20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • báttyó02
    hmm de ezek alapból nincsenek az olasz modba? márcsak azért,mert így ránézésre nálam is ilyen,pedig csak az olasz van fennt
  • Breki33
    De azért Svédország se maradjon ki

This MOD apply new textures on "Finand" tracks in RBR / RSRBR, it comes with an installer / uninstaller.

To comeback in normal mod uninstall it by double-clicking the Uninstall (in the folder game).

klikk
  • Breki33
    Na hóbol elég volt most Usa-ban vagyok így a következő kiegészítő az ottani pályákat javítha

Richard Burns Rally USA Track-Textures

Description:
    An USA track-textures pack with a lot more contrast - the track is much sharper and more realistic

http://www.gamershell.com/download_9680.shtml
  • Breki33
    Onnan, hogy elmondtam

És direkt azt írtam, hogy úgy mint nem azt hogy ezen a képen amit ugye előbb szúrtam be teljesen más témában.

De ne lovagoljunk már ezen félreértetted, ettől még teljesen jó ahogy írtam.

Rsbr-es fizikáról is nagyon sokat írtam már, hogy egyrészt nekem nem jön be másrészt irtó nagy baromsága, hogy alap dolgokat visszairkál.

Már leírtam korábban részletesen, de akkor csak neked újra, felrakom a better physics-et játszom az rsbr-el az még hagyján, hogy nem használhatom benne se fizikár se alap setupokat, de a hülyéje mikor kilépek a 2004-es alap fizikával felülírja az általam berakottat, de ugyanígy tesz más dolgokkal is.

Szval szerintem az olasz sokkal jobb pálákat kivéve, deha neked az rsbr tetszik játsz azzal, de had legyen már saját véleményem :P
  • maffioso
    ezt a képet te szurtad be és h nálad ig ynézki japán, most én honnan szürjem le ebből h az nem az?
    a fizikát meg ne az origihez hasonlitsd hát az rsrbr se az origit használja, és ahhoz meg nem nagyon van változás, maximum ha fizika patch jön ki atuohoz azt frissiti, ami azért merőben nem ugyanaz mintha tök más lenne
  • Breki33
    Egyébként én a 1680×1050 pixels felbontást használom ami teljesen jó full HD tv-nm igaz 16-10-es
  • Breki33
    Mivel azt írtam

"Nekem látszik rendesen úgy mint #13784-ben"

Ez a kép ugye az origi játékból van, egy szóval sem írtam, hogy a mode-ból hanem azt írtam hogy nekem HD tv-n wide-ben ugyanúgy látszik mint azon a képen.

Nem azt hogy az van a képen !
  • Breki33
    Egyébként minden frissítésnél szinte van új fizika is benne ahogy most pl a 6.6-osban is frissítették

• Breki33
    Hát ha ugyanaz lenne mert én az erdetit nem szeretem a javítottal tudok menni
    és olasz móddal simán megyek és setupjaim is jók hozzá rsbr-nél meg egyből érzem, hogy nem jó nekem nemhiába akartam az újat belerakni

Amúgy tök egyértelműen látszik, hogy nem eredeti ebben több mint 120 kocsi van benne és elég sokat kipróbáltam csak egy Porsce meg egy régebbi fizikája nem tetszett.

Ezen felesleges filózni tök egyértelmű felül az új alul a régi jelentős a különbség

• maffioso
    az 1600x1200as felbontás amugy ami 4:3as, 1440esen viszont már egyáltalán nem jo
  • maffioso
    a tartalom nem feltétlen változik a dátummal ezt ne felejtsd el, én nem éreztem különbséget a két 06os subaru között pl, forddal és c4el még nem mentem, csak az ujakat probáltam ki, a 2107es is ugyanaz mint egy letöltött modban, tehát valszeg csak sima gyüjtés semmi extra
  • Breki33
    upsz szórakozik az sg motor

szóval

Én manuálisan raktam be de sztem tök felesleges kiszedni tök sokat javít a grafikán és rbrdll-el indítva APP+ vezérlőkkkek remekül konfigurálható APP+P vel pedig nagy meglepetést okoz :-)
  • Breki33
    Nekem látszik rendesen úgy mint #13784-ben

Lehet nem nézted, de visszaolvasni is lehet, nem teljesen értem mi az hogy ugyanazok egyértelműen látszik a dátumból, hogy újabb és nem rakja vissza az erdetit mint az rbsr ami még aztis visszatölti azon kívül, hogy a rendes setup-ok sem láthatóak
  • peetfire
    Szuper!! Köszönöm szépen :)
  • maffioso
    rbr mappán ott az uninstalja
  • peetfire
    Sziasztok srácok! A HDR-t kipróbáltam...de lelehet valahogy szedni...vagy RBR újratelepítés?Előre is köszönöm!
  • maffioso
    igen mert ránagyit a képre és a széleit levagdossa, nem a skin a lényeg hanem ha digitális ora fele nem látszik
    és hiába mondogatod hogy korábban irtad, azota is csak azt tom mondani hogy rohadtul nem néztem akkor még a topikot
    amugy a fizikák meg ugyanazok ahogy észrevettem, maradok az rsrbrnél inkább, nekem az jobban bejön
  • Breki33
    azt nem értem az analóg óra miért nem működik ezekkel illetve rbrdll-el
  • Breki33
    veszteséggel?

Igen pályákban, de kocsiban nem és ehhez külön skinletöltő van korábban aztis bemutattam

A fizikája sokkal jobban tetszik és látszanak a setup-ok is szval sztem jobb pályák kivételével
  • maffioso
    müködik, többet vártam volna, bár az autos része valoban kényelmes
    a felbontás meg kár h veszteséggel van, nem rossz amugy, de az rsrbr többet ad
  • maffioso
    most töltöttem le őket, majd ha ujratelepült az rbr akk megprobálom megint
  • Breki33
    ezekre

- PATCH CUMULATIVA 1/6 [ DOWNLOAD ]
    - PATCH CUMULATIVA 2/6 [ DOWNLOAD ]
    - PATCH CUMULATIVA 3/6 [ DOWNLOAD ]
    - PATCH CUMULATIVA 4/6 [ DOWNLOAD ]
    - PATCH CUMULATIVA 5/6 [ DOWNLOAD ] ( Obbligatoria - Inserire i file nella cartella d'installazione di RBR)
    - PATCH CUMULATIVA 6/6 [ DOWNLOAD ] ( Obbligatoria - Inserire i file nella cartella d'installazione di RBR)
  • Breki33
    oppá most láttam van már 6-os is

• maffioso
    patchre gondolsz ami az oldalon a 3 része alatt van?
  • maffioso
    de nekem ilyen menüt be sem adott
    mondom hogy megállt a frissités abszolut nem csinált semmit és csak exével lehetett inditani ugy meg szar volt
  • Breki33
    Egyébként mind az öt update-t megfelelő sorrendben felraktad?
  • Breki33
    hátha nem találtad meg menüben ezt

• maffioso
    hiddel hogy probáltam állitani, és nem frissiti magát, csak bevágja az ablakot és áll a letöltés
    nem ma kezdtem moddolni az rbremet
  • Breki33
    na ez az amikor valaki anélkül szid vmit hogy ismerné :-)

többször leírtam, hogy menüben állítható a felbontás lehet ablakos full is stb tök egyszerűen állítható ez inkább pozitívum

az update pedig mindig automatikusan frissíti ha kell

és tök jó hogy én döntöm el melyik 8 kocsival megyek
    nálam hibátlanul megy pedig win7-el raktam fel mostmeg xp-n futtatom
  • maffioso
    hát ez a real rally egy hatalmas kalap fos
    felraktam, azota nem fut máshogy csak ablakban, azota updatel amugy aminek xedik szakaszát már else kezdi csak ugy van, uninstalja meg persze a fasz tujda merre...
  • maffioso
    már közben megtaláltam, szinte egyből azután mikor beirtam
    amugy a hangosra nemtom a megoldást, bemásoltam amit belehetett nekem igazábol tökéletes igy, a lefujot meg meglehet csinálni h szoljon ugy ahogy mondtam sztem
  • Breki33
  • Breki33
    Azt tudom, hogy az effectben van egy Blowoff de abban a könyvtárban nagyon sok van teljesen különbözőek

És a másik kettőben is sok hang van.
  • maffioso
    erre nincs vmi konkrétabb link? egyszerüen nem találok letöltést rá, lehet béna lettem
  • maffioso
    E:\Games\SCi Games\Richard Burns Rally\Audio\Cars\Effects\Blowoff ide de egyet másolj be ami tetszik és ird felül azzal ami ittvan
  • ajem kisa
    Ma reggel mentem valahova, nemkicsit esett az eső...egy körforgalomban kicsit gyorsabban érkeztem a mexokottól, megcsúsztam gyóóóó, és olyan hamar felébredtem, mert úgy tekertem a kormányt, mint a játékban, de nemlett patka, mert ügyes vagyok!
    Érdekes, és még asztmondják, hogy a pc elött való ülés fasság! lol
  • maffioso
    de én mondom hogy nem régota követem csak a topikot kb 2 napja, amugy most töltöm és ha tudom akk berakom és mondom
  • Breki33
    hát pedig elég sokat írtam róla

és mi a helyzet a hangokkal?

Itt a RBR_Realistic_Sound_Pack.rar linkje

ugye a készítő videóiban már többször megcsodálhattuk ezeket a hangokat
    csak jó lenne tudni hogy a többi könyvtárat hová kell másolni

http://www.mediafire.com/?jhymd0mvbii
  • maffioso
    azt nem tudtam hogy ez az a bizonyos olasz mod
  • Breki33
    pedig még mozgó animációt is raktam be róla és részletes leírást

RealRally - Full RBR MOD - Championships 2010