20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    A Cote d'Ambroz 2-n mennyi az alap stage rekord?

Most mentem ott először manuális váltóval és csodálkoztem, hogy megdöntöttem az ottan profile rekordot ami az egyesen 2:33 körül van lehetséges, hogy visszafele ennyivel nehezebb?

Tehát nem saját rekord érdekel elsősorban, hanem az alap játék stage recordja erre a pályára
  • JUVEfun
    Ez tiszta Dirt-s pálya /USA/
  • Breki33
    Én erről beszéltem

http://www.realrally.com/ps/MonteCarlo.rar
  • JUVEfun
    Nekem exe.
  • JUVEfun
    pálya v. rally
  • Breki33
    Ezt úgy utálom

• Breki33
  • ajem kisa
    Köszi!
  • Smicy2

LETÖLTÉS
  • maffioso
    beállitod a cuccot ugy mint a pálya menés alatt volt, és nem a launchra mész hanem arra h start rbr_nosse v mivan v rbrdll és ott a profiloknál már betod akk töltejni
  • ajem kisa
    Hogy lehet visszanézni az elmentett "replay"-t az rsrbr2010-ben?
  • JUVEfun
    Én még mindig finnbe,havon
  • Breki33
    Nah megis van

Nem hittem volna , hogy ilyen egyszerű

Valli Ossolane -> Maps\Vossolane\
    Irlanda -> Maps\Irlanda\
    Monte carlo -> MonteCarlo\
  • Breki33
  • Breki33
    ???

Kicsomagolás után egy könyvtárat kaptam

pl monte carlo-ban ezek vannak

Mappa 41 fisica modificata in neve caricare con maltempo al posto della 10 || Meteo Nevica
    Mappa 42 fisica modificata in neve caricare al posto della 10 || Meteo Sole
    Mappa 43 fisica asfalto caricare con maltempo al suo posto originale (43) || Meteo Torna brutto e piove
    Mappa 44 fisica modificata in neve caricare con maltempo al posto della 10 || Meteo Di nuovo nevica
    Mappa 45 fisica asfalto caricare con maltempo al suo posto originale (45) || Meteo Piove
    Mappa 46 fisica asfalto caricare con maltempo al suo posto originale (46) || Meteo Piove
    Mappa 47 fisica asfalto caricare con maltempo al posto della 47 || Meteo continua a piovere ma scende la temperatura
    Mappa 48 fisica modificata in neve caricare con maltempo al posto della 10 || Meteo ecco che riprende a nevicare
  • JUVEfun
    Kicsomagolás után exe.-t kapsz
  • Breki33
    Aztán, hogy ezeket hogy kell berakni?
  • Breki33
    Olasz modhoz kijött a 8(8-as update

és három pálya

Prove speciali: Inserire la cartella delle ps nella cartella Maps (es. /Maps/Montecarlo)

- Montecarlo - [ DOWNLOAD ]
    - Irlanda - [ DOWNLOAD ]
    - Valli Ossolane - [ DOWNLOAD ]
  • Breki33
    Hát olasz módban szerintem az összes kocsinál be van állítva
  • Breki33
    nem áll vissza csak nem látszik, de ha újra rákattintasz látszik
  • JUVEfun
    Az ini. átirással csak bizonyos autóknál lehet -/főleg az alapjátékban levőknél/ -motorháztető nézetet csinálni
  • JUVEfun
    Köszi . Kb. én is ezt bogoztam ki ! A probléma az , hogy amikor rákatt a save and close és minden beállítás visszaáll
  • Breki33
    Na megkerestem a rögzítésest

"Elindítod a Camhack-et. Ott lesz, hogy Control Settings. Rámész, bal oldali oszlopban vannak a mozgató billentyűk beállításai. Az Enable, az ugye az, hogy engedélyezed a mozgást. A disable meg hogy megint nem engedélyezed...szép mondat...ha azt megnyomod, akkor visszaugrik az eredeti kameraállásba. A move akármicsodák értelemszerűen azt mutatják, hogy merre mozog a kamera. Beállítottál mindent a kívánt billentyűre, rámész hogy save & close. Utána lerakod tálcára a camhack-et. Elindítod a játékot. Pl egy kameraállást én úgy szoktam megcsinálni, hogy megyek megyek, mikor az adott kanyarhoz érek, akkor megállok. Annyi ideig állok ott, ami szerintem elég ahhoz, hogy majd visszajátszásnál be tudjam állítani a kameraállást. Utána visszafordulok, és eljövök abban a kanyarban, versenytempóban. Mentem a replay-t, visszanézem, mikor megálltam, akkor elkezdem mozgatni a kameraállást, mikor megvan a fasza kameraállás, nyomok egy Backspace-t. Ezzel lerögzítem a kameraállást. Ha ezt nem nyomom meg, akkor amint megmozdul a kocsi, mozogni fog vele a kamera is. Úgyhogy ez nagyon fontos. Utána már csak annyi dolgom van hogy megvárjam míg eljövök ott 1000-el, mivel ugye a háttérben a Fraps is fut, nyomok egy F9-et, vagy amire be van állítva a felvétel, és kész a munka. "
  • Breki33
    Hát az idézett hozzászólásban leírtam ha nem az ini-t írod át mindig tologatnod kell.

#14123-es képnél beállítod mindegyiket arra a gombra amit akarsz

Pl Move Up: E
    Move Down: D

Save and Close

Akkor játékon belül E-t nyomogatva tolod előrébb D-re viszább a kamerát,
    Ugyanígy beállíthatod mindet értelemszerűen a neked tetszőre

Bár vhol olvastam olyat is hogy egy gombra raknak egy már rögzített állást.
  • CamelX
    Fenn van láttam, de 404, tehát mégsincs :(
  • JUVEfun
    driving scool 2.
  • adikakk
    Jó napot.
    Ha valaki rbr-ezik és módolja is vegyen fel skypra
    skypom:adikakk,adiking
  • CamelX
    Na fuck van, driving school 2.-nál kidob üzi nélkül mint a pinty...
  • CamelX
    Nyugi, én is azzal vesződök :D ha összejön majd írok :)
  • JUVEfun
    Próbáld meg elmagyarázni /mint egy hüle gyereknek/ hogy müködik a cam.hack.
    Mit csináljak,hogy legyen motorháztető nézetem ? /olyan ,mint a képeken/ mert azok valóban csak átírják az ini.-t és csak az alapjátékban lesz ilyen.
  • Breki33
    Ezt a kérdést nem értem
  • Breki33
    Lehet úgy játszani, hogy egyből az adott versenyt töltöd be semmi főmenü verseny után egyből vissza

Meg lehet úgyis hogy a megfelelő beállításokkal indítod el a játékot.

Ebben jobban tetszik az olasz ahol én döntöm el tetszőlegesen melyik 8 kocsit akarom berakni.
  • JUVEfun
  • ajem kisa
    Megvan, kipróbáltam az rsrbr2010-et!
    Ez komoly, hogy csak a saját kisblakos modszerrel lehet kiválasztani a dolgokat, meg ugy mindent?
    Elinditottam az alap exét is az ablakon, ott voltak a beállitások, de ott tiszta hiányos az autoknál...de a H plugint a váltóhoz legalább ott betudtam lőni!
    Szerintem ez lassabb igy, namindegy!
    Választék az van rendesen benne, ez igy nemis xar, de ezeken az autókon is megkell tanulni vezetni ujra, meg beállitani a váltót pl., mert szerintem alapból (pl a 307) 2-ben 120, jolehet valami hegyi menetre, de nem a fr.2.gyorson!:P
    Namajd..
  • JUVEfun
    Melyiket vált,mindegyiket ?
  • Breki33
  • JUVEfun
    Igen ,tudom ,de sajna ezzel csak az alapban bennlévő autóknak lehet motorháztető nézete
  • JUVEfun
    A Camhack-l , hogy tudom beállítani a motorháztető nézetet ? /bocs,ha nagyon láma kérdés/
  • Breki33
    Az olaszban lévők viszont HD-ben is nagyon jók szerintem.
  • Breki33
    Viszont: "Modified dashboards work only for 640x480 / 800x600 / 1024x768 - that's what my monitor
    can handle."