20179
-
#14157 A Cote d'Ambroz 2-n mennyi az alap stage rekord?
Most mentem ott először manuális váltóval és csodálkoztem, hogy megdöntöttem az ottan profile rekordot ami az egyesen 2:33 körül van lehetséges, hogy visszafele ennyivel nehezebb?
Tehát nem saját rekord érdekel elsősorban, hanem az alap játék stage recordja erre a pályára -
#14156 Ez tiszta Dirt-s pálya /USA/
-
#14155 Én erről beszéltem
http://www.realrally.com/ps/MonteCarlo.rar -
#14154 Nekem exe. -
#14153 pálya v. rally -
#14152 Ezt úgy utálom
-
#14151 -
#14150 Köszi! -
LETÖLTÉS -
#14148 beállitod a cuccot ugy mint a pálya menés alatt volt, és nem a launchra mész hanem arra h start rbr_nosse v mivan v rbrdll és ott a profiloknál már betod akk töltejni -
#14147 Hogy lehet visszanézni az elmentett "replay"-t az rsrbr2010-ben? -
#14146 Én még mindig finnbe,havon
-
#14145 Nah megis van
Nem hittem volna , hogy ilyen egyszerű
Valli Ossolane -> Maps\Vossolane\
Irlanda -> Maps\Irlanda\
Monte carlo -> MonteCarlo\ -
#14144 -
#14143 ???
Kicsomagolás után egy könyvtárat kaptam
pl monte carlo-ban ezek vannak
Mappa 41 fisica modificata in neve caricare con maltempo al posto della 10 || Meteo Nevica
Mappa 42 fisica modificata in neve caricare al posto della 10 || Meteo Sole
Mappa 43 fisica asfalto caricare con maltempo al suo posto originale (43) || Meteo Torna brutto e piove
Mappa 44 fisica modificata in neve caricare con maltempo al posto della 10 || Meteo Di nuovo nevica
Mappa 45 fisica asfalto caricare con maltempo al suo posto originale (45) || Meteo Piove
Mappa 46 fisica asfalto caricare con maltempo al suo posto originale (46) || Meteo Piove
Mappa 47 fisica asfalto caricare con maltempo al posto della 47 || Meteo continua a piovere ma scende la temperatura
Mappa 48 fisica modificata in neve caricare con maltempo al posto della 10 || Meteo ecco che riprende a nevicare -
#14142 Kicsomagolás után exe.-t kapsz -
#14141 Aztán, hogy ezeket hogy kell berakni? -
#14140 Olasz modhoz kijött a 8(8-as update
és három pálya
Prove speciali: Inserire la cartella delle ps nella cartella Maps (es. /Maps/Montecarlo)
- Montecarlo - [ DOWNLOAD ]
- Irlanda - [ DOWNLOAD ]
- Valli Ossolane - [ DOWNLOAD ] -
#14139 Hát olasz módban szerintem az összes kocsinál be van állítva -
#14138 nem áll vissza csak nem látszik, de ha újra rákattintasz látszik -
#14137 Az ini. átirással csak bizonyos autóknál lehet -/főleg az alapjátékban levőknél/ -motorháztető nézetet csinálni -
#14136 Köszi . Kb. én is ezt bogoztam ki ! A probléma az , hogy amikor rákatt a save and close és minden beállítás visszaáll -
#14135 Na megkerestem a rögzítésest
"Elindítod a Camhack-et. Ott lesz, hogy Control Settings. Rámész, bal oldali oszlopban vannak a mozgató billentyűk beállításai. Az Enable, az ugye az, hogy engedélyezed a mozgást. A disable meg hogy megint nem engedélyezed...szép mondat...ha azt megnyomod, akkor visszaugrik az eredeti kameraállásba. A move akármicsodák értelemszerűen azt mutatják, hogy merre mozog a kamera. Beállítottál mindent a kívánt billentyűre, rámész hogy save & close. Utána lerakod tálcára a camhack-et. Elindítod a játékot. Pl egy kameraállást én úgy szoktam megcsinálni, hogy megyek megyek, mikor az adott kanyarhoz érek, akkor megállok. Annyi ideig állok ott, ami szerintem elég ahhoz, hogy majd visszajátszásnál be tudjam állítani a kameraállást. Utána visszafordulok, és eljövök abban a kanyarban, versenytempóban. Mentem a replay-t, visszanézem, mikor megálltam, akkor elkezdem mozgatni a kameraállást, mikor megvan a fasza kameraállás, nyomok egy Backspace-t. Ezzel lerögzítem a kameraállást. Ha ezt nem nyomom meg, akkor amint megmozdul a kocsi, mozogni fog vele a kamera is. Úgyhogy ez nagyon fontos. Utána már csak annyi dolgom van hogy megvárjam míg eljövök ott 1000-el, mivel ugye a háttérben a Fraps is fut, nyomok egy F9-et, vagy amire be van állítva a felvétel, és kész a munka. "
-
#14134 Hát az idézett hozzászólásban leírtam ha nem az ini-t írod át mindig tologatnod kell.
#14123-es képnél beállítod mindegyiket arra a gombra amit akarsz
Pl Move Up: E
Move Down: D
Save and Close
Akkor játékon belül E-t nyomogatva tolod előrébb D-re viszább a kamerát,
Ugyanígy beállíthatod mindet értelemszerűen a neked tetszőre
Bár vhol olvastam olyat is hogy egy gombra raknak egy már rögzített állást. -
CamelX #14133 Fenn van láttam, de 404, tehát mégsincs :( -
#14132 driving scool 2. -
#14131 Jó napot.
Ha valaki rbr-ezik és módolja is vegyen fel skypra
skypom:adikakk,adiking -
CamelX #14130 Na fuck van, driving school 2.-nál kidob üzi nélkül mint a pinty... -
CamelX #14129 Nyugi, én is azzal vesződök :D ha összejön majd írok :) -
#14128 Próbáld meg elmagyarázni /mint egy hüle gyereknek/ hogy müködik a cam.hack.
Mit csináljak,hogy legyen motorháztető nézetem ? /olyan ,mint a képeken/ mert azok valóban csak átírják az ini.-t és csak az alapjátékban lesz ilyen. -
#14127 Ezt a kérdést nem értem -
#14126 Lehet úgy játszani, hogy egyből az adott versenyt töltöd be semmi főmenü verseny után egyből vissza
Meg lehet úgyis hogy a megfelelő beállításokkal indítod el a játékot.
Ebben jobban tetszik az olasz ahol én döntöm el tetszőlegesen melyik 8 kocsit akarom berakni. -
#14125 -
#14124 Megvan, kipróbáltam az rsrbr2010-et!
Ez komoly, hogy csak a saját kisblakos modszerrel lehet kiválasztani a dolgokat, meg ugy mindent?
Elinditottam az alap exét is az ablakon, ott voltak a beállitások, de ott tiszta hiányos az autoknál...de a H plugint a váltóhoz legalább ott betudtam lőni!
Szerintem ez lassabb igy, namindegy!
Választék az van rendesen benne, ez igy nemis xar, de ezeken az autókon is megkell tanulni vezetni ujra, meg beállitani a váltót pl., mert szerintem alapból (pl a 307) 2-ben 120, jolehet valami hegyi menetre, de nem a fr.2.gyorson!:P
Namajd.. -
#14123 Melyiket vált,mindegyiket ? -
#14122 #13124 -
#14121 Igen ,tudom ,de sajna ezzel csak az alapban bennlévő autóknak lehet motorháztető nézete -
#14120 A Camhack-l , hogy tudom beállítani a motorháztető nézetet ? /bocs,ha nagyon láma kérdés/ -
#14119 Az olaszban lévők viszont HD-ben is nagyon jók szerintem. -
#14118 Viszont: "Modified dashboards work only for 640x480 / 800x600 / 1024x768 - that's what my monitor
can handle."