20179
-
#14197 Nekem főleg inkább kocsik+fizika kellene... Valahol van egy DVD kiírva modokkal, de már jó rég csináltam, emiatt gondoltam, h valami új komplett mod jó lenne, de lehet akkor előbányászom a DVD-ket és mókuskodok egy kicsit:D -
#14196 KIhagytam, hogy van még magyar és cseh plugin előbbit nem ismerem, de itt sztem sokan igen, a cseh-t pedig ki szeretném próbálni az online pályák miatt. -
#14195 Ez attól függ mennyit akarsz letölteni, mit akarsz új pályákat autókat fizikát, vagy online játékot esetleg csak egy 100 megás patchet ami frissít egypár dolgot.
Röviden van a francia-amit töltesz- sok új pálya variációk reverse, havas,esti pályák keretrendszer online lehetőség, mixelt pályák stb
viszont elég nagy méret kb 11 giga csak a pályák, és csak a saját fizikáját engedi használni, setupolás kissé nehézkes- szerintem.
Olasz mód, elején kiválasztható kocsik, szabadabb konfigolás, szerintem jobb kameranézetek, szintén lehet online setupolás szabadabb van hozzá jól használható skin editor , online frissítés, folyamatos update-k, offli és online Rally-k pluginként.
Ha ezek nem kellenek és online sem akkor elég egy 100 megás mód ami kocsikat menüt fizikát javít-frissít, hozzá esetleg javított pályatextúrák és kész. -
#14194 Super !
Ezt a cseh vagy a better fizikával mented?
-
#14193 Üdv! Jó látni, hogy megannyi év után újra pezseg a RBR topik! :) Lenne is egy kérdésem ehhez kapcsolódóan, hogy melyik most az a mod amit ajánlotok? Biztos volt már róla szó, de most több tízen oldalt visszaolvasni... Az RSRBR 2010-et kezdtem letölteni, nem tudom ez mennyire jó, vagy ilyesmi... Előre is köszi a tanácsokat :) -
#14192 -
#14191 Ezért most én is gyorsan kipróbáltam a Fabiát és láss csodát már én is 3.00 belül vagyok /2.59/ KÖSZI !!! -
#14190 -
#14189 Lefekvés elött mentem mégegyet!
-
Én foschok az aszfalton, de a wrc_mod-al a skodával valahogy jobban megy az aszfalt nekem, mint akármi mással! -
#14187 Lehethogy csak a gumit váltottad át, én eccer elnéztem!:D -
#14186 Please help ! Snow módból ha visszateszem normálra akkor is havas marad a textura csak a fák kizöldülnek és az út olyan kicsit havas aszfalt lesz. Majd holnap teszek fel vidit,ha valaki nem tudja elképzelni miről beszélek. -
#14185 Mondjuk nem értem miért Subaru-t ír fordal mentem -
#14184 Ez a 3. szakasz lenne a bosszantó, ha nem örülnék neki hogy az első két szakaszon manuális váltóval első nap ilyen jól sikerült menni
-
#14183 szerintem úgy jó ha az új carpackot szedted le -
Neoncsoves #14182 Leszedtem RSRBR 2010-et, leszedtem UPDATE2-t (update1-nek nem volt linkje, azt írta hogy a 2est szedjem), aztán leszedtem a complete carpackot ami kint volt. -
#14181 Az update-ket is felraktad?
És utánna az új kocsi pack-ot? -
Neoncsoves #14180 van az RSRBR 2010-ben a New Stages-nél olyan pálya ami hasonló mint ami MO.-n van. :) [lehet MO.-n van mert tiszta szar az út minősége:D] -
Neoncsoves #14179 Köszi szépen a helpet:)
1 utolsó kérdés (talán:D):
Miért van az, hogy egyik kocsira ki van írva hogy Lada 2117(vagy ilyesmi) képe is rendes lada, de ingame tökre nem az mi a képen van (leszedtem újra azokat a pakkokat amiket kért és fel is raktam őket)... -
#14178 Én inkább a cseh online-t szeretném kipróbálni korábban leírtam miért. -
#14177 Egy konkrét példa
-
#14176 bocs:innen -
Neoncsoves #14175 Köszi!
Mit szólnátok ha egyszer tolnánk egy public sessionos kört RSRBR2010-zel? talán még lejelszavazni is le lehetne. -
#14174 A RSRBR2010-hez két külön letölthető BTB Stages pack van köztük jó pár egész jó pályával ezekről is volt szó korábban jóspárról bemutató youtube-s video-val
-
#14173 Valószínű
RX pluginos, kell hozzá az RX_plugin, innen letölthető:
http://www.hrc2008.extra.hu/letoltesek/rbr_rx.dll
EZt az RBR Plugins könyvtárába berakod, aztán elvileg ha egyszer elindítod a játékot, akkor létrehoz a játék főkönyvtárában egy RX_CONTENT könyvtárat.
Korábban részletesen volt szó erről -
Neoncsoves #14172 meglettek. hát nem tom nem vok elragadtatva azoktól a stagektől -
#14171 BH-ról -
Neoncsoves #14170 Még 1 kérdés... Mi ez a BTB Stages? Próbálom elindítani de azt írja h BTBStages1 File absent! (Hiányzik ez a fájl). Esetleg tudja valaki honnan lehet leszedni? vagy azok only-multiplayer mapok? -
Neoncsoves #14169 Na meglett. OMG vagy 100x átmentem azon az ablakon de mindig elkerülte a figyelmemet a váltó része :D köszi ! -
Neoncsoves #14168 Már kerestem de most átnézem még részletesebben... remélem meglesz mert utálom az automata váltót -
#14167 Ahol a pályát meg kocsit választod ott lehet valahol. -
Neoncsoves #14166 RSRBR2010 modban az RSCenterben kiválasztom az autót, pályát meg mindent és elindul ugye (ki kell választanom még a profilomat és egyből indul) de nem tudom beállítani a manuál váltót... hol lehet? RSCenteren belül lehetne? -
Neoncsoves #14165 Felraktam az RSRBR2010 modot és 15 gigás lett az RBR könyvtáram mérete -
#14164 chirdonhead II-n sikerült 3.11.06ot mennem végre javitottam -
#14163 Köszi akkor azért még küzdenem kell.
Úgy látszik akkor az olasz mentés készítője inkább a francia 1-re gyúrt. -
Neoncsoves #14162 RSRBR 2010-et most fogom felrakni. Kiváncsi vagyok milyen mod -
#14161 abbol a pénzből már
inkább -
:D -
#14159 Jó napot.
Ha valaki rbr ezik és módolja térkép stb az vegyen fel skypra.
skye id:adikakk,adiking -
#14158 2:50 az alap. Mindjárt meg is döntöm az N14-essel, mert ez nem állapot, hogy alap rekord van, és még nincs megdöntve:D