Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
rbr könyvtár PC_InputFilter.ini szünesd meg rajta az írásvédetséget!
töröld a tartalmát ezt tedd bele hátha!
Active = false
RiseRate = 3.0
FallRate = 5.0
maxSpeedFade = 0.5
MaxSpeedFadeSpeed = 27.0
Active = false
Parabolic = true
maxSpeedFade = 0.5
MaxSpeedFadeSpeed = 27.0
Active = true
Parabolic = false
maxSpeedFade = 0.1
MaxSpeedFadeSpeed = 100.0
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
valahol megvan dvd-n kiírva ha nagyon kell akkor megkeresem😊
de egyébként nekem nem tetszet...
Autósulit is vért izzadva tudtam csak megcsinálni.Azt akkor mondom végre csapjunk a lovak közé jöhet a bajnokság.Aha aztán a legelsõ versenyen az elsõ kanyarig láttam azt a piros szellemjármûvet nagyon sokat rám vernek közelébe sem vagyok semminek.Így hát abba is hagytam 😞
Next PC upgrade: 2022
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Most szettem le az RBR-t és amikor leinditom ezt a hibát aggya ki:
Mi lehet a gond?
Akinek megvan ez a file el tudná küldeni valamijen módon??
Köszi elöre is a helpet!
Logitech G25 tulajos!!
Csak menni akartam pár kört a bent lévõ 8 kocsival az rbren joux verte2-n, erre az evo10nél látom hogy a ghost car nem átlátszó kékes, hanem egy tök fekete subaru. Erre a hülye tesom tibi mondja hogy vizsgáljuk már meg ezt a ghost car-t, nem lehet e texturát rakni rá. A corolla ghost carjara probáltam egy texturát rádobni de öszeviszaság lett belöle, már a modelelzöbe miven nem volt uv mapje, de a jatékban már láttam ezt az öszeviszaságot, ezért gondoltam gyorsan berakok valami mást. Ez az nfs4hez a napokban érkezett F astra caravan lett, mivel nem akartam nagy poligon számú, részletes , több texturát használo modelt. A berakás nem okozott különösebb gondot, ám az üvegen nem láttam át. Utánna probáltam változtatgatni dolgokat de ösze visza átltászott a kocsi, pedig ennek igy müködnie kéne mert pl igy van megoldva a fábias2000 ablaka is, sokan lehet nem is sejtik hogy az A,B,C oszlop is az üveg része a modellben. Aztán végül délután megint ránéztem, és arra jutottam hogy ha leválasztom külön objektumba az üveget akkor müködnie kell.
Ezt igy tudva lehet teljesen máshogy fogom megcsinálni a leendõ kocsijaim ghost carjait. De még egyenlöre nem müködik ugy ha félig átlátszóvá teszem magát a texturát. ( Azt nem is tudom hogy az alap rbres kék ghost kocsik ha nagoyn közel érsz hozzájuk elhalványulnak mint más játékokban vagy maradnak ugyanolyan féligátltászóak)
http://hrcmod.extra.hu/ghostcartest.wmv

Hill-climbet megcsinálhatták volna úgy,hogy egybegyúrnak pár amerikai,meg francia szakaszt.
Logitech Rumblepad-al játszom a játékot,viszont nem tudtam beállítani a kanyarodást sem a "gombákra",sem pedig a nyilakra... a felsõ gombokra kellett beállítanom,és így nagyon sz*r! Tudtok esetleg valami megoldást?Köszi!
ám volt egy ilyen mod hogy elfújta a szél a port a hátunk mögött😊 az mi volt az? már nem emlékszem
grafikának meg is tenné:=) a fizika nekem így is megfelelne persze a pályák grafikai adottságokhoz igazítva! sár por bukkanók<#smile>#smile>
ffb probléma megoldódott?
Gondoltam belekóstolok egy kicsit a szimulátoros világba, hátha meg tudom tanulni 😄 Sajnos csak egy logitech formula vibrationom van. Vibrationt egyáltalán nem támogat a játék csak FFB-t? Elég zavaró :/
http://goo.gl/gd6Zi5
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nah hát pontosan már nem emlékszem az xp regedit felépítésére de szerintem egyezik nagyjából a vistáéval hkey_current_user\system\currentcontrolset\control\mediaproperties\privateproperties\joystick\oem\
vistán így nézki itt vannak ilyen bejegyzések "VID_046D&PID_C299" ez csak egy példa nálam ez a g25 nálad eltérhetnek a számok na ezeket töröld meg a dirctinputba is megtalálod ezeket a bejegyzéseket onnan is töröld meg a local machinebol (ugyanigy system\stb...) is nyugodtan törölhetsz mindent mert amiket használsz pl usb egér bill visszafog regisztrálni mindent!