20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    csak sima kérdés volt azt hittem máshol még írnak ilyesmit amit nem vettem észre

Ebben a hangsúlyos dologban nagyon egyetértek.

• gordon 24
    Én egyébként most tényleg nem értem mi a bajod.. Nem beszólni akart neked! Felesleg igy felhergelned magad.

Egy egyszerű kérdés volt, hogy hol dicsirék a vezetést?

És ezt nem úgy kell érteni, hogy te vagy egy fasz,, hogy hülyeséget írsz, hanem pl mi is szivesen elolvasnánk ha te megtaláltad.

Szóval nyugi, ezért szar a forum.. Mivel nem látod, milyen hangsúlyban meg mit kérdez.
  • maffioso
    -.- najo hagyjuk belőled elegem van meg a tudálékos szarságaidbol pont a végére és kész
  • Breki33
    ebben mi volt arrogáns??????

semmi
  • maffioso
    elnéztem valoban, a great work és az impressive-t, de felejtsd el ezt az arrogáns stilust légyszives
  • Breki33
    hol dicsérik itt a vezetést?????
  • maffioso
    itt igazábol a vezetést dicsérik nagyon, amugy nem rossz pálya csak szerintem nagyon megkell tanulni rajta a dolgokat, mert televan meglepetéssel
  • Breki33
    Ja igen megvan

itt nagyon dicsérik

http://www.youtube.com/watch?v=FhtUyhbKw7Q
  • Breki33
    A pribram-okon mentem , de ott egy városkában kellett körözni
  • Breki33
    most nem a HDR-t kérdem azt én raktam be

SSE ugye az utasításkészletet támogatja a NoSSE meg ahhoz van ha valakinek nem menne, de mostmár gondolom mindenkinek megy

Azt a módot kérdeztem amire ezt írtad
    "Ha felrakom azt a modot amivel 1680x1050-ben lehet játszani"

Én egyébként jelenleg pont XP SP3-on játszok méghozzá telepítés nélkül csak egy reg file-t futtatva és simán megy.

Esetleg nézd meg mi van a RichardBurnsRally.ini-ben mi van.

Nekem ez van benne

[Settings]
    ConstantForceMultiplier = -60
    Depth = 32
    ForceFeedback = true
    Fullscreen = true
    MinDepthBits = 24
    MinStencilBits = 8
    ParticleQuality = high
    RenderCarShadow = true
    RenderQuality = high
    RunIntro = true
    RunStartup = false
    Sound = true
    UseCubicEnvironmentMaps = true
    UseEAX = true
    UseSoftwareAudio = false
    UseTripleScreenBuffers = true
    WaitRetrace = true
    XRes = 1600
    YRes = 1200

• maffioso
    ptd rallysprint de szerintem nem vmi jo
  • maffioso
    rsrbrben a new stagesben van és nem a pribram de nemtom névről:D
  • Sponnyabob
    Pontosan nem tudom de az elmúlt pár napban rakta be valaki, és igen mind a három exe-vel próbáltam aminek SSE a vége azzal megy a legjobban azzal néha sikerül elindítani nagy nehezen de a többinél nem történik semmi csak ha ctrl/alt/del-el rásegítek de úgy meg csak szenvedek vele szóval nem tudom mi lehet a baja régebben ment a gépem bár akkor lehet hogy nem volt fenn az SP3 csak az SP2. Nézegetem az .ini fájlokat de nem nagyon találtam olyat ami segített volna.
  • Breki33
    milyen módot?

mindhárom exe-vel próbáltad?
  • Sponnyabob
    Most felraktam a HDR modot amit itt lentebb találtam és most elindul gond nélkül de az intro után kilép a játék egyszerűen kidob hibaüzi nélkül. Rosszul raktam fel a modot vagy miért csinálja?
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Nincs valakinek ötlete hogy miért nem akar normálisan elindulni a RBR XP SP3-on már minden beállítást megpróbáltam de nem jó. Ha felrakom azt a modot amivel 1680x1050-ben lehet játszani akkor már elindul de csak nagyon nehézkesen. Felraktam a patcheket de úgy se jó. Valami ötlet?
  • Breki33
    Ez melyik pálya lehet?

• ajem kisa
    Az melyik beállitás amikor megyek minél nagyobb tempóban, annál jobban (egyenesben is) kezdi kicsit forgatni jobbra-balra-jobbra...!?
    NAgyon idegesítő!
  • Breki33
    Na rájöttem :-)

Elég érdekes az angol pálya tarmac-on fordítva, de nem rossz
  • JUVEfun
    ...vagy rászoknod vmire !!!
  • Breki33
    A tracks in reverse-t hol kell beállítani a rsbr2010-ben?

Szívesen kipróbálnék egy franciát fordítva D
  • Breki33
    Na rájöttem tudok menni a franciával csak normal mod-ra kell állítani

És találtam benne egy jó kis pályát ajánlom mindenkinek aki az ilyen szűk betonozott emelkedős kanyaros utakat szereti.

• ajem kisa
    Mersziboku!
    Pedig olvasom a topikot egy ideje, de felsem tünt, hogy volt erről szó, lehet lekéne szoknom valamiről!? lol
  • JUVEfun
  • JUVEfun
  • Breki33
    A francian lévő setupoláshoz kaptam egy setup packot és instrukciókat bemásolom ide hátha más is nézett először, hogy hogy van

"A setupok úgy működnek, hogy a SavedGames könytárban kategóriánként és modok szerint vannak könyvtárak. Ha mentesz egy setup-ot, akkor alapban azt a SavedGames gyökérben látod, de amint modot váltasz, vagy kilépsz, akkor azok bekerülnek az adott kat/mod könytárba.
    Példa: Mész normál modban francia pályán s1600-os Suzukival, készítesz egy aszfalt setupot, akkor azt a SavedGames könyvtárban látod. De amint modot váltasz, pl jelen példánál maradva, fr normál helyett tarmac mod, akkor a készített setup automatikusan bekerül a A6K_2_normal könyvtárba, s csak akkor fogod tudni a normálban készített setupod betölteni, ha azt előtte átmásolod a tarmac mappába.
    Ezzel korábban én is szívtam, míg rá nem jöttem, hogyan is működik.
    Azt javaslom, hogy minden versenyen, minden egyes ss előtt nézd meg, hogy az adott mappában benne van-e a használni kívánt setup.
    Valamint én mindig berakom a savedgames gyökérbe is a setupokat, így mindig betölti nekem.
    Állitani lehet a setupon a verseny rajtja előtt, ha a go gombra kattintasz és utána a tune car-ra enterezel. Ott betöltöd a setupod, vagy a def-et szerkeszted."
  • JUVEfun
    http://www.tocaedit.com/forum/dload.php?action=file&file_id=97
  • Breki33
    Kipróbálnám.

Tőleg azt kérdezném, hogy az olaszban tudtad módosítani a hangokat?
    Én próbáltam, de utánna újra kellett raknom :)
  • Breki33
    Én úgy tudom van ilyen plugin hozzá

Kb egy hete volt szó róla H-Shifter Plugin
  • ajem kisa
    Megjött a G25!
    Aki ilyet használ, a H-váltót azt hol lőhetem be?
    A játékon belül nemtalálom, a saját beállitásai között meg mintha nemlenne ilyen!
    Ha valakinek van a beállitásokkal kapcsolatban tanácsa, akkor szivesen fogadom!
    Köszi!
    Egyébként a momo-g25 közt baromi nagy a különbség, olyan, mintha most vezetnék először életemben, pedig 12éve van jogsim is, de igy sim. tapasztalat kormánnyal kb. 1hónap...majd belejövök!
    Ezzel legalább a kuplunggal fékezek (lol), mert mexoktam a momoval, hogy nincs kuplung, de a váltót is leraktam a botra, szoval most egyszerre kell mexokni, hogy mivan, de nagyon tetszik idáig a kormány!
  • báttyó02
    nemgyengén tolják :DDD
    "damn, Henning 1st try 2 minutes sharp =D our best times are like 2 : 04 - 2: 10 ...without that forceware thing, damn they are PRO's =D RBR!!! best rally game ever.. and yes I want new one too."
  • Neoncsoves
    most megcsináltam úgy, hogy felülírtam az eredeti fájlokat, így működik... de azt hittem az rbrdll-el lehet váltogatni modok közt, hogy épp melyiket akarom futtatni
  • Breki33
    huhh ennek a felét sem értem

én simán készítettem egy mentest aztán felülírtam mindent
    semmi ilyen átnevezés meg egyéb nem kellett

szerintem te csak bemásoltad ahelyett, hogy simán felülírtad volna
  • Neoncsoves
    ezt hogy kell beizzítani?
    Leszedtem, kicsomagoltam, aztán az RBR könyvtárat bemásoltam az RBR mappájába, aztán átneveztem Carmod-ra, majd rbrdll.exe-nek csináltam egy parancsikont, beírtam a végére h: mod=Carmod de amikor indítom, akkor az alap RBR indul el. És a Camhack nem indul el nálam... ötletek?
  • Breki33

• Breki33
    én itt pl a menüben a motorhangra értem meg menüben a zenére amiket szerintem itt nagyon eltaláltak
  • Encore
    A zenét nem tudom, szimekben mindig kikapcsolom. :D
  • Breki33
    Az jó mert a cseh online-ban vannak a legjobb pályák.

Én márcsak azok miatt is ki akarom próbálni egyszer.
  • Breki33
    És magától letöltötte?

Én kétszer raktam fel az olasz módot egyszer én pakoltam fel a patcheket egyszer meg ő töltögetett.
  • Breki33
    De akkor egyben az egészet visszarakod

Az összes zene ebben van én csak a magyar kommentárt akarom kiszedni belőle
    ki lehet csomagolni audio könyvtárba és felülirogatni persze akkor az audio.dat-ot át kell nevezni.