Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is tegnap raktam újra a gamet😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ezt szedd le és másold be amit kell a játék könyvtárba ugyanilyen promlémám volt és segített igaz én csak 1024x768on tolom<#nezze>#nezze>
itt szinte minden fent van.
ennek a skinnek az elérhetõségét nem találtam sajnos meg,pedig kellene nagyon.Nem tudjátok hol lehet leszedni?
esetleg létezik eredeti Martinis skin hozzá?
köszi elõre is, ja és az autó csere is érdekelne
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
skint szeretnék csinálni magamnak, photoshoppalmegcsináltam a skint, de psd formátumból dds formátumba kell konvertálni
mivel lehet azt megcsinálni??
image convert plust már egy csomót letöltöttem torrentrõl de vírusosak
van valami más program pls.......... segítsetek
elõre is kösz
RS RBR Patch III v2 ... ez a legfrisebb cucc RBR-hez, 120 autó és 108 pálya!!!
Ombika: banner alatt link: RBR bajnokság honlap, ott találsz jobb modokat...
A következõ a problémám a game-el: Amint a képen látható,a pályán lévõ növényzet valamilyen titokzatos okból kifolyólag nem látszik,pedig minden fullra van rakva a grafikai beállításoknál (már ha azokat annak lehet nevezni...) és a gép is viszi simán a játékot.. néha látom a növényzetet mert így bevillan 1-1 pillanatra,de lényegében nincs,és baromi zavaró,lehangoló!
Ez valami patch-el javítható dolog,vagy micsoda? Aki tudja a választ az segítsen légyszíves! Köszi
vki a vfts-rõl??
esetleg hrc2008?
már nagyon várom ezeket pls😞
elõre is köszi
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim