Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A kérdésem, hogy mit lehet csinálni a hanggal? Ugyanis a szokásos fagyás/akadás nálam is jelentkezik XP alatt. Ha kikapcsolom (a négyes fokozatból csak a teljesen kikapcsolt állapot esetén) a HW-es hanggyorsítást, akkor nem, de úgy meg nagyon ratyi a hangja. És nem csak ennél. Van más megoldása is a problémának?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
olyan gondom lenne,hogy néha pont amikor betöltene 1 pályát,akkor csak minden jel nélkül kilép... már újraraktam,nincs fenn semmilyen plugin,se más kocsi. AMD 5200+,nvidia 8600GT, 3Gb ram a konfig,szóval azzal nem hiszem h baj lenne... vmi tipp hogy mi lehet a baj? sima sp3-as xp van fenn
"egész Anglián csak úgy lehet végigmenni.......hát ezzel a kérdéssel megfogtál....de ha van megoldás írok
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
én kipróbáltam az rsrbr 2009-et és én be tudtam tenni a magyar navigátor hangot, viszont nem találomb enne az éjszakai módot, hol lehetne megtalálni? az elején ott a "control panelben"? imádoma ladát benne csak kár hogy ratyi a fizikája,dehát a semminél jobb, pedig jó lenne egy jó vfts rallyt nyomni. van esetleg más, hasonlóan nagyobb kivitelû mod hozzá?
www.smart-bus.hu
nekem megvan az új 2009-es RSRBR,nem rossz,lehet online nyomni van sok érdekes kiegészítõ hozzá(Montecarlo mód,éjszakai,stb,)a hang nagyon jó de kár hogy nem tudod a magyar hangot betenni,mert a játék eredeti hangját használja(angol),és a csehek pályái is benne vannak!Van még egy érdekessék;Hill Climb;ez az amerikai verseny utánzat(a francia pályák murvás menetben)a lényeg hogy nincs navigátor hang,meg stb-egy próbát megér szerintem mindenkinek!
pálya készítõ program meg itt
Találtam egy nagyon jónak kinézõ mod-t, az RSRBR 2009-et! Tud róla valaki valamit? Próbálta már valaki?
Elég ígéretesnek néz ki:http://www.gphungary.hu/cikkek.php?cikkid=6271
Jövõre(idén)ugyanitt!
Richard Burns!The best of the world!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Megtudja valaki mondani milyen program kell ahoz hogy
tudjak én is pályát csinálni a játékhoz.
Köszi elõre is.
Hello
itt
De szerintem ez már itt erõsen OFF kategóriába tartozik, esetleg itt
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Megértem Loeb-öt, gondolom egyre inkább hiányzik neki egy méltó ellenfél, már nem kihívás számára VB-t nyerni. Fõleg azóta, hogy Grönholm is visszavonult nem is beszélve arról, hogy amikor kezdett, még volt egy McRae, egy Burns, egy Grönholm, egy Sainz, egy Martin, egy Makinen, egy Eriksson, egy Kankkunen, egy ...
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” Ayrton Senna da Silva (1960-1994)
Gondoltam megosztom tapasztalataimat veletek. Ha ilyen problémával találkoztok:
"egyszercsak se szó se beszéd megakad a játék, megakad a hang. Ezután kikapcsol a monitor és már nem is jön vissza. Nem úgy, mint a hang, mert egyszercsak a játék megy tovább a "monitor mögött". Se hibaüzenet sesemmi."
A legelsõ amit nézz megy, hogy nem szállt-e el a videokártya hûtõje. Egyébként erre utaló jel az Everest által diagnosztizált kb. 100-120 °C-os (!) GPU is (mint nálam).
Na sziasztok Emese voltam...
Más: a Subaru kiszállását én sem bírom feldolgozni. Nélküle olyan a WRC, mint a Forma-1 Ferrari nélkül, vagy mint a Dallas Bobby nélkül!
Lassan még Formula-BMW sorozatban is több márka lesz! Úgyhogy nagy izgalmak várhatók jövõre: vagy Loeb nyer, vagy Loeb.
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” Ayrton Senna da Silva (1960-1994)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
játszanék simában is, de ott nem jó a g25 plugin😞((
igazából ez a lada mod sse filja, nekem alapbol nem votl.. ha valaki feltenne egy eredeti sse.exet azt megköszzönném
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ha így is befagy, vidd fel a géped egy közeli magaslatra és vesd le onnan... ennyi...
régen sokat toltam ezzel a gameval..
Mik mosta legjobb cuccok hozzá?
Sok új map van?
egyébként tényleg kár a sorozatért,a leglátványosabb autósport megy tönkre.