Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha azt nézed a 3-4-5 hát az már határeset. Az sem nevezhetõ szimulátornak.
Az RBR a legjobb rally szim ami létezik. Csak az a baj, hogy eléggé öreg és már ebben is a "toldozgatás foltozgatás megy".
Remélem hamarosan kapunk egy uj hasonló szintû gamet..
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Ami megeszi a géped, van nagy csinadratta azt lószar az egész..
Nem véletlen az, hogy van Arcade és szimulátor kategória.. Az RBR szimulátor.. Ennyi😄
Ugyan akkor akinek bejön ez a látvány, meg csak "játszani" szeretne annak kifogástalan a dirt.
Downhill!!
TDUnick: ArtMooney(HUN)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
Tartalma sorrendben
Citroen C4 WRC
Accent WRC
Fabia WRC
Lancer EVO 9 WRC
Peugeot 307 WRC
Impreza 06 WRC
Celica WRC
Ford Focus WRC
Physics cserélve és nagyon jó minõségûek. talán a legszebbek. fõleg a lancer.
Kellene egy kis segítség, és egy elég jó kis mod-lehetne belõle.
1.- Valahogy összhangba hozni a physicseket, mert a lancer elég nagy hátrányban van a subaru, és a fordhoz képest, viszont a celica meg túl gyors.
FONTOS!!!
Van egy Skoda Felicia Kit-Car modellem .3ds ben. és már sajnos nincs meg a max. most töltöm. elég részlethiányos. befejezem a kocsit, átméretezem és aki ért hozzá megcsinálhatná ;-) vaqy csak kicsit melózhatna vele.
Elõre is kösz -Tenke
http://www.tenke.hu
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ááám autót letölt általában zippbe vannak csomagolva kicsomagolod bemásolod a cars mappába cars.init megnyitod és amelyik kocsira kiakarod cserélni átírod az elérési utakat utána physics.rbz-be belekattintasz pl:totalcommanderrel és oda bemásolod az autóhoz tartozó fizikát
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
egyébként alul van keresõ.. <#vigyor3>#vigyor3>
A letöltött új autó tömörített file-jában általában 2 könyvtár: Cars és Physics, és egy readme.txt van.
Fontos!!! Mindenekelõtt csinálj biztonsági másolatot a Physics és Cars mappákról!!! Ha nincs „Physics” mappád akkor lásd 3. lépés!!!
1.lépés: kicsomagolod az új autó tömörített file-ját valahova (ha ez nem megy hozzá se kezdj sztem).
2.A „Cars” mappát másold be az RBR fõkönyvtárába.
3.Nézd meg hogy az RBR fõkönyvtárában van-e „Physics” mappa. Ha nincs, akkor tömörítsd ki síma tömörítõ (TC, Winrar, stb.) progival az RBR fõkönyvtárában lévõ „physics.rbz” file-t!
4.Másold be a Physics mappát az RBR fõkönyvtárába.
5.Az új autók readme-jében általában benne van, hogy melyik alap autó helyére rakd be az újat (mivel max csak 8 autó lehet benne, plusszba nem lehet betenni az újat). Nyisd meg az RBR\Cars mappában a „cars.ini” file-t egy szövegszerkesztõvel! Azután az új autó readme-jébõl másold át az új autóra vonatkozó hivatkozásokat a „cars.ini”-be a megfelelõ helyre! Pl.:
a Lada readméjébõl ezt:
FileName = "Cars\vaz2107\vaz2107.sgc"
IniFile = "Cars\vaz2107\vaz2107.ini"
ShaderFile= "Cars\vaz2107\vaz2107_shaders.ini"
ShaderSettings= "Cars\vaz2107\vaz2107_shader_settings"
TexturePath= "Cars\vaz2107\Textures\"
A „cars.ini” – be ennek a helyére:
FileName = "Cars\zr\zr.sgc"
IniFile = "Cars\zr\zr.ini"
ShaderFile= "Cars\zr\zr_shaders.ini"
ShaderSettings= "Cars\zr\zr_shader_settings"
TexturePath= "Cars\zr\Textures\"
Aztán elmented az „cars.ini”-t, és mehet a játék! (pl. a Lada így az MG helyett lesz a játékban).
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Tudnátok adni egy olyan oldalt ahol le van írva magyarul hogy hogy kell új autókat berakni a játékba? (úgy hogy egy kezdõ is megértse)
Elõre is köszönöm.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
azt szeretném kérdezni hogy valahogy melehet-e oldani azt hogy az MG összkerék meghajtású legyen?
a másik kérdésem az hogy leszedtem a rallysimfans plugint beraktam a plugins mappába ahogy kell és nem mûködik kiirja hogy no loaded plugins meg az elején bvemutatónál kiirja hogy:
unable to locate or open the rallysimfans.hu plugin. Serveror Connection may be down!
Elõre is köszönöm!
www.smart-bus.hu
Nem tudom mi a baj, de már nem is érdekel. Elbóklászok így is a pályán. Majd kell egy rádió a kocsiba, vagy mp3 lejátszó.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
www.smart-bus.hu
ilyen h ace mega szarság delete...
így nézd meg..ha úgyse akkor XP Sp3..
Itt is feltenném a kérdést: a régi gépemen jópár hónapja tökéletesen ment az RBR. XP Professional, SB Live 5.1 hangkártyával. Azóta volt egy komplett gépcserém, visszaraktam a játékot, és úgy általában is szar a hang (a menü zene hangos és jó minõségû, meg a madárcsicsergés is, de a motorhang halk, és olyan mintha szintetizátorral játszanák😄) navigátorhang viszont egyáltalán nincs. Jelenleg Vista64 Ultimate oprendszer van és SB Audigy hangkártya.
Mindenbõl a legújabb driver, minden maxon, minden bekapcsolva, hangerõ feltekerve, de meg sem szólal a navigátor.
Esetleg valami kodek kéne neki? Vagy mi lehet a baj?
A Menüben a Driver Profile-ba van hogy Load Replay és ha elmentette a szakaszt akor ott letudod jáccani. Amúgy FRAPS nevû progival vettem fel 😊
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--