Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smicy2
-.-

küldhetted volna hamarabb is, és akkor nem kell ennyit gépelnem <#idiota>

Charade GTti

Smicy2
"hát ez megint azoknak kedvez akik fizetnek a cseheknek,szerintem nem lesz ingyenes(elérhetõ)"

õk is csak online tudnak menni

"cseh rendszeren csak egy hónapban egyszer mehetsz rajta"

ez nem igaz, mehetsz többször is.
ahány tourt nyitnak ezekkel a pályákkal

Charade GTti

Ez hülyeség. Bárki mehet rajta akinek van regisztrációja a csehen(ingyenes). DE tour-okat csak az adminok tudnak csinálni. Már volt is 2 tour, az egyik asszem tegnap este bezárt.
Valami olyasmit irtak hogy az elsõ 2 hétbe csak adminok használhatják,de már pénteken lehetett menni rajta. Most ugy tudom azt akarták irni hogy egyhéten 2 tour lesz.

ikim
hát ez megint azoknak kedvez akik fizetnek a cseheknek,szerintem nem lesz ingyenes(elérhetõ) csak akkor ha majd a rsrb 2009-ben majd talán megjelenik,mint újabb kiegészítés.
talán(ha jól emlékszem)a cseh rendszeren csak egy hónapban egyszer mehetsz rajta ha nem vagy fizetõs"vendég"de ha tud valaki megoldást az ossza meg velünk😉
és még mindig nem tudja senki hogy a Lancer WRC extra lámpáit hogyan lehet levarázsolni?

Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim

pajti
Van valami lehetõség ezt elindítani offline? <#idiota>

pajti
>zsír< 😄

ikim

kössz!

bertino
thx

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ikim
de akkor én is kérdeznék;Lancer Wrc-rõl"extra"lámpákat hogyan lehet levarázsolni??Köszi😉

ikim

A RichardburnsRally.ini-be.

Mondjuk én próbáltam 1280*800ba de a feliratok eltüntek, nem láttam hova lépek a menübe. Ezt a valamit próbáltam de azzal se jöttek be nekem.

Enthusiát próbáltam PS2 emulátorral, a menübe még jó volt 20-40fps, de mikor már egy kocsit meg kell jelenitenie akkor lemegy 2-6fps-re :S

bertino
melyik fájlba... ? <#miaz><#gonosz1><#rolleyes>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

alma2
Van hozza, de lehet, hogy ugyanarra gondolunk ami evekkel ezelott kijott, kezzel beirod a felbontasod egy fileba, majd azt fogja hasznalni.

szerintem

Norbi1990
Nekem meg is van 😄
Még DFP-vel nem próbáltam ki. Majd valamikor ráveszem magam hogy GT4 vagy Enthusia a jobb.
JuanG
én is ezt hittem, amíg ki nem próbáltam...lfs, rfactor szintet adja mozgásban-vezetésben, csak pl. cockpitnézet nincs, meg a graf már nem az igazi mai szemmel...de az is mutatja, hogy jó cucc (Enthusia), hogy nem is volt olyan sikere mint a GT sorozatnak...youtube-on érdemes rákeresni-meglesni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ehhez a játékhoz nincs véletlen felbontás növelõ hack?
Szeretném kihasználni az 1920x1200-as felbontású monitort, amint használom, mert az évekkel ezelõtti 1600x1200 maximum, amit engedélyeztek, nekem kevés. Sok régi játékhoz találtam már felbontás hack-ot, érdeklõdnék, hogy ilyen van e az RBR-hez?
Kössz.

bardocz
Amit én ismerek Delta,az se B csoportos,hanem csak a Delta Integrale.Az S4-et csinálták B csoportba.
SimaSuna
nincs
Jamirofan89
hi! van B csoportos gép RBR-hez a Delta-n kívül? mondjuk Audi

Magyarul nem lehet szimulátornak nevezni õket! 😄 Jó, élvezetes, arcade játékok... ennyi! 😊

www.smart-bus.hu

Hát azért nem Grid szintûek a PS3-as, X360-as szimek, igényesebbek fizikában, de pl ilyen PC-és LFS szinthez képest meg nagyon sehol sincsenek.
Aztán ott van az, hogy a Logitech G25-öt kormányom kezeli a PS3-om, de látszik rajt, hogy PC-és kormány, konfigolni nem lehet, van egy alap konfig, nem lehet finomhangolni, "butítva üzemel".

Megnyugodtam... tehát ezek max ilyen Grid szintû játékok nem? Még, ha valaha tudni is fogja a doboz a PC szintjét, a célközönség akkor is más, tehát el nem tudom képzelni, hogy dobozra valaha is megjelenjen igazi, vérbeli szimulátor... ( persze ez szubjektív vélemény, és nem a dobozosok lehurrogásáról szól... egyszerûen jellegébõl adódóan más... )

www.smart-bus.hu

Hmmm... amíg átlag konzolos felhasználóknak fejlesztik, és abból indulnak ki, hogy a játékosok java részének az a kézben tartandó bigyója van, addig egyszerûen nem hiszem el, hogy rendes szimulátor van konzolra! 😊))

Ez most nem bántás, csak egyszerûen másról szól, más rétegnek van célozva a konzol...

www.smart-bus.hu

Sajnos már ott tartunk, hogy vannak PS3-ra, meg Xbox360-ra is szimulátorok (Gran Turismo 5, Forza Motorsport 3), de hozzá kell tenni, hogy a PC-és szimek fizikájukat tekintve messze elõttük járnak, a PC-hez köthetõ szimes hardverekrõl már nem is beszélve.

JuanG
van rá, igaz nem rally...Enthusia racing a neve...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

PC-re?? Konzol bigyóra van szimulátor? Ne csináld ezt velem... max szép grafikájú, élvezetes, arcade autós játék van a hülyegyerekképzõ dobozra... 😄

www.smart-bus.hu

JuanG
az octavia-nak jó lett a fizikája nagyon 😛

JuanG
pc-re biztos ez a legjobb rally szimulátor 😊)

Konkurencia nélkül egyértelmûen... 😊

www.smart-bus.hu

Sziasztok!
Szerintetek ez a legjobb rally szimulátor?
Csak azért kérdem, mert már nem mai darab, valamikor 2006-ban ajánlotta nekem valaki, azóta se próbáltam ki.

SimaSuna
volt már jobb is...

valahogy az Octavia jobban ment...vagy csak én nem érzem már a sebességet? 😄
Josku20
csõ ha vidire akarod venni akkor Fraps vagy gamecam nekem fraps van!

Josku20
hali mki vki segítsen már, hogy ha zenéket rakok be a játékba hogy irattassam ki a visszajátszásnál a címét!
Ám mkinek ajánlom az RSRBR 2009-es mod-ot a gammához plussz a kiegészítéseket illetve updateket!

HI mindekinek. Egy kis segítség kellene. Van jó setupom celica-ra amit át akarok rakni az új subaru a8-asra! Viszont a kerekek elég csálén állnak elõl, de azt ki tudom javítani, viszont az autó még akkor is irányíthatatlan, a plugin pedig a default setup.ot nem engedi szerkeszteni, szal mi lenne rá az ideális megoldás??? Köszi elõre is!! THX

ikim

ikim

Ez a rendszer miért nem rakja be a hszeimet vagy törölték volna...?

SimaSuna
ahoz rengeteg pénz kell, ami épp nincs...
symbol
Vazz... már bocs; de csak egy név, egy cím, tõlem lehetne XY is. Attól valaki csinálhatna valami újat, ami szimulátor és jobb, modernebb mint ez.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

SimaSuna
szted miért nem lesz?

Sebastian Loeb rally? ugyanmár...
symbol
A RBR-ból miért nem lesz újabb kiadás? Ne mondjátok, hogy nem volt jövedelmezõ...?!

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

JuanG
<#rinya>

bardocz
2600 méter,semmi értelme:S
SimaSuna
SimaSuna
<#pias><#worship>
Toby0501
Itt egészen jól értelmezhetõ leírást találsz.

Met
Itinert írni azt írod amit a sofõr mond, mivel õ ítéli meg, hogy azt a kanyart, hogy tudja bevenni, vágja vagy nem stb.
Szerintem az olvasásra nincs szabály, úgy kell írni, olyan rövidítésekkel amit késõbb is tudsz értelmezni, értsd. ne nézz bambán, hogy az a kriksz kraksz vajon mit jelent 😊

Általánosságban, egy max A4-es füzet, jól láthatóan nagy jelekkel felírva.

Engem ami iszonyatosan idegesít a magyarokban, hogy mindent 5x mondanak legalább.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

JuanG
ja, megvan...azt hittem nehezebb ráakadni 😛

JuanG
hhmmm...milyen pálya is ez?? <#alien>