Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Határozottan jó lenne most egy új rally szimulátor. Mondjuk RBR2 de más is lehet csak olyan szintû😊

gordon 24
Hát igen sajnálatos. A Colin 1 és 2 igen durva volt abban az idõben.
De ha azt nézed a 3-4-5 hát az már határeset. Az sem nevezhetõ szimulátornak.

Az RBR a legjobb rally szim ami létezik. Csak az a baj, hogy eléggé öreg és már ebben is a "toldozgatás foltozgatás megy".

Remélem hamarosan kapunk egy uj hasonló szintû gamet..

Downhill!!

Igazad van a DIRT arcede játék de akkor is egy ilyen múlttal rendelkezõ játék valami jobbat is alkothatott volna. Na de nem off-olok tovább

Nem megy a simfans plugin, de alap subaruval 2:40:xxx elsõre, és ebbõl még bõven lehet faragni... nem is setupoltam! 😊))

www.smart-bus.hu

gordon 24
Dirt az egy arcade játék..
Ami megeszi a géped, van nagy csinadratta azt lószar az egész..

Nem véletlen az, hogy van Arcade és szimulátor kategória.. Az RBR szimulátor.. Ennyi😄

Ugyan akkor akinek bejön ez a látvány, meg csak "játszani" szeretne annak kifogástalan a dirt.

Downhill!!

Tudom hogy nem ide tartozik de nektek akinek meg van/volt a Colin DIRT hogy tetszett mert nekem egyáltalán nem egyszerûen nem tudtam játszani vele a Colin 2005 után egyszerûen sz*r volt a fizika nagyon ratyi volt a látvány világ szép meg minden de szerintem egy Autós játék elsõsorban jó fizikával és vezetési valósággal rendelkezzen mint látvánnyal jó persze nem teljesen élethû fizikával de közel szóval még élvezhetõen nehéz legyen amit nekem a RBR teljesen megadott szerintem az RBR-en kívül nem sok játékot tudnék említeni ami nekem ennyire bejött jó mondjuk nem tudom teljesen milyen a valóságban vezetni mivel még csak tanulom az autó vezetést de akkor is egy kormánnyal és egy utólag betett Ford Focus-sal mert ez a kedvencem órákig vagy akár napokig el tudok játszani amit nagyon vártam a DIRT-tõl de nagyon csalódtam benne remélem hogy a DIRT2ben ez javítva lesz. Ja és szerintetek a RBR fizikája és vezetési élménye mennyire jó mert szerintem nagyon király fõleg egy Realistic szinten kurva nehéz de nagyon szeretem imádom kinyomni az autó szemét ha az kell a gyõzelemhez. Ja és mostanában milyen Magyar bajnokségok vannak mert ki akarom próbálni magam egy kezdõ csapatban milyen lennék. (bocsi hogy ilyen hosszú lett)

Smicy2
van topicja sg-n 😛

#12400: még sokára 😊

Charade GTti

Ombika
De allat, vegleges mikorra varhato?

Toyo
Hela! Nem tudom külön hangkártyán mûködik e a dolog, de a hardveres gyorsítást próbáltad már? Vagy csutka leveszed, vagy csutka fel.. néhány játéknál megoldás lehet. Vistán nem tudom hol kell ezt állítani.. Xp-n vezérlõpult --> hangok és audioeszközök --> hangszóró beállítása, speciális fül --> teljesítmény..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Hoffi
én használnák rallysimfans plugint de nem mûködik 😞

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

SimaSuna
lassan készen lesz 😊
ikim
és ezt is lessétek meg;http://dimensiontechnics.com/

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

ikim
New Rally Game: Pannonia Rally (a.k.a. Gamex);
erre is nézzetek rá!;BH motorsport
és ere is;video

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

tenkenorman
Hejhó. Csináltam eg ynem is mod-ot de egy egész jó kis gyûjteményt.
Tartalma sorrendben
Citroen C4 WRC
Accent WRC
Fabia WRC
Lancer EVO 9 WRC
Peugeot 307 WRC
Impreza 06 WRC
Celica WRC
Ford Focus WRC

Physics cserélve és nagyon jó minõségûek. talán a legszebbek. fõleg a lancer.

Kellene egy kis segítség, és egy elég jó kis mod-lehetne belõle.

1.- Valahogy összhangba hozni a physicseket, mert a lancer elég nagy hátrányban van a subaru, és a fordhoz képest, viszont a celica meg túl gyors.
FONTOS!!!
Van egy Skoda Felicia Kit-Car modellem .3ds ben. és már sajnos nincs meg a max. most töltöm. elég részlethiányos. befejezem a kocsit, átméretezem és aki ért hozzá megcsinálhatná ;-) vaqy csak kicsit melózhatna vele.
Elõre is kösz -Tenke

http://www.tenke.hu

GX25
köszi a válaszokat.

mila69en
bakker nyomhattam volna egy frissitéstxDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
miért nem használod az rsrbrt vagy a RallySimsFan plugint? annyi autó van.... nem kell a dattoolal a szórakozni a hangok miatt stb...

ááám autót letölt általában zippbe vannak csomagolva kicsomagolod bemásolod a cars mappába cars.init megnyitod és amelyik kocsira kiakarod cserélni átírod az elérési utakat utána physics.rbz-be belekattintasz pl:totalcommanderrel és oda bemásolod az autóhoz tartozó fizikát

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

pajti
autó csere
egyébként alul van keresõ.. <#vigyor3>

JuanG
Új autók berakása RBR-be (pl. Lada).

A letöltött új autó tömörített file-jában általában 2 könyvtár: Cars és Physics, és egy readme.txt van.

Fontos!!! Mindenekelõtt csinálj biztonsági másolatot a Physics és Cars mappákról!!! Ha nincs „Physics” mappád akkor lásd 3. lépés!!!

1.lépés: kicsomagolod az új autó tömörített file-ját valahova (ha ez nem megy hozzá se kezdj sztem).

2.A „Cars” mappát másold be az RBR fõkönyvtárába.

3.Nézd meg hogy az RBR fõkönyvtárában van-e „Physics” mappa. Ha nincs, akkor tömörítsd ki síma tömörítõ (TC, Winrar, stb.) progival az RBR fõkönyvtárában lévõ „physics.rbz” file-t!

4.Másold be a Physics mappát az RBR fõkönyvtárába.

5.Az új autók readme-jében általában benne van, hogy melyik alap autó helyére rakd be az újat (mivel max csak 8 autó lehet benne, plusszba nem lehet betenni az újat). Nyisd meg az RBR\Cars mappában a „cars.ini” file-t egy szövegszerkesztõvel! Azután az új autó readme-jébõl másold át az új autóra vonatkozó hivatkozásokat a „cars.ini”-be a megfelelõ helyre! Pl.:

a Lada readméjébõl ezt:

FileName = "Cars\vaz2107\vaz2107.sgc"
IniFile = "Cars\vaz2107\vaz2107.ini"
ShaderFile= "Cars\vaz2107\vaz2107_shaders.ini"
ShaderSettings= "Cars\vaz2107\vaz2107_shader_settings"
TexturePath= "Cars\vaz2107\Textures\"

A „cars.ini” – be ennek a helyére:

FileName = "Cars\zr\zr.sgc"
IniFile = "Cars\zr\zr.ini"
ShaderFile= "Cars\zr\zr_shaders.ini"
ShaderSettings= "Cars\zr\zr_shader_settings"
TexturePath= "Cars\zr\Textures\"

Aztán elmented az „cars.ini”-t, és mehet a játék! (pl. a Lada így az MG helyett lesz a játékban).

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SimaSuna
readme.txt-be benne van az utasítás 😊
GX25
Sziasztok!

Tudnátok adni egy olyan oldalt ahol le van írva magyarul hogy hogy kell új autókat berakni a játékba? (úgy hogy egy kezdõ is megértse)

Elõre is köszönöm.

Hoffi
sikerült köszönöm!😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

JuanG
ha nem találod akkor a physics.rbz file-t tömörítsd ki pl. winrar-al vagy vmivel és akkor lesz...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hoffi
a physics mappa hol van mert én nem találom?

JuanG
meg lehet...a physics könyvtárban az mg_zr -ben van egy common.lsp file, ha megnyitod és megkeresed a "drive" részt, töröld ki a "DriveType 3" sort...

Hoffi
Hello!
azt szeretném kérdezni hogy valahogy melehet-e oldani azt hogy az MG összkerék meghajtású legyen?

a másik kérdésem az hogy leszedtem a rallysimfans plugint beraktam a plugins mappába ahogy kell és nem mûködik kiirja hogy no loaded plugins meg az elején bvemutatónál kiirja hogy:
unable to locate or open the rallysimfans.hu plugin. Serveror Connection may be down!

Elõre is köszönöm!

tenkenorman
vagy próbáld meg úgy hogy jó legyen.

Azért azt még nézd meg, hogy nem-e fordítva van a navigátoron a sisak! 😄 😄

www.smart-bus.hu

zolee145
Ezt már akkor kizártam amikor mentem a gyári pályarekordnál valami 20mp-cel rosszabbat.😄
Nem tudom mi a baj, de már nem is érdekel. Elbóklászok így is a pályán. Majd kell egy rádió a kocsiba, vagy mp3 lejátszó.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Lassíts egy kicsit... lehet olyan gyorsan mész, hogy nem mer megszólalni! 😄 😄

www.smart-bus.hu

zolee145
Az újratelepítés után a hangok kicsit (tényleg kicsit) jobbak lettek, de a navigátorból nem lehet semmit sem kiszedni. Kezdem azt hinni, hogy valami palermói navigátort kaptam, aki akkor sem beszél ha fegyvert fognak a halántékához.😄

tenkenorman
"nesmokára" dirt 2. az utolsó rally.

zolee145
Ez megnyugtató, hiszen akkor nem lehetetlen összehozni.😊 Holnap nekifutok mégegyszer, újratelepítem.

[HUN]FaTaL
Nekem 64es vista + audigy ls és semmi gond a hanggal a játék alatt.

http://goo.gl/gd6Zi5

zolee145
Így sem. Ezért nem rakom vissz az XP-t. Majdcsak jön egy újabb, jobb rali program.😊

SimaSuna
AC3, Divx, Xvid, FFDShow kodek legyen a gépen...
ilyen h ace mega szarság delete...

így nézd meg..ha úgyse akkor XP Sp3..
zolee145
És a lentebb vázolt sehol semmi dologra van valami tipped?

SimaSuna
jelenleg 14Gb helyet foglal az RBR 😊
SimaSuna
jah, nekem pl francia pályán francia, angolon angol 😊
zolee145
Navigátor hang is van benne?😄

SimaSuna
miért nem használjátok az RBRBR-t?

csomó autó, pályák...

SimaSuna
2:43:33 <#mf2>
zolee145
Sehol nem csinálja, és pont azért van most SB Audigy mert ahhoz van 64-es driver.

pajti
Más játéknál nem csinálja? SB Live nem egy "új" kártya szerintem nem támogatja rendesen a Vista.

zolee145
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdést: a régi gépemen jópár hónapja tökéletesen ment az RBR. XP Professional, SB Live 5.1 hangkártyával. Azóta volt egy komplett gépcserém, visszaraktam a játékot, és úgy általában is szar a hang (a menü zene hangos és jó minõségû, meg a madárcsicsergés is, de a motorhang halk, és olyan mintha szintetizátorral játszanák😄) navigátorhang viszont egyáltalán nincs. Jelenleg Vista64 Ultimate oprendszer van és SB Audigy hangkártya.
Mindenbõl a legújabb driver, minden maxon, minden bekapcsolva, hangerõ feltekerve, de meg sem szólal a navigátor.
Esetleg valami kodek kéne neki? Vagy mi lehet a baj?

tenkenorman
no írás😞((

Norbi1990
Jah replay-t felvette.
A Menüben a Driver Profile-ba van hogy Load Replay és ha elmentette a szakaszt akor ott letudod jáccani. Amúgy FRAPS nevû progival vettem fel 😊
sovatalevi
ez neked irtam(bocs a valasz gomb kihagyasaret)

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
Mivel videoztad?Replay-al?ha igen akkor azt hova menti?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

zolee145
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy Lada VFTS van-e már hozzá? Régebben sokat játszottam a 2107-tel, aztán jópár hónapja már eltûnt a gépemrõl az RBR, de egy VFTS miatt visszapakolnám.😊