Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

találtam egy 1.5 all tarmac modot!! de feltelepítem és a fõmenü betöltése elõtt kilép az asztalra... :S nah ez mitõl lehet??? és köszi azért, h szétnéztél.

Köszi!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Norbi1990
Bullet For My Valentine - Scream, Aim, Fire
Milyen szám megy alatta??? Teccik! 😊

Norbi1990
Simfans Pluginon nem rég mentem PB-t a EVO9-el Cote D'Arbroze-on 😊
2:43:72
pajti
Átnéztem 2dvd-t is de sajnos nem találtam meg. ( vagy nem írtam ki annak idején vagy van még egy 3.lemezem is...) <#idiota><#buck><#szomoru1>

mila69en
<#szomoru1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bardocz
Sajnos ez sem segít😞
mila69en
bardocz ezt találtam még probáld még ki hátha!

rbr könyvtár PC_InputFilter.ini szünesd meg rajta az írásvédetséget!
töröld a tartalmát ezt tedd bele hátha!

Active = false
RiseRate = 3.0
FallRate = 5.0
maxSpeedFade = 0.5
MaxSpeedFadeSpeed = 27.0

Active = false
Parabolic = true
maxSpeedFade = 0.5
MaxSpeedFadeSpeed = 27.0

Active = true
Parabolic = false
maxSpeedFade = 0.1
MaxSpeedFadeSpeed = 100.0

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hát órákban már nehéz lenne megszámolni😄

hát jó lenne egy kis változatosság😊 ugy hogy ha elküldneéd vagy feltöltenéd valahová, azt megköszönném😊

bardocz
Nekem a rallysuli volt vagy két hét😛 Most meg már majdnem mindent perfectre csinálva nyomom végig 15 perc alatt😄
pajti
Impreza 555 <#vigyor1><#eljen>

pajti
BH-n fent volt de most nézem halott a link. 😞 (tarmac mod v.1.5)
valahol megvan dvd-n kiírva ha nagyon kell akkor megkeresem😊
de egyébként nekem nem tetszet...

pajti
az elején én tudod hányszor restartoltam..? de annyira megfogott ez a játék hogy nem bírtam abbahagyni. nem tudom most már hány órám van benne de rengeteg... XD

grebber
Ez az a game ami annak ellenére hogy nagyon tetszik nem tudok vele játszani mert számomra rettenetesen nehéz!
Autósulit is vért izzadva tudtam csak megcsinálni.Azt akkor mondom végre csapjunk a lovak közé jöhet a bajnokság.Aha aztán a legelsõ versenyen az elsõ kanyarig láttam azt a piros szellemjármûvet nagyon sokat rám vernek közelébe sem vagyok semminek.Így hát abba is hagytam 😞

Next PC upgrade: 2022

hali. valaki tudna nekem linkelni egy jó kis All Tarmac modot??? Elõre is köszike.

JuanG
olyan mintha nem tudná a videókártyád a pixershader-t...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

pajti
De legalább egy pálya kieg. lemezt kiadhattak volna amit alapjátékra kellene telepíteni... <#szomoru1><#vigyor3><#zavart1>

Basszus ha valaki fogná az alapjátékot és mai technikával hasonló szintû játékot hoznának össze mint anno az RBR az egy kurva jó game lenne csak az a baj hogy a WRC is haldoklik ha még nem halott és inkább a pályaversenyes játékok vannak ahogy látom, úgyhogy marad a modding csak az meg néha nem jól sül el. Egyébként nincs valami BH-hoz hasonló magyar oldal mert nem mindig értem mi van leírva a letöltésekhez

Máté12
Sziasztok!

Most szettem le az RBR-t és amikor leinditom ezt a hibát aggya ki:

Mi lehet a gond?
Akinek megvan ez a file el tudná küldeni valamijen módon??

Köszi elöre is a helpet!

Logitech G25 tulajos!!

bardocz
Basszus,elkezdett a játék szarakodni,fekete képernyõvel megáll minden...
tenkenorman
XD

http://www.tenke.hu

Na a mai napom is eltelt, ahelyett hogy a puntoval foglalkoztam volna,(habár tibi laptopján tudom csinálni és õ éppen azon tanult).

Csak menni akartam pár kört a bent lévõ 8 kocsival az rbren joux verte2-n, erre az evo10nél látom hogy a ghost car nem átlátszó kékes, hanem egy tök fekete subaru. Erre a hülye tesom tibi mondja hogy vizsgáljuk már meg ezt a ghost car-t, nem lehet e texturát rakni rá. A corolla ghost carjara probáltam egy texturát rádobni de öszeviszaság lett belöle, már a modelelzöbe miven nem volt uv mapje, de a jatékban már láttam ezt az öszeviszaságot, ezért gondoltam gyorsan berakok valami mást. Ez az nfs4hez a napokban érkezett F astra caravan lett, mivel nem akartam nagy poligon számú, részletes , több texturát használo modelt. A berakás nem okozott különösebb gondot, ám az üvegen nem láttam át. Utánna probáltam változtatgatni dolgokat de ösze visza átltászott a kocsi, pedig ennek igy müködnie kéne mert pl igy van megoldva a fábias2000 ablaka is, sokan lehet nem is sejtik hogy az A,B,C oszlop is az üveg része a modellben. Aztán végül délután megint ránéztem, és arra jutottam hogy ha leválasztom külön objektumba az üveget akkor müködnie kell.

Ezt igy tudva lehet teljesen máshogy fogom megcsinálni a leendõ kocsijaim ghost carjait. De még egyenlöre nem müködik ugy ha félig átlátszóvá teszem magát a texturát. ( Azt nem is tudom hogy az alap rbres kék ghost kocsik ha nagoyn közel érsz hozzájuk elhalványulnak mint más játékokban vagy maradnak ugyanolyan féligátltászóak)

http://hrcmod.extra.hu/ghostcartest.wmv

bardocz
Meg van egy új szakasz benne,canyon,az is ilyen 2 perces marhaság.
Hill-climbet megcsinálhatták volna úgy,hogy egybegyúrnak pár amerikai,meg francia szakaszt.
mila69en
jaa lool tök megörültem mikor meg láttam... hill-climb nah mondom király😄 lehet csapatni, aztán hamar leszáradt a mosoly az arcomról😄

bardocz
Eh,ezt a modot asszem inkább leszedem...Azt hittem a hill-climb az olyan,hogy megyek vagy 20km-t,de nem,fél km-es pályák,2 perc max,semmi különös.
greg benz
Sziasztok!

Logitech Rumblepad-al játszom a játékot,viszont nem tudtam beállítani a kanyarodást sem a "gombákra",sem pedig a nyilakra... a felsõ gombokra kellett beállítanom,és így nagyon sz*r! Tudtok esetleg valami megoldást?Köszi!

nesto
tééényleg, emlékszek rá de a neve nem ugrik be. az egy kicsit még dob a hangulaton, bekéne rakni

mila69en
ez jó kis videó tetszett😊

ám volt egy ilyen mod hogy elfújta a szél a port a hátunk mögött😊 az mi volt az? már nem emlékszem

mila69en
ám most hogy már 2009 et írunk csinálhatnának egy RBR remake-t Richard emlékére😊

grafikának meg is tenné:=) a fizika nekem így is megfelelne persze a pályák grafikai adottságokhoz igazítva! sár por bukkanók<#smile>

bardocz
A moddal érdekes módon mûködik nagyjából😄 Köszi a helpet!
mila69en
jaa😄 engem is idegesített RSCenter en belül file settings résznél át tudod rakni manualra😊

ffb probléma megoldódott?

bardocz
RSRBR

Nekem sehogy sem megy a manuális váltó,pedig a pályák tetszenek.
Ombika
Melyikre is irjatok ezt?

bardocz
Nekem tetszene,de így,hogy csak automata váltót tudok használni,így NFS-es pistikéknek való.Rajtolni sem lehet normálisan.
Nekem nem tetszik ez a mod.

bardocz
Na kipróbáltam a modot.Mi a halál faszáért rakja át automata váltóra?Rohadt idegesítõ,kutyának se kell,de azért átrakja.Opciókba ahol át lehet állítani,ott át van állítva manuálisra.
[HUN]FaTaL
Sziasztok!

Gondoltam belekóstolok egy kicsit a szimulátoros világba, hátha meg tudom tanulni 😄 Sajnos csak egy logitech formula vibrationom van. Vibrationt egyáltalán nem támogat a játék csak FFB-t? Elég zavaró :/

http://goo.gl/gd6Zi5

bardocz
Kerestem,de nem találtam.Majd holnap.Leszedtem rsrbr-t,ami lentebb linkelve van,holnap azt is kipróbálom.
mila69en
azt kéne megtalálnod hol vannak a kormány bejegyzések:S valahol csak lennie kell ilyennek hogy joystic nem?😄DD

bardocz
Jaja.Current userban nincs is system,valahol msáhol találtam meg controlsal együtt,de ott meg ami utána kell az nem volt😄
mila69en
akkor xp-n valahol máshol vannak eldugva ezek a bejegyzések😞

bardocz
Nem találom sajna.
mila69en
bár úgy látom ennél jobbra már nem vagyok képes😄 már kezd idegesíteni:/ hagyom inkább a francba, mert szétzúzok itt mindent<#idiota>

mila69en
az alapfizikával kínlódok😊 hot lapnál nem enged semmi mást a rallysimsfan pluginja... már sikerûlt 3:45-re lefaragnom de lol le is izzadtam😄

Norbi1990
Én 3:29-et mentem régebben N4-es lancerral 😊
JuanG
3:20 -as idõket durvva vágásokkal érik el, de emellett persze jó a setup és ügyes is az illetõ 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

mila69en
tudom, hogy fanatec-ed van azért írtam:😊 momoval régen jobb idõket zakatoltam mint g25-el:S

nah hát pontosan már nem emlékszem az xp regedit felépítésére de szerintem egyezik nagyjából a vistáéval hkey_current_user\system\currentcontrolset\control\mediaproperties\privateproperties\joystick\oem\
vistán így nézki itt vannak ilyen bejegyzések "VID_046D&PID_C299" ez csak egy példa nálam ez a g25 nálad eltérhetnek a számok na ezeket töröld meg a dirctinputba is megtalálod ezeket a bejegyzéseket onnan is töröld meg a local machinebol (ugyanigy system\stb...) is nyugodtan törölhetsz mindent mert amiket használsz pl usb egér bill visszafog regisztrálni mindent!

bardocz
XP-m van,és fanatec.
Hogy tudom kitörölni regeditbõl ezeket a fájlokat,hogy jó legyen?Így ffb nélkül nem érezem annyira az autót.Pedig momo-val volt idõ,hogy nem is a monitort néztem,de simán kanyarodtam😄