Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam az RSRBR 2011 modot,de most nem találom az Impreza 555t,sõt csak az RSRBRes autókkal tudok menni.Hol találom a régi autókat?(fõleg az impreza 555 érdekelne)
Hangok miatt még a cmr3at is elöhuztam, meg fõleg a 4be a focus wrc hangja nagyon bejött, de még abba se lennék biztos hogy a cmr2( a régirõl van szó nem a dirt2rõl) hangja nem lenne élethübb az rbrnél ha a motor meg a kocsi élethübben mozogna
ez volt?

FONTOS!
vki törölte a bannerképet az eddig tárhelyrõl,
s nekem nincs meg
vki (akinek megvan) tegye fel vhová megint és link ide
addig visszaraktam az õsbannert
vki törölte a bannerképet az eddig tárhelyrõl,
s nekem nincs meg
vki (akinek megvan) tegye fel vhová megint és link ide
addig visszaraktam az õsbannert
Just do it :)
bocsi az off miatt, de tudnál mondani egy kormány beállítást hozzá? Mert ma feltettem az ajánlásod után, de eléggé rángatja csak az autót, és így eléggé élvezhetetlen kormánnyal.
Jó, hát az rbr-nek semmi nem érhet a nyomába! 😊) Na akkor egy próbát csak megér... 😊
www.smart-bus.hu
ha teheted mindenképp próbáld ki
dirt2-höz képest sokat fejlõdött
alap, h all-assist OFF, de nyomába nem ér a RBR-nek
amiért néha elõveszem: rövid, de vannak benne jó rally pályák és az Audi S1 full-élethû hangját (terrrrrmészetesen a Pikes Peak kasztnival) egyszerûen nem lehet megunni 😊
dirt2-höz képest sokat fejlõdött
alap, h all-assist OFF, de nyomába nem ér a RBR-nek
amiért néha elõveszem: rövid, de vannak benne jó rally pályák és az Audi S1 full-élethû hangját (terrrrrmészetesen a Pikes Peak kasztnival) egyszerûen nem lehet megunni 😊
Just do it :)
Köszi az infót... akkor nem pazarlom rá a sávszélt... 😊)
www.smart-bus.hu
Picivel talán jobb fizikálisan mint a dirt2, jo élvezetes, végre kevesebb buggy meg trail blazer volt a carrierbe, de kaptaunk helyette gyhakamat 😞
Nekem személy szerint billel jobban bejött mint kormánnyal.
Nekem személy szerint billel jobban bejött mint kormánnyal.
Ha már dirt3... próbálta valaki innen? Milyen lett?
www.smart-bus.hu
"dolgozik már vki az RBR renderén?"
Ne keverjük a szavakat, mert nem érteni mire gondolsz. Arra godoltál szerintem hogy valaki lemodellezi-e és berakja ezt a kocsit az RBR-be, Már egy japán csávóka megcsinálta.
http://aniruddha.de-blog.jp/rbr/2011/06/volkswagen.html
A render szót általában a modellezõprogramba beállítot speciális fény és árnyék beállításokkal elért kép vagy video készitésre használjuk.
Mint pl ez itt ni 😊 ( kocsi a dirt3bol van)

Ne keverjük a szavakat, mert nem érteni mire gondolsz. Arra godoltál szerintem hogy valaki lemodellezi-e és berakja ezt a kocsit az RBR-be, Már egy japán csávóka megcsinálta.
http://aniruddha.de-blog.jp/rbr/2011/06/volkswagen.html
A render szót általában a modellezõprogramba beállítot speciális fény és árnyék beállításokkal elért kép vagy video készitésre használjuk.
Mint pl ez itt ni 😊 ( kocsi a dirt3bol van)

Az uccsó dlc-t a montecarlót csekkoljátok le jutubon, szerintem az már kezd alakulni, szûk, hajtû...(tudom, kibaszás, kurvák, meg ilyenek...)!😊
Én új autó helyett jobban örülnék, ha pl. ha átpakolnák RBR alá a DIRT3ból a finn szakaszokat <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Biztos nagyon színvonalas fizikát lehetne alá rakni, amikor még pályán sem láthattuk az autót.
Minek ? még egyik pluginba sincs benne.....
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Ez nagyon bitang!!! 😄
www.smart-bus.hu
Sziasztok!
Valaki tudna nekem abban segíteni honnan és hogyan tudok berakni pályát? Fõleg aszfaltos!
Lépésrõl lépésre mert ahogy olvastam az oldalakat abból abszolút nem értem. Az autókat könnyen be sikerült rakni.
Válaszotokat elõre is megköszönöm!
Valaki tudna nekem abban segíteni honnan és hogyan tudok berakni pályát? Fõleg aszfaltos!
Lépésrõl lépésre mert ahogy olvastam az oldalakat abból abszolút nem értem. Az autókat könnyen be sikerült rakni.
Válaszotokat elõre is megköszönöm!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Sziasztok segítsetek a france gravel modot már megtaláltam de a finland gravel modot sehol sem találom légyszi segítsetek
Sziasztok szeretnék én is feltenni videókat a gémbõl hogy tudom kimenteni a videókat?????? Vagy teljesen butaságot kérdezek???? Valahogy ezt máshogy kell megoldani?????
Köszi a segítséget a problémám megoldódott és így végig tudtam csinálni a sulit az utolsó idõm ha számít 1.18.49
Viszont lenne itt még valami a Richard kihívásnál nem tudom megverni mert nagyon zavar a szellemautó ha csak simán megyek a pályán akkor jobb idõt megyek de ha van szellemautó akkor idegesít mindehol ki lehet kapcsolni csak a kihívásnál nem???????
Köszi....
Viszont lenne itt még valami a Richard kihívásnál nem tudom megverni mert nagyon zavar a szellemautó ha csak simán megyek a pályán akkor jobb idõt megyek de ha van szellemautó akkor idegesít mindehol ki lehet kapcsolni csak a kihívásnál nem???????
Köszi....
Egy kocsi magában is modnak számít 😊
Lehet Zmodellerrel készült a kocsi. A Zmodeller fixet innen letöltheted.
Lehet Zmodellerrel készült a kocsi. A Zmodeller fixet innen letöltheted.
Esetleg hangkártya probléma.
Próbáld ki ezt:
Futtatás ->dxdiag ->Hang fül ->A hangok hardveres gyorsítási szintje ->Alap
Próbáld ki ezt:
Futtatás ->dxdiag ->Hang fül ->A hangok hardveres gyorsítási szintje ->Alap
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Sajna nem ír ki semmit csak kidob. Nincs fent mod csak z autókat cseréltem ki.
Sziasztok jó a game csak nekem az a bajom ha belépek a suliba egybõl kidob ha viszont elõtte megyek egy pályát akkor egy ideig enged a suliba ezt azt de aztán végül mindíg kidob. Fent vannak a patchek 1.1 1.2 légyszi segítsetek. Elõre is köszi.
http://aniruddha.de-blog.jp/rbr/2011/05/wip_5_3349.html
Egy ideje(1-2 hónap) már terjeng az RBR-es honapokon, fórumokon.
Én egyébként már 1,5-2 éve ismerem ezt a webarchivot. Nagyon sok régi lapról van ott mentés. (Persze az ilyen nagyobb fájlok nincsenek lementve, sokszor a képek is hiányoznak, illetve ilyen ingyentárhelyes freeweb, extra.hu lapokról nem igazán van mentés)
Én egyébként már 1,5-2 éve ismerem ezt a webarchivot. Nagyon sok régi lapról van ott mentés. (Persze az ilyen nagyobb fájlok nincsenek lementve, sokszor a képek is hiányoznak, illetve ilyen ingyentárhelyes freeweb, extra.hu lapokról nem igazán van mentés)