20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Encore
    Nem tudom, milyen csipogós hangra gondolsz... a kocsik hangja, a menü hangja, megmaradt...

Ez a Czech Tournament fizika elég jó, egyre jobban tetszik...
  • ajem kisa
    Jaja, csak úgy visszajönnek a csipogós hangok nem?
  • báttyó02
    na most ápdétolt egyet az olasz mod+kijött egy 60megás peccs hozzá
  • Encore
    Az audio.dat fájl felülírásával működik és magyar lesz...
  • ajem kisa
    Áááá, nekem nagyonbejön ez a mod!
    Márcsak a magyar navigátorhang kéne, és teljesen készlenne!
    Azok a hangok szerintem sokkal jobbak, a ford a legjobb idáig nekem, bármégcsak az uccsó micut (lomha), meg a Loeb-ös citroent és a fordot probáltam még, de ez igy pöpec szerintem!
    A kameraállások is jobbak nekem igy!
    Thx!
  • Encore
    Igazad van, a setupoknál volt a gond, most már oké. Köszi. :D
  • Breki33
    Nemsemmik hangok vannak ebben a módban már a menüben is ezt kéne kicsomagolni a múltkori kocsihangokkal még felturbózni és aztán a magyar itiánert belerakni, csak ehhez tudni kéne melyik filok tartalmazzák ezt.

Ha ez meglenne megis csinálnám még felis tölteném istenbíz P
  • Breki33
    Na megvan gondolom beraktad a cseh fizikát és a kocsihoz betöltöttél egy setup-ot ez esetben nekem is ezt csinálta az első keréknél, de a főkönyvtárban lévő physics-el nem illetve akkor sem ha nem töltöttem rá setup-ot
  • Breki33
    Ha jól tudom egyébként ez akkor jelentkezik, ha nem a kocsinak megfelelő setup vagy fizika van gondolom betöltve, de ezt majd a profi setupolók elmondják.
  • Breki33
    Ez a hiba csak nálad van kipróbáltam teljesen jó

• Encore
    Igen ezt ismerem, ezt neveztem real physics-nek. :) Amúgy most ezt a Czech Tournament Physics-et próbálgatom és egész hitelesnek tűnik.

Ezzel a RBR_NewCarMod moddal az a gondom, hogy a peugeot jobb hátsó kereke már indulásnál ki van törve, látszik mikor indulás előtt körbeforog a kamera a kocsi körül. Ezáltal már a rajt is érdekes, mert a sérülést is számolja, szóval eleve totálkáros kocsival rajtolok. És némelyik autó kereke túl vékonynak tűnik visszajátszásnál....
  • ajem kisa
    Én mostanában kezdtem, én csak a mass modot, meg a bettert probáltam még, de a better szerintem a 2 közül a jobbik, aztán, hogy kiszerint a melyik...?!
    Link
  • Encore
    Na most akkor ki mit ajánl, fizika szempontjából? Az utóbbi időben több fizika is be lett linkelve, melyik tűnik a legélethűbbnek? Leszedtem valami real physics fájlt, a mass modot, a most belinkelt RBR_NewCarMod_080916-ot és ezen belül az utility könyvtárban van egy Cseh vagy milyen módosított fizika. Melyik legyen? Nekem a Mass moddal tűnik a legjobban irányíthatónak, de inkább legyen nehezebb, de élethűbb. :)
  • Breki33
    Igazából még nem azon filózom hova rakjam fel, lehet kellene egy negyedik alap és arra :-)

Vagy arra amelyiken a bajnokságot nyomom, de ott félek bekavar pedig most ott vezetek.

Én a francia fizikáját nem tudom mewgszokni kéne oda jó setup vannak ott finomságok fordított pályák, mix mód angol pálya betonosan havas mód, csak jó fizika is kellene bele.
  • Breki33
    Nálam jelenleg háromszor van fent a játék.

'. alap általam készített pack belerakva kocsik javított pályatextúrák.

Ezzel nyomom a bajnokságot.

Egy másik alapra, felpakoltam csak az olaszt.

És van egy amiben minden van szinte + a francia is ez a könyvtár 30 gigás és működik :)

Jó mondjuk a pályák már 10-15 giga
  • ajem kisa
    Na ujraraktam, mert ez a rengeteg fájl, meg izé...mostmár elsem indul!
    Szal most 2x van fent az egyiket meghagyom eredetiként (gondolom neked is igyvan Breki ha jol emléxem ezt irtad egyszer)!
    Kiváncsiságból kipróbáltam az alabeállitásokon, az eredeti fizikával, semmihez nemnyultam, csak a pecsek vannak fent, meg egy magyaritás (menü, felirat)!
    Még jó, hogy nemjött meg ma a másik kormány, mert azt baxtam volna falhoz (csak viccelek), de ahogy az auto aztsem tudom mitől felborul, meg ahogy ez csuszkál gecc...de legalább az úton tudtam jobban tartani, mint a kezdeteknél, de a beállitásokat belőni vaze, nyomás, meg nyúton, meg rugóhosszok...ez kész!
    Visszarakom a better fizikát, mert ezekhez a beállitásokhoz nekem nincs türelmem!
  • SimaSuna #13861
    Thrustmaster F360al kezdtem, aztán Formula Force EX, most MoMo van. de megvagyok vele elégedve.
    majd ha több pénzem marad a ház fenttartása után beújítok 1 G25-re :)
    addig elvagyok :)
  • ajem kisa
    Tudom, azért is irtam, hogy "sim. gém"+ "a rally jobban érdekel"!
    Viszont még nemmentem ilyen játékokkal sokáig, mert gombokkal hamar feladtam, kormányom meg kb.1hónapja van, de nemvagyok megelégedve a momo-val!
    Szoval beszerzem a sim. játékokat, és gyakorlok!
  • SimaSuna #13859
    az RBR-t nem érdemes az rFactorral hasonlítani :)
  • ajem kisa
    Próbáltad már ezt?

Ha minden igaz ma vagy legkésöbb holnap meglesz a G25-öm!
    A better fizikával mostmár az angol+ausztrálon verem a "pályarekordokat" a toyotával, de a többi autot másképp kell vezetni, szoval ez a gém ettől(is) lesz jobb a többi "rallys" játéktól, meg a gyorsok hossza, rendesen benne van a hangulat a játékban!
    Aztán késöbb jön a többi sim. gém (Rfactor, lfs...), de nekem a rally jobban érdekel!
  • Breki33
    RBR_NewCarMod_080916
  • Breki33

Alt Physics (http://www.geocities.jp/ekisen787/)
    Real Snow Bank v1.10
    Real Tire v1.0
    Real Cockpit
    Shiny Car Shader v1.23
    2008 Driver Name
    Sound Patch Mixed
    Real Pacenotes v2.3
    WRC Font Menu

Co-Driver

England => Robert Reid Co-Driver to Richard Burns
    France => Phil Mills Co-Driver to Petter Solberg
    Germany => KOR Co-Driver or RBR Main Co-Driver

Patch & Utility

CZ Tournaments Plugins Physics
    Middle Dashboard
    Cam Hack v3.0
    Particle Mod v2.5 [by mayakist]
    RBRdll v1.3

Plugins

RBRQuickStage
    RBRSingleRally
    RBRTest
    EQ_Mix
    Tournaments v0.87
    Z.dll (Zmodeler)

http://www.megaupload.com/?d=XYXW6J0C
  • Breki33
    A francia szakaszokon miért mindig ilyen esős?

Mondjuk jól néz ki, de eléggé csúszik így

• Breki33
  • Breki33
    Angol aszfaltos az ilyen

• Breki33
    A finnhez is van Tarmac mód

• Breki33
    Az angol pályákhoz keresnék aszfalt vagy mix módot

Most olvastam, hogy van ilyen
  • Neoncsoves
    de :D

na off vége :)
  • SimaSuna #13849
    900 - nemelég? :)
  • Neoncsoves
    rFactor hány fokig ismeri fel a kormányfordulást?
  • SimaSuna #13847

kedvencem :)

• Neoncsoves
    majd megnézem magamnak ;)
  • SimaSuna #13845
    nemtudodmithagyszki :D
  • Neoncsoves
    LFS egy istenkirály játék, rFactort még nem próbáltam ki kormánnyal.
  • Breki33

• Breki33
    Nemsemmi ez a skin manager pillanatok alatt letöltöttem és beraktam vele pl ezt a Ken Block féle skint a grafika meg még a régi kártyámmal szűrők nélkül készítve is látszik milyen

• tibi08
    megpróbálom de amúgy én nem a banner alatt-i lada mod-ra gondolok hanem külön lada autó modra gondoltam de azért kösz
  • Breki33
    Keresnék ilyen utat és csíkozást

• Breki33
    viszont az USA-s nem biztos, hogy benne van
  • Breki33
    De lehet, hogy vannak, de én most az alap módot tuningolom és közben van egy amin a patcheket próbálom.

Alapból a finn rally elég vakító, ha az van fent észreveszed