos..
  • JUVEfun
    Kell