Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
küldhetted volna hamarabb is, és akkor nem kell ennyit gépelnem <#idiota>#idiota>
Charade GTti
õk is csak online tudnak menni
"cseh rendszeren csak egy hónapban egyszer mehetsz rajta"
ez nem igaz, mehetsz többször is.
ahány tourt nyitnak ezekkel a pályákkal
Charade GTti
Valami olyasmit irtak hogy az elsõ 2 hétbe csak adminok használhatják,de már pénteken lehetett menni rajta. Most ugy tudom azt akarták irni hogy egyhéten 2 tour lesz.
talán(ha jól emlékszem)a cseh rendszeren csak egy hónapban egyszer mehetsz rajta ha nem vagy fizetõs"vendég"de ha tud valaki megoldást az ossza meg velünk😉
és még mindig nem tudja senki hogy a Lancer WRC extra lámpáit hogyan lehet levarázsolni?
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
Mondjuk én próbáltam 1280*800ba de a feliratok eltüntek, nem láttam hova lépek a menübe. Ezt a valamit próbáltam de azzal se jöttek be nekem.
Enthusiát próbáltam PS2 emulátorral, a menübe még jó volt 20-40fps, de mikor már egy kocsit meg kell jelenitenie akkor lemegy 2-6fps-re :S
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szerintem
Még DFP-vel nem próbáltam ki. Majd valamikor ráveszem magam hogy GT4 vagy Enthusia a jobb.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Szeretném kihasználni az 1920x1200-as felbontású monitort, amint használom, mert az évekkel ezelõtti 1600x1200 maximum, amit engedélyeztek, nekem kevés. Sok régi játékhoz találtam már felbontás hack-ot, érdeklõdnék, hogy ilyen van e az RBR-hez?
Kössz.
www.smart-bus.hu
Aztán ott van az, hogy a Logitech G25-öt kormányom kezeli a PS3-om, de látszik rajt, hogy PC-és kormány, konfigolni nem lehet, van egy alap konfig, nem lehet finomhangolni, "butítva üzemel".
www.smart-bus.hu
Ez most nem bántás, csak egyszerûen másról szól, más rétegnek van célozva a konzol...
www.smart-bus.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szerintetek ez a legjobb rally szimulátor?
Csak azért kérdem, mert már nem mai darab, valamikor 2006-ban ajánlotta nekem valaki, azóta se próbáltam ki.
valahogy az Octavia jobban ment...vagy csak én nem érzem már a sebességet? 😄
Ám mkinek ajánlom az RSRBR 2009-es mod-ot a gammához plussz a kiegészítéseket illetve updateket!

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Szerintem az olvasásra nincs szabály, úgy kell írni, olyan rövidítésekkel amit késõbb is tudsz értelmezni, értsd. ne nézz bambán, hogy az a kriksz kraksz vajon mit jelent 😊
Általánosságban, egy max A4-es füzet, jól láthatóan nagy jelekkel felírva.
Engem ami iszonyatosan idegesít a magyarokban, hogy mindent 5x mondanak legalább.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae